18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Udelalo me radost,ze porad Modre z neba pomohli rodine Danihelcov.
http://www.markiza.sk/clanok-relacia/mo … .-este-raz
Upravil(a) eremuruss (1. 4. 2012 14:19)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
začal mi nádherně obrůstat fíkus. mám dva, jeden nádherně jede, druhej je u roky takovej chcípák, nemohl se vzpamatovat ze stěhování. a jsem dělala, co jsem dělala, pořád byl jako kotě. o vánocích jsem se na něj u nasrala, nepřemlouvala a se vzpamatuje a řekla mu, e prostě půjde. no a on začíná celej krásně obrůstat i tam, kde jsem si říkala, e je to beznadějný a je suchej. ukám do dřeva, a to nezakřiknu
Vidis a me fikus doma vubec nedela.Mam fikus benjaminek asi vice nez 10 let a je porad stejne malej a opelichanej.
Není tady
já ho mám taky - dva. oni jsou to do velikosti stromy, ale ten jeden byl u pár let právě takovej řídkej, neměl moc listů, takovej chudáček. a teď se asi lekl, tak se rozjel
to je divný, e ho má pořád malej, u takovejch let. nezkouelas ho oupnout jinam, kde by se mi víc dařilo ? přesadit, hnojit, co já vím ?
Není tady
Nevím, jestli přímo radost, ale rozesmál mě vlastní mozek Letím okem přes nový příspěvky a na vlákně "Jarňátka" poslední příspěvek od Mad Silence.
No a mně se z toho zkratkou vytvořilo v hlavě Mlčení jehňátek
Není tady
Sluníčko, které konečně vykouklo zpoza mraků.
Není tady
Naučila jsem se dneska počítat lineární rovnice!!...
Ve jménu zlepení kluka v matice...si snad vyrobím diplom..
Není tady
Rodící se nové přátelství.
Nová a hodně zajímavá pracovní příleitost...mám do toho chu a spoustu nápadů.
Dvě kamarádky, které čekají miminko. Obě jenom kvetou .
Není tady
Dnes jsem poprvé v ivotě jela na koni. Zatím jsem na něm jen seděla a kamarádka, které koník patří, mě vodila po zahradě, řekla, e a časem budu moct na projíďku do terénu, zatím se naučím po zahradě. Moc se mi to líbilo. Zaívám spoustu nových věcí, je to fajn. A zjiuju, e člověk opravdu nepotřebuje mít spoustu peněz, aby byl astnej.
Není tady
jů, na koni, to muselo být príma. my chodívali ke koním sem kousek k jedné holčině, co je má. dá se na nich projet, nebo je jen pohladit, krmit. líbí se mi, ale musím říct, e jak jsou blízko, tak mě ta jejich velikost chvílemi děsí a srdíčko mám a v krku
Není tady
Dokument na Nova Cinema - Pán prstenů - Společenstvo fanouků.
Mně koně taky děsili, bála jsem se jich. Tohle je hucul, je mení. Je černej, jmenuje se Jurá a bylo příjemný ho hladit, zkraje jsem měla strach, e se neudrím a spadnu, ale pak se mi to líbilo.
Není tady
Revliba napsal(a):
Naučila jsem se dneska počítat lineární rovnice!!...
Ve jménu zlepení kluka v matice...si snad vyrobím diplom..
Není tady
majkafa napsal(a):
Dokument na Nova Cinema - Pán prstenů - Společenstvo fanouků.
Majko, to já jsem v tomto úplný opak. Čtu sice straně ráda, ale fantasy nejsem schopna přečíst. Nic mi to neříká. Pána prstenů jsem kdysi viděla, ale po skončení filmu jsem nebyla schopna reprodukovat děj. Jak to není z realistického prostředí, nedokáu vnímat děj. Výjimka je Harry Potter, ten se mi docela líbí. Vzpomínám si, e jsem se jako malá nechtěla dívat na Simpsonovi, vadily mi tam ty "korunky" co má Bárt na hlavě, nelíbily se mi ani luté obličeje. Simpsonovi nemám ráda ani teď, nejvíc mi vadí ty pisklavé hlasy, údajně prý nejlepí dabing na světě. Nesnáím pisklavé hlasy.
Hodně čtu takové ty kníky typu Přeil/a jsem Osvětim... Nebo třeba o incestu, obřízce, z nacistické doby, islám a eny, týrání dětí, romány z exotického prostředí..., hlavně teda knihy podle skutečné události.
Není tady
koniklec napsal(a):
Dvě kamarádky, které čekají miminko. Obě jenom kvetou .
Tak to jsem moc ráda, konikleci, e je ti líp. Přeju ti to.
S těma miminkama. Posledních pár dní cítím stranou nenávist k miminům. Jsou mi tak protivná. Je mi 25 a absolutně se necítím na to mít děti. Vlastně já ani nechápu, e do toho někdo dobrovolně jde. Těhotenství, POROD (mám nízký práh bolesti), první dva roky ivota, kdy je dítě absolutně nesamostatné, co znamená nevyspání, vyčerpanost, ponorková nemoc... a pak to není taky ádná výhra - puberta a hlavně dospívání (to vnímám jako klíčové). Včera mi popisovala známá, jak byla nedávno na odběru plodové vody (vyly jí patné výsledky na vývojové vady). Tak prý ji dali obrovskou injekci do břicha, nic neumrtvili !!!, řekli, e to prý nebolí, nebyla to vůbec pravda, bolelo to dost a to známá toho docela dost vydrí. Po zákroku jí řekli, e tam hodně enských omdlívá. Popravdě, jak mi to říkala, tak se mi taky trochu začalo dělat patně. Jsem taková slabota, e se mi dělá patně i při odběru krve. Nejvíce mě ale děsí ta vyčerpanost. Nedovedu si představit, e bych spala třeba jen 4 hodiny v noci a to jetě nepřeruovaně a pak se celý den musela starat o mimino. Teď to bude znít hodně tvrdě, ale já ty enské fakt nechápu, e do toho jdou dobrovolně, je to jako jít na 10 let do vězení (můj pohled v 25 letech). Nejhorí na tom vem je, e společnost tak nějak očekává, e bude mít enská dítě. A Tony si nedovede bez dítěte představit ivot, prý by to pro něj nebyl plnohodnotný ivot. Ach jo.
Není tady
Vilemíno, děj Pána prstenů je realistický, má to děj, spád, mylenku. Je tam hodně dějových linií, je obtíné to vechno vysledovat na první shlédnutí. Proto jsem si přečetla následně i kníky, ač fantasy jinak opravdu nemusím. Ale Pán prstenů za to stojí. Těím se na konec roku, a přijde do kin Hobit.
Upravil(a) majkafa (1. 4. 2012 21:50)
Vilemína napsal(a):
koniklec napsal(a):
Dvě kamarádky, které čekají miminko. Obě jenom kvetou .Tak to jsem moc ráda, konikleci, e je ti líp. Přeju ti to.
S těma miminkama. Posledních pár dní cítím stranou nenávist k miminům. Jsou mi tak protivná. Je mi 25 a absolutně se necítím na to mít děti. Vlastně já ani nechápu, e do toho někdo dobrovolně jde. Těhotenství, POROD (mám nízký práh bolesti)...
He-he, Vilemíno, já po prvním porodu získala naopak TAK zvýený práh bolesti, e druhý porod byl pro mě jak procházka růovým parkem, k zubaři jsem od té doby usedala jak do odpočinkového křesla a drobných úrazů jsem si povimla teprve ve chvíli, kdy začly masivně krvácet
Nicméně kdo děti mít nechce, nech je nemá a chápu Tvé důvody i zdravotní indispozice, kvůli kterým se zdráhá děti mít
Není tady
Vilemína napsal(a):
S těma miminkama. Posledních pár dní cítím stranou nenávist k miminům. Jsou mi tak protivná. Je mi 25 a absolutně se necítím na to mít děti. Vlastně já ani nechápu, e do toho někdo dobrovolně jde. Těhotenství, POROD (mám nízký práh bolesti), první dva roky ivota, kdy je dítě absolutně nesamostatné, co znamená nevyspání, vyčerpanost, ponorková nemoc... a pak to není taky ádná výhra - puberta a hlavně dospívání (to vnímám jako klíčové). Včera mi popisovala známá, jak byla nedávno na odběru plodové vody (vyly jí patné výsledky na vývojové vady). Tak prý ji dali obrovskou injekci do břicha, nic neumrtvili !!!, řekli, e to prý nebolí, nebyla to vůbec pravda, bolelo to dost a to známá toho docela dost vydrí. Po zákroku jí řekli, e tam hodně enských omdlívá. Popravdě, jak mi to říkala, tak se mi taky trochu začalo dělat patně. Jsem taková slabota, e se mi dělá patně i při odběru krve. Nejvíce mě ale děsí ta vyčerpanost. Nedovedu si představit, e bych spala třeba jen 4 hodiny v noci a to jetě nepřeruovaně a pak se celý den musela starat o mimino. Teď to bude znít hodně tvrdě, ale já ty enské fakt nechápu, e do toho jdou dobrovolně, je to jako jít na 10 let do vězení (můj pohled v 25 letech). Nejhorí na tom vem je, e společnost tak nějak očekává, e bude mít enská dítě. A Tony si nedovede bez dítěte představit ivot, prý by to pro něj nebyl plnohodnotný ivot. Ach jo.
Ví Vil, ono je lepí občas a tak slepě neposlouchat "záitky" známých, zvlátě pak těch, co tak rádi přikreslují a zveličují .... odběr plodové vody není ádnej horor, nebolí to vlastně vůbec a v neposlední řadě, injekce se opravdu neumrtvuje, vdy je to defacto podobné jak odběr krve. Ach jooo. Taky jsem to u dcery absolvovala, a byl to takový fofr, e jsem jen pronesla...jéééé, vy u to máte hotové? A se smíchem slezla z lehátka. Tak asi takový bolestivý horor to je.
Není tady
majkafa napsal(a):
Vilemíno, děj Pána prstenů je realistický, má to děj, spád, mylenku. Je tam hodně dějových linií, je obtíné to vechno vysledovat na první shlédnutí. Proto jsem si přečetla následně i kníky, ač fantasy jinak opravdu nemusím. Ale Pán prstenů za to stojí. Těím se na konec roku, a přijde do kin Hobit.
Majko, věřím, e to dává smysl. Jene já nejsem schopna vnímat ten děj. Kdyby to byli lidi, tak by to lo, ale u těch skřetů to nezvládám. Potřebuju, aby se to odehrávalo v reálném prostředí, jinak si to prostě neumím představit a ztrácím se v tom.
Není tady