|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
dusička napsal(a):
Mio - ty jedna babineťando , proč si smazala svůj krásný příspěvek ze života.
Duši, to byla tak trochu ironická reakce na to, že se to tu jakože poslední dobou jen hašteří
.....
jsem to radši smázla, abych neurazila ty, co jsem tak trochu parodovala
, to bych fakt nechtěla....to je takový můj blbý zvyk, musím se to odnaučit
.....
Ale taky bychom to uměly pěkně, no ne?

Není tady
A to já si zas těch pár dní mrazu vychutnávám, taková mrazivá zimní idylka.....vymrznout a šup zas pěkně do teplíčka......v zimě má být zima, v létě zas teplo.....
Problém akorát je, že čoklíci nechcou ven, ve dveřích se zarazí, jako kdyby narazily hubou do skla.....
Není tady
mia napsal(a):
dusička napsal(a):
Mio - ty jedna babineťando , proč si smazala svůj krásný příspěvek ze života.
Duši, to byla tak trochu ironická reakce na to, že se to tu jakože poslední dobou jen hašteří
.....
jsem to radši smázla, abych neurazila ty, co jsem tak trochu parodovala, to bych fakt nechtěla....to je takový můj blbý zvyk, musím se to odnaučit
.....
Ale taky bychom to uměly pěkně, no ne?![]()
Já vím, jak to bylo myšleno Mio. Proto jsem se taky připojila 
Není tady
Duši, jak malá s neštovicema? Hlavně ať se moc nedrbe, dcera si takhle vyrobila jizvičku na tváři......když ono to svědí jak čert....
Není tady
Já hlásím, že zamrzlo Labe i Jizera - a předevčírem to ještě svižně teklo 
Ne že by mi vadilo být hodinu-dvě venku a apk šup do tepla - to spíš naopak.
Vadí mi, jak trpí rostliny i zvířata - a to tak, že hodně
Tyhle holomrazy jsou brr....
Poslala bych fotku, ale se mi nechce dávat to na Rajče jen kvůli tomu, těch pár záběrů 
Není tady

Až zamrzne peklo, to bude šrumec!
Lupi, podľa mňa treba aj mrazy, aj keď máš recht, že holomrazy sú na (_._) .
Není tady
U nás řeka zatím nezamrzla. Ale ony to furt čeří ty kačeny.....
Jinak jsem před chvilkou přišla domů, máme así tak -16 stupňů, šla jsem venkem jen tak 10 minut a hrozně blbě se mi dýchalo. Pořád nějak nemůžu popadnout dech, je to nepříjemné. Ještě se mi to nestalo. Ach jo. A to jsem odpoledne byla na hoďku a půl venku, ale to bylo jen -10.
Není tady
..bré ránko........nemáte, prosím, někdo zkušenost s vyhřívanýma vložkama do bot? Hlavně do lyžáků se prý používají a tak....zajímaly by mě osobní zkušenosti.
Jinak u nás -16. Letos se vydařil u nás na rybníku parádní led, hlaďoučký jak zrcadlo, stihlo to zamrznout za úplného bezvětří, takže je parádní, bez hrbolů, na nichž by si člověk mohl rozbít ústa. Takže po obědě vyrazíme, drahý si střihne hokej s kámošema, hrajou takhle už od mládí, když to jde, já si pokroužím okolo, vždycky se tam najde někdo ze známých.
Rovněž pěknou sobotěnku všem přeju 
Není tady

V Prešporku zamrzli jazerá, ale už si zvykám - v rámci globálneho otepľovania je to každá druhá, tretia zima fakt sibírska... 
A podľa prepdovede amerického svišťa to potrvá ešte 6 týždňov. 
Není tady
Nuž, ak ešte nezamrzol Dunaj, nieje tak zle
Včera som bola vonku vyše hoďky a okrem toho, že mi mrzli kolená (ešte som neobliekla spodné nohavice) tak celkom dobre - dnes to bolo o čosi horšie, neviem prečo.
Není tady
mia napsal(a):
Duši, jak malá s neštovicema? Hlavně ať se moc nedrbe, dcera si takhle vyrobila jizvičku na tváři......když ono to svědí jak čert....
Dík za optání. Tak nějak to beru, že každý dítko si projde neštovicema. Má je čtvrtý den, řve dopředu,když jí chci namazat pudrem, ale pak drží a ani necekne. Není jí dobře, polehává, včera měla ještě teplotu. Ale počítám, že ode dneška už jí bude líp. Neškrábe se, akorát fnuká,když jde čůrat, protože i v intimním místě má dvě velký,tak jí to bolí.

U nás stále mrzne. K obědu budu dělat zapečené kotlety s bramborem zalité smetanou. 
Není tady

lupina montana napsal(a):
Já hlásím, že zamrzlo Labe i Jizera - a předevčírem to ještě svižně teklo
Ne že by mi vadilo být hodinu-dvě venku a apk šup do tepla - to spíš naopak.
Vadí mi, jak trpí rostliny i zvířata - a to tak, že hodněTyhle holomrazy jsou brr....
Poslala bych fotku, ale se mi nechce dávat to na Rajče jen kvůli tomu, těch pár záběrů
Kolega je dneska ukazoval v práci - ty fotky zamrzlého Labe (ne tvoje , samozřejmě).
Je to na jednu stranu nádherné, fascinující, na druhou hrozivé... Když si člověk uvědomí, jak maličký je proti duchu přírody...
Není tady
Já to nemám moc ráda...když zamrznou řeky, je to jak v zakletým zámku
Zvláště ta Jizera, to mně nějak víc irituje - na tom ledě je totiž zřetelně vidět, jak se snažiila zuřivě téct do poslední chvíle.
Ale to už je zase moc o mně 
I když teda rybám a ptákům to dělá velmi nedobře 
Není tady

Já to nemám moc ráda...když zamrznou řeky, je to jak v zakletým zámku
Zvláště ta Jizera, to mně nějak víc irituje - na tom ledě je totiž zřetelně vidět, jak se snažiila zuřivě téct do poslední chvíle.
Ale to už je zase moc o mněI když teda rybám a ptákům to dělá velmi nedobře
Ale ty ryby a ptáci jsou součástí té přírody,stejně jako my.
To je jako bys bránila vesmíru se rozpínat 
Není tady
Já nebráním rozpínání, ten led brání 

Není tady

Já nebráním rozpínání, ten led brání
Jen počkej , bude i rozpínání...
A ty ani já s tím nic nenaděláme, jen tak poplkáme, poskuhráme
A v létě budem pindat, jak je venku děsný, ale děsný vedro 
Není tady
Já hodlám pindat pouze v případě, že bude trpět mocná květena i zvířena..... 
A ovšem pindám též (v létě) když je ozónová dirka nad mou hlavou - ale to se povoluje, takový pindání, ne? 
Není tady

No ba, jen si pindej...
A když už jsi ta vlčice, i zavýt si můžeš 
Není tady
A tak to já si rozhodně zaveju :lol:Nyní ovšem jedno zavytíčko na dobrou noc - waaaaaaaaúúúúúúúúúúú!
Není tady

A tak to já si rozhodně zaveju :lol:Nyní ovšem jedno zavytíčko na dobrou noc - waaaaaaaaúúúúúúúúúúú!
Tyjo brď o, to ale bylo...že by z toho ledy popraskaly 
Tak dobrou všem...
Není tady

Protože se to nehodí ani na skuhrací ani na radostný napíšu to sem,protože se chci podělit o své dnešní "smíšené pocity"
. Ale protože bych dnešní pocity neoznačila ani za smíšené,nepíšu to na své vlákno. Dnes jsem absolvovala pracovní pohovor,a protože majitele firmy čekají ještě 2 pohovory s adeptkami na,doufám "mé", pracovní místo,nedostala jsem konkrétní vyjádření.Ale do konce týdne budu vědět na čem jsem. Pocity,oproti tomu mému telefonátu z minulého týdne ( na základě toho jsem založila výše zmíněné vlákno ) jsou dobré,žádná panika se nedostavila
. Jejich nabídky jsou pro mě přijatelné, a doufám,že si to myslí i protistrana
. Tak jsem se tu vykrákala a mírné napětí,které jsem měla ustoupilo...
Není tady

Teda, Rejčí 
Já bych teď zalezla na duchničky a snažila se zjistit, jak si pořádně a správně přát...
A pak bych uklidila spíž a pak bych natřela botník a pak bych ... no prostě bych do konce týdne strašně moc makala, abych to všechno stihla, než nastoupím do nové práce 
Upravil(a) Jessika (8. 2. 2012 20:55)
Není tady

Jessika napsal(a):
Teda, Rejčí
Já bych teď zalezla na duchničky a snažila se zjistit, jak si pořádně a správně přát...
A pak bych uklidila spíž a pak bych natřela botník a pak bych ... no prostě bych do konce týdne strašně moc makala, abych to všechno stihla, než nastoupím do nové práce
Jess,já chodím do práce,takže nepotřebuji vyplnit volný čas. Ten já nemám
. Kupodivu jsem úplně v klidu,smířená přijmout jakoukoliv zprávu( když mě nepřijme,bude mi to líto,to určitě,ale nezhroutím se). V podstatě mi "o nic nejde",dalo by se říct,když mám svou práci poměrně jistou a výdělek solidní. Na druhou stranu o tu novou práci dost stojím,teď když jsme si s majitelem pohovořili o konkrétním,tak snad ještě víc
. Ale udělala jsem vše co šlo,teď už opravdu mohu jen doufat a zaříkávat.....
P.S. A protože jsem "postižená" uklízením,není co uklízet 
Není tady
Paráda Rejko. Není nic lepšího, než plynule přejít z jedné práce do druhé a navíc, když je o Tebe zájem. Držím palce, aby to klaplo. Ale hlavně - když ne, tak budeš mít pořád příjem, i když v nynější práci tě to tak netěší. Ale prašule jsou potřeba, co si budem povídat.
Není tady
Rejko, hlavně ať se ti tam líbí a jsou tam fajn lidi
a ovšem, nějaký slušný penízky.
Není tady