18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
objednávám si na notinu eternity od kleina a mají ho tam za 598,- co je super
Není tady
taky objednávám na notinu parfémy, je to spolehlivý eshop. Teď pouívám Dolce Gabana Light blue. Zrovna ho mají v akci na notinu. Je úasný!
Není tady
ano, za mě taky a jedině notino co se parfémů týče!!! Davidof cool water woman je nádherný. Kadý mi ho chválí. A je za bezva cenu. Doporučuji!!!
Není tady
Já mám toaletku Guess Seductive. Je moc příjemná. Není drahá, take kupuju větinou v drogerce, ale zrovna ji mají v akci na notino, tak asi objednám tam i s dalí kosmetikou.
Není tady
Na Notinu, dříve Parfums, jsem 2 x za sebou objednala parfém, který voněl slabě a velmi krátce. Asi staré zásoby. Peníze sice vrátili obratem, ale takovou důvěru u v ně nemám. Na internetové diskuzi jsem zjistila, e taková výjimka nejsem.
A s těmi reklamami na Notino u běte někam.
Není tady
Dobrý den, zboňuju Agent Provocateur Fatale Pink, pro mě je ta nejlepí parfémovaná voda. Je příjemná, osvěující a přitom neuvěřitelně svůdná.
Není tady
Te nakupuji parfémy z notina. Občas z eshopu, občas zabloudím do kamenné prodejny, mám jí po cestě do práce :-) Vdy jsem byla právě moc spokojená. Parfémy objednávám i pro manela. Mu Hugo Boss, sobě Chloe Chloe. Parfémy krásně a dlouho voní. Nepíu to jako reklamu, je to moje dobrá zkuenost. Objednávala jsem i z elnina, né e by bylo něco patně, ale z notina mi věci chodí rychleji a něco i za lepí peníze take jsem zůstala u nich
Není tady
Nejlepsi: Viktor&Rolf Bonbon a Marc Jacobs Eau So Fresh....
Není tady
Notino nebrat, zkusenosti spatne, nebylo to "ono" ani jednou...
Není tady
Sway napsal(a):
Notino nebrat, zkusenosti spatne, nebylo to "ono" ani jednou...
A kde prosím nakupujete tyto parfémy?
Není tady
Já rád pouívám dobrou TULLAMORE D.E.W.
Není tady
To není parfém, zdá se. Nebo spí odér? Jak voní tvé paní?
Není tady
Moji paní nevoní, já si dám jeden fran ráno a jeden večer.
Není tady
Musim mit kazdy den jinou vuni,nekdy jemnou ,nekdy korenenou,proste podle nalady
Není tady
Erem, kdy se náhodou chystá někomu vynadat, tak pořádně kořeněnou, ne?
Není tady
vrabčák napsal(a):
Erem, kdy se náhodou chystá někomu vynadat, tak pořádně kořeněnou, ne?
To je spis podle unavy.Kdyz jsem rano unavena tak volim jemnou nevtiravou vuni.Kdyz jsem svezi,tak korenenou vuni.
Není tady
Tak takhle to je!
Není tady
Jinak vonavky je moje slabost,mam jich mozna 50. Nektere jeste nerozbalene v originalni krabicce.Vetsinou jsou od Avonu a orifleinu ,nektere jsou moje srdcovky jako treba od kosmetiky rocher,vune seriku kterou bohuzel prestali vyrabet a me tahle prave hrozne uklidnuje.Miluju i vuni od calvin clein,ale musim mit na ni naladu.
Není tady
Erem - sběratelka parfémů, parfémovaných a toaletních vod. Pro kadou příleitost se něco najde.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jinak vonavky je moje slabost,mam jich mozna 50. Nektere jeste nerozbalene v originalni krabicce.Vetsinou jsou od Avonu a orifleinu ,nektere jsou moje srdcovky jako treba od kosmetiky rocher,vune seriku kterou bohuzel prestali vyrabet a me tahle prave hrozne uklidnuje.Miluju i vuni od calvin clein,ale musim mit na ni naladu.
Vůně také miluji, nemám jich ani zdaleka tolik, ale také je mám moc ráda a střídám podle nálady
Není tady
Řadu pánských parfémů Dior Homme: https://tprofumo.com/san-pham/dior-homme-2020-edt/ pouívám speciálně pro mue, kteří preferují holé, silné. Produkty slavné francouzské značky Christian Dior s poselstvím Jsem tvůj mu se staly opravdu dokonalejí verzí. Jasně ukazující elegantní, muský styl s jedinečnou a atraktivní krásou, kterou lze vidět pouze u muů.
Dior Homme se začal vyrábět v letech 2005 a 2011 s tradiční originální verzí značky parfémů Dior. Ale teprve kdy vyjde toaletní voda Dior Homme 2020 pro rok 2020, způsobí to opravdu boom pro milovníky parfémů. Produktovou řadu vymyslel světoznámý barman Francois Demachy.
Vynálezce chce plně potvrdit kouzlo v muích nové doby. Ideální pro pouliční zábavu. Zejména při seznamovacích příleitostech chtějí kluci udělat dojem na svou druhou polovičku.
Dior Homme 2020 dopřeje uivatelům jedinečnou voňavou párty. Vůně je vánivá, svůdná, plná váně a spalující touhy. Ve sloení vyniká výrazná vůně dřeva. Dřevěné kadidlo pomáhá dui být pohodlný a uvolněný a zároveň vytváří přirozenou vůni, která se íří celým prostorem.
Díky výrazné vůni růového pepře s pačuli dosahuje parfémová řada standardu emocionální úrovně. Celkově působí svěím, silným dojmem a vůně na pokoce déle vydrí.
Navíc je tu také trochu jemnějí vůně linoucí se z pima. Vytváří pocit důvěryhodnosti a vitality, tědrosti. Snadno si podmaníte vechny pohledy lidí na kadém místě, kam on vkročí.
Sloení vůně
Svrchní tóny: cedrové dřevo, kamírové dřevo
Střední tóny: pačuli, růový pepř
Základ: Bílé pimo, Vetiver, Iso-e-Super
Upravil(a) solseven (2. 1. 2022 15:54)
Není tady
Ta vůně musí být ale decentní a ne jako by na sebe něco vycákal celou drogerku
Není tady