29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ze uz je mi konecne snad lip.... 10 vicemene probdenejch noci plnej kasle... a nic nepomahalo....
Není tady
mně udělali radost lidi kolem mně a taky někdo, kdo není kolem mně, ale byl ochotnej sem jet pěknou dálku, aby mi pomohl, když jsem to potřebovala. mám na lidi kolem sebe štěstí
Není tady
Radost mi dělá, že mám hotový předvánoční úklid, nazdobený stromeček a taky příjemný čas strávený s mým milým v hezkém předvánočním čase.
PPavlaa napsal(a):
mně udělali radost lidi kolem mně
a taky někdo, kdo není kolem mně, ale byl ochotnej sem jet pěknou dálku, aby mi pomohl, když jsem to potřebovala. mám na lidi kolem sebe štěstí
Jo, to je fakt. Teprve až něco potřebuješ, tak se ukáže. I já mám velké štěstí na lidi kolem sebe a moc si toho vážím a děkuju za to.
Není tady
majkafa napsal(a):
Radost mi dělá, že mám hotový předvánoční úklid, nazdobený stromeček a taky příjemný čas strávený s mým milým v hezkém předvánočním čase.
Jé, ty už máš stromek? To já zdobím až den před Vánocemi. Teď stejně ještě živé stromky v prodeji nejsou. Aspoń ne u nás. Ale není to špatný nápad, možná letos taky nazdobím dřív.
Není tady
Už po šesté zdobím na začátku prosince, abych si čas předvánoční a vánoční řádně užila. Teď mám ozdobený umělý stromek a pak ještě přijde řada na živý do jiného pokoje.
Radost mi udělala odpolední procházka po Karlově mostě,Kampě a pak vánoční trh na Smíchově.Manžel mi tam koupil zelené jmelí ( nemám ráda barvené ),syn si dal párek v rohlíku a já koupila malé keramické zvonečky pro své přátele a kolegyně z práce .
Není tady
Majko, máš to vychytané.
Není tady
Judyna napsal(a):
Majko, máš to vychytané.
Judyno, já jsem do Vánoc blázen. Miluji je. Mám moc moc ráda předvánoční čas. Zajímavé pro mě je, že co odešel BM, si ho mnohem a mnohem víc užívám. I Vánoce.
Potěšila mě návštěva kamaráda - skřítka - pomocníka.
Jeho návštěva kromě kávy a příjemného popovídání obnášela i připevnění poliček do koupelny, opravu lampičky (takže můžu zase číst v posteli, což je pro mě slast nepopsatelná) a další nepopulární, leč nevyhnutelné činnosti, na které sama nestačím a přítel na ně nemá čas
ani potřebnou manuální zručnost.
Mám štěstí,že mám tak šikovné a hodné kamarády
Není tady
Xcaro, zarazilo me tve motto. Ja myslela, ze moralka je zhruba toto:
„Co nechceš, aby ti jiní činili, nečiň ty jim.“
„Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi.“
„Člověk se nemá vůči druhým chovat způsobem, který je mu samému proti mysli. To je jádro vší morálky. Všechno ostatní plyne ze sobecké žádostivosti.
Ale udelalo mi radost, ze me tve divne motto donutilo "prolistovat" netik a ubezpecit se, ze nemas pravdu, a moralka a lide, kteri ji cti, jeste existuji, i kdyz je jich jako safranu...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Xcaro, zarazilo me tve motto. Ja myslela, ze moralka je zhruba toto:
.... nemas pravdu, a moralka a lide, kteri ji cti, jeste existuji, i kdyz je jich jako safranu...
Viktorko, možná jsi to přehlédla, ale to motto má svého autora,a já to nejsem. A o existenci nebo neexistenci morálky samotné nebo lidí, kteří ji ctí, tam není ani písmenko.
Tvůj názor ti pochopitelně neberu, ale podle mě je ten výrok trefný a pravdivý.
Mimochodem - moc jsem nepochopila, jak se při "listování" na netu dá zjišťovat úroveň morálky a cti obyvatelstva.
Upravil(a) Xsara (4. 12. 2011 10:07)
Není tady
".....ale podle mě je ten výrok trefný a pravdivý....."
Také to tak vnímám. Je v tom velká pravda.
Není tady
Judyna napsal(a):
".....ale podle mě je ten výrok trefný a pravdivý....."
Také to tak vnímám. Je v tom velká pravda.
Díky za jeho uveřejnění, Xsaro.
Upravil(a) majkafa (4. 12. 2011 11:23)
Krásnej víkend, v pátek jsem poznala jednu hospůdku se skvělou, venkovskou atmosférou, v sobotu dlouhá vycházka se psem a pak hokejový zápas, krajský přebor, ale líbilo se mi to, i když "naši" prohráli, ty uvozovky proto, že nejsem tamní, ale fandila jsem domácím. No a dnes ranní venčení psa, takže dvouhodinová procházka lesem, pak společný oběd a hezký odpoledne. Kdyby to tak šlo dál a vydrželo to takhle napořád, bylo by to úžasný. Ale i tak jsem ráda, že tohle můžu prožívat, teď.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Krásnej víkend, v pátek jsem poznala jednu hospůdku se skvělou, venkovskou atmosférou, v sobotu dlouhá vycházka se psem a pak hokejový zápas, krajský přebor, ale líbilo se mi to, i když "naši" prohráli, ty uvozovky proto, že nejsem tamní, ale fandila jsem domácím. No a dnes ranní venčení psa, takže dvouhodinová procházka lesem, pak společný oběd a hezký odpoledne. Kdyby to tak šlo dál a vydrželo to takhle napořád, bylo by to úžasný. Ale i tak jsem ráda, že tohle můžu prožívat, teď.
já jsem až tak úúúúúúúúúúúúúžasný den neměla, ale měla jsem pěkný podvečer - super čtyřhra a dostala jsem od spoluhráčů perníkového badmintonistu a výslužku ze zabíjačky
.
Není tady
dostala jsem perníkového badmintonistu a výslužku ze zabíjačky
Hlavně to nespucni naráz - ať tě zejtra nepotkáme na skuhracím...
Není tady
Skvostny vikend. Vylet do jednoho mesta, navsteva klastera, kostela a nydherne vystavy a navic dokonce privni darecek pod stromecek. V nedeli dalsi pozvani a zabava s lidmi z ruznych kontinentu od Afriky az po Asii.
Není tady
majkafa napsal(a):
V zivote jsem nedelala predvanocni uklid. Vubec to nechapu. Co se jako deje.?????
Není tady
sahleb napsal(a):
majkafa napsal(a):
V zivote jsem nedelala predvanocni uklid. Vubec to nechapu. Co se jako deje.?????
přidávám se k Sahleb.., můžete to tu někdo prosím vysvětlit .
Včera se mi zeptal kamarád, jestli dělám právě vánoční úklid a na mou otázku, cože by to mělo být,
odpověděl akorát "aha" ...takže jsem se to dosud nedozvěděla
Není tady
Já teda taky předvánoční úklid neznám. Uklízím průběžně pravidelně, takže nevím, co bych navíc měla uklízet před Vánocema. To mi uniká, smysl předvánočního úklidu. Jako jo, pokud celej rok nevezmu do ruky lux, mop a prachovku, tak chápu, že před Vánocema je to potom pořádný tango.
Záclony peru co dva měsíce tak jako tak, okna myju, když jsou špinavý a to je rychlovka, otřu rámy, stěrkou sjedu skla a otřu žaluzie. Ale jinak o ničem mimořádným nevím. Takže předvánoční úklid neznám. Jo, ale vánoční výzdobu, to jo, tu miluju. Včera jsem si dovezla jedlový větvičky do vázy, krásně to voní, dnes odpoledne dodělám takovou tu vánočně kýčovitou výzdobu, protože jak nesnáším kýče, tak ty vánoční miluju. Andělíčky, betlém a podobný blbosti. Jinak to fakt nehrotím. A letos ani nepeču, protože u nás to cukroví nikdo nejí a pak to rozdávám nebo vyhazuju, což je škoda.
Není tady
Frigo napsal(a):
sahleb napsal(a):
majkafa napsal(a):
V zivote jsem nedelala predvanocni uklid. Vubec to nechapu. Co se jako deje.?????přidávám se k Sahleb.., můžete to tu někdo prosím vysvětlit .
Včera se mi zeptal kamarád, jestli dělám právě vánoční úklid a na mou otázku, cože by to mělo být,
odpověděl akorát "aha" ...takže jsem se to dosud nedozvěděla
uklízím celoročně a myslím, že dost poctivě,ale vánoční úklid si nenechám ujít .
Není tady
Na tom není nic k vysvětlování. I vy, co se tváříte, že nevíte, co to je, to jistě víte. Okna myju 3x ročně, jednou z toho na začátku prosince a jelikož je už advent, říkám tomu předvánoční úklid. Určitě nemyjete okna a neperete záclony každý týden. Ani netepujete koberce, či neutíráte vršky skříní, kam při běžném utírání prachu nedosáhnete, každý týden. A určitě neuklízíte ve skříňkách a skříních každý týden, tudíž běžně.
Tak co?
O předvánočním úklidu dám vánoční ubrus a dečky s vánočními motivy a nazdobím byt. Vy to děláte běžně?
Upravil(a) majkafa (5. 12. 2011 7:12)
majkafa napsal(a):
Na tom není nic k vysvětlování. I vy, co se tváříte, že nevíte, co to je, to jistě víte. Okna myju 3x ročně, jednou z toho na začátku prosince a jelikož je už advent, říkám tomu předvánoční úklid. Určitě nemyjete okna a neperete záclony každý týden. Ani netepujete koberce, či neutíráte vršky skříní, kam při běžném utírání prachu nedosáhnete, každý týden. A určitě neuklízíte ve skříňkách a skříních každý týden, tudíž běžně.
Tak co?O předvánočním úklidu dám vánoční ubrus a dečky s vánočními motivy a nazdobím byt. Vy to děláte běžně?
mě vánoční úklid voní jinak než běžný úklid
Není tady
aprill napsal(a):
mě vánoční úklid voní jinak než běžný úklid
Já v rámci vánočního úklidu strojím i stromeček. Holky stejně vědí moc dobře, o čem mluvíme, a taky to dělají, možná kromě oken a záclon. To ony se jen tak dělají. A neříkají tomu vánoční úklid. To je tak jediný rozdíl mezi jimi a námi.
Upravil(a) majkafa (5. 12. 2011 7:25)