|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
A kdo je zvedavej ,bude brzo starej... 
Není tady

jasně, už jsem zticha 
Není tady
...z jiného soudku....řeším dilema, jestli uzavřít smlouvu s RWE (jsme u nich od r. 1991) o dodávkách plynu na 2 roky s garancí dnešní ceny plynu i v případě jeho zdražení na světových trzích, což se zřejmě dá očekávat....nevím, nerada se takto zavazuju, ale zase v případě zvýšení ceny by to bylo výhodné
....neřešil to taky někdo z vás, nebo co si o tom myslíte?
Není tady

Mio, myslím si, že po těch dvou letech ti to skočí tak, aby se ty rozdíly RWE dostali zpátky. Ale je to jen můj názor..
Taky jsem přemýšlela, dát plyn k PRE, ale zjistila jsem, že bych platila úplně stejně jako nyní platím plynárnám... žádná úspora.
Není tady
tak ono se po těch dvou letech dá přejít třeba ke konkurenci, plyn nově už nabízí i E.ON, dokonce výhodnější ceny, ale já jsem konzerva, takže až jak se na trhu osvědčí...
Není tady
majkafa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
V Mimoni je mimo-radne zhasnuto.
Arcanum, i já tě stejně jako Zklamaná žádám, abys mě takhle neoslovovala. Jestli nepřestaneš, požádám administrátorky o zakročení.
.
Tebe zadam cti pozorne. 
Ja jsem Tebe vubec neoslovovala.
A jeste neco: me je vsechno Jedno. 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Arcanum napsal(a):
...A ja Te vyzvala tu zamenu objasnit.
Ne "zamena"... Zmena. Pokud mi ty, jedna z mala, prestavas rozumet, tak je nad cim premyslet... zmena u nektere z nas dvou rozhodne bude. Ja ti ale rozumet NEPRESTALA...
A tenhle rozhovor sem nepatri...
psala jsem take zapletka.
Zamena a zmena je pro me prast jako uhod. Jastli rikas ze me rozumis,pak by jsi mela rozumet tomu o co me jde. (slo)
A pokud ten rozhovor a tedy ta cast Tveho rozhovoru nepatri na to vlakno,proc to tam ted a pises?
Není tady

Hodinky a holinky... teče a peče... lije a myje...
Všechno stejný... 
Já mám dneska skvělej, skvělej a ještě jednou skvělej den. 
Není tady
javena napsal(a):
Hodinky a holinky... teče a peče... lije a myje...
Všechno stejný...
Rika se ze kdyz deti nerozumis ,nemaji se do toho montovat.

Není tady
Dneska máme pořádnou ledovku. Vydala sjem se ven a protože na chodníku a silnici to klouže, šla jsem po trávě. No a hádejte, do čeho jsem šlápla. Zatracení pejskaři.
Není tady

To nebylo zmrzly? Divne. Treba bylo cerstvy... mohlas mozna onoho pejskare prastit holi. Kdyby byla zmrzla a on nedejboze skonal, ani by te neodhalili, pac by nenasli "vrazednou zbran", chi-chi... ale to jsem trosku prosvihla a ani "cernym humorem" to nebylo, co? 
JInak tady v Brne je ledovka taky, odpo jsem nekam musela tuuuze pospichat, a NEMOHLA
, prave kvuli ledovce. Prisla jsem pozde a na me omluvy, ze mi kluzky chodnik zabranil jit rychle, nikdo nebral ohled a bylo mi doporuceno, ze mam chodit drive a pocitat se vsim.
Uaaaa, ja pocitala se vsim, ale s tim, ze nemuzu jit rychle, pac klouze chodnik, tak s tim jsem fakt nepocitala... 
Upravil(a) ViktorkaM (3. 12. 2011 20:37)
Není tady
Pochopila jsem nadsázku
. Ale přesto - naštvaná jsem na pejskaře, nikoliv na pejsky.
Není tady

No dyk jo... Sranda musi byt, aj kdyz ho..a nemrznou a chodniky jo-o... 
Není tady

Tak v Praze zas bylo skoro jarní počasí celý den, ale večer začalo pěkně funět, takže zítra možná budem klouzat taky
.
Není tady
Majkafa napsala:
Je úsměvné číst rozbory počtu mých ignorací. Mít vaše starosti... smile Kdyby ve mně bouchaly saze kvůli třeba počtu ignorů uživatele xxx nebo yyyy ... hm.
Popravdě jsem ani nevěděla, kolik jich mám, dávno mi to už nepadlo do oka.
Ale kdysi mě rozesmálo, když Pan psala něco v tom smyslu, že jak je to možné, že jich mám víc, než ona. big_smile
Nu, dík za informaci, tím jsem zjistila, že stále vedu. big_smile Prima. Jsem beran s ascendentem v beranu a mě uspokojuje být jen první nebo když ne první, tak poslední. Nic mezi tím. Mám radost. lol
Víš Majkafo,
nechci plevelit ,tak kopíruju sem.
řekla bych, že to až tak moc na chlubení není, být na prvním místě v nesnesitelnosti lidí. To ledacos o Tobě vypovídá. Já osobně bych z toho až takovou radost neměla .
Víš Majko ,
víš jak Tě vidím?
Ty si stále zrazená dětstvím, tím,že tě šikanovali, že si byla chudinka. A ted si za každou cenu chceš dokázat jak to máš nejlepší (protože si to v dětství nejlepší neměla že) a přesvědčuješ tím ne nás, ale hlavně sama sebe.
Nu, dělaj jak chceš, jestliže ted píšu, nechci Ti psát, co máš a nemáš dělat. Nemám na to právo.
Jen Ti chci napsat, jak na mě působíš.
HRaješ si na vyrovnanou seběvědomou ženu, ale nalháváš sama sobě. Nic není takový, jaký by si to chtěla mít. A víš proč? Protože to je z Tebe cítit, jak moc by si chtěla, taháš to moc za vlasy. Nad druhými se vychloubáš a poukazuješ na chyby druhých - ne proto, aby si jim poradila, co by mohli udělat, ale aby si sama sobě dokázala - ukázala, jak si dobrá. Na úkor druhých mi to přijde dost ubohý.
Protože vyrovnaný člověk nemá potřebu něco dokazovat.
Není tady
dusičko, jestli v mém psaní vidíš chlubení a že jsem nejlepší, k tomu jenom říkám - mýlíš se.
Dlouho mě to trápilo. Ale už ne, protože jsem jaká jsem. Došlo mi, že není můj problém, jak mě jiní přijímají. Co oni v mém psaní vidí.
I ty teď v mém psaní, na které reaguješ, vidíš chlubení. A přitom tam vůbec není. Vůbec to není o tom. Můj rozum nechápe, jak někdo může vnímat jako chlubení to, že mám nejvíce ignorů. To je přece pravý opak. Nejsem nejlepší, jsem nejhorší. Už chápeš?
Možná zase ty nechápeš, že berana uspokojuje, že není v "řebříčku" na neurčitém místě, ale je na místě v podstatě "nejhorším".
To je celý smysl mého psaní. Nevyjadřuji se k tomu, že a proč mám tolik ignorů, ale jupí, když nejsem první, jsem aspoň poslední. 
Upravil(a) majkafa (7. 12. 2011 15:07)
Došlo mi, že není můj problém, jak mě jiní přijímají.
Máš pravdu - není.
Ale já (i když ty to máš určitě jinak) bych se přinejmenším pozastavila nad tím, že těch "jiných" je nějak čím dál víc... Že by se nožili dělením?
Nejsem nejlepší, jsem nejhorší.
I negativní reklama je reklama...
Není tady
Majkafo - Došlo mi, že není můj problém, jak mě jiní přijímají ano dost možná to Tvůj problém není, ale můj taky ne, - to jak Tě přijímám.
Protože já nevidím problém v tom, jak Tě přijímám. Mě se to netýká, někdo mi je sympatický, někdo nikoliv, a to já problém nevidím,protože to není moje.
Ale kdybych měla hodně ignorů,určitě bych se nad tím zamyslela, co vyzařuju. Protože věřím tomu,že co člověk vyzařuje písmenkama,vyzařuje i v reálu.
Ano i v reálu chceš být nejlepší nebo nejhorší. Tak to máš Ty Majkafo, neberu Ti to. Ale - nikdy nebudeš zapadat ,jako si nezapadala v dětském kolektivu.
Určitě by mě zajímalo, proč mě druzí vidí jako uštěpačnou ,přemoudřelou ženskou. Nic sympatickýho. 
Jojo, přemýšlím, co mi to zrcadlí, že Ti píšu, že to nenechám plavat. PRoč Ti píšu můj pohled na Tebe?
Jo, třeba Ti to něco dá, třeba na něco přijde, že možná ten extrém být nejlepší nebo nejhorší není až tak
Je to taky o mě. žiju v extrému,bud všechno nebo nic, bud láska nebo nenávist, a vím,že to je špatně.
Není tady
helena napsal(a):
Došlo mi, že není můj problém, jak mě jiní přijímají.
Máš pravdu - není.
Ale já (i když ty to máš určitě jinak) bych se přinejmenším pozastavila nad tím, že těch "jiných" je nějak čím dál víc... Že by se nožili dělením?
Nejsem nejlepší, jsem nejhorší.
I negativní reklama je reklama...
Nu, heleno, kdysi jsem těch ignorů měla víc...
Když už máš potřebu to rozebírat. Myslím, že nejvíc jsem jich měla asi 24. A vím, že spousta ignorů je od těch, co už na babi dávno nechodí a odešli na jiný server kvůli aféře s Estel. A už tady ani nejsou registrováni, ale ignory zůstaly, protože jsou tady pod nějakými čísly.
Upravil(a) majkafa (7. 12. 2011 15:14)
A kafomlýnek mele a mele a mele 
Není tady

Majko, tak jsem si myslela, že neustálé rozebírání co Ty a ženáč, co Ty a tvé vnímání ostatních tě unavuje a protiví se Ti. A koukám, že dáváš nahrávky na smeče...., kafomlýnek je také určitá konverzace, lehká, nemusíš přemýšlet a stále jsi na skle.
Není tady

majkafa napsal(a):
dusičko, jestli v mém psaní vidíš chlubení a že jsem nejlepší, k tomu jenom říkám - mýlíš se.
Dlouho mě to trápilo. Ale už ne, protože jsem jaká jsem. Došlo mi, že není můj problém, jak mě jiní přijímají. Co oni v mém psaní vidí.
I ty teď v mém psaní, na které reaguješ, vidíš chlubení. A přitom tam vůbec není. Vůbec to není o tom. Můj rozum nechápe, jak někdo může vnímat jako chlubení to, že mám nejvíce ignorů. To je přece pravý opak. Nejsem nejlepší, jsem nejhorší. Už chápeš?
Možná zase ty nechápeš, že berana uspokojuje, že není v "řebříčku" na neurčitém místě, ale je na místě v podstatě "nejhorším".To je celý smysl mého psaní. Nevyjadřuji se k tomu, že a proč mám tolik ignorů, ale jupí, když nejsem první, jsem aspoň poslední.
Hele Majkafo,kdybys nekecala..
,jak psal Drak,ty máš fakt v tom peklíčku trvalý bydliště..
..fakt je ten,že umíš dokonale blafovat sama sobě,to se jen tak nevidí..
btw...přiostřuješ tím tlakem sama na sebe,ale já tě čtu ráda a do ignoru si tě nedám..
Upravil(a) Revliba (7. 12. 2011 19:54)
Není tady

Jsem se teda, drazi, na ty ignory podivala... pokud tam, kde byli tedka naposledy spomenuti, mela Majka 19, tak uz ji jeden pribyl...
Me zarazilo, ze v te tabulce nejsem, a zato je tam ma stara ViktorkaLove (ktera davno neni...)
Jinak k "Majcinymu povidani o znameni berana a jeji radosti z prvenstvi, at pozitivniho ci negativniho"...
S tim, Majko, jak ty zijes, (a zde se prezentujes), nema znameni zverokruhu nic spolecneho.
Zblaznila ses z toho, ze jsi se doposud nedokazala vyrovnat s tim, ze se ti manzelstvi nevyvedlo, jak sis predstavovala, ze te manzel "odkopl" a vymenil za jinou, ktera v tvych ocich ti nesaha ani po paty...
Od te doby porad hledas pro sebe "neco unosneho", co by te zbavilo pocitu, ze "jsi selhala"...
Nedari se ti.
Je to ale cira hloupost, takovyhle pohled na vec... pac jsi URCITE SELHALA! Jenze stejnym dilem, jako tvuj exmanzel. Vzdycky je to totiz pul na pul...
Tak uz to hod za hlavu, usmej se, povyskoc si trochu, a rekni si: No a co? Priste to bude lepsi... 
Není tady
To se dá najít? Jako ignory?
Viděla jsem knihu - Den svatého ignora
V knihkupectví, nekecám.
Není tady

Ja zas videla Ignora nekde jinde... a... nemozu si vzpomenuť, kde.
Ignor urco byl v nejakych detskych pohadkach. Brumidci... nebo, co ja vim?
Knize Ignor. NECO TO ROZHODNE JE!!! 
Není tady