6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mojí nejmilejí vůní je Chanel Chance. Miluji ji já i můj přítel.
Vdycky ale musím mít doma nejméně tři různé parfémy a měnit je.
Nevím jak vám, ale mě se stává, e časem mi přestane i ta nejmilejí vůně vonět. A navíc mi pak ani tak rychle nezmizí :-)))
Do práce se voním nejčastěji parfémem od Lancome - Miracle nebo Hugo Bossem - Boss women. To jsou takové příjemné svěí vůně. Kdy jsem s přítelem voním se Diorem - Pure Poison, nedávno mi ho daroval :-)))
Není tady
Mám Calvin Klein Truth... ale mým snem jsou některé libovky ze ebříčku na nepovolená reklama Coco a Dior Addict bych brala hned
Upravil(a) Anda (16. 11. 2011 10:47)
Není tady
Myslím, e "tu svou osudovou" teprve najdu, ale v zásadě mám slabost pro Bvlgari obecně, vdycky mám aspoň jednu, vede Jasmine a Blanc, na léto můu Lancome - Oui, na zimu Lacoste zlatý a teď jsem zahořela pro Trussardi - Skin. Teď se mi doma povaluje omylem zakoupený Gucci Rush (přítel popleta) a na mě je tuze silný, pro mě je zlatý Lacoste strop.
Není tady
my hledali, a jsme nali...pouívám pouze Mont Blanc, manel také...máme vdy asp.2 kousky z jejich řady na střídání.
Upravil(a) laminanonte (16. 11. 2011 15:48)
Není tady
v současné době mám moschino, escadu, ninu ricci a lanvin. střídám podle nálady
Není tady
U několik let pouívám parfémy značky Burberry. Momentálně mám můj nejzamilovanějí London a taky Brit, The Beat se mi u trochu ovoněl.
Není tady
Nej je pro mne Light Blue. Teď jsem si ale na prostřídání koupila od Pumy Animagical a je fakt super. Svěí, letná vůně. Moc fajn.
Není tady
Zrovna pouívám Cerruti 1881, Carolina Herrera 212, DKNY Be Delicious a nově vůni od Pumy Flowing - nádherná vůně, svěí, lehká a na léto super!
Není tady
Neznáte někdo tehle parfém : http://www.nakupni-dum.cz/parfem-belle- … 251544.htm . Ráda zkouím nové věci , ale někdy se raději zeptám .
Není tady
Guerlain : Mandarine/Basilic - velmi citrusovy a osvezujici
Není tady
Muj oblibeny parfem od Elizabeth Arden''5th avenue''nesmi chybet v mem kufriku jiz sedmnact let..Vedle nej uzivam "Heavenly"z rady Victoria's secret.Obcas zkusim neco noveho,ale tyhle dva jsou stale favority.
Není tady
Davidoff Cool Water :-)
Není tady
Já u jsem svůj nej parfém natěstí nala a doufám, e mě jen tak nepopadne chu ho změnit (nesnáím hledání nového parfému )..je to Versace Bright crystal ..taková svěí, těko popsatelná vůně, ale nemůu se jí nabait
Není tady
Kenzo "Jungle"
Chanel - "Coco Chanel mademoiselle"
Chanel - "Chanel"
T. Mugler - "Angel"
Kdy mám náladu tak i něco slabího (Hugo Boss, Burberry Weekend)
Není tady
L Instant de Guerlain
Není tady
kelvin clein
Není tady
Dámy, nic tak nevoní, jako tělo čisté zevnitř... trocha jógy a trocha stravovací očisty (o takový blamái, jako je meditace, ani nemluvim), poskytuje vůni nejúasnějí... a zdarma... niternou vůni mléka s přídechem hutného medu prostě ádnej parfém neposkytne...
Není tady
Já nějak ty vůně nějak zapomínám pouívat - koupila jsem si z kosmetiky LR exkluziv.parfém Karel Gott,no a zase si někdy musím vzpomenout se s ním stříknout - jak říkal Přeučil: "udělat ts ts"
Nějak se bez těch parfémů klidně obejdu,i dřív za mlada a na nezájem muských jsem si přesto stěovat nemohla.Tak nechápu,proč vlastně to na sebe enský kolikrát ve velkým tak lejou.
Není tady
Jaku, třeba samy pro sebe? Protoe se tak cítí hezky?
Tvůj svět se točí kolem ne/zájmu muů? hm.
Není tady
Miluju vůně, teď aktuálně Jungle od Kenza a Burberry London. Voním se pro sebe, ale třeba ten Jungle musím opatrně, abych neobtěovala okolí, je to docela síla.
Jako holka jsem sháněla Exotic a Impuls.
Není tady
lea64 napsal(a):
Miluju vůně, teď aktuálně Jungle od Kenza a Burberry London. Voním se pro sebe, ale třeba ten Jungle musím opatrně, abych neobtěovala okolí, je to docela síla.
Jako holka jsem sháněla Exotic a Impuls.
Me drive vonela Vionela.
Není tady
mně je příjemný, kdy lidi kolem voní. samozřejmě ne tak, aby se to za nimi vyloeně táhlo, ale pěkně jemně, to mám ráda.
taky se voním, nepřijde mi na tom nic divného, ve vůních si prostě libuju.
Není tady
Taky se voním, i kdy jsem doma, nikam se nechystám. Je mi příjemné vonět.
Můj oblíbený ji dlouhá léta je Eclate od Lanvinu a občas na prostřídání Miami Glow od JLo
Není tady
Eva. napsal(a):
Jaku, třeba samy pro sebe? Protoe se tak cítí hezky?
Tvůj svět se točí kolem ne/zájmu muů? hm.
U bohuel dávno ne:usch:
Není tady
Tohle u nevydrím a jako mu se ozvu. Vy eny nám krásně voníte u z podstaty, feromony e ano. Za sebe ale dodám, e nemám vůbec nic proti, kdy se to občas změní uměle. Hlavně to nepřehánět to potom odrazuje. Moje přítelkyně si nedávno pořídila tuto vůni http://www.parfums.cz/dkny/be-delicious … -pro-zeny/ a je to něco tak příjemně lehkého a svěího, e nelze ne dodat za nás mue (libí se nejen mě ale i dědečkovi, tátovi, bráchovi a synovci) takto rozhodně ano.
Není tady