|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Šokovalo ma, čo sa stalo s vláknom Čo vás najviac šokovalo XII... Šokuje ma Babinet a niektorí jeho užívatelia. Ale len trochu, pravda, nadchádzajúci skvelý víkend - naživo s ľuďmi, ktorých som tu kedysi poznala - mi to nepokazí. 
Není tady
Jo, Seli, to bych sem mohla psát každý druhý den...smutný je, že některý věci už mě nešokujou, i když někdo/někdy pořád překvapí.
Z jiného osudku mě vyloženě šokuje způsob, jakým si náš stát nechal proklouznout pod rukou 15 miliard z privatizace mostecké uhelné, i když jej na ně Švýcaři při vyšetřování několikrát upozornili. Tak jsem si nějak pořád myslela, že hranice ignorance a šlendriánu ve vládě mají nějaké meze, ale poslední dobou žádné nevidím 
Není tady

Jáj, takto m§a po kauze emisie CO2 už neprekvapká asi nič.
Aspoň v politike nie. Ani pád vlády už mnou neotriasol, tí chruňovia sa k tomu postupne prepracúvali.
Není tady
Ronjo, "pouhých" dvanáct... by ti určitě řekli odpovědní 
Není tady

Ronja napsal(a):
Jo, Seli, to bych sem mohla psát každý druhý den...smutný je, že některý věci už mě nešokujou, i když někdo/někdy pořád překvapí.
Z jiného osudku mě vyloženě šokuje způsob, jakým si náš stát nechal proklouznout pod rukou 15 miliard z privatizace mostecké uhelné, i když jej na ně Švýcaři při vyšetřování několikrát upozornili. Tak jsem si nějak pořád myslela, že hranice ignorance a šlendriánu ve vládě mají nějaké meze, ale poslední dobou žádné nevidím
Ronjo, podle mně to nebyla ignorace ani šlendrián, ale záměr ..chránění sebe nebo svých známých..
Není tady
Ešte 35 dní, a budú Vianocéé :-D
...........*
......... **
..........*o*
........*♥*o*
... .......***o**
......**o*♥*o*
.....**♥**o**o*
....**o**♥***♥*
...*****♥*o**o*
..**♥**o*****o**
.*******o*****♥*
*♥**o***♥**o***o*
¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨\_________/
Není tady
Ronja napsal(a):
Sel a ostatni : Resite neresitelne a to co vam neprislusi
Zamyslite se nad vecma, ktere jsou nad vase moznosti
Ja na stredecni katechezi slysel, ze kazdy kdo se snazi resit veci, ktere se ho netykaji voli biblickeho Barnabase
Kazda z vas zna ten obraz pred Pilatem...ze ano ?
Co se stalo s timto vlaknem jste udelaly vy a je takove jake ho chcete mit 
Není tady
On: Vieš čo si?! Začína to na P a končí na A!
Ona: Princeznička?
....
Mazec
D
Není tady
Nezapomente, ze od 12. do 24. listopadu probiha celostatni scitani koček...
Ja jen...aby jste se nezapomely nahlasit ! 
Není tady

morpheus napsal(a):
...........*
......... **
..........*o*
........*♥*o*
... .......***o**
......**o*♥*o*
.....**♥**o**o*
....**o**♥***♥*
...*****♥*o**o*
..**♥**o*****o**
.*******o*****♥*
*♥**o***♥**o***o*
¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨\_________/
přestaň strašit, jo! 
Není tady
Mám první dárek. A to jsem plánovala, že budu nakupovat od září.
Trošku nevyšlo no. ALe je fakt, že jako rodinka máme předčasně už dárek doma. Tak ted už jen maličkosti pro radost a pro radostnou vánoční atmosféru.
Morfe - ty hračičkoj - krásný stromeček.
Ty jo, já se letos na vánoce těším. 
Není tady

morpheus napsal(a):
...........*
......... **
..........*o*
........*♥*o*
... .......***o**
......**o*♥*o*
.....**♥**o**o*
....**o**♥***♥*
...*****♥*o**o*
..**♥**o*****o**
.*******o*****♥*
*♥**o***♥**o***o*
¨¨¨¨____!_!____
¨¨¨¨\_________/
Jé, Morfíčku, ahoj, to je krásnej stromeček
ten se ti povedl, ty seš kluk šikovnej
Není tady
Ešte 35 dní, a budú Vianocéé
Víš, kam můžeš jít i s vánocema?
Začíná to P a končí A a princeznička to fakt není 
A to prosím prohlašuju s vědomím toho, že mám umytý okna, nakoupený dárky jen zabalit a objednaný cukroví... 
Není tady

helena napsal(a):
Ešte 35 dní, a budú Vianocéé
Víš, kam můžeš jít i s vánocema? http://fora.babinet.cz/img/smilies/dumbom.gif Začíná to P a končí A a princeznička to fakt není http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A to prosím prohlašuju s vědomím toho, že mám umytý okna, nakoupený dárky jen zabalit a objednaný cukroví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Jo? Heli, až tak? U nás se říká - je to p..ou ke zdi 

Vánoce mám ráda, ale okna nemám umytý a asi je ani neumyju, nepeču letos poprvé cukroví, u nás to nikdo nejí, rozdávala jsem to, árky mám vyřešený, kluci každej obálku, pro maminku knížky a voňavku, pro tchýňku jetě něco vymyslím, takže u nás Vánoce na klid a pohodu
Není tady
heleno,proč by si člověk měl takové hrůzné věci vůbec představovat? Co si představujeme, to si do života přivoláváme... atd.......
Že se k tomu ještě vracím, majkafo (nestihla jsem v reálném čase) - možná mi jen nerozumíš. Když napíšu "zcvoknout z vědomí toho, co se může stát" namísto "zcvoknout z představ", bude to tvému perefkcionismu konvenovat víc?
Není tady
Umytý okna mám taky (myl manžel), dárky mám zatím jen v hlavě (ale to je důležitý) a cukroví jsem zapomněla objednat (tak něco upeču). Na vánoce se těším, od té doby co je beru v klidu:-)))
Není tady

teda dámy, vy jste vzorné... Já jediné co mám je ten vaječňák a dneska jsem musela vyzkoušet, jestli se náhodou nezkazil..takže už ho nemám
Dárečky nemám, protože mi vůbec nenapadá nic přijatelného, co by milým lidičkám udělalo největší radost (teda vím, ale na předhozené hodinky od Svarovského nemám, na auto také ne... ) Cukroví jako vždy objednáno, s vánočkou se snad se mnou také počítá. Okna mýt nebudu, něco v domě opravujeme, takže to nemá cenu, práší se hrozně..
Není tady
Jo? Heli, až tak? U nás se říká - je to p..ou ke zdi
Až tak... akorát že k tý zdi se to teprva obrátí... tak kolem 22.-23. 12.
Já z nich nebyla nikdá odvázaná - no a táta mi odešel tam nahoru pár dní před nima, máma rovnou na Štědrej den... a co jsou děti z domu, mívám ke štědrovečerní večeři stilnox.
Není tady

Heli, to je mi líto, ale život se s náma moc nese.e, no. Já mám Vánoce ráda i přes to, že nejsou takový, jaký bych je mít chtěla, ale jsou. na druhou stranu, je to den jako každej jinej. Silvestra neprožívám vůbec. A Vánoce? No, mám je ráda, ale už to taky není ono, jako když byli kluci malí.
Ale je to jedinej den v roce, kdy se sejdeme všichni tři u stolu, protože jinak se nesejdeme během roku ani jednou, každej jíme jinak, v jinou dobu a na jiným místě. Moje maminka tráví Štědrej večer s mým svobodným bráchou, ale na noc jede brácha k sobě domů. Ale maminka říkala, že jí by to o samotě nevadilo. Ani mně ne. V podstatě jsem samotářskej typ. I když to tak nevypadá.
Není tady
ale život se s náma moc nese.e
No -já s ním taky ne 
maminka říkala, že jí by to o samotě nevadilo
Ale jo... já umím bejt a jsem i ráda sama. Jenže ten pán, co s ním bydlím, vydrží durch proležet tři dny svátků na kanapi u řvoucích pohádek (páč je jak poleno) - to je pak samota na prd.
Není tady
Heli - posílám 

Okna taky ještě umytý nemám,ale ještě čas, myju je před začátkem adventu a rovnou pak i zdobím.
Peču až po Mikuláši.
Peču ve velkým, kluci sežerou na co přijdou, a to mi připomnělo,že musím sehnat klíč od špajzky, který se záhadně ztratil.
Ale už mám nakoupený hery, měli je v Albertu za 9Kč (dva plus jedna zdarma) mouky, cukr kupuju taky v akci. Je fakt, co jezdím autem do města, sleduju to a vběhnu na akce.
Domácí vaječnák děláme s mamkou každý rok (u mamky, já nemám mixér) ten miluju a pak při pečení popíjím. Mám ho jen pro sebe, a jsem lakomá, návštěvám nenabízím. 
Minulý rok jsme měli chudý vánoce, plný rozporů, ale ted budou ok.
Mám radost.
Juj, já tu asi plevelím, jsem na šokujícím.
Co mě šokuje?
To hnusný počasí, to,že inverze bude trvat ještě nejmín deset dnů.
Všude mlha, jsme tu jak pod pokličkou.
Upravil(a) dusička (18. 11. 2011 18:43)
Není tady
helena napsal(a):
heleno,proč by si člověk měl takové hrůzné věci vůbec představovat? Co si představujeme, to si do života přivoláváme... atd.......
Že se k tomu ještě vracím, majkafo (nestihla jsem v reálném čase) - možná mi jen nerozumíš. Když napíšu "zcvoknout z vědomí toho, co se může stát" namísto "zcvoknout z představ", bude to tvému perefkcionismu konvenovat víc?
heleno, to, cos napsala jako první, už nevylepšíš, byť se snažíš. Před kým chceš své prohlášení o vtipnosti tamtoho zamaskovat, omluvit nebo okecat, žes to myslela jinak, před sebou samotnou? hm. Přede mnou to neokecáš.
Upravil(a) majkafa (18. 11. 2011 18:42)

Co mě šokuje? Jako na radostném, že mi někdo plete hlavu, i když jsem se zařekla, že si ji plést nenechám.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Co mě šokuje? Jako na radostném, že mi někdo plete hlavu, i když jsem se zařekla, že si ji plést nenechám.
Modroočko - jo já Tě četla, že si zamilovaná.
Hele - citům neporučíš. Užívej si to. Moc Ti to přeju 

a vykvákni se na to, že ses někdy zařekla. Vždyt o čem je život? Přeci o lásce.
Není tady
Přede mnou to neokecáš.
Skutečně si myslíš, majkafo, že to nutně potřebuju?
Rajtování na pravopisných chybách, přesných významech slov a formulacích je tvoje nutkavá záležitost - asi máš důvod, proč na to potřebuješ neustále poukazovat.
Použiju výraz "představit si", napadneš mě... Když se ti pokusím zcela racionálně vysvětlit, jak to bylo míněno, vystartuješ opět...
A ani se nemusím ptát proč 
Není tady