Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 11. 2011 19:14

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Pračka se sušičkou.

Dobrý den všem.
Odešla mi pračka a uvažuji o koupi pračky se sušičkou v jednom. Máte někdo doma?? Jaké jsou vaše zkušenosti??

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#2 15. 12. 2011 14:52

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Pračka se sušičkou.

Kaly napsal(a):

Dobrý den všem.
Odešla mi pračka a uvažuji o koupi pračky se sušičkou v jednom. Máte někdo doma?? Jaké jsou vaše zkušenosti??

Nemam a  ani mit nechci. Stiznosti jsou na to, ze ani nevypere ani poradne neususi.Pritom spotreba vody je pokazde jako plna vana. Tudiz priserne moc.

Pak se susi jen polivina pradla co jsi vyprala. A to pry az 4 hodiny, tudit jedna varka muze trvat az ty 4 -8 hodin hodiny zapnutych motoru.

Ja jsem mela pracku s kratkym 20 min programem na prani, s vysokym odstredovanim a extra susicku. Do dvou hodin jsem mela 7kg vyprano a ususeno.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#3 15. 12. 2011 15:22

miaa
♥♥♥♥♥--

Já o ni taky snila a když odešla pračka, tak jsem ji v akci koupila. Nemám místo, ani na širokou.Dopadlo to tak,že jsem si zničila vedení, resp. jak jsem ji zkoušela, že co umí a jak suší, tak ta spotřeba byla tak nárazová a náročná, že jsem zrušila pojistky, elektroměr a zůstala pomalu v tmavém bytě. Mám sice elektriku z r. 1990, ale jak se zdá, na dnešní poměry to je málo a měla jsem i lištu z r. 2010 a stejně málo. A to mám doma i 380V! Málem to bylo na výměnu vedení v celém bytě. Když jela část sušení, hřála pračka jak blázen, jo, jako topení by to šlo.
Teď jedu nouzový stav, maximálně mohu pouštět 2 spotřebiče najednou na každou fázi, co tady mám a i to je vidět, jak blikne, když se zapne ta další. Pračku se sušičkou jsem vrátila a už ji nechci ani vidět. Leda v jiném bytě. A to jsem znala velkokapacitní pračku se sušičkou a byla z ní nadšená.
Kvůli pokusu pr. se suš., jsem pak běhala po úřadech-jako PRE a podobně, zháněla 3x elektřikáře, vícekráte vejrala doma po tmě a netopila (není proud, nemám doma nic, nevařím, netopím, nejde wc). Nakonec odešla fáze na sporáku, takže tam šly poue 2 "plotýnky".
Teď mne v mém bytě snad už nic nemůže překvapit.
Zvaž.

Není tady

#4 15. 12. 2011 16:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Slyšela jsem, že nejlepší je samostatně pračka a samostatně sušička stolt, nic dva v jednom

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#5 15. 12. 2011 17:27

Cirilla
♥♥♥♥---

Měla jsem ji asi 14 let, než se rozbila. Téměř jsem v ní nesušila, trvalo to moc dlouho, a pokud jsem usušené prádlo nestihla hned vyndat, tak už pak bylo zvalchované a špatně se žehlilo.Nově už jsem si koupila jen samostatnou pračku. Velká nevýhoda - sušit můžeš pouze poloviční náplň, takže buď půlku mokrého prádla vyndat nebo prát pouze poloviční dávku. Při poloviční várce jsem při 3 chlapech v chalupě mohla prát každý den.Před 16 lety jsem cenu za elektriku neřešila, dnes už ano. Sušení sežere spoustu elektriky, takže dnes ekonomicky večer pověsím v koupelně, ráno sundám. Nezavírám dveře a ještě vlhčím suchý vzduch v bytě.

Není tady

#6 15. 12. 2011 18:04

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Kaly napsal(a):

Dobrý den všem.

je to pitomost, každou zvláště

Není tady

#7 15. 12. 2011 18:06

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Kaly a určitě to musí být 2 v 1? Teď byly výhodné akce na sety Bosch pračka + sušička, postavíš to na sebe.... já mám velkou sušičky na 8 kg prádla, sama si prádlo zváží a když ho máš méně, tak úměrně tomu sama zkrátí program,  nemůžu si ji vynachválit. Ještě o tom popřemýšlej, já bych dva v jednom nekupovala...

Strach je malá smrt...

Není tady

#8 15. 12. 2011 20:00

Zuzii
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Mám starší 2v1. Sušička funguje při 1/2 nápně pračky, nastavím si tam čas, po který má sušit (nejvýše 140 min). V zimě jí používám velmi často a také je je super při malém dítěti, že máme za nějaké 3 hodiny oblečení zase čisté a suché.

Není tady

#9 15. 12. 2011 20:34

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

U mojí sušičky trvá 8 kg prádla bavlna k žehlení 105 minut a extra suché 137 minut, když je prádla méně tak zkrátí čas...
bezva program Džíny - 4 kg = 80 minut

mám Blomberg TKF 8439 kondenzační, a neunikne z ní ani troška páry nebo vlhkosti

Strach je malá smrt...

Není tady

#10 15. 12. 2011 20:46

Zuzina
♥♥♥♥♥♥-

Mám každé zvlášť. Zn. Bosch. Sušička je kondenzační. Nebudu psát konkrétní typ, ať to není reklama big_smile

Jsem opravdu spokojená. Myslím, že sušička je velký pomocník. Téměř nic nemusím žehlit. A to co se mi nezdá a žehličkou přejedu se žehlí úpně bezvadně.

Suším cca hodinu, v době, kdy máme levnější proud storstark

Upravil(a) Zuzina (15. 12. 2011 20:48)

http://lbyf.lilypie.com/GeGpp2.png

http://lb1f.lilypie.com/NL4lp2.png

Není tady

#11 15. 12. 2011 21:22

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Mela jsem 2 v 1 a take oddelene. Po zkusenosti si rovnez myslim, ze 2 v 1 neni dobra volba pokud se pradlo susi prevazne v susicce. Nutnost deleni davek a nemoznost prat a zaroven susit je podle me velka nevyhoda. Aspon ja peru vzdy nekolik davek podle materialu a barev a plynule presypavam z pracky do susicky, hned nalozim dalsi davku a nez vyperu vysusim. Ale pokud bych susila prevazne na snure a jen obcas v pripade nouze prohnala par kousku susickou, 2 v 1 by mozna stacilo.

Není tady

#12 16. 12. 2011 14:37

Cassiopeia
♥♥♥♥♥♥-

také mám pračku a sušičku odděleně, můj manžel říká, že "čím více má výrobek funkcí, tím hůře je splňuje" - a dá se to použít fakt na všechno lol ... prádla je hodně (alergik na prach a roztoče a malé dítě v domě), takže v zimě to jen tak jednoduše "po sušácích" v domě nerozvěsím z důvodu malého prostoru

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"Když najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede."

Není tady

#13 26. 2. 2013 11:42

OmegaO
♥------

Kaly napsal(a):

Dobrý den všem.

Pračku a sušičku v jednom jsme měli v bývalém bytě a musím říct, že mi ve srovnání s nynější samostatnou sušičkou přijde, že sušila špatně. Teď máme  sušičku Bosh www.naseobchody.cz/susicka-pradla-bosch-wtw86360sn/ a jsme spokojení. Je kvalitní, tichá a neničí prádlo, což se mi u tamté kombinované občas stávalo.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí