18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
Málo co mi voní, ale u dlouho pouívám od avonu Treselle a i kdy je levná tak dlouho voní.
Není tady
přítelkyně si nedávno pořídila tuto vůni... libí se nejen mě ale i dědečkovi, tátovi, bráchovi a synovci
Jsem si tak předstaavila, jak za ní vichni jmenovaní táhnou a očuchávají ji...
Není tady
Ahoj, dlouho jsem hledala co bych koupila přitelovi k Valentynu, nasla jsem konecne dobrou stranku, kde maji opravdu kvalitni parfemy, tam budu objednavat. Jake darky vybirate vy?
Není tady
No, ten muj ma doma uz dosti vuni, nekdy mi prijde, ze i vice jak ja.. Chtela bych mu spise letos udelat nejaky balicek z panskou kosmetikou, jako vodu a balzam po holeni a tak. Docela maji slevy na trendy alza, tk budu vybirat asi od tamtud. Co nejaky pobyty, mate nekdo zkusenosti?
Není tady
Ja jich mam nekolik, zalezi na nalade a prilezitosti... Mam rada svezi vune s nadechem citrusu ci trav, nic sladkeho ani tezkeho
Hugo Boss - Nuit a Boss Jour (cerny a bily)
Guess Dare
Puma Yellow woman
Není tady
Nemam ani tam moc vyhranenou vuni pro sebe, co mi voni to si proste koupim, jednou jsou to opravdu pronikave vune, jindy spise lehkne, ale na muzich mam rada opravdu pronikave vune. Od znacky Hugo Boss, jsou opravdu dobre. V jakych obchodech bych jej ted nasla v nejake akci?
Není tady
Diky holky no o te hugo boss jsem na netu taky zavadila a docela me zaujalo jake mnozstvi vuni uz maji, ted jen vybrat nejakou z ktere by mel radost. a na tom trendyalza.cz, me taky zaujalo co vse tam maji, ted i dokonce nejakou Valentynskou akci, co jsem koukala.
Není tady
Veriseek: No tak to ja budu nakonec asi taky objednavat od tamtud. V obchodech maji prd vyber, ale tady toho maji hodne.
Není tady
Vsak jasny, kdyz jsou akce, taky vybiram zadeji na tom netu. V obchodech maji cenu az moc vysokou, nakonec jsem objednala tuhle vuni - trendy.alza.cz/hugo-boss-hugo-just-different-150-ml-d272804.htm, tak snad se mu bude libit, uz jsem vazne nevedela jakou.
Není tady
hugo boss a lacoste jsou super
Není tady
a jetě nikdy nezklame dolce a gabbana light blue
Není tady
a k předchozím upřesňuji Lacoste pour femme a hugo boss woman
Není tady
Dobrý den pouívám parfém s velkým podílem přírodních esencí a jsem velice spokojena. Poslední dobou se mi osvědčil tento eshop.marionnaud.cz/charriol-parfemovana-voda-s-rozprasovacem-50-ml.html?listtype=searchfulltext&searchparamfull=p%C5%99%C3%ADrodn%C3%AD. Voní pěkně a dlouho vydrí.
Není tady
Tak Hugo Boss mi taky moc voní Taky ho můu doporučit.
Není tady
Já v poslední době jako ti http://luksusportal.pl/en/kosmetyka-i-u … fragrances. Znáte ten smrad?
Není tady
TODAY -AVON
Není tady
Dolce & Gabana jsou skvělé parfémy, objednávám si je u dva roky a pořád jsou skvělé. Jestli nakupujete na Parfums.cz, můete vyuít slevový kód http://kuponer.cz/obchody/parfums/ , třeba se bude někomu hodit
Není tady
Libi se mi parfemy od znacky jejichz tvari je Dana Moravkova, jednou jsme byli v obchodaku kde ukazovali vzorcky a moc krasne voneli :-)
Není tady
Jakou ona ma znacku? Je fakt je to pekna zenska a nechapu jak v jejim veku muze vypadat tak uzasne! :-) :-)
Není tady
To souhlasím já jsem si ted udělala radost a koupila jsem si parfém calvin klein - euphoria a jsem z něho nadená dlouho jsem hledala něco, co mi bude vonět a tento vyhrál
Není tady
Já nakupuji na www.parfums.cz docela často. Větinou dělám objednávku mě, mamce a sestře. Po cestě z práce vyzvednu.
Není tady
Po cestě z práce na prodejně? To jsem nevěděla, e mají monost nákupu i na prodejnách.
Není tady
terkakoupa napsal(a):
Dolce & Gabana jsou skvělé parfémy, objednávám si je u dva roky a pořád jsou skvělé. Jestli nakupujete na Parfums.cz, můete vyuít slevový kód http://kuponer.cz/obchody/parfums/ , třeba se bude někomu hodit
Já nala na http://slevovykupon.net/s/parfums-cz/
Není tady
Momentálně Chanel No.5
Není tady
Já pouívám Kenzo Flower. Nádherná květinová vůně. Mají v parfumerkách, někdy i v drogerkách. Pokud objednáváte přes net,tak to vyjde levněji, teď jsem koukala, e je za super akční cenu na notino.
Není tady