6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vějířovko, víkend před námi, hezky si ho užij a nerozčiluj se
Presne tak,to chce klid.
Žádné obavy, TY Hirondel, jsi mě z klidu nevyrušila - to já jen v zájmu "vyvažování", jak píše Lupina.
Není tady
majkafa napsal(a):
Mě se hirondel neptej. Ptej se sebe. Ty to prohlašuješ. Že všechno víš atd. Pokud vím, nikto jiný na babi ani kolem mě v reálu nic takového neprohlašuje. Kromě tebe.
Tak proč se ptáš?
Vidis vidis a v Tom je cely vtip,ze kdyz prohlasuju ze VIM vsechno jeste to neznamena ze tvrdim ze jsem dal. A kdo vi proc to vlastne tvrdim,prohlasuju? vim to definitivne ja sama.
Ty a kdokoliv se na ta slova o tom ze Vim vsechno muze divat bud s nadhledem-lehkosti,nebo s humorem,nebo se tim vytoci do ruda,nebo tak ci onak. Moznosti je nespocet.
co tomu rikas Kolombo ted?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
"Bereš se (nebo věci) moc vážně" - to je další oblíbená fráze z vašeho repertoáru, že?
Podivej jak se smeju
Iluze jsou svinstvo,jo jo.
Není tady
majkafa napsal(a):
Ona není trpělivá. Má hroší kůži a je splachovací. To není trpělivost. To je kafemlejnek.
Myslím si přesně to, co Majka. Trpělivost s Arcánem má naopak Zklamča, protože ta se stále snaží jí něco vysvětlovat - a ono je to naprosto zbytečné, protože Arcánum nechce nic vysvětlit, ono chce provokovat.
Není tady
teď mě napadla hláška z jednoho filmu - stále kvoká, stále kvoká
Není tady
Arcanum napsal(a):
...Nevim co je zbytecnost.
Ok, chapu. My, "lide hmotne zalozeni, ac duchovne smyslici", to zname...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ona není trpělivá. Má hroší kůži a je splachovací. To není trpělivost. To je kafemlejnek.
No, MAjko, ten "soucitici smajla zde fuckt chybi"...
A ja jsem taaak povrchni uzivatel vyhod netu, ze ho fakt nebudu hledat...
Viki ,pak jedine ten soucit prave ted pri te prilezitosti najit uvnitr.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
"Bereš se (nebo věci) moc vážně" - to je další oblíbená fráze z vašeho repertoáru, že?
Podivej jak se smeju
Iluze jsou svinstvo,jo jo.
Jen se směj, Arcanum, ono ti nic jiného nezbývá. A dej si opravdu bacha na své iluze - jak pravíš, jsou svinstvo - kdo jiný by to měl vědět, než ty, že?
Není tady
hirondel, výraz Vím všechno, žádný jiný smysl, než že Vím všechno nemá.
Arcanum napsal(a):
...Viki ,pak jedine ten soucit prave ted pri te prilezitosti najit uvnitr.
Ale Arc! Ja ho samo nasla, ale holt, jsem "takovej primitiv", ze jsem ho chtela i zobrazit...
Upravil(a) ViktorkaM (19. 11. 2011 11:45)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Zklamča, protože ta se stále snaží jí něco vysvětlovat.
Fakt jooooo?
Zajimave. Ty nevis ze zklamca nevysvetluje?
Ja nic takoveho nevidim a o Tom to take je.
Není tady
majkafa napsal(a):
hirondel, výraz Vím všechno, žádný jiný smysl, než že Vím všechno nemá.
Jeste ze tam mas toho smajla na konci.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vějířovko, víkend před námi, hezky si ho užij a nerozčiluj se
Dík Pavlo, já se opravdu nerozčiluju, neboj se, zdá se mi jen, že to Hirondel opravdu přehání - s tím zesměšňováním a útoky. Nezdá se mi, že by se takto měl choval člověk, který už na své cestě došel dál, který je moudrý.
já tady spoustě lidem nerozumím, to nemá cenu se tím zabývat. prostě je nečtu, když nechci.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Podivej jak se smeju
Iluze jsou svinstvo,jo jo.Jen se směj, Arcanum, ono ti nic jiného nezbývá. A dej si opravdu bacha na své iluze - jak pravíš, jsou svinstvo - kdo jiný by to měl vědět, než ty, že?
Mela by jsi to vedet taky
A hlavne je zozpoznat. .
Jak by jsi Vsak mohla kdyz si v nich tak lebedis.
Není tady
majkafa napsal(a):
Mě se hirondel neptej. Ptej se sebe. Ty to prohlašuješ. Že všechno víš atd. Pokud vím, nikto jiný na babi ani kolem mě v reálu nic takového neprohlašuje. Kromě tebe.
Tak proč se ptáš?
tak to mi teda uniklo, že by to prohlašovala. asi nečtu všechno.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Fakt jooooo?
Ja nic takoveho nevidim a o Tom to take je.
Jenže, Hirondel, pokud se ti zdá, že Zklamča nemá pravdu, tak se snaž ji vysvětlit tu svojí pravdu, ale to ty nikdy neděláš.
Pokus se mít úctu ke svému spoludiskutérovi, nenazývej ho stále mimoněm, neodpovídej blá blá blá. Pokud takto stále postupuješ, tak se asi těžko v dikuzi domluvíš, nechápeš to?
Upravil(a) Vějířovka (19. 11. 2011 12:04)
Není tady
majkafa napsal(a):
to si nemyslím.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
... Pokud vím, nikto jiný na babi ani kolem mě v reálu nic takového neprohlašuje. Kromě tebe.
Tak proč se ptáš?Vis blbje. Jeden tady jeste takovej je...
A tech, co si to myslej, AC NEPROHLASUJOU, tady je... hm, habadej! (Nastesti, teda aspon pro mne, pac jinac by tady asik byla siiilena nuda... - jak se obcas stava... )
chytří jsme tady všichni, zvlášť, když jde o ty druhý
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já tady spoustě lidem nerozumím, to nemá cenu se tím zabývat. prostě je nečtu, když nechci.
to Vsak z jistych pricin nedokazes kazdy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
chytří jsme tady všichni
Já bych zůstala u tohoto, je to výstižný a je to pravda
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Fakt jooooo?
Ja nic takoveho nevidim a o Tom to take je.Jenže, Hirondel, pokud se ti zdá, že Zklamča nemá pravdu, tak se snaž ji vysvětlit tu svojí pravdu, ale to ty nikdy neděláš.
Pokus se mít úctku ke svému spoludiskutérovi, nenazývej ho stále mimoněm, neodpovídej blá blá blá. Pokud takto stále postupuhješ, tak se asi těžko v dikuzi domluvíš, nechápeš to?
souhlasím
Není tady
Arcanum napsal(a):
...Zajimave. Ty nevis ze zklamca nevysvetluje?
Hm, jste me zmatly, holky, obe...
Ja si taky nemyslim, ze by Zklamca "vysvjetlovala"... myslim, ze spis "vnucuje svoji verzi", a to vetsinou docela nevybiravym zpusobem = invektivami k osobe oponenta, bez ucty k jeho nazoru, bez respektu k tomu, ze existuji i jine postoje k veci a nazory na ni, a uz VUBEC NE s pripustenim moznosti, ze "by mohly byt spravne"...
Není tady
Já si vždycky u některých rádoby chytrých jedinců říkám, na co si to tady hrají a že je to stejně průhledný. A umění psát "duchaplnosti", který jsou úplně prázdný, to snad ani nemá cenu se tím zabývat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
to si nemyslím.
A co si myslis prave Ty.?
Jak to mam,vim ja sama. vy se bud muzete trefit anebo netrefit.
Není tady
Arcanum napsal(a):
......... kdyz prohlasuju ze VIM............ vim to definitivne ja sama.
zajímavé - a když tohle řekne někdo jiný, tvrdíš, že má iluze.
není to tak, jak jsi už i kolikrát psala, že pokud někdo něco píše, píše především o sobě? Z toho jednoznačně vyplývá, že pokud píšeš o jiném, že má iluze, trpíš jima sama
Co bys chtěla, aby ti Zklamca vysvětlila? Ona si to může dovolit, neboť to psané "nevysvětlujte - přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám to neuvěří" se netýká ani z jedné roviny tebe - nejsi můj přítel, ani nepřítel - jsi pro mě nic, neutrál nula...
A takových mám ve škatulce víc - zejména ty, kteří se tímto mým "nevysvětlujte" rádi ohánějí... dosud nepochopili, a tak se cpou sami do jedné z těch škatulek...
Tak kam ses nacpala ty hirondel? Do přátel, či nepřátel?
Není tady