18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vějířovko, víkend před námi, hezky si ho uij a nerozčiluj se
Presne tak,to chce klid.
ádné obavy, TY Hirondel, jsi mě z klidu nevyruila - to já jen v zájmu "vyvaování", jak píe Lupina.
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
chytří jsme tady vichni
Já bych zůstala u tohoto, je to výstiný a je to pravda
Exactly
Je to tak snadny.
Není tady
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ona není trpělivá. Má hroí kůi a je splachovací. To není trpělivost. To je kafemlejnek.
to si nemyslím.
A co si myslis prave Ty.?
Jak to mam,vim ja sama. vy se bud muzete trefit anebo netrefit.
e se tím vím dohadováním baví a krátí si čas, nebo nevím. nepřemýlím nad tím. jen mi nepřijde jiná, ne ostatní, nebo s hroí kůí. i kdy jsou chvíle, kdy mě taky sere
to bych si mohla myslet, e hroí kůi má i majkafa. kolikrát tady tak vystupuje. při tom si to o ní taky nemyslím.
kdo z nás není něják divnej a občas tu neujídí
Není tady
Vějířovka napsal(a):
...Jene, Hirondel, pokud se ti zdá, e Zklamča nemá pravdu, tak se sna ji vysvětlit tu svojí pravdu, ale to ty nikdy nedělá.
Pokus se mít úctku ke svému spoludiskutérovi, nenazývej ho stále mimoněm, neodpovídej blá blá blá. Pokud takto stále postupuhje, tak se asi těko v dikuzi domluví, nechápe to?
Vej, uz delsi dobu sleduju tvoji "antipatii vuci Hir"... ( ), rozhodne nejsem ten, kdo by se ji snazil nejak hajit, nebo zastavat, to ani nahodou ne-e...
Dokaze "me tak vytocit", ze mi horzi infarkt myokardu..., ale,...
Ona je "svojska", zvlastni, vis? (Jako ja ). Ne vsema pochopena... coz je DOBRE... ne vsema "prijata"... coz je SPATNE...
Nepotrebuje "obhajoby a ochrany"... - jak by se ted z me reakce mohlo navenek zdat...
Z meho pohledu nikdy neztratila uctu ke svemu spoludiskuterovi (opravdu to tak citim) a kdyz ho nazvala mimonem, bylo to dle meho usudku v diskusi namiste... Ne jako URAZKA, ale jako fakt, ktery by ho mohl "usmernit k realu"...
JA nevim, treba ma slova byla "hrachem na zed"..., ale chtela bych verit, ze ne-e.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vichni jsem tady nějaký divný, já jsem divná furt, někdy jsem i divnějí
A nejen, e někteří ujídí, ale oni i vyjídí
Kadej jsme nějakej
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Zklamča, protoe ta se stále snaí jí něco vysvětlovat.
Fakt jooooo?
Zajimave. Ty nevis ze zklamca nevysvetluje?
Ja nic takoveho nevidim a o Tom to take je.Jene, Hirondel, pokud se ti zdá, e Zklamča nemá pravdu, tak se sna ji vysvětlit tu svojí pravdu, ale to ty nikdy nedělá.
Pokus se mít úctu ke svému spoludiskutérovi, nenazývej ho stále mimoněm, neodpovídej blá blá blá. Pokud takto stále postupuje, tak se asi těko v dikuzi domluví, nechápe to?
Vejirovko,
Skutecne chces ode mne vysvetleni jakym zpusobem uvazuju a jednam?
V Zadnem pripade se na me jednani nedivej jen ze sveho uhlu. a neboli dle svych predstav a neboli dle svych iluzi o me.
Nikdy jsem nerekla ze Zklamca nema pravdu! Jak casto tvrdim- je to Tva interpretace,nikoli skutecnost.
Nemusim jednat dle Nejakych Tvych pravidel. Jak jsi na neco takoveho prisla? Ja jednam dle svych,Ty jednej del svych,to je cele. Nebudu po tobe chtit a ani nezadam aby jsi jednala dle mych pravidel.
Pokus se Ty a vsichni mit uctu k tem druhym. zacni u sebe. Jedna ruka nikdy netleska. Nechapes to?
Upravil(a) Arcanum (19. 11. 2011 12:17)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
...Tak kam ses nacpala ty hirondel? Do přátel, či nepřátel?
Proc se ptas, kdyz stejne zustane tam, kam jsi ji nacpala ty?
Ze by jesitnost?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
...Jene, Hirondel, pokud se ti zdá, e Zklamča nemá pravdu, tak se sna ji vysvětlit tu svojí pravdu, ale to ty nikdy nedělá.
Pokus se mít úctku ke svému spoludiskutérovi, nenazývej ho stále mimoněm, neodpovídej blá blá blá. Pokud takto stále postupuhje, tak se asi těko v dikuzi domluví, nechápe to?Vej, uz delsi dobu sleduju tvoji "antipatii vuci Hir"... ( ), rozhodne nejsem ten, kdo by se ji snazil nejak hajit, nebo zastavat, to ani nahodou ne-e...
Dokaze "me tak vytocit", ze mi horzi infarkt myokardu..., ale,...
Ona je "svojska", zvlastni, vis? (Jako ja ). Ne vsema pochopena... coz je DOBRE... ne vsema "prijata"... coz je SPATNE...
Nepotrebuje "obhajoby a ochrany"... - jak by se ted z me reakce mohlo navenek zdat...
Z meho pohledu nikdy neztratila uctu ke svemu spoludiskuterovi (opravdu to tak citim) a kdyz ho nazvala mimonem, bylo to dle meho usudku v diskusi namiste... Ne jako URAZKA, ale jako fakt, ktery by ho mohl "usmernit k realu"...
JA nevim, treba ma slova byla "hrachem na zed"..., ale chtela bych verit, ze ne-e.
U končím, Viki, jdu meditovat do kouta.
Já si v podstatě asi myslím to, co ty (teď si odporuji). Skoro si myslím, e je Hirondel opravdu dobrá, ale myslím si, e by měla být míň protivná, pro její vlastní dobro i pro porozumnění s těmi ostatními.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
:
usměrnit? a dokonce k realu?
A na to si přila jak? (to, e tak je to právě správně?)
Není to třeba tak, e tím tvým "usměrnit" je, ze spis "vnucuje svoji verzi", a to vetsinou docela nevybiravym zpusobem = invektivami k osobe oponenta, bez ucty k jeho nazoru, bez respektu k tomu, ze existuji i jine postoje k veci a nazory , a uz VUBEC NE s pripustenim moznosti, ze "by mohly byt spravne"...? (ps. to jsou tvá slova... ) tak jak to tedy je - jeden usměrňuje a druhý vnucuje, nebo to můe být i naopak - jak se tu tak rádo omílá - z jiného úhlu pohledu (a zejména, jak se to hodí do krámu...takové - kázat vodu a pít víno)
Není tady
Arcanum napsal(a):
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
chytří jsme tady vichni
Já bych zůstala u tohoto, je to výstiný a je to pravda
Exactly
Je to tak snadny.
Snadný? Snadný.
Kadej je chytrej svým způsobem. Není to o výi IQ.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to si nemyslím.A co si myslis prave Ty.?
Jak to mam,vim ja sama. vy se bud muzete trefit anebo netrefit.e se tím vím dohadováním baví a krátí si čas, nebo nevím. nepřemýlím nad tím. jen mi nepřijde jiná, ne ostatní, nebo s hroí kůí. i kdy jsou chvíle, kdy mě taky sere
to bych si mohla myslet, e hroí kůi má i majkafa. kolikrát tady tak vystupuje. při tom si to o ní taky nemyslím.
Ani Ty jsi se Pavli netrefila. To ale nevadi.
Vidis ja Te nekdy stvu ale Ty mne nikoliv.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
U končím, Viki, jdu meditovat do kouta.
Já si v podstatě asi myslím to, co ty (teď si odporuji). Skoro si myslím, e je Hirondel opravdu dobrá, ale myslím si, e by měla být míň protivná, pro její vlastní dobro i pro porozumnění s těmi ostatními.
Ze jsi to Ty Vejirku,mam pro Tebe vzkaz. A to jednoduse prot,ze se tu o Tom mluvi.
Bud dobra,milujici ostatni bez rozdilu,nebud protivna pro sve vlastni dobro I pro porozumeni s temi ostatnimi ( patrim mezi ty ostatni)
Jestlize tohle plne pochopis ,jestli to v sobe naleznes a uskutecnis,pak to spartris u me.
Upravil(a) Arcanum (19. 11. 2011 12:28)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ze by jesitnost?
Tak tohle fakt nechápu, jak bych mohla být jeitná, pokud někoho někam cpu? ....jeitná bych mohla být leda tak, pokud bych cpala někam sebe...
a co ty Viktorko? - co si myslí - jsi přítel? nepřítel? Taky ráda předhazuje "nevysvětlujte", kdy se snaí být chytrá... (já vím, to jsi u taky pochytila, jen umět pouívat bys to mohla )
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...chytří jsme tady vichni, zvlá, kdy jde o ty druhý
Jo, typicke...
Ale uz kdysi davno - pradavno - jsem cetla jednu moooc zajimavou myslenku: Nejlepe vam vase prednosti vyjmenuje (popise, charakterizuje), vas NEPRITEL ... (pac ho ohrozuji, no ni?)
Ten dodatek v zavorce je MUJ VLASTNI POZNATEK, proc tomu tak je...
Není tady
Vichni jsem tady nějaký divný, já jsem divná furt, někdy jsem i divnějí
Vichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo....
Není tady
Modroočka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Já bych zůstala u tohoto, je to výstiný a je to pravdaExactly
Je to tak snadny.Snadný? Snadný.
Kadej je chytrej svým způsobem. Není to o výi IQ.
No ano ocko,je to snadny.
Milovat sebe ,vedet o sobe ze mam stejnou hodnotu jako jine bytosti,ze jsem chytry svym zpusobem,ze jsme si rovni,znamena vsechno.
A jetě tohle je dulezity :
Kady opak pravdy je stejně pravdivý.
Není tady
]
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Viki,
Chápe to velice spravne.
A nejen to.
Ta píseň kterou jsi mě poslala me dává znat ze tusis spravne.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
...U končím, Viki, jdu meditovat do kouta.
Dik Vej, za Tvuj respektvuci mne...
Nechci, opravdu NECHCI, abys "sla meditovat do kouta"..., dokonce ani nechci, abys menila svuj nazor na Hir...
Nikdy bych nikomu nechtela brat jeho nazor na cokoliv (krome pripadu,kdy bych JASNE CITILA ohrozeni v rozporu se zakony Bozimi, ci "svetskymi"... )...
Vazne!
Ja jen napsala, co jsem citila, ze mam...
V ramci onoho zde spominaneho "vyvazovani", ale take v ramci svych "sromnych potreb k zivutku"... (TAKY MILUJU SVOBODU - slova... i cinu... )
Mam te rada, Vej, a na nasem "tajnem planu" racuju, neboj, jen me "cas tlaci", pac "chleba nas vezdejsi" je taky potreba, no ...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
...A na to si přila jak? (to, e tak je to právě správně?)
Není to třeba tak, e tím tvým "usměrnit" je, ze spis "vnucuje svoji verzi", a to vetsinou docela nevybiravym zpusobem = invektivami k osobe oponenta, bez ucty k jeho nazoru, bez respektu k tomu, ze existuji i jine postoje k veci a nazory , a uz VUBEC NE s pripustenim moznosti, ze "by mohly byt spravne"...? (ps. to jsou tvá slova... ) tak jak to tedy je - jeden usměrňuje a druhý vnucuje, nebo to můe být i naopak - jak se tu tak rádo omílá - z jiného úhlu pohledu (a zejména, jak se to hodí do krámu...takové - kázat vodu a pít víno)
Ne. Ona to nedela tak o.d.p.o.r.ne a primitivne, jako ty...
Upravil(a) ViktorkaM (19. 11. 2011 12:42)
Není tady
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
A co si myslis prave Ty.?
Jak to mam,vim ja sama. vy se bud muzete trefit anebo netrefit.e se tím vím dohadováním baví a krátí si čas, nebo nevím. nepřemýlím nad tím. jen mi nepřijde jiná, ne ostatní, nebo s hroí kůí. i kdy jsou chvíle, kdy mě taky sere
kdo z nás není něják divnej a občas tu neujídíAni Ty jsi se Pavli netrefila. To ale nevadi.
Vidis ja Te nekdy stvu ale Ty mne nikoliv.
ale to je jedno, jakej má důvod. aspoň mě určitě. kdy tě chci číst, čtu tě, kdy ne, nečtu.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Není to třeba tak, e tím tvým "usměrnit" je, ze spis "vnucuje svoji verzi", a to vetsinou docela nevybiravym zpusobem = invektivami k osobe oponenta, bez ucty k jeho nazoru, bez respektu k tomu, ze existuji i jine postoje k veci a nazory , a uz VUBEC NE s pripustenim moznosti, ze "by mohly byt spravne"...? (ps. to jsou tvá slova... ) tak jak to tedy je - jeden usměrňuje a druhý vnucuje, nebo to můe být i naopak - jak se tu tak rádo omílá - z jiného úhlu pohledu (a zejména, jak se to hodí do krámu...takové - kázat vodu a pít víno)Ne. Ona to nedela tak o.d.p.o.r.ne a primitivne, jako ty...
doly argumenty, tak se uchýlí k blbým řečem ...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Není to třeba tak, e tím tvým "usměrnit" je, ze spis "vnucuje svoji verzi", a to vetsinou docela nevybiravym zpusobem = invektivami k osobe oponenta, bez ucty k jeho nazoru, bez respektu k tomu, ze existuji i jine postoje k veci a nazory , a uz VUBEC NE s pripustenim moznosti, ze "by mohly byt spravne"...? (ps. to jsou tvá slova... ) tak jak to tedy je - jeden usměrňuje a druhý vnucuje, nebo to můe být i naopak - jak se tu tak rádo omílá - z jiného úhlu pohledu (a zejména, jak se to hodí do krámu...takové - kázat vodu a pít víno)Ne. Ona to nedela tak o.d.p.o.r.ne a primitivne, jako ty...
o*d*p*o*r*n*ě primitivně? To vypadá jak? Zatím jsem vůči hirondel nepouila ani jeden výpad, který by odpovídal tomu tvému psanému primitivnímu a o.d.p.o.r.n.é.m.u
mohla bys to prosím specifikovat, nebo je to pouze tvá iluze?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
...Taky ráda předhazuje "nevysvětlujte", kdy se snaí být chytrá... (já vím, to jsi u taky pochytila, jen umět pouívat bys to mohla )
Rada predhazuju, nevysvetluje... a snazit se "byt chytra" nepotrebuju, pac jsem. Nekdy ke svemu dobru, ale V DNESNI DOBJE spise ke sve skode...
Nevyuzivam "svoji chytrost" zamerne.
Jednou se me na to kdosi VELMI BLIZKY zeptal: Proc uz nejsi za vodou, byvse takhle chytra? Rekla jsem: nechci hazet perly svinim... (bez urazky, to je jen citace z Bible, vyjadrujici podstatu tehle veci + docela me mrzi, ze sem nechodi cist Petr 100, pac by treba taky pochopil, proc jeho rady typu: ..."kdyz jsi genialni svadlena, udelej zivnost a nasyt deset lidi prumernymi platy...")
Jo, a kdysu davno jsem vyslechla hovor me adolescentni dcery s nejakym svym spoluzakem, kdy rikala: Jo, moja mam je zvlastni, je chytra, ale v dnesni dobe je ji to k nicemu...
Tak "moudrost" ma dnes vahu, si myslim...
Není tady
Arcanum napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Exactly
Je to tak snadny.Snadný? Snadný.
Kadej je chytrej svým způsobem. Není to o výi IQ.No ano ocko,je to snadny.
Milovat sebe ,vedet o sobe ze mam stejnou hodnotu jako jine bytosti,ze jsem chytry svym zpusobem,ze jsme si rovni,znamena vsechno.
A jetě tohle je dulezity :
Kady opak pravdy je stejně pravdivý.
To je ono, ádná pravda v realném ivotě není úplná.
No a zase jsi mě Hirondel dostala. Musím se ti omluvit za dnení den.
Asi se mi u tebe nelíbí, e nejsi k oponentům laskavá, ale moná, e to tak musí být, nevím.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
...Taky ráda předhazuje "nevysvětlujte", kdy se snaí být chytrá... (já vím, to jsi u taky pochytila, jen umět pouívat bys to mohla )
Rada predhazuju, nevysvetluje... a snazit se "byt chytra" nepotrebuju, pac jsem. Nekdy ke svemu dobru, ale V DNESNI DOBJE spise ke sve skode...
Nevyuzivam "svoji chytrost" zamerne.
Jednou se me na to kdosi VELMI BLIZKY zeptal: Proc uz nejsi za vodou, byvse takhle chytra? Rekla jsem: nechci hazet perly svinim... (bez urazky, to je jen citace z Bible, vyjadrujici podstatu tehle veci + docela me mrzi, ze sem nechodi cist Petr 100, pac by treba taky pochopil, proc jeho rady typu: ..."kdyz jsi genialni svadlena, udelej zivnost a nasyt deset lidi prumernymi platy...")
Jo, a kdysu davno jsem vyslechla hovor me adolescentni dcery s nejakym svym spoluzakem, kdy rikala: Jo, moja mam je zvlastni, je chytra, ale v dnesni dobe je ji to k nicemu...
Tak "moudrost" ma dnes vahu, si myslim...
jen jestli ta tvoje chytrost, kterou se tady tak ráda camrá, není jen tvoje iluze.
Není tady