|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Tak... nemusíme jít na koncert. Můžeme penízky poslat přímo na účet.
Je hezké, že umělci tak rychle reagují. 
Není tady
Je hezké, že umělci tak rychle reagují, ale moc nechápu proč na ZOO. Tolik lidí bez bydlení, zatopený celý vesničky, ale hlavně rychle opravit Richardovi střechu nad hlavou. A hlavně na stejným místě, ať má za pár let zas nový bivak. Musím uznat, že ZOO má šikovné PR, od těch by se měli leckde učit.
Je mi to líto, že ZOO dopadlo jak dopadlo, ale je v záplavové oblasti, jak budou tohle řešit do budoucna?
Není tady
Jak se má správně odvést zdravotní pojištění u zaměstnanců, kteří v důsledku povodní čerpají pracovní volno?
Postup se liší podle toho, zda zaměstnanec čerpá pracovní volno s náhradou mzdy, nebo bez náhrady mzdy. Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/ota … ri-povodni
Není tady
Teď jsem zjistila, že na bbn si píšu přesně 7 let a 4 dny. 
Není tady
Duši a já zítra 7 let a 5 měsíců! To to letí! Pamatuji se, jak jsem na babinet tehdy narazila a jak jsem byla zoufalá a potřebovala jsem se svěřit a jak mě potěšilo, že tady na mě lidi reagovali.
Není tady

No jo, to už je tolik let, já teda sedm let až 31. října, to to letí 
Upravil(a) Modroočka (19. 6. 2013 4:31)
Není tady

Ja sedem od apríla, predtým ako hosť na starom Bbn...
Není tady
Tak jsem sem kukla, zase po delší době a koukám, že staré známé nicky jsou tu ... :-)) taky jsem tu přes 7 let ... a TEĎ po těch letech, kdy moudří vtloukali do hlav zmatených manželek a přítelkyň nevěrných mužů, že mají být hodné a trpělivé a nevyčítat a nedělat scény, pak že se jim drahoušek vrátí .... tak TEĎ jsem si přečetla, co na to muži ..... ti prý uhnou nátlaku hysterické a uječené milenky před hodnou a trpělivou manželkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid! Chápete to ? Tolik let jsem žila v bludu ! Takže chlap CHCE aby se na něj ječelo a kdo víc bude ječet, tak vyhrává.... Nechápu ..... tedy, na druhou stranu : copak je to za výhru .... to radši nic a naděje na světlé zítřky :-)))
Píšou to dnes na Seznamu, tak na tom něco bude, když to píšou :-)))
Všechny zdravím BB
Není tady

BB napsal(a):
Tak jsem sem kukla, zase po delší době a koukám, že staré známé nicky jsou tu ... :-)) taky jsem tu přes 7 let ... a TEĎ po těch letech, kdy moudří vtloukali do hlav zmatených manželek a přítelkyň nevěrných mužů, že mají být hodné a trpělivé a nevyčítat a nedělat scény, pak že se jim drahoušek vrátí .... tak TEĎ jsem si přečetla, co na to muži ..... ti prý uhnou nátlaku hysterické a uječené milenky před hodnou a trpělivou manželkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid! Chápete to ? Tolik let jsem žila v bludu ! Takže chlap CHCE aby se na něj ječelo a kdo víc bude ječet, tak vyhrává.... Nechápu ..... tedy, na druhou stranu : copak je to za výhru .... to radši nic a naděje na světlé zítřky :-)))
Píšou to dnes na Seznamu, tak na tom něco bude, když to píšou :-)))
Všechny zdravím BB
pravidelné čtvrtky p. Haussmana 
Není tady

Ahá! Tak proto je stále s manželkou. Nejsem hysterická a uječená milenka. 
Není tady

Eva. napsal(a):
Asi to, podle "seriózního výzkumu", děláš prostě špatně, no
ale co s tím teď 
Není tady

Modroočka napsal(a):
Eva. napsal(a):
ale co s tím teď
Nic, zůstanu, jaká jsem. 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Eva. napsal(a):
ale co s tím teď
Něco na tom bude, byla jsem kdysi svědkem toho, že měl ženatý kolega manželku, hodnou, pak milenku - taky hodnou, tu celé roky udržoval v tom, že se nemůže rozvést, protože je manželka těžce chorá ... a nakonec to dopadlo tak, že ho klofla drsňačka, která ho donutila opustit manželku s dětmi i milenku bez ohledu na cokoli.... Ovšem, co s takovým chlapem, že?
Není tady
ti prý uhnou nátlaku hysterické a uječené milenky před hodnou a trpělivou manželkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid!
Znáte Falešný hráče od Frýbové? Tam taky manžel uškrtí manželku aniž by vlastně chtěl, protože ji drží pod krkem "aby už byla zticha a nekřičela"... aby byl klid... [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png[img]
zůstanu, jaká jsem
Jasně... starej pes a nový kousky... 
Není tady

BB napsal(a):
Něco na tom bude, byla jsem kdysi svědkem toho, že měl ženatý kolega manželku, hodnou, pak milenku - taky hodnou, tu celé roky udržoval v tom, že se nemůže rozvést, protože je manželka těžce chorá ... a nakonec to dopadlo tak, že ho klofla drsňačka, která ho donutila opustit manželku s dětmi i milenku bez ohledu na cokoli.... Ovšem, co s takovým chlapem, že?
No, každému podle jeho zásluh 
Není tady

helena napsal(a):
heleno, u mě jsi na omylu se svými citáty. Já jsem se k tomu, jaká jsem, dopracovala po 46 letech svého života za velmi vysokou cenu.
(Ani nevím, jestli byla adekvátní dosaženému výsledku, ale neměla jsem stejně na vybranou, jestli jsem chtěla zůstat žít.)
Upravil(a) Eva. (2. 8. 2013 9:56)
Není tady
u mě jsi na omylu se svými citáty
Dávno vím, že každou srandičku bereš smrtelně vážně... a taky vím, jak pravidelně zareaguješ
... ještě jsem se nezmejlila.
Ale když mně to nedá... 
Není tady

helena napsal(a):
Dávno vím, že každou srandičku bereš smrtelně vážně... a taky vím, jak pravidelně zareaguješ . ještě jsem se nezmejlila.
Ale když mně to nedá...
Nu, hloupost bývá někdy nebetyčná třeba pod záminkou - mně to nedá. To bude možná proto, že jsi hodně necitlivá, ale zase máš přidáno ve všeobecném rozhledu. Sice se chováš jak ... které si neodpoustí, aby kde může někoho nepopíchlo, ale netrap se tím. Nemůžeš za to a neumíš to nejenom ovládnout, ale zatím to ani nevidíš.
Není tady

Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
Dávno vím, že každou srandičku bereš smrtelně vážně... a taky vím, jak pravidelně zareaguješ . ještě jsem se nezmejlila.
Ale když mně to nedá...Nu, hloupost bývá někdy nebetyčná třeba pod záminkou - mně to nedá. To bude možná proto, že jsi hodně necitlivá, ale zase máš přidáno ve všeobecném rozhledu. Sice se chováš jak ... které si neodpoustí, aby kde může někoho nepopíchlo, ale netrap se tím. Nemůžeš za to a neumíš to nejenom ovládnout, ale zatím to ani nevidíš.
Majko, vždyť ty jsi přesně taková,jak tady popisuješ Helenu.
Necitlivá, bezohledná, urýpaná a hlavně všude bylas, všechno víš nejlíp a od všeho máš klíče. A všechno máš nejlíp nastavený a dokonalý.
Není tady
Modroočko - každý máme své dny. Teď si u Majky vyjmenovala jen ty negativní vlastnosti, ale má i dobré. A každý jsme náký. Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
Jak už jsem poznala (nejenom) ale nejvíc u Graine, písemný projev je jiný než ústní. Za písmenkama může člověk vidět uplně něco jiného než to, co se píše.
Není tady

dusička napsal(a):
Modroočko - každý máme své dny. Teď si u Majky vyjmenovala jen ty negativní vlastnosti, ale má i dobré. A každý jsme náký. Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
Jak už jsem poznala (nejenom) ale nejvíc u Graine, písemný projev je jiný než ústní. Za písmenkama může člověk vidět uplně něco jiného než to, co se píše.
Bohužel tady projevuje vesměs ty negativní. Dělá si to sama. Ale myslím, že ona je tak sebejistá, že ji to jednak nezajímá a druhak je jí to jedno.
Není tady
Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
To máš těžký, dusi, když někdo žádný nemá... jako třeba já 
Není tady
helena napsal(a):
Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
To máš těžký, dusi, když někdo žádný nemá... jako třeba já http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Heli, seš fajn baba, bereš věci nad věcí, tvoje humorné komenty miluju. 
Není tady
Eva. napsal(a):
helena napsal(a):
heleno, u mě jsi na omylu se svými citáty. Já jsem se k tomu, jaká jsem, dopracovala po 46 letech svého života za velmi vysokou cenu.
(Ani nevím, jestli byla adekvátní dosaženému výsledku, ale neměla jsem stejně na vybranou, jestli jsem chtěla zůstat žít.)
a dopracovala ses "k sucharovi roku" . holka, s tebou musí být hrozně těžké žít , už se tvému příteli nedivím.
něco stejně tak upjatého a bez kousku humoru tady nevyskytuje, jsi unikát 
Upravil(a) aprill (2. 8. 2013 16:30)
Není tady

aprill napsal(a):
a dopracovala ses "k sucharovi roku" . holka, s tebou musí být hrozně těžké žít , už se tvému příteli nedivím.
něco stejně tak upjatého a bez kousku humoru tady nevyskytuje, jsi unikát
Děkuji 
Není tady