6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
BB napsal(a):
Tak jsem sem kukla, zase po delší době a koukám, že staré známé nicky jsou tu ... :-)) taky jsem tu přes 7 let ... a TEĎ po těch letech, kdy moudří vtloukali do hlav zmatených manželek a přítelkyň nevěrných mužů, že mají být hodné a trpělivé a nevyčítat a nedělat scény, pak že se jim drahoušek vrátí .... tak TEĎ jsem si přečetla, co na to muži ..... ti prý uhnou nátlaku hysterické a uječené milenky před hodnou a trpělivou manželkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid! Chápete to ? Tolik let jsem žila v bludu ! Takže chlap CHCE aby se na něj ječelo a kdo víc bude ječet, tak vyhrává.... Nechápu ..... tedy, na druhou stranu : copak je to za výhru .... to radši nic a naděje na světlé zítřky :-)))
Píšou to dnes na Seznamu, tak na tom něco bude, když to píšou :-)))
Všechny zdravím BB
ahoj BB.. jak je ? Tak tomu , co dnes napsali nevěřím, nebo že bych byla ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo ?
Vždyť já se na něj naječela a prd... Asi to tak mělo být.
Není tady
Zdravím
dnes jsem si našla ma mailu od Od:SvěřSe.cz nabídku rychlé pomoci (nevím od čeho nikdy jsem v žádné poradně ani četovací nebyla). Zná ty šašky někdo? Docela mám chuť je vyzkoušet. Zajímalo by mně odkud mají muj mail. Pry od nějakých partneru. Ale také bych se nerada do něčeho zapletla. Zná je někdo?
Není tady
Nevím - neznám - hodím do spamů. Nejspíš by ti pomohli od peněz, tak bych si tipla
Není tady
Zná je někdo?
Ne - ale našla jsem si je... http://www.sverse.cz/?pg=rychla-pomoc
a jak tak koukám, řeší VŠECHNO "Rychlá pomoc Vašich akutních problémů (strach, smutek, zloba, deprese, pocit viny, traumata - nehody, úmrtí blízkého atd. nebo psychosomatické potíže - alergie, astma, vyrážky,...)" - a prej "zdarma".
Není tady
Myslela jsem si to...............zdarma bývává nejdražší
Není tady
Přeji všem Helenám vše nejlepší k svátku.
Není tady
Frigo napsal(a):
Přeji všem Helenám vše nejlepší k svátku.
tak, tak, všechno nejlepší
Není tady
Taky jim přeju... potvorám...
Není tady
připojuju se, všechno nej
Není tady
Aj ja, dodatočne...
Není tady