27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vějířovko, víkend před námi, hezky si ho uij a nerozčiluj se
Presne tak,to chce klid.
ádné obavy, TY Hirondel, jsi mě z klidu nevyruila - to já jen v zájmu "vyvaování", jak píe Lupina.
Není tady
majkafa napsal(a):
Mě se hirondel neptej. Ptej se sebe. Ty to prohlauje. e vechno ví atd. Pokud vím, nikto jiný na babi ani kolem mě v reálu nic takového neprohlauje. Kromě tebe.
Tak proč se ptá?
Vidis vidis a v Tom je cely vtip,ze kdyz prohlasuju ze VIM vsechno jeste to neznamena ze tvrdim ze jsem dal. A kdo vi proc to vlastne tvrdim,prohlasuju? vim to definitivne ja sama.
Ty a kdokoliv se na ta slova o tom ze Vim vsechno muze divat bud s nadhledem-lehkosti,nebo s humorem,nebo se tim vytoci do ruda,nebo tak ci onak. Moznosti je nespocet.
co tomu rikas Kolombo ted?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
"Bere se (nebo věci) moc váně" - to je dalí oblíbená fráze z vaeho repertoáru, e?
Podivej jak se smeju
Iluze jsou svinstvo,jo jo.
Není tady
majkafa napsal(a):
Ona není trpělivá. Má hroí kůi a je splachovací. To není trpělivost. To je kafemlejnek.
Myslím si přesně to, co Majka. Trpělivost s Arcánem má naopak Zklamča, protoe ta se stále snaí jí něco vysvětlovat - a ono je to naprosto zbytečné, protoe Arcánum nechce nic vysvětlit, ono chce provokovat.
Není tady
teď mě napadla hláka z jednoho filmu - stále kvoká, stále kvoká
Není tady
Arcanum napsal(a):
...Nevim co je zbytecnost.
Ok, chapu. My, "lide hmotne zalozeni, ac duchovne smyslici", to zname...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ona není trpělivá. Má hroí kůi a je splachovací. To není trpělivost. To je kafemlejnek.
No, MAjko, ten "soucitici smajla zde fuckt chybi"...
![]()
A ja jsem taaak povrchni uzivatel vyhod netu, ze ho fakt nebudu hledat...
Viki ,pak jedine ten soucit prave ted pri te prilezitosti najit uvnitr.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
"Bere se (nebo věci) moc váně" - to je dalí oblíbená fráze z vaeho repertoáru, e?
Podivej jak se smeju
Iluze jsou svinstvo,jo jo.
Jen se směj, Arcanum, ono ti nic jiného nezbývá. A dej si opravdu bacha na své iluze - jak praví, jsou svinstvo - kdo jiný by to měl vědět, ne ty, e?
Není tady
hirondel, výraz Vím vechno, ádný jiný smysl, ne e Vím vechno nemá.
Arcanum napsal(a):
...Viki ,pak jedine ten soucit prave ted pri te prilezitosti najit uvnitr.
Ale Arc! Ja ho samo nasla, ale holt, jsem "takovej primitiv", ze jsem ho chtela i zobrazit...
Upravil(a) ViktorkaM (19. 11. 2011 11:45)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Zklamča, protoe ta se stále snaí jí něco vysvětlovat.
Fakt jooooo?
Zajimave. Ty nevis ze zklamca nevysvetluje?
Ja nic takoveho nevidim a o Tom to take je.
Není tady
majkafa napsal(a):
hirondel, výraz Vím vechno, ádný jiný smysl, ne e Vím vechno nemá.
Jeste ze tam mas toho smajla na konci.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
vějířovko, víkend před námi, hezky si ho uij a nerozčiluj se
Dík Pavlo, já se opravdu nerozčiluju, neboj se, zdá se mi jen, e to Hirondel opravdu přehání - s tím zesměňováním a útoky. Nezdá se mi, e by se takto měl choval člověk, který u na své cestě doel dál, který je moudrý.
já tady spoustě lidem nerozumím, to nemá cenu se tím zabývat. prostě je nečtu, kdy nechci.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Podivej jak se smeju
Iluze jsou svinstvo,jo jo.Jen se směj, Arcanum, ono ti nic jiného nezbývá. A dej si opravdu bacha na své iluze - jak praví, jsou svinstvo - kdo jiný by to měl vědět, ne ty, e?
Mela by jsi to vedet taky
A hlavne je zozpoznat. .
Jak by jsi Vsak mohla kdyz si v nich tak lebedis.
Není tady
majkafa napsal(a):
Mě se hirondel neptej. Ptej se sebe. Ty to prohlauje. e vechno ví atd. Pokud vím, nikto jiný na babi ani kolem mě v reálu nic takového neprohlauje. Kromě tebe.
Tak proč se ptá?
tak to mi teda uniklo, e by to prohlaovala. asi nečtu vechno.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Fakt jooooo?
![]()
Ja nic takoveho nevidim a o Tom to take je.
Jene, Hirondel, pokud se ti zdá, e Zklamča nemá pravdu, tak se sna ji vysvětlit tu svojí pravdu, ale to ty nikdy nedělá.
Pokus se mít úctu ke svému spoludiskutérovi, nenazývej ho stále mimoněm, neodpovídej blá blá blá. Pokud takto stále postupuje, tak se asi těko v dikuzi domluví, nechápe to?
Upravil(a) Vějířovka (19. 11. 2011 12:04)
Není tady
majkafa napsal(a):
to si nemyslím.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
majkafa napsal(a):
... Pokud vím, nikto jiný na babi ani kolem mě v reálu nic takového neprohlauje. Kromě tebe.
Tak proč se ptá?Vis blbje. Jeden tady jeste takovej je...
![]()
![]()
A tech, co si to myslej, AC NEPROHLASUJOU, tady je... hm, habadej!![]()
(Nastesti, teda aspon pro mne, pac jinac by tady asik byla siiilena nuda... - jak se obcas stava...
)
chytří jsme tady vichni, zvlá, kdy jde o ty druhý
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já tady spoustě lidem nerozumím, to nemá cenu se tím zabývat. prostě je nečtu, kdy nechci.
to Vsak z jistych pricin nedokazes kazdy.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
chytří jsme tady vichni
Já bych zůstala u tohoto, je to výstiný a je to pravda
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Fakt jooooo?
![]()
Ja nic takoveho nevidim a o Tom to take je.Jene, Hirondel, pokud se ti zdá, e Zklamča nemá pravdu, tak se sna ji vysvětlit tu svojí pravdu, ale to ty nikdy nedělá.
Pokus se mít úctku ke svému spoludiskutérovi, nenazývej ho stále mimoněm, neodpovídej blá blá blá. Pokud takto stále postupuhje, tak se asi těko v dikuzi domluví, nechápe to?
souhlasím
Není tady
Arcanum napsal(a):
...Zajimave. Ty nevis ze zklamca nevysvetluje?
Hm, jste me zmatly, holky, obe...
Ja si taky nemyslim, ze by Zklamca "vysvjetlovala"... myslim, ze spis "vnucuje svoji verzi", a to vetsinou docela nevybiravym zpusobem = invektivami k osobe oponenta, bez ucty k jeho nazoru, bez respektu k tomu, ze existuji i jine postoje k veci a nazory na ni, a uz VUBEC NE s pripustenim moznosti, ze "by mohly byt spravne"...
Není tady
Já si vdycky u některých rádoby chytrých jedinců říkám, na co si to tady hrají a e je to stejně průhledný. A umění psát "duchaplnosti", který jsou úplně prázdný, to snad ani nemá cenu se tím zabývat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
to si nemyslím.
A co si myslis prave Ty.?
Jak to mam,vim ja sama. vy se bud muzete trefit anebo netrefit.
Není tady
Arcanum napsal(a):
......... kdyz prohlasuju ze VIM............ vim to definitivne ja sama.
zajímavé - a kdy tohle řekne někdo jiný, tvrdí, e má iluze.
není to tak, jak jsi u i kolikrát psala, e pokud někdo něco píe, píe předevím o sobě? Z toho jednoznačně vyplývá, e pokud píe o jiném, e má iluze, trpí jima sama
Co bys chtěla, aby ti Zklamca vysvětlila? Ona si to můe dovolit, nebo to psané "nevysvětlujte - přátelé to nepotřebují a nepřátelé vám to neuvěří" se netýká ani z jedné roviny tebe - nejsi můj přítel, ani nepřítel - jsi pro mě nic, neutrál nula...
A takových mám ve katulce víc - zejména ty, kteří se tímto mým "nevysvětlujte" rádi ohánějí... dosud nepochopili, a tak se cpou sami do jedné z těch katulek...
Tak kam ses nacpala ty hirondel? Do přátel, či nepřátel?
Není tady