6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
33let, doma Krytůfek 4roky
Jonáek se narodil 16.2.2011 v 37.tt a míry jsou 46 cm a 2,9kg
porodní 2900gr/46cm/6t/4500gr/55cm/3M/6000gr/62cm/6M/7320gr/68cm/8M/7970gr/71cm/10M/8280gr/72cm
36let,doma Pavla, Bára, Christophe Serge Jan
Alexia Josiane Alena se narodila 22.2.2011 v 18:01 v 39+5tt a míry jsou 48cm a 3,06kg
porodní 3060gr/48cm/6t/4150gr 53 cm/3M/5520gr 60 cm/6M/7400g a 68cm, 9M:/8550g a 72cm
32let,nar. 17.6.79,první dětičky,
Adelka se narodila 28.2.2011 v 15:15 v 38+6tt a míry jsou 2850gr 46cm
porodní 2850gr 46cm//6t/ 4285gr/50cm /3M/6015gr/55cm /6M/7860gr/66cm /8M/8570g/68cm
Jareček se narodil 28.2.2011 v 15:20 se v 38+6tt a míry jsou 2090gr a 45cm
porodní 2090gr 45cm//6t/3595gr/51cm /3M/5260gr/57cm/6M/7225gr/66cm /8M/8345gr/70cm
28let, nar. 29.4.83 doma Michálek 7let
Viktorie se narodila 10.3.2011 v 00:27 v 39+1tt a míry jsou 2610gr a 46cm
porodní 2610gr/46cm/6t/4500gr/52cm/3M/5130gr/56cm/6M/7060gr/64cm8M7900gr/68cm
28let, doma Viktória 8let
Julie se narodila 24.3.2011 v 9:34 v 41.tt a míry jsou 3800gr a 52cm
porodní 3800gr 52cm/6t/4280g a 55cm/3M/5780gr a 64cm/6M/7200gr a 68cm
29let, nar.10.5.82, doma Kristinka 3 roky
Davídek se narodil 29.3.2011 ve 13:24 v 36+2tt a míry jsou3190gr a 47cm
porodní 3190gr 47cm/6t/3660g a 54cm/3M/4320gr a 60cm/6M/6950g a 68cm /8m/7280gr a 71cm
37let, doma Lucka 16,Filip 2,5 (IVF)
Sárinka se narodila dne 7.4.2011 v 9:25 v 40.tt a míry jsou 2950gr a 48cm
porodní 2950gr 48cm/6t/4200g a 52 cm....
30 let, první mimi
Danielka se narodila 11.4.2011 a míry jsou 3080gr a 51cm
porodní 3080g a 51cm/6t/4450g a 55cm/3m/5500g a 59cm/6m/6800g a 65cm /8m/7500g a 68cm
26let,doma Dorotka
Aneka se narodila 23.4.2011 a míry jsou 3250gr a 50cm
porodní 3250gr 50cm/6t/4700gr a 58cm/3M/6000gr a 65cm/6M/7900gr a 71cm
30 let, doma Sofinka
Viktorie se narodila 24.4.2011 v 02:02 a míry jsou 3350gr a 50cm
porodní 3350gr 50cm......
35let, druhé miminko, doma Anetka 4roky
Elenka se narodila 4.5.2011 v 7:52hodin a míry jsou 3230gr a 48cm
porodní 3230gr 48cm/6t/4250g a 53,5 cm/3M/5460g a 59,5cm
32 let, druhé miminko,doma Dominik 2 roky,
Michalka se narodila 11.5.2011 v 03:07 ve 40+1tt a míry jsou 3750gr a 50cm
porodní 3750gr 50cm/6t/5030gr a 55cm/3M/5860g a 61cm/6M/ 7100 g a 69 cm...
Upravil(a) Jarňata (16. 12. 2011 12:18)
Není tady
Vítejte v novém chlívku :-)
Není tady
SZ zprávy rozeslány a kdybych náhodou na někoho zapomněla tak se omlouvám a přihlate se ju.
Holky a potřebuji poradit, chci udělat změnu, jen nevím jestli změnit jen barvu vlasů a nebo to kompletně shodit
Není tady
Ahoj holky,
Míooo, ach jooo . Drím palce, aby se to nějak vyřeilo. Musí to být peklo. A vlasy - hm, klasika, e?!? Co si dojít ke kadeřnici? Dobré, aby Ti poradila...
Cipi, dobře, e sis to uila !
Ad. bití dětí. Já tedy výčitky taky nemám, plácnu, kdy jsem přesvědčená, e to musí být- teda Krytůfka. A dneska jsem prvně plácla Jonýska, po pleně, take to bylo spí pohlazení . Schazoval kníky, nezbeda, výrazně a výhruně jsem říkala nenene, ale kdy to udělal asi popátý, "dostal".
Tutul, vae kamínky v uích , pobavila jsem se nad poznámkou Dity, prý hrála si na ptrosa . A ta vae večerní "námaha" - - jsem si říkala, to musel mana předvádět výkona .
A kočičky na fotkách k serání .
My si včera udělali "hezký den". Vyrazili jsme hned ráno. Nejdřív vrátit bundu, protoe měla v pase jen gumový pás pokrytý látkou a děsně mi táhlo na záda . Taková krásná byla, stříbřitě edá, no, tak mám uniformní černou, jako 98% národa. Ale je krásná a perfektně padne . Potom jsem si najeila kabelku. Nutně potřebuju, abych byla za člověka...
Do Ikei jsme byli vrátit vlněný koberec. I po půl roce neskutečně línal. Natěstí to uznali, i kdy jeden tam remcal, e vlněný koberec se nemá 1/2 roku luxovat! Bysme tu zhnili... A dokonce vrátili prachy. Co u se mi tam nestalo ani nepamatuju, dávali to na jejich kartu. Jinak to tam bylo děs a hrůza, lidí jako smetí, myslela jsem si, e se tam najíme - ani náhodou, fronta jako blázen. Bohuel jiný koberec, který by se nám hodil, tam neměli. Natěstí v Kika se nám potěstilo koupit nový vlněný, a e byl ve slevě, dali jsme za něj stejně peněz, jako za tamten strojový. Původně stál desítku . Hrozný. A měli tam i jeden za 70.tis. Vůbec na to nevypadal.
Na Chodově jsme vyzvedli Bebu a nakoupili K. ponoky a slipy, nějak se mu to vechno posráelo, nebo nevím.
Take úspěch, ale večer jsem měla dost.
A dneska zase klasika, jdu vařit. Ach jo .
Není tady
Mío a nechce se vrátit k blond ? To Ti tááák sluelo .
Ty rozcuchy jsou dost úlet, na to bych já neměla odvahu. A za druhé, o to se musí pak starat, tupírovat, lakovat, aby to vypadalo jak na těch fotkách. Já jsem na vekeré kadeřnické domácí úpravy lempl, pro mě je nejideálnějí účes, o který se pak starat nemusím, jen umýt a fertig .
Pet, moc pěkný zvoneček , ikulka. A Miule je panenka hezulinká. Taky jsem si myslela, e jí taka dává pětadvacet .
Tak Jára u má druhý zub venku, vůbec jsme si toho nevimli . Ale asi mu lezly oba naráz, páč je o pidikousíček mení, ne ten první, u kterého tak vyváděl. Prý někdy ty první dva lezou zaráz. Tak jsem ráda, e snad bude chvíli klid.
Holky, co mám dělat s tou naí panenkou ? Ona nechce pít, jen prso. Vdycky vezme pár liček čaje, vody... a pak začne dělat blbiny, sahá mi po ličce, kloktá , plive, prostě pak u do ní nic nedostanu. Flaku nebere vůbec, nekapací hrníček taky ne, jen si cucne a hraje si s ním. Jak do ní ty tekutiny dostat ? A teď mi začala dělat jetě jednu věc a to, e moc nechce být v postýlce. A to jsem si pochvalovala, jak nae děcka krásně spí v postýlkách. Ona je toti kojená v posteli a větinou mi u prsa usne, tak ji jen přenesu. Ale poslední dobou se večer kolem jedenácté budí a začně řvát, kdy ji vezmu do postele a dám prso, tak se někdy napije, někdy jen cucne, přitulí se a spokojeně usne. Pak ji vrátím do postýlky a kolem druhé opět řev, v posteli po přitulení ok. Takhle je to 3x za noc ( ale větinou teda pije a to dost ) a to u spávala skoro celou noc. Nevím, proč se to změnilo. Asi tou nemocí, kdy jsem ji měla v poteli víckrát, protoe se dusila a já jí podkládala hlavičku a hlídala.
Nic, jdu dodělat děckám králíka "na smetaně" ( Sunaru ) a troku poklidit.
Vítám mezi námi Leontýnku !!!
Upravil(a) Cipisek79 (19. 11. 2011 12:46)
Není tady
Popravdě jsem si pro Tebe něco takového představovala, Mío. Ta blondýna u je asi moc krátká, ale ty černovlásky jsou obě prima, to by Ti sluelo.
No jo, zazdila jsem Leonty. Vítej, kočko !
Leontýnka mi posílala balíček s hadříky pro K., jetě kdy ila v Anglii, e?
Není tady
Upravil(a) bellatrix (27. 2. 2012 11:02)
Není tady
Ahoj.
Tak hlásím, e Domča má spálu . Mě u asi fakt z toho hrábne. Včera měl tu horečku a dnes se osypal. Zdálo se mi tu na tu spálu, tak jsme jeli na pohotovost a prý u tam měli dnes několik případů spály, nějak to řádí . Take u dostal první píchaný penicilín a zítra jedeme na dalí, pak pokračování u naí dr. Tak teď se jen modlím, aby to nechytla jetě malá
A jako třeinka na dortu. Před chvílí jsem se dozvěděla, e Domíkovo největí obdivovatelka ze kolky leí s horečkou. Tak jsem říkala sousedce,a mamince těpánky vyřídí, e Domík má spálu (sousedka s maminkou chodila do koly) a těpánka má pneumokokový zápal plic . Tak snad si v té kolce ty bacily nevyměnili...ona po něm toti hrozně "jde"
Není tady
Bell, klíííd. Asi to myslel dobře , ale měl Ti o tom říct, to je jasný!
Pet, chudě Domík. Posíláme . U nás ve kolce taky řádila. Jak jsme se vrátili po té noze po 3 nedělích, tak mě tato informace přivítala na nástěnce. Jsem si říkala super, to chytíme a zase jsme měsíc doma . Tak má aspoň rýmu a chrchel, no nic. V pondělí snad u půjde.
Není tady
Medul, tu polevu jsem tu psala já . Joo, do rozehřáté čokoky mrskne zakysanku a natře na buchtu. Jakoukoliv buchtu. Já ji dávala na dýňový koláč a super. I na jablečnou buchtu s ořechy a bylo to boské .
Upravil(a) Cipisek79 (20. 11. 2011 9:24)
Není tady
Pro Medulku tapetuju
Sladký dýňový koláč
2 sklenky hustého dýňového pyré (uduená rozmixovaná dýně bez pecek a slupky), 5 vajec, 2,5 sklenky cukru, 1 sklenka oleje, 2 sklenky mouky, lička sody, lička práku do pečiva, nastrouhaná kůra z 1-2 citrónů, sklenička nasekaných ořechů, lička soli, tuk a strouhanka na vysypání pekáče
loutky oddělíme od bílků a utřeme s cukrem (2 sklenky). Přidáme dýňové pyré, olej, citrónovou kůru a ve pečlivě promícháme (nejlépe rozmixujeme). Z bílku uleháme sníh do kterého na konci doleháme půl sklenice cukru. Do sněhu pomalu přidáváme za stáleho jemného míchání směs s dýní, mouku, sodu a práek do pečiva. Těsto vlijeme do připraveného pekáče a v troubě rozehřáté na 160 stupňů pečeme přiblině hodinu.
Jablečné řezy s vynikající polevou
2 vejce, 200 g pískového cukru, 80g tuku nebo oleje
(dala jsem olej), 300g polohrubé mouky, 300g
nastrouhaných jablek, 1práek do pečiva, 1kávová
lička skořice, nastrouhanou citronovou kůru, nasekané
ořechy a rozinky namočené v rumu.
POLEVA:
1 čokoláda na vaření a 1 kys. smetana
Vejce s cukrem a olejem vyleháme ,přidáme nastrouhaná
jablíčka a mouku smíchanou se skořicí a prákem do
pečiva.Přisypeme ořechy,rozinky.
Naplníme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. A
upečeme.
Rozpustíme si čokoládu a do ní zamícháme celý kelímek
kysané smetany.Potřeme korpus a můeme posypat ořechy,nebo kokosem.
Upravil(a) Cipisek79 (19. 11. 2011 20:51)
Není tady
ahoj babizny
vubec jsem nestihla docist, aspon jsem zaregistrovala ze je novy chliv ja se morila cele odpoledne s nehtama, napred jsem to asi 4 hodiny pilovala bo mi neprisel jeste profi pilnik tudiz jsem jela obyc cernym pilnikem za par centu a ve finale jsem gel nenanesla, bo jak jsem zjistila, ze mi to pod UV netvrdne, tak uz bylo 7 vecer a musela jsem to sklidit kvuli veceri. No a zitra jedeme pryc tak v pondeli to zase budu muset opilovat a predelat ale uz jsem na to prisla na YouTube, mela jsem ten gel moc ridkej Respektive hodne vodicky a malo prasku.
Tak jen v rychlosti
Pet, pamatujes nas a spalu? Hned prvni den na dovoleny v tom cervenci. A to mi tu na BB nekdo vehementne tvrdil, ze spala uz davno neexistuje. Nevim teda kdo to byl, ale to je fuk. Ty pupinky zacnou zitra nebo pozitri strasne moc svedit. Kup v lekarne tekutej pudr a tu vyrazku mazni. V lekarne nam na to v lete dali Zyrtek Kolombo se aspon vyspal. ATB mu ale nepichali. Penak dostal normalne trikrat denne na lzicku Misule by to chytit nemela, je kojena. Spala zacina rymou, tak kdyby ji zacalo tect z nosu, tak ji radsi vem k Mudr ale snad ty protilatky ma.
jA uz nevim co jsem chtela Jeste rict Leonty, ze ja zase chodim smirovat na jejich Jarnata
Upravil(a) Dita.L (21. 11. 2011 9:38)
Není tady
Mío, já napřed nechtěla moc tvoji situaci s chlapem komentovat, ale nedá mi to. Podle mě tohle co ti teď řekl, je jen takový výmysl, co ho právě teď napadl. Prostě mám dojem, e vy dva se k sobě moc nehodíte. Bohuel dolo k tomu, e dítě přilo po pár měsícíh vztahu a vlastně jste se ani moc neznali. No a teď se to bohuel projevuje, jen Vikuka vás spojuje...jinak si upřímně myslím, e byste se u dřív rozeli. Ty hádky a problémy se u táhnou minimálně půl roku a to jste spolu teprve rok?? Moná se mýlím, ale nevidím to ve moc dobře. Ale je moné, e nějakým kompromisem se spolu naučíte ít, to zase není vyloučené...ovem i v případě, e se udobříte a bude to lepí bych na tvém místě s případným třetím dítětem počkala minimálně dva roky bezproblémového vztahu . Doufám, e se ti svým názorem moc nedotknu, ale tahle to prostě cítím já
Ditu, Domča rýmu vůbec neměl, začalo mu to horečkou (nic jiného mu nebylo) a druhý den se osypal. Co se týká protilátek z MM, tak ono asi záleí, zda jsem já prodělala spálu nebo spálovou anginu způsobenou tímto kmenem streptokoka. Protoe pokud ne, tak proti němu ádné protilátky nemám a tudí ani nemohu předat
Není tady
Pet určitě se mě tvým názorem nedotkne.....já osobně si to myslím stejně...jsme spolu dva roky a jediné co nás drí spolu je Vikuka....ale upřímně bych nejraději odela. Ale řeím Míu jak je to dlouho co mu ačal říkat tati a srovnal si v hlavičce co a jak a teď bych měla odejít. Problém je e ani nemám kam jít
Není tady
Mío, jo,jo..tak dva roky Ale ví jak jsem to myslela...myslím, e jsi kdysi psala, e jsi otěhotněla snad měsíc po tom, co jste se k sobě nastěhovali. Take takhle to bylo myleno..e jste se prostě ani nestačili trochu poznat a up byla jsi těhu. No jo, s tím u teď nic neudělá a těko radit co dál Tak snad se to ve nějak vyvrbí v tvoji spokojenost
Není tady