29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mmch, na víkend jsem pozvaná na jeho narozeninovou oslavu, tak jsem dnes vymýšlela, co jako dárek, musela jsem obrátit o radu na svého bratra
Takže na víkend se těším, ale zároveň mám trochu strach, ach jo, fakt, jak jsem stará, tak teď mám v hlavě jako puberťačka. A to jsem si myslela, že už se mi to nestane, že budu už jenom rozumná. A nejsem.
Není tady
To znám, Modroočko Nadarmo se neříká, že stará stodola nejllíp hoří
Není tady
Modroočka napsal(a):
mmch, na víkend jsem pozvaná na jeho narozeninovou oslavu, tak jsem dnes vymýšlela, co jako dárek, musela jsem obrátit o radu na svého bratra
Takže na víkend se těším, ale zároveň mám trochu strach, ach jo, fakt, jak jsem stará, tak teď mám v hlavě jako puberťačka. A to jsem si myslela, že už se mi to nestane, že budu už jenom rozumná. A nejsem.
a není to fajn ?
Není tady
Že jsem na slevomatu koupila báječný dárek pod stromeček - vyhlídkový let. Jupíí. Doufám, že budou mít radost.
Dnešní výlet lanovkou s mým milým a posezení v restauraci s nádherným výhledem na osvětlené město.
Je to větší fičák, než jsem si uměla přestavit.
Není tady
Modroočko
Radost mi dnes udělalo, že jsem zamilovaná, že se vznáším.
Maji, jsem na tom podobně jako ty. Ale je to fakt děsnej fičák, jde to děsně rychle, tak si říkám, aby pak náhodou nepřišel taky stejně rychlej pád na ústa.
Tohle jsem ještě nezažila, s nikým.
Není tady
U mě to šlo tenkrát maximálně rychle. V lednu už to budou tři roky. Trvá to. Je to čím dál tím lepší, i když mám pocit, že lepší už to být nemůže. Může.
Držím palce, Modroočko. Užívej si to.
Jo, myslím, že to stojí i za držkopády. Celá já. Létám vysoko, o to hlubší jsou propasti, kam padám. Ale hlavní je, že se vznáším.
Upravil(a) majkafa (25. 11. 2011 5:22)
Ale je to fakt děsnej fičák, jde to děsně rychle, tak si říkám, aby pak náhodou nepřišel taky stejně rychlej pád na ústa.
A kdyby? No bóže...
Holka zlatá, já jsem sice o nějakej pátek starší, tak se mě to jaksi tejče víc... ale pamatuj si, že od určitého věku je nutný brát věci tak, jak přicházejí... nelpět na nich, ale poděkovat, že mě potkaly... že sice nevím, jak dlouho, ale tím víc si to budu užívat - právě proto.
Není tady
helena napsal(a):
A kdyby? No bóže... Holka zlatá, já jsem sice o nějakej pátek starší, tak se mě to jaksi tejče víc... ale pamatuj si, že od určitého věku je nutný brát věci tak, jak přicházejí... nelpět na nich, ale poděkovat, že mě potkaly... že sice nevím, jak dlouho, ale tím víc si to budu užívat - právě proto.
Za sebe myslím, že nejen od určitého věku je nutné brát věci, jak přicházejí. Ale pořád.
helena napsal(a):
Ale je to fakt děsnej fičák, jde to děsně rychle, tak si říkám, aby pak náhodou nepřišel taky stejně rychlej pád na ústa.
A kdyby? No bóže... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Holka zlatá, já jsem sice o nějakej pátek starší, tak se mě to jaksi tejče víc... ale pamatuj si, že od určitého věku je nutný brát věci tak, jak přicházejí... nelpět na nich, ale poděkovat, že mě potkaly... že sice nevím, jak dlouho, ale tím víc si to budu užívat - právě proto.
Není tady
Za sebe myslím, že nejen od určitého věku je nutné brát věci, jak přicházejí. Ale pořád.
Za sebe si to nemyslím... v mládí by to byla skoro rezignace, namísto touhy "změnit svět"
Není tady
Touha změnit svět mi po příchodu do prvního zaměstnání byla velice rychle vyhnána z hlavy.
Udělalo mi radost, že výsledky z gynekologie jsou v pořádku.
Upravil(a) dusička (25. 11. 2011 9:17)
Není tady
Ty se máš, dusi... já jsem ještě v očekávání...
Není tady
Tak to Heli nezávidím.
Já jsem o to víc ráda, že mě minulý týden zastrašil, že výsledky mám blbý. Psala jsem tuto: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=47220
Jinak - mám radost, že mám dovolenou, ale skuhrám,protože už dva dny je mi blbě (nachlazení) takže tu sedím a potím se, měla bych asi uklízet, ale jsem nějaká líná a nic se mi nechce
Není tady
Duši a proč bys měla uklízet, když se ti nechce ? Tomu vůbec ale vůbec nerozumím..
Není tady
Frigo napsal(a):
Duši a proč bys měla uklízet, když se ti nechce ? Tomu vůbec ale vůbec nerozumím..
Vid, vždyt práce nemá nožičky a neuteče.
Ale umíš si představit, dva dny jsem nešáhla na nic, jen ležela, musím tedy pochválit kluky, dělali mi čajíčky a starali se o Marky. ALe třeba všude hrníčky, ponožky, hračky.
Upravil(a) dusička (25. 11. 2011 10:48)
Není tady
ALe třeba všude hrníčky, ponožky, hračky.
A to jsi je po bytě roztahala ty???
Tak vidíš...
Není tady
dusička napsal(a):
Udělalo mi radost, že výsledky z gynekologie jsou v pořádku.
Není tady
Očko neřeš Já když jsem potkala před 6. lety toho svýcho chlapa, tak jsem se zamilovala strašně, tak, že jsem musela brát antidepresiva, abych ty emoce utlumila natolik, abych byla schopná aspoň pracovat. Taky jsem netušila, jak dlouho nám to vydrží, ale šla jsem do toho naplno, protože jsem si říkala, že v mým věku je to zřejmě už naposledy, kdy jsem tak pekelně zamilovaná. Takže si to užívej a nedumej
Není tady
dusička napsal(a):
Frigo napsal(a):
Vid, vždyt práce nemá nožičky a neuteče.
Ale umíš si představit, dva dny jsem nešáhla na nic, jen ležela, musím tedy pochválit kluky, dělali mi čajíčky a starali se o Marky. ALe třeba všude hrníčky, ponožky, hračky.
no a co ? Dokud je z čeho pít, tak pohoda... ponožky ? ..až je nebudou mít, ať si je hodí do pračky, hračky ? stane se něco, když zůstanou ležet ?
Byla jsem před chvílkou na dětském pro papíry pro holku a z ordinace vylezl asi 3-4 letý klučík a hned začal házet hračky vytahané po celé čekárně do koše. Zkoušela jsem maminku přemluvit, jestli by mi ho nepůjčila. Stála jak opařená nejen kvůli mému dotazu, ale i proto, že to její dítko uklízí.
Není tady
vitto napsal(a):
Já když jsem potkala před 6. lety toho svýcho chlapa, tak jsem se zamilovala strašně, tak, že jsem musela brát antidepresiva, abych ty emoce utlumila natolik, abych byla schopná aspoň pracovat.
Kristapána...kterej údržbář ti je předepsal? A nebo jsi mu neřekla o co jde?
Antidepresiva na emoce?
Tak to už jsme jako živočišný druh teda opravdu v prčicích...
Není tady
Mám velkou radost,že zítra jedeme k mýmu bráchovi.Těším se na synovce,pokaždé mě překvapí jak "vyrostli" a to nejen fyzicky . Viděla jsem je před 6-ti týdny a už se mi začalo po nich stýskat
... taky mám radost,že moje kamarádka,o které jsem tu kdysi psala je zase zamilovaná,nám radost,že můj mladší syn dnes přinesl jedničku z matiky a staršímu synovi,který se od středy potýkal s nějakou virózou,se ulevilo a cítí se fit...
Není tady