18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mmch, na víkend jsem pozvaná na jeho narozeninovou oslavu, tak jsem dnes vymýlela, co jako dárek, musela jsem obrátit o radu na svého bratra
Take na víkend se těím, ale zároveň mám trochu strach, ach jo, fakt, jak jsem stará, tak teď mám v hlavě jako puberačka. A to jsem si myslela, e u se mi to nestane, e budu u jenom rozumná. A nejsem.
Není tady
To znám, Modroočko Nadarmo se neříká, e stará stodola nejllíp hoří
Není tady
Modroočka napsal(a):
mmch, na víkend jsem pozvaná na jeho narozeninovou oslavu, tak jsem dnes vymýlela, co jako dárek, musela jsem obrátit o radu na svého bratra
Take na víkend se těím, ale zároveň mám trochu strach, ach jo, fakt, jak jsem stará, tak teď mám v hlavě jako puberačka. A to jsem si myslela, e u se mi to nestane, e budu u jenom rozumná. A nejsem.
a není to fajn ?
Není tady
e jsem na slevomatu koupila báječný dárek pod stromeček - vyhlídkový let. Jupíí. Doufám, e budou mít radost.
Dnení výlet lanovkou s mým milým a posezení v restauraci s nádherným výhledem na osvětlené město.
Je to větí fičák, ne jsem si uměla přestavit.
Není tady
Modroočko
Radost mi dnes udělalo, e jsem zamilovaná, e se vznáím.
Maji, jsem na tom podobně jako ty. Ale je to fakt děsnej fičák, jde to děsně rychle, tak si říkám, aby pak náhodou nepřiel taky stejně rychlej pád na ústa.
Tohle jsem jetě nezaila, s nikým.
Není tady
U mě to lo tenkrát maximálně rychle. V lednu u to budou tři roky. Trvá to. Je to čím dál tím lepí, i kdy mám pocit, e lepí u to být nemůe. Můe.
Drím palce, Modroočko. Uívej si to.
Jo, myslím, e to stojí i za drkopády. Celá já. Létám vysoko, o to hlubí jsou propasti, kam padám. Ale hlavní je, e se vznáím.
Upravil(a) majkafa (25. 11. 2011 5:22)
Ale je to fakt děsnej fičák, jde to děsně rychle, tak si říkám, aby pak náhodou nepřiel taky stejně rychlej pád na ústa.
A kdyby? No bóe...
Holka zlatá, já jsem sice o nějakej pátek starí, tak se mě to jaksi tejče víc... ale pamatuj si, e od určitého věku je nutný brát věci tak, jak přicházejí... nelpět na nich, ale poděkovat, e mě potkaly... e sice nevím, jak dlouho, ale tím víc si to budu uívat - právě proto.
Není tady
helena napsal(a):
A kdyby? No bóe... Holka zlatá, já jsem sice o nějakej pátek starí, tak se mě to jaksi tejče víc... ale pamatuj si, e od určitého věku je nutný brát věci tak, jak přicházejí... nelpět na nich, ale poděkovat, e mě potkaly... e sice nevím, jak dlouho, ale tím víc si to budu uívat - právě proto.
Za sebe myslím, e nejen od určitého věku je nutné brát věci, jak přicházejí. Ale pořád.
helena napsal(a):
Ale je to fakt děsnej fičák, jde to děsně rychle, tak si říkám, aby pak náhodou nepřiel taky stejně rychlej pád na ústa.
A kdyby? No bóe... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Holka zlatá, já jsem sice o nějakej pátek starí, tak se mě to jaksi tejče víc... ale pamatuj si, e od určitého věku je nutný brát věci tak, jak přicházejí... nelpět na nich, ale poděkovat, e mě potkaly... e sice nevím, jak dlouho, ale tím víc si to budu uívat - právě proto.
Není tady
Za sebe myslím, e nejen od určitého věku je nutné brát věci, jak přicházejí. Ale pořád.
Za sebe si to nemyslím... v mládí by to byla skoro rezignace, namísto touhy "změnit svět"
Není tady
Touha změnit svět mi po příchodu do prvního zaměstnání byla velice rychle vyhnána z hlavy.
Udělalo mi radost, e výsledky z gynekologie jsou v pořádku.
Upravil(a) dusička (25. 11. 2011 9:17)
Není tady
Ty se má, dusi... já jsem jetě v očekávání...
Není tady
Tak to Heli nezávidím.
Já jsem o to víc ráda, e mě minulý týden zastrail, e výsledky mám blbý. Psala jsem tuto: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=47220
Jinak - mám radost, e mám dovolenou, ale skuhrám,protoe u dva dny je mi blbě (nachlazení) take tu sedím a potím se, měla bych asi uklízet, ale jsem nějaká líná a nic se mi nechce
Není tady
Dui a proč bys měla uklízet, kdy se ti nechce ? Tomu vůbec ale vůbec nerozumím..
Není tady
Frigo napsal(a):
Dui a proč bys měla uklízet, kdy se ti nechce ? Tomu vůbec ale vůbec nerozumím..
Vid, vdyt práce nemá noičky a neuteče.
Ale umí si představit, dva dny jsem neáhla na nic, jen leela, musím tedy pochválit kluky, dělali mi čajíčky a starali se o Marky. ALe třeba vude hrníčky, ponoky, hračky.
Upravil(a) dusička (25. 11. 2011 10:48)
Není tady
ALe třeba vude hrníčky, ponoky, hračky.
A to jsi je po bytě roztahala ty???
Tak vidí...
Není tady
dusička napsal(a):
Udělalo mi radost, e výsledky z gynekologie jsou v pořádku.
Není tady
Očko neře Já kdy jsem potkala před 6. lety toho svýcho chlapa, tak jsem se zamilovala straně, tak, e jsem musela brát antidepresiva, abych ty emoce utlumila natolik, abych byla schopná aspoň pracovat. Taky jsem netuila, jak dlouho nám to vydrí, ale la jsem do toho naplno, protoe jsem si říkala, e v mým věku je to zřejmě u naposledy, kdy jsem tak pekelně zamilovaná. Take si to uívej a nedumej
Není tady
dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
Vid, vdyt práce nemá noičky a neuteče.
Ale umí si představit, dva dny jsem neáhla na nic, jen leela, musím tedy pochválit kluky, dělali mi čajíčky a starali se o Marky. ALe třeba vude hrníčky, ponoky, hračky.
no a co ? Dokud je z čeho pít, tak pohoda... ponoky ? ..a je nebudou mít, a si je hodí do pračky, hračky ? stane se něco, kdy zůstanou leet ?
Byla jsem před chvílkou na dětském pro papíry pro holku a z ordinace vylezl asi 3-4 letý klučík a hned začal házet hračky vytahané po celé čekárně do koe. Zkouela jsem maminku přemluvit, jestli by mi ho nepůjčila. Stála jak opařená nejen kvůli mému dotazu, ale i proto, e to její dítko uklízí.
Není tady
vitto napsal(a):
Já kdy jsem potkala před 6. lety toho svýcho chlapa, tak jsem se zamilovala straně, tak, e jsem musela brát antidepresiva, abych ty emoce utlumila natolik, abych byla schopná aspoň pracovat.
Kristapána...kterej údrbář ti je předepsal? A nebo jsi mu neřekla o co jde?
Antidepresiva na emoce?
Tak to u jsme jako ivočiný druh teda opravdu v prčicích...
Není tady
Mám velkou radost,e zítra jedeme k mýmu bráchovi.Těím se na synovce,pokadé mě překvapí jak "vyrostli" a to nejen fyzicky . Viděla jsem je před 6-ti týdny a u se mi začalo po nich stýskat ... taky mám radost,e moje kamarádka,o které jsem tu kdysi psala je zase zamilovaná,nám radost,e můj mladí syn dnes přinesl jedničku z matiky a starímu synovi,který se od středy potýkal s nějakou virózou,se ulevilo a cítí se fit...
Není tady