27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
BB napsal(a):
Tak jsem sem kukla, zase po delí době a koukám, e staré známé nicky jsou tu ... :-)) taky jsem tu přes 7 let ... a TEĎ po těch letech, kdy moudří vtloukali do hlav zmatených manelek a přítelkyň nevěrných muů, e mají být hodné a trpělivé a nevyčítat a nedělat scény, pak e se jim drahouek vrátí .... tak TEĎ jsem si přečetla, co na to mui ..... ti prý uhnou nátlaku hysterické a uječené milenky před hodnou a trpělivou manelkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid! Chápete to ? Tolik let jsem ila v bludu ! Take chlap CHCE aby se na něj ječelo a kdo víc bude ječet, tak vyhrává.... Nechápu ..... tedy, na druhou stranu : copak je to za výhru .... to radi nic a naděje na světlé zítřky :-)))
Píou to dnes na Seznamu, tak na tom něco bude, kdy to píou :-)))
Vechny zdravím BB
ahoj BB.. jak je ? Tak tomu , co dnes napsali nevěřím, nebo e bych byla ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo ?
Vdy já se na něj naječela a prd... Asi to tak mělo být.
Není tady
Zdravím
dnes jsem si nala ma mailu od Od:SvěřSe.cz nabídku rychlé pomoci (nevím od čeho nikdy jsem v ádné poradně ani četovací nebyla). Zná ty aky někdo? Docela mám chu je vyzkouet. Zajímalo by mně odkud mají muj mail. Pry od nějakých partneru. Ale také bych se nerada do něčeho zapletla. Zná je někdo?
Není tady
Nevím - neznám - hodím do spamů. Nejspí by ti pomohli od peněz, tak bych si tipla
Není tady
Zná je někdo?
Ne - ale nala jsem si je... http://www.sverse.cz/?pg=rychla-pomoc
a jak tak koukám, řeí VECHNO "Rychlá pomoc Vaich akutních problémů (strach, smutek, zloba, deprese, pocit viny, traumata - nehody, úmrtí blízkého atd. nebo psychosomatické potíe - alergie, astma, vyráky,...)" - a prej "zdarma".
Není tady
Myslela jsem si to...............zdarma bývává nejdraí
Není tady
Přeji vem Helenám ve nejlepí k svátku.
Není tady
Frigo napsal(a):
Přeji vem Helenám ve nejlepí k svátku.
![]()
tak, tak, vechno nejlepí
Není tady
Taky jim přeju... potvorám...
Není tady