|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Gumídci:
Kníže Ignor (v originále Duke Igthorn) je majitelem hradu Lotrník. Snaží se získat hrad Strdín a stát se vládcem místo krále Kristiána. Jeho věrným poskokem je Stoupa a při uskutečňování jeho plánu mu pomáhá tlupa tupounů.
Není tady

při uskutečňování jeho plánu mu pomáhá tlupa tupounů.
ono se v cizých pohádkách mluví o některých našich politicích ? Zajímavé... 
Není tady

Saaakris, jestli si tam oni nahodou nevzali "mustr"... 
Není tady
ono se v cizých pohádkách mluví o některých našich politicích ?
Proč by ne? Když se v cizích zemích může hovořit o jednom videu s politikem nejvyšším... 
Není tady

jste mě pobavili! 
Není tady
Poradíte někdo?
Nevíte kde bych sehnala - v jakém obchodě růženec ?KDyž jsme se bavili s manželem, co si přejeme od Ježíška, vylezlo z něho že by si přál do auta růženec - s dřevěným křížem - do auta. Na netu už nestihnu objednat, ale v žádném obchodě jsem nesahnala.
http://www.ethnobotanical.cz/Ruzence/14 … 3%A9-barvy
Upravil(a) dusička (17. 12. 2011 21:42)
Není tady

To mivaji v bazarech...
Není tady
Nechápu, proč je tam napsáno - růženec do auta. Růženec je přece o něčem úplně jiném... Není prvotně vyroben pro auto. 
Majkafo - já jsem nevěděla, že se toto jmenuje růženec. Manžel mi popisoval, že je to kříž ze dřeva pověšený na korálkách. A že by si dal do auta, aby ho to ochranovalo. KDyž jsem to popisovala v jednom obchodě, prodavačka řekla, jo růženec myslíte, tak ten nemáme.
Tuhle stránku co jsem dala odkaz jsem si vygouglila, samozřejmě že růženec není do auta. Ale může být
Není tady
Jsou tam nádherné růžence. Díky za odkaz.
Můj milý má taky v autě růženec.
Ted koukám na ty stránky, a zboží objednané do 21.12. by ještě přišlo do vánoc. Tak to je fajn. 
Není tady
Tak mě ještě napadlo, jestli nemají růžence v UL ve Foru v prodejně Batavia.
majkafa napsal(a):
Tak mě ještě napadlo, jestli nemají růžence v UL ve Foru v prodejně Batavia.
Ve Foru jsme dneska byli , nevím jestli přímo v této prodejně.
Není tady
Duši, tady maj parádní, hele
http://www.artis-art.cz/cz/7-produkty/2 … raly-.html
a tady asi přímo to, cos chtěla
http://www.fler.cz/zbozi?ucat=41128
Není tady
Lupi - děkuju moc
to jsou ono 
Není tady

dusička napsal(a):
Ted koukám na ty stránky, a zboží objednané do 21.12. by ještě přišlo do vánoc. Tak to je fajn.
Ja som kúpila krásny v kníhkupectve s náboženskou literatúrou, ale ten prevádzkuje Spolok sv. Vojtecha, tak tam majú aj rôzne náboženské predmety... A celkom pekné, drevené a ručne robené (ale neviem koľko stáli) som videla aj dnes na našich vianočných trhoch,. Páči sa mi, že stánky na trhoch sú tohto roku - až na Etno Sumbu a kiosky s polodrahokamami a žrádlom - celkom tematicky ladené, prevažujú vianočné ozdoby, vence, sviečky a maximálne výrobky z dreva a šúpolia... 
Není tady

dusička napsal(a):
Poradíte někdo?
Nevíte kde bych sehnala - v jakém obchodě růženec ?KDyž jsme se bavili s manželem, co si přejeme od Ježíška, vylezlo z něho že by si přál do auta růženec - s dřevěným křížem - do auta. Na netu už nestihnu objednat, ale v žádném obchodě jsem nesahnala.http://www.ethnobotanical.cz/Ruzence/14 … 3%A9-barvy
Dušičko, hlavně ať si ho ale nehází přes přední zrcátko.. Nesmí tam být zavěšeno nic a někteří policajti dávají pokuty,
Není tady
Frigo - jo jo já vím, že nesmí být nic na zrcátku ani nelepený na předním sklu.
Samo že ho chce ale hodit přes zrcátko 
Není tady

dusička napsal(a):
Frigo - jo jo já vím, že nesmí být nic na zrcátku ani nelepený na předním sklu.
Samo že ho chce ale hodit přes zrcátko

já tedy osobně nechápu, že to tam lidem nevadí.. klinkající se cokoliv..
Jednou jsem vezla šéfa a on si chtěl pověsit bundu na háček přes zadní boční dveře, myslela jsem, že to se mnou šlehne.. 
Není tady
Zatím jsem to u všech řidičů viděla přes přední zrcátko.
Viktorko, co je dle tebe plat na přežití? je to zákonem daných 8tis, nebo kolik. nebo je to 20 tis., nebo 50?
Není tady
přemýšlím co bych ještě upekla dobrého, nemáte někdo tip?:-)
už jsem našla...trojhránky s ořechy a medem
Upravil(a) holcina (19. 12. 2011 11:10)
Není tady

holcina napsal(a):
přemýšlím co bych ještě upekla dobrého, nemáte někdo tip?:-)
už jsem našla...trojhránky s ořechy a medem
vepřové... kachnu... husu... 
Není tady
vepřové jsem pekla včera, dnes to bude vánoční cukroví
Není tady

holcina napsal(a):
Viktorko, co je dle tebe plat na přežití? je to zákonem daných 8tis, nebo kolik. nebo je to 20 tis., nebo 50?
Ten, co pokryje naklady na najem, splatky, jidlo na mesic a zakladni potreby (hygiena, kultura a pod.). Kazdy to ma jinak. A KAZDY BY NA TO MEL MIT DOST, pokud radne pracuje.
Co je dane zakonem, je fraska. Stanovili to lide, kteri o NOUZI nemaj ani poneti!
Jo, a vim, ze nekomu to, co zakon "smesne stanovil", staci. To jsou taky lide (a taky "uctyhodni"), jsou mezi nama, ale je jich takove minimum, ze "podle nich by se teda opravdu soudit nemelo"...
Není tady