18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
muzzle napsal(a):
Mam taky Be delicious. Nekdy si ji pujci i dcera a stalo se nam, ze se zensky ptaly, co je to za vuni. Tak nevim, voni to i chlapum??
Tak specielně u téhle vůně je mi to zcela umafuk Hlavně e to voní mně
Není tady
já pouívám parfémky Federico Mahora jsou to kopie ,ale dobré.Střídám to ,ale favorit je vůně Armani Aqua di gio.Chci vyzkouet jetě Be delicious taky voní skvěle.
Není tady
Taky jsem přesedlala na FM.... nemůu si to vynachválit, a a s těmito parfémy se mi stalo, e mne na ulici cizí ena oslovila, číme to voním.... A partner je u vytrení... a to si na vůně potrpí.
Není tady
ja jich mam oblibenych vice, Angel od Thierry Mugler, Hugo Boss Deep Red a Calvin Klein Euphoria
Upravil(a) Ivanka27 (22. 8. 2006 17:35)
Není tady
holky a jaké parfémy pouívají vae drahé polovičky???
dejte echo
Není tady
ten muj Calvin Klein - Crave...musi hehe..dostal ten parfem ode me tak nema jinou moznost
Není tady
Ferda napsal(a):
ten muj Calvin Klein - Crave...musi hehe..dostal ten parfem ode me tak nema jinou moznost
Jo, přítel ho měl té. Je na parfémech doslova závislý - má ich víc ne já. Ale na druhou stranu nemusím dumat nad dárky. Teď zrovna pouívá: DKNY - Be delicious, Davidoff - Cool water, Dior - High energy a svou stálici - Fahrenheita od Diora... Parfémy větinou vybíráme spolu - konečné rozhodnutí je na mě - protoe parfém na mui mě musí vzruovat vechny smysly...
Není tady
Ahoj holky, tak koukám, poslední příspěvek je z konce srpna, ale přesto se podělím o svou bezradnost:). Protoe jsem za studentských let neměla moc peněz, tak jsem si kupovala Bruno Bannani-růovou barvu. Kdy u jsem si pak začala vydělávat, vyzkouela jsem několik draích parfémů, např. YSL Nu,Bvlgari myslim Omnia, něco od Diora(u nevim co)+ nejrůznějí vzorky, ale nic mi u nikdy nevonělo tak, jako ten Bruník. Kdy dnes dorazim do nějaký parfumerie, tak je tam nepřeberný mnoství parfémů a já jsem z toho absolutně vyřízená, vůbec nevim kam sáhnout a končim s tim, e se mi zvedá aludek. Jak vybíráte parfém vy? toho Bannaniho jsem kdysi vybírala tak, e jsem občas ráno zala do droxi(nebo DM) a něco na sebe stříkla, pak jsem to behem dne očichávala no a nakonec jsem si vybrala mýho favorita. Jeslti je tu ale někdo, komu taky voní Bruno Bannani(tzn. má podobnej vkus jako já) a vedle něj má i dalího oblíbence, tak dejte prosím vědět jakýho. Já u jsem prostě v koncích Přitom bych ráda změnu. ESKYMKO, co teď pouívá ty? HOlky předem dík.
Není tady
Danko dělám to úplně stejně - jdu do parfumerie, očichám několik papírků, který se mi líbí nechám stříknou na sebe a čekám co to udělá. Co se mi líbí si napíu na papír, zkusím jiný.. atd. Pak jeden vyberu. Teď mám Euphoriu od C.Kleina a Ninu do Niny Ricci.
Není tady
Hugo Boss a také černý Dior. Pouívám dlouhá léta a jsem s nimi stále spokojena.
Není tady
Dani asi tě taky moc nepotěím ,protoe já ted v těch vůních tápu stejně jako ty...konečně vydělávám, tak bych si chtěla koupit něco draího, ale nevím co....a chodit tam kadej den aby na mě pořád něco stříkaly prodavačky, jaxi nemůu
ale jak tu píí holky, tak bych chtěla zkusit od Gucciho Envy me, lutou Lacoste a jetě Christ.Dior - J'adore...vočuchám a uvidím, přinejhorím zůstanu u BB a budu pátrat dál ....
Není tady
Holky tak díky za vae tipy, píu si a hned zítra to na sebe vyrazim tak po dvou parfémech stříkat. To jsem teda zvědavá, jestli s mojí nerozhodností něco vyberu:). Eskymko tak dneska jsem si BB opět koupila:), ale pátrám dál, jako ty. A něco vybere, dej vědít.
Není tady
tak jsem v casopise mela vzorecek parfemu snazvem Zoufale manzelky..no jak v TV,ale v anglictine..a taaak kraaaaaaaasne voni...musim si ho brzy koupit
Desparate housewives-forbidden fruit
Není tady
Dior J'adore zrovna pouzivam ...naaadhera..a vydrzi
Není tady
Já miluju Jean Paul Gaultier Classique - náádherná, smyslná vůně a nádherným enským flakonem :-) Taky mám od Diora Cherie, docela jde i Hugo Boss Deep Red, ale Gaultier je Gaultier ...
Není tady
Tak já mám Gucci rush, Lacoste touch of pink, klasický Hugo Boss woman a Bvlgari. A nejlíp mi voní Bvlgari, jsem z něj uneená. Parfémy střídám podle nálady. Teď mi kamarádka donesla vzorek Esprit, tak kupuju, voní skvěle.
Já kdy parfém pouívám delí dobu, tak ho necítím i kdy se navoním jak drogerie. Manel to samé. Musím je střídat.
Není tady
Který BVLGARI má na mysli?
Není tady
Je to Bvlgari Omnia Crystalline a je to opravdu nádherná vůně, teda pro mně
Není tady
Holky pomohu vám při výběru:která máte ráda výraznějí parfém-zvolte ten,který není čirý.Takové mají rády eny převáně tmavovllasé ,dominantní.Tyhle taky na kůi vydrí podstatně déle.Stačí malé mnoství.
Čiré kol.vody nebo Edp jsou větinou lehké,vůně pro blondýnky a romantičky.
Myslím si,e mít jen jednu vůni po celý rok nejde.Kadá víte,e máte kadý den jinou náladu a proto snáíte jinak i vůně.Některé vůně jsou příjemnějí v létě a jiné zase v zimě.Pokud vám nevoní vůně kterou máte ,odlote ji do temna a chladna a za čas se k ní vrate.Určitě vám bude zase voně.(pokud to není opravdu nějaký smrák)
Není tady
Můu Vám nabídnout parfémy L´ambre? Podívejte se na www.lambre.blog.cz a můete dát vědět. Vzorek Vám zalu zdarma.
Není tady
Ja kupuju zasadne Mexx, nebot ma uzasnou osvezujici a mladistvou vuni, ktera necpi v nose, ale opravdu i vsem okolo prijemne voni
Není tady
Me ted privezl pritel z cest AMORE od KENZA, voni moc krasne - u neho byl vzorecek ORIENT od Kenza - dala jsem ho na sebe kapku a myslela jsem ze se po ctvrt hodine jsem se ocuchavala jak cuchaci pejsek - voni naprosto nadherne. Je to tezka silne korenena vune, ale kdyz se ulezi, voni az prekvapive sveze
Není tady
Pro me nejlepsi vune je Jil Sander - Sport for women a taky "ulitavam" na Givenchy - Extravaganza Drive jsem pouzivala Dolce Gabanna - Light Blue, ale kdyz si ji koupilo veskery my okoli, tak se to nedalo uz snest... taky je krasna vune Carolina Herrera - 212...
Není tady
Mania - Armani a Sensi - Armani:-)
Není tady