Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#501 6. 6. 2013 8:33

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chat o čemkoli 5

Tak... nemusíme jít na koncert. Můžeme penízky poslat přímo na účet.
Je hezké, že umělci tak rychle reagují. stolt

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#502 6. 6. 2013 8:59

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Je hezké, že umělci tak rychle reagují, ale moc nechápu proč na ZOO. Tolik lidí bez bydlení, zatopený celý vesničky, ale hlavně rychle opravit Richardovi střechu nad hlavou. A hlavně na stejným místě, ať má za pár let zas nový bivak. Musím uznat, že ZOO má šikovné PR, od těch by se měli leckde učit.
Je mi to líto, že ZOO dopadlo jak dopadlo, ale je v záplavové oblasti, jak budou tohle řešit do budoucna?

Není tady

#503 11. 6. 2013 13:32

sindyy
♥♥-----

Jak se má správně odvést zdravotní pojištění u zaměstnanců, kteří v důsledku povodní čerpají pracovní volno?

Postup se liší podle toho, zda zaměstnanec čerpá pracovní volno s náhradou mzdy, nebo bez náhrady mzdy. Více zde: http://www.vzp.cz/otazky-a-odpovedi/ota … ri-povodni

Není tady

#504 18. 6. 2013 19:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Teď jsem zjistila, že na bbn si píšu přesně 7 let a 4 dny. vissla

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#505 18. 6. 2013 20:05

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Duši a já zítra 7 let a 5 měsíců! To to letí! Pamatuji se, jak jsem na babinet tehdy narazila a jak jsem byla zoufalá a potřebovala jsem se svěřit a jak mě potěšilo, že tady na mě lidi reagovali.

Není tady

#506 19. 6. 2013 4:31

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, to už je tolik let, já teda sedm let až 31. října, to to letí smile

Upravil(a) Modroočka (19. 6. 2013 4:31)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#507 19. 6. 2013 15:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja sedem od apríla, predtým ako hosť na starom Bbn...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#508 1. 8. 2013 23:21

BB
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem sem kukla, zase po delší době  a koukám, že staré známé nicky jsou tu  ... :-)) taky jsem tu  přes 7 let ... a TEĎ po  těch letech, kdy moudří vtloukali do hlav zmatených manželek a přítelkyň nevěrných mužů, že mají být hodné a trpělivé a nevyčítat a nedělat scény, pak že se jim drahoušek vrátí .... tak TEĎ jsem si přečetla, co na to muži ..... ti prý  uhnou nátlaku  hysterické a  uječené milenky před hodnou  a trpělivou manželkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid! Chápete to ? Tolik let jsem žila v bludu ! Takže chlap CHCE aby se na něj ječelo a kdo víc bude ječet, tak  vyhrává.... Nechápu ..... tedy, na druhou stranu : copak je to za výhru ....  to radši nic a naděje na světlé zítřky  :-)))

Píšou to dnes na Seznamu, tak na tom něco bude, když to píšou  :-)))

Všechny zdravím   BB

BB

Není tady

#509 2. 8. 2013 0:20

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

BB napsal(a):

Tak jsem sem kukla, zase po delší době  a koukám, že staré známé nicky jsou tu  ... :-)) taky jsem tu  přes 7 let ... a TEĎ po  těch letech, kdy moudří vtloukali do hlav zmatených manželek a přítelkyň nevěrných mužů, že mají být hodné a trpělivé a nevyčítat a nedělat scény, pak že se jim drahoušek vrátí .... tak TEĎ jsem si přečetla, co na to muži ..... ti prý  uhnou nátlaku  hysterické a  uječené milenky před hodnou  a trpělivou manželkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid! Chápete to ? Tolik let jsem žila v bludu ! Takže chlap CHCE aby se na něj ječelo a kdo víc bude ječet, tak  vyhrává.... Nechápu ..... tedy, na druhou stranu : copak je to za výhru ....  to radši nic a naděje na světlé zítřky  :-)))

Píšou to dnes na Seznamu, tak na tom něco bude, když to píšou  :-)))

Všechny zdravím   BB

pravidelné čtvrtky p. Haussmana smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#510 2. 8. 2013 7:25

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ahá! Tak proto je stále s manželkou. Nejsem hysterická a uječená milenka. lol

Není tady

#511 2. 8. 2013 8:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

Asi to, podle "seriózního výzkumu", děláš prostě špatně, no lol ale co s tím teď wink

Není tady

#512 2. 8. 2013 9:27

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Eva. napsal(a):

Asi to, podle "seriózního výzkumu", děláš prostě špatně, no lol ale co s tím teď wink

Nic, zůstanu, jaká jsem. big_smile

Není tady

#513 2. 8. 2013 9:38

BB
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Eva. napsal(a):

Něco na tom bude, byla jsem kdysi svědkem toho, že měl  ženatý kolega manželku, hodnou, pak milenku - taky hodnou, tu celé roky udržoval v tom, že se nemůže rozvést, protože je manželka těžce chorá ... a nakonec to dopadlo tak, že ho klofla drsňačka, která ho donutila opustit manželku s dětmi  i milenku bez ohledu na cokoli.... Ovšem, co s takovým chlapem, že?

BB

Není tady

#514 2. 8. 2013 9:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ti prý  uhnou nátlaku  hysterické a  uječené milenky před hodnou  a trpělivou manželkou ( nebo přítelkyní) jen pro to, aby měli klid!
Znáte Falešný hráče od Frýbové? Tam taky manžel uškrtí manželku aniž by vlastně chtěl, protože ji drží pod krkem "aby už byla zticha a nekřičela"... aby byl klid... [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png[img]

zůstanu, jaká jsem
Jasně... starej pes a nový kousky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#515 2. 8. 2013 9:49

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

BB napsal(a):

Něco na tom bude, byla jsem kdysi svědkem toho, že měl  ženatý kolega manželku, hodnou, pak milenku - taky hodnou, tu celé roky udržoval v tom, že se nemůže rozvést, protože je manželka těžce chorá ... a nakonec to dopadlo tak, že ho klofla drsňačka, která ho donutila opustit manželku s dětmi  i milenku bez ohledu na cokoli.... Ovšem, co s takovým chlapem, že?

No, každému podle jeho zásluh smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#516 2. 8. 2013 9:55

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Jasně... starej pes a nový kousky...

heleno, u mě jsi na omylu se svými citáty. Já jsem se k tomu, jaká jsem, dopracovala po 46 letech svého života za velmi vysokou cenu. stolt (Ani nevím, jestli byla adekvátní dosaženému výsledku, ale neměla jsem stejně na vybranou, jestli jsem chtěla zůstat žít.)

Upravil(a) Eva. (2. 8. 2013 9:56)

Není tady

#517 2. 8. 2013 10:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

u mě jsi na omylu se svými citáty
Dávno vím, že každou srandičku bereš smrtelně vážně... a taky vím, jak pravidelně zareaguješ http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png... ještě jsem se nezmejlila.
Ale když mně to nedá...  http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif

Není tady

#518 2. 8. 2013 10:04

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Dávno vím, že každou srandičku bereš smrtelně vážně... a taky vím, jak pravidelně zareaguješ . ještě jsem se nezmejlila.
Ale když mně to nedá...

Nu, hloupost bývá někdy nebetyčná třeba pod záminkou - mně to nedá. To bude možná proto, že jsi hodně necitlivá, ale zase máš přidáno ve všeobecném rozhledu. Sice se chováš jak ... které si neodpoustí, aby kde může někoho nepopíchlo, ale netrap se tím. Nemůžeš za to a neumíš to nejenom ovládnout, ale zatím to ani nevidíš.

Není tady

#519 2. 8. 2013 10:12

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

Dávno vím, že každou srandičku bereš smrtelně vážně... a taky vím, jak pravidelně zareaguješ . ještě jsem se nezmejlila.
Ale když mně to nedá...

Nu, hloupost bývá někdy nebetyčná třeba pod záminkou - mně to nedá. To bude možná proto, že jsi hodně necitlivá, ale zase máš přidáno ve všeobecném rozhledu. Sice se chováš jak ... které si neodpoustí, aby kde může někoho nepopíchlo, ale netrap se tím. Nemůžeš za to a neumíš to nejenom ovládnout, ale zatím to ani nevidíš.

Majko, vždyť ty jsi přesně taková,jak tady popisuješ Helenu.
Necitlivá, bezohledná, urýpaná a hlavně všude bylas, všechno víš nejlíp a od všeho máš klíče. A všechno máš nejlíp nastavený a dokonalý.

Není tady

#520 2. 8. 2013 10:15

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočko - každý máme své dny. Teď si u Majky vyjmenovala jen ty negativní vlastnosti, ale má i dobré. A každý jsme náký. Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
Jak už jsem poznala (nejenom) ale nejvíc u Graine, písemný projev je jiný než ústní. Za písmenkama může člověk vidět uplně něco jiného než to, co se píše.

Není tady

#521 2. 8. 2013 10:32

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Modroočko - každý máme své dny. Teď si u Majky vyjmenovala jen ty negativní vlastnosti, ale má i dobré. A každý jsme náký. Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
Jak už jsem poznala (nejenom) ale nejvíc u Graine, písemný projev je jiný než ústní. Za písmenkama může člověk vidět uplně něco jiného než to, co se píše.

Bohužel tady projevuje vesměs ty negativní. Dělá si to sama. Ale myslím, že ona je tak sebejistá, že ji to jednak nezajímá a druhak je jí to jedno.

Není tady

#522 2. 8. 2013 10:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
To máš těžký, dusi, když někdo žádný nemá... jako třeba já http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#523 2. 8. 2013 11:09

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Neměly by se spíš hledat a vidět ty dobré?
To máš těžký, dusi, když někdo žádný nemá... jako třeba já http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Heli, seš fajn baba, bereš věci nad věcí, tvoje humorné komenty miluju. big_smile

Není tady

#524 2. 8. 2013 16:28

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

Jasně... starej pes a nový kousky...

heleno, u mě jsi na omylu se svými citáty. Já jsem se k tomu, jaká jsem, dopracovala po 46 letech svého života za velmi vysokou cenu. stolt (Ani nevím, jestli byla adekvátní dosaženému výsledku, ale neměla jsem stejně na vybranou, jestli jsem chtěla zůstat žít.)

a dopracovala ses  "k sucharovi roku" . holka, s tebou musí být hrozně těžké žít , už se  tvému příteli nedivím.
něco stejně   tak upjatého a bez kousku humoru tady nevyskytuje, jsi unikát kapitulation

Upravil(a) aprill (2. 8. 2013 16:30)

Není tady

#525 2. 8. 2013 20:37

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

a dopracovala ses  "k sucharovi roku" . holka, s tebou musí být hrozně těžké žít , už se  tvému příteli nedivím.
něco stejně   tak upjatého a bez kousku humoru tady nevyskytuje, jsi unikát kapitulation

Děkuji lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí