|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pri milovaní neovplyvňuješ a nie si ovplyvňovaná? Tak v tym przypadku Au, to máme asi rozdielne pojmy alebo čo... aj keď, pripúšťam v istom bode taký vnem... povedzme...
A o smrti neviem fudnovane polemizovať, ale myslím si, že aspoň chvíľu to ešte vnímaš... hoci ktovie, žeano. Asi záleží aj na druhu smrti a tak.
Není tady
majkafa napsal(a):
Pokud se jedná o hry, to, co předvedla Arcanum - mimon 1 a momon 2, pro mě není vtipné ani to není pro mě hra, kterou bych chtěla hrát. Pro mě je to hloupé a to, co vnímám jako hloupé, nehraju. Protože prostě nechci.
Se svým majestátem problém nemám. Protože žádný majestát nemám.
Já jsem já.
Ráda (si) hraju. Hry, co mě baví. Nevidím nejmenší důvod hrát něco, co mě nebaví. Co za hraní ani nepovažuji.
No bodejd by to bylo prave pro Majkafu vtipne. Hmmm hmmm...
Ta hloupost je odrazem neceho co ma vsobe ( to Jen tak na okraj a protoze proto
)
Není tady
majkafa napsal(a):
Dusičko, já jsem použila jeden citát nebo co to je. To měl být vtip.
Netušila jsem, že se toho někdo takhle navážno chytne.
Majkafo - já se toho nechytla, já vím, že si to psala ironicky. A já na to reagovala, protože jsem si vzpomněla na syna. Jednou mi říká, mami a proč mám uklízet, když se udělá stejně bordel.
Není tady
helena napsal(a):
proč v tomhle případě má někdo pocit, že místo hraní musí alespoň mentorovat a odsuzovat. Proč nestačí jen ono prosté: nehrát?
Asi proto, Pan, že někteří „dospělí“ si myslí, že hraní už se pro ně nehodí… hrajou si přece jen děti a ne úplně zralé osoby, že. A na ty někdo „rozumný“ musí dohlídnout "aby si neubližily"… poučit je "co se ne/hodí"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
(A přitom by si možná hráli taky... rádi... jenže by utrpěl jejich majestát http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png - a nevědí, že "král je nahý").
To se mi líbí 
Hezká definice, psaná s odstupem a nadhledem 
A humorem, což je nejdůležitější 
Není tady
K tomu milování - někde jsem četla - že při milování je člověk v alfahladině (a prý v alfa hladině jsou ženy i při porodu). Což je pro mě k nepochopení.
Není tady
dusička napsal(a):
A to nadlidské já, které předčí ego - je dost zajímavé téma, kterýmu ale moc nerozumím. Je stále se co učit.
Ab to je prave to ze dokud neprozijes to co jsem ja prozila ,pak to plne nelze pojmout - rozumem.
Na tohle nestaci omezene hranice mysleni,to lze jedine prozit- byt tim prozitkem.
A slova na to stacit nebudou. 

Tohle nema se zkusenosti napriklad s rozvodem nic spolecneho ( pro mne je to nestovnatelny) 
Není tady
Arcanum - jak to myslíš?
To co si prožila?
Tady asi nejde o konkrétní situaci že?
Jak ale můžu něco prožít, co si prožila Ty?
Neberu to rozumem.
Jsou to pocity? Vnitřní energie?
Jak se dá napojit na druhého?
Být tím prožitkem? Takže musí jít ze mě zevnitř.
Není tady

dusička napsal(a):
K tomu milování - někde jsem četla - že při milování je člověk v alfahladině (a prý v alfa hladině jsou ženy i při porodu). Což je pro mě k nepochopení.
To prvé chápem a potvrdzujem (občas, nie vždy), to druhé nemám skúsenosť a tak trochu pochybujem. Ale ktovie?
Není tady
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
To prvé chápem a potvrdzujem (občas, nie vždy), to druhé nemám skúsenosť a tak trochu pochybujem. Ale ktovie?
že žena zapomene rychle na tu bolest a při porodních bolestech právě ty bolesti nevnímá s čistou myslí. Když nad tím přemýšlím, a vybavuju si bolesti. Já už si je nevybavím. Jen ten pocit, že jsem byla jak ve snu, taková přiblbá , malátná, neumím to popsat. Ale je fakt, že třeba při orgasmu cítíš, že jakoby duše letí ven z těla, někam do vesmíru, seš mimo tělo, a při těch porodních bolestech je to dá se říct to samý. ženská je mimo.
Není tady
za sebe - alfahladinu potvrzuji. Jak píše Selima, ne vždy, ale někdy ano při milování. Při porodu, říkám, že příroda byla ke mně laskavá a že se vše dělo v polovědomí. Ale "negativním". Věděla jsem, že toto je BOLEST.
Kdežto v těch chvílích dotýkání se nebe při milování, se jedná veskrze o pozitivno a nádherno a prostě, na to slova nezmám. 
Takže ty dvě alfahladiny jsou pro mě nesrovnatelné. Ale takhle to asi je myšleno. Že alfahladina je různá.
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
Majkafo - já se toho nechytla, já vím, že si to psala ironicky. A já na to reagovala, protože jsem si vzpomněla na syna. Jednou mi říká, mami a proč mám uklízet, když se udělá stejně bordel.
Ani ironicky jsem to nepsala. Psala jsem to jako zábavnou vložku.
Už jsem psala, že to bylo myšleno jako vtip. Ironie v žádném případě.
Selima napsal(a):
Pri milovaní neovplyvňuješ a nie si ovplyvňovaná? Tak v tym przypadku Au, to máme asi rozdielne pojmy alebo čo... aj keď, pripúšťam v istom bode taký vnem... povedzme...
A o smrti neviem fudnovane polemizovať, ale myslím si, že aspoň chvíľu to ešte vnímaš... hoci ktovie, žeano. Asi záleží aj na druhu smrti a tak.
Ve chvíli CH, o které mluvím, ne. 
Dusi,
Potiz je v tom podle mne ze ted jinak nez rozumem pojimat nemuzes,pokud nemas zkusenost.
Stav kdy se prolomi hranice. Stav za hranici lidskeho "ja".
Není tady
Arcanum napsal(a):
Dusi,
Potiz je v tom podle mne ze ted jinak nez rozumem pojimat nemuzes,pokud nemas zkusenost.
Stav kdy se prolomi hranice. Stav za hranici lidskeho "ja".
Arcanum - se picnu, stav za hranicí lidského "já" napadá mě jediná věc.
Zkušenost - tunel,
ale já na to přijdu, ted momentálně je to pro mě záhadou a také výzvou
Není tady
majkafa napsal(a):
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ani ironicky jsem to nepsala. Psala jsem to jako zábavnou vložku.
Už jsem psala, že to bylo myšleno jako vtip. Ironie v žádném případě.
Majkafo - pochopila jsem to tak,že si to napsala, že je blbost uvažovat stylem: Nebudu se mýt,protože se ušpiním. Proč žít, když umřu. Jestli to byla ironie nebo vtip to už je pro mě vedlejší kolej, šlo o pochopení. 
Není tady
dusička napsal(a):
Majkafo - pochopila jsem to tak,že si to napsala, že je blbost uvažovat stylem: Nebudu se mýt,protože se ušpiním. Proč žít, když umřu. Jestli to byla ironie nebo vtip to už je pro mě vedlejší kolej, šlo o pochopení.
Ne, takhle jsem to nemyslela. Vyplývalo to z celkového kontextu psaní a byla to má reakce na jedno psaní Pandorry.
dusi, reagovala jsem přesně na toto, co napsala Pan:
Taky hra, že? Beraní na berana?

Psala jsem to hnedka za tímhle jejím příspěvkem. Bylo to o mně, bylo to mrkací, bylo to k beraní hře. Neberu vážně, hraju, ... Snad už je ti to srozumitelné.
Tak potom jsem to nepochopila
a špatně četla mezi řádky.
Není tady
Ty berani byli na popeláře
Není tady
dusička napsal(a):
Selima napsal(a):
dusička napsal(a):
že žena zapomene rychle na tu bolest a při porodních bolestech právě ty bolesti nevnímá s čistou myslí. Když nad tím přemýšlím, a vybavuju si bolesti. Já už si je nevybavím. Jen ten pocit, že jsem byla jak ve snu, taková přiblbá , malátná, neumím to popsat. Ale je fakt, že třeba při orgasmu cítíš, že jakoby duše letí ven z těla, někam do vesmíru, seš mimo tělo, a při těch porodních bolestech je to dá se říct to samý. ženská je mimo.
Orgasmus je prave proto mnohymi nazyvan- mala smrt.
Porod jsem nezazila,presto bez vahani verim ze se skrze tuhle zkusenost zeny dostavaji do zmeneneho stavu vedomi.
Osobne mam nejednu zkusenot kdy bolest prestanu vnimat. Proste se dostanu do jejiho ohniska a ona pak zmizi,neboli dostanu se za tu bolest.
Tezko se to popisuje jak sama pises ohledne tezkosti popsat sve poznatky z porodu. 
Dovedu to udelat zamerne,neboli tak ze to zvolim.
Prisla jsem na to jednou u zubare.
Upravil(a) Arcanum (25. 11. 2011 10:43)
Není tady
majkafa napsal(a):
![]()
Proč brát život vážně, když z něj stejně nevyvázneme živí?
Jenže když nad tím tak přemýšlím
on to vtip není.
Ano, život by si měl brát vážně, ale situace v životě brát s humorem.
Není tady
Jo Arcanum - já to taky neumím popsat.
Bolestí už jsem zažila dost. Myslím ted ty na těle - třeba u toho zubaře.
Já jakoby se uzavřu do sebe, do svého vnitřku, řeknu si,že mě to až tak nebolí, soustředím se na myšlenku, že to ta bolest přechází. Jsem jakoby v "tranzu" nevím jak to popsat, ale určitě je v tom změna vědomí.
Není tady
A proto jsou slova matouci ,mnohdy zavadejici ,nepresna a nedostacujici. 
Není tady
dusička napsal(a):
Ty berani byli na popeláře
Ale to já dusičko vím. A má odpověď byla na berany. Potřebuješ to ještě řešit? 
A proto jsou slova matouci ,mnohdy zavadejici ,nepresna a nedostacujici.
Ale to jsou gesta, chování a řeč těla taky... máš lepší návrh, jak vzájemně komunikovat?
Není tady