29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
Udělalo mi radost, že výsledky z gynekologie jsou v pořádku.
Ano,také mi to dělá radost,když cyto dopadne O.K. Čím jsem starší,tím mívám půlky při čekaní na výsledek více sevřené...
Není tady
Mám radost z krásných tří dnů, teď si to dovychutnám o víkendu a pak zas hurá do práce:-)))
Není tady
Příjemné posezení v příjemné hospůdce v příjemné společnosti .
Upravil(a) aprill (25. 11. 2011 21:52)
Není tady
Udělalo mi radost, že se holčička uvolila jet s tatínkem na výlet. Snad se nepovraždí.. mají s sebou i stařenku, jako hromosvod.. doufám.
Není tady
Mam radost uz od stredy, kdy jsem domalovala byt a zaroven s tim i vanocne uklidila. Mame krasne a teplo, k tomu ctyri dny volna a prijemnou spolecnost. Co vic si prat...
Není tady
Posledních pár dní bylo krásných!
Ve pátek mi udělala obrovskou radost jedna z mých nejbližších kamarádek, navzdory předpovědím lékařů a po dlouhém léčení neplodnosti přirozeně otěhotněla, strašně jí to přeju
V sobotu krásná procházka s mužem a holčičkama do lesa na chvojí, odpoledne jsem udělala adventní věnec a svícny, byl krásnej den! Dnes budu pokračovat s dekoracemi, ať je to tu oředvánočně pěkný! A zítra se vrhnu na perníkovou chaloupku
Není tady
ronjo, to tvý psaní se tak krásně čte !
Není tady
Včerejší návštěva u synovečků,dnešní krásné počasí,vánoční výzdoba,kterou jsme udělali jak v interiéru tak venku na domě a zahradě - svítíme,svítíme,svítíme.....
Není tady
Jsem jedna velká radost
Není tady
Mam radost,ze jsem stravila posledni den v praci,kde se me vubec,ale vubec nelibilo a zitra konecne nastupuju jako prodavacka.Nemusim nikam dojizdet a praci mam 3 minuty od baraku....az na ty penize,ale to budu resit,az jak budeme vychazet,kdyztak zacnu zase hledat privydelek.
Není tady
Me udelala radost zprava v tisku, ktera byla rovnez nadepsana jako "Dobre zpravy z hor", a tam stalo, ze na horach je slunce
a ze nehrozi nebezpeci lavin
.
Ono je v Alpach uplne zeleno......
Upravil(a) sahleb (30. 11. 2011 19:39)
Není tady
příjemné posezení v útulné hospůdce s dobrým čajíkem, výbornou mlskou a milou osůbkou
Není tady
příjemné posezení v útulné kavárně s horkou čokoládou a příjemným mužem.
eremuruss napsal(a):
Mam radost,ze jsem stravila posledni den v praci,kde se me vubec,ale vubec nelibilo a zitra konecne nastupuju jako prodavacka.Nemusim nikam dojizdet a praci mam 3 minuty od baraku....az na ty penize,ale to budu resit,az jak budeme vychazet,kdyztak zacnu zase hledat privydelek.
Super a už jen to, že nemusíš dojíždět je paráda. Tím taky ušetříš. nevím sice kolik jsi projel, ale já projedu 2 tis.měsíčně a i kdybys projela 1tis furt je to úspora
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, tak se drž a moc ti přeju, ať je to v nové práci OK.
Není tady
Erem, moc ti preju, ze ses zbavila prace, ktera se ti nelibila a budes v takove, kde ti bude dobre. Nedojizdet (neztracet cas) a citit se prijemne je daleko cennejsi, nez penize, o ktere mas min... ty se urcite "najdou nekde jinde" a taky prijemne...
Ja mam radost, ze jsem vsecko stihla...
Není tady
Jedu na kolotoči, závratnou rychlostí, líbí se mi to, moc se mi to líbí, jen doufám, že nespadnu. Bože, ať nespadnu. Tohle jsem ještě nikdy nezažila.
Není tady
Modroočko, ty nastupuješ tak brzo na kolotoč, že ti až člověk závidí...
Není tady
moc se mi to líbí, jen doufám, že nespadnu
"Hanba není upadnout, hanba je zůstat ležet", říká jedno přísloví...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jedu na kolotoči, závratnou rychlostí, líbí se mi to, moc se mi to líbí, jen doufám, že nespadnu. Bože, ať nespadnu. Tohle jsem ještě nikdy nezažila.
jenom jestli to není tím, že si to už jen nepamatuješ
Není tady
Erem - to je paráda a čert vem peníze, já vím,peníze jsou potřeba, ale zase ted budeš spokojená, žádný nervování
Modroočko - Ze zamilovanosti nemůžeš spát? Moc Ti to přeju, Frigo - nedělej si šprtouchlátka.
Není tady
helena napsal(a):
moc se mi to líbí, jen doufám, že nespadnu
"Hanba není upadnout, hanba je zůstat ležet", říká jedno přísloví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Já znám něco podobného - i pád na hubu je pohyb v před .
Není tady
No, však i kdybych si tu hubu natloukla, tak to stojí za to. Já jsem stejně typ člověka, kterej jde vždycky hlavou proti zdi.
Ale na tomhle kolotoči se mi fakt líbí, o to horší by ale pak byl ten pád.
No co, žiju teď a stojí to za to
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, však i kdybych si tu hubu natloukla, tak to stojí za to. Já jsem stejně typ člověka, kterej jde vždycky hlavou proti zdi.
Ale na tomhle kolotoči se mi fakt líbí, o to horší by ale pak byl ten pád.
No co, žiju teď a stojí to za to
Máš ideální povahu pro život, fakt, fandím.
Není tady
...Že mám po noční službě, příjemná snídaně v cukrárně (já vím, to se nedělá.....). Teď se mi podařila upéct štóla, snad bude tak dobrá, jak dobře vypadá...A vůbec to - že je pátek večer.
Erem, gratuluji.
Není tady