29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je to takový trapný dotaz, ale včera jsem o tom hodně přemýšlela. Do jakého věku si myslíte, že je možné provozovat sex za přítomnosti miminka v ložnici? Nemám odhad, od jakého věku dítě vnímá a chápe. Aby nemělo nějaké trauma... Zajímá mě váš názor
Není tady
Prvního syna jsem měla v ložnici cca do dvou let, potom měl svůj pokojík a stejně docházel v noci za mnou do postele a teď s malou to bylo tak, že šla do pokojíčku k bráchovi když jí bylo asi 5měsíců......A sex jsme provozovali naprosto normálně jen jsme museli být potichu aby jsme děti nevzbudila a že by měli nějaké trauma si nemyslím
Není tady
My jsem měli kluka v ložnici do tří let a v poho. Jen jednou se vzbudil a ptal se - Tatínku, kde je maminka?
Maminka nebyla vidět, byla pod tatínkem. Ale tatínek řekl, že maminka spí a tak se malej otočil a spal dál.
Není tady
Kamaradka mi jednou vypravela, jak se s manzelem v noci taky "tulili" a jejich skoro dvouleta holcicka najednou stala v postylce, drzela se sprusli a na tatinka zakricela - nech toho!!!! Prej v tu chvili oba vybuchli smichy
My mame taky postylku v loznici, ale nase holcicka je zatim moc malicka, tak z toho rozum nema, ale i tak je mi to takovy nejak neprijemny v jeji pritomnosti...
Není tady