18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hokej, Kometa Brno, včera, potřetí vyklepli Plzeň. Tak doufám, e to dnes ti nai kluci Brňáci dají i počtvrtý.
Nemám nic proti Plzeňákům, chraň Bůh, mám tam skvělý kolegy a kolegyně, ale v hokeji jsem prostě patriot.
Není tady
Koukám teď na film s Julií Roberts a Javierem Bardemem Jíst, meditovat a milovat. Skvělej film, popíjím u toho kafe a chystám snídani. Stihla jsem přesadit pár kytek, vydrhnout starou a hodně zalou simaxovou pečící mísu. Za chvíli půjdu vyvenčit naeho malého trhače a počkám, a se partner vzbudí. Zvlátní, po rozvodu jsem nechtěla nikoho doma, ale teď jsem ráda, e tady se mnou je. Řeíme obyčejný věci, jsme spolu denně, jíme spolu, spíme spolu, pijeme spolu kafe............ jestli takhle vypadá těstí, tak jsem fakt astná.
A to mi dělá radost.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Koukám teď na film s Julií Roberts a Javierem Bardemem Jíst, meditovat a milovat. Skvělej film, popíjím u toho kafe a chystám snídani. Stihla jsem přesadit pár kytek, vydrhnout starou a hodně zalou simaxovou pečící mísu. Za chvíli půjdu vyvenčit naeho malého trhače a počkám, a se partner vzbudí. Zvlátní, po rozvodu jsem nechtěla nikoho doma, ale teď jsem ráda, e tady se mnou je. Řeíme obyčejný věci, jsme spolu denně, jíme spolu, spíme spolu, pijeme spolu kafe............ jestli takhle vypadá těstí, tak jsem fakt astná.
A to mi dělá radost.
film je moc pěkný a mísu jsi měla oupnout do myčky, byla by jako nová a bez práce :-). taky se přemlouvám k venčení, vidím ty hnusné mraky a nechce se mi. take a se přemluvím budu mít ze sebe radost
Není tady
Dělá mi radost, e strávím víkend s dcerkou a vnoučkem (a vnoučátkem, co je zatím v bříku :-) ).
Modroočko, pro mě je těstí to, co popisuje.
Líbilo se mi ve čtvrtek, kdy mě můj milý odpoledne vyzvedl v práci, přijeli jsme domů a já jsem byla tak unavená (máme teď v práci náročné období), e jsem u kafe usnula. Byl potichoučku a hlídal mě, aby mě vzbudil, ne pojedeme do Prahy do divadla, abych si odpočinula. Bylo to pro mě tak hezký, e je tady se mnou, i kdy spím... Nemám slov na to, jak popsat ty krásné pocity.
Kdy mě drí za ruku na ulici, v restauraci, v divadle, při řízení na bezpečných úsecích (i kdy to by se nemělo, já vím)... V poslední době intenzivně cítím jeho lásku.
Tohle je pro mě těstí. Jsem astná.
Majko, tak ty bude dvojnásobná babička. To gratuluju! Vím, e je tvoje dcera v mém věku (jsem ročník 1986), nedovedu si představit, e bych čekala druhé dítě, svým způsobem tvou dceru obdivuju. U ví, jestli to bude Elika (psala jsi, e by tvoje dcerka chtěla Eliku) nebo "Eliák"? Mimochodem Elika je nádherné jméno, jedno z mých nejoblíbenějích, nejoblíbenějí je Alběta (stejný význam jako Elika) a Vilém. Jestli budu mít jednou děti s Tonym, budou se nejspí jmenovat Adéla nebo Antonín (Adéla se Tonymu straně líbí, mně v podstatě taky, na Viléma nepřistoupil, prý je to otřesné jméno).
Není tady
majkafa napsal(a):
Dělá mi radost, e strávím víkend s dcerkou a vnoučkem (a vnoučátkem, co je zatím v bříku :-) ).
Modroočko, pro mě je těstí to, co popisuje.
Líbilo se mi ve čtvrtek, kdy mě můj milý odpoledne vyzvedl v práci, přijeli jsme domů a já jsem byla tak unavená (máme teď v práci náročné období), e jsem u kafe usnula. Byl potichoučku a hlídal mě, aby mě vzbudil, ne pojedeme do Prahy do divadla, abych si odpočinula. Bylo to pro mě tak hezký, e je tady se mnou, i kdy spím... Nemám slov na to, jak popsat ty krásné pocity.
Kdy mě drí za ruku na ulici, v restauraci, v divadle, při řízení na bezpečných úsecích (i kdy to by se nemělo, já vím)... V poslední době intenzivně cítím jeho lásku.
Tohle je pro mě těstí. Jsem astná.
majko, tohle vechno, od začátku a do konce, co tu popisuje, dělal i chlap, kterýho jsem měla jen na sex. nevidím na tom nic, pro co bych měla být z toho důvodu extra astná. e mě drí za ruku, vyzvedne v práci, no boe. jsem přece enská, měl by se ke mně hezky chovat, no ne ?
jinak k vnoučátku na cestě gratuluju, tfuj tfuj, a vechno dobře dopadne.
Není tady
Pavlo, ty v tom nic nevidí, proč bys měla být extra astná a já zase jo. Já ho jenom na sex nemám.
Vilemíno, jetě nevíme, jestli miminko bude holčička nebo kluk. Ale na ultrazvukové fotce to spí vypadá na kloučka. No uvidíme. Vak je to jedno. Má dcerka je narozená 3 dny před koncem roku 1985. Můj dvouletý vnouček je nádherný, asi jako kadé vnoučátko pro jeho babičku. Teď spinká a odpoledne pojedeme někam na výlet. Jsem s ním moc ráda, je to moje zlatíčko.
udivuje mně, e to, e se k tobě chlap chová hezky, vůbec pokud ho nemá jen na sex, povauje za něco, co je hodno obdivu. to měl mlátit dveřma, kdy jsi usnula ? e byl potichu je snad normální.
obdivuje podle mě samozřejmý věci. k tobě se chlapi asi moc hezky nechovají, myslím jinak, během tvýho ivota, co ? přijde mi taková nějáká vyprahlá. asi jako kamarád, jeho ena nevaří, tak kdy u se jednou přemůe a rodině laskavě uvaří, je z toho celej vydřenej a tejden o tom mele.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
udivuje mně, e to, e se k tobě chlap chová hezky, vůbec pokud ho nemá jen na sex, povauje za něco, co je hodno obdivu. to měl mlátit dveřma, kdy jsi usnula ? e byl potichu je snad normální.
obdivuje podle mě samozřejmý věci. k tobě se chlapi asi moc hezky nechovají, myslím jinak, během tvýho ivota, co ? přijde mi taková nějáká vyprahlá. asi jako kamarád, jeho ena nevaří, tak kdy u se jednou přemůe a rodině laskavě uvaří, je z toho celej vydřenej a tejden o tom mele.
jo to tak bývá
Není tady
I drobné radosti dělají těstí. Majkafa nepsala ,e jí to přijde zvlátní ,nenormální, jen se jí to prostě v té chvíli líbilo a byla tastná. Za málo? Co je málo? Co je hodně?
těstí je pocit,jaký cítíme.
A Tvůj kamarád Ppavli,kdy jeho ena nevaří a má radost, e jednou za týden uvaří, tak má radost. Copak automaticky musí enský doma vyvářet? Holt to maj u nich doma takhle nastaveno a dělaj si radost.
Jojo, jaký si to uděláme,takový to máme.
Není tady
dusičko, nevysvětluj mi prosím tě, co a jak majkafa psala a jak to myslela. a tvoje
filozofická úvaha na téma co je moc a co málo je taky myslím zbytečná.
a u vůbec nekomentuj mého kamaráda, kterého znám narozdíl od tebe 20 let a mám představu, opět narozdíl od tebe, jak to u nich chodí a jestli jim daný stav věcí dělá radost
Není tady
Můu si Pavli komentovat co chci
a mmch, Ty ije pod jednou střechou s kamarádem a jeho manelkou, e o nich tak intimně ví?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pro mě je hodno obdivu ve, co je příjemné, pozitivní. By by to byly dle někoho nepodstatné drobnosti.
Obdivuhodné nejdou tvé negativní odsudky a jedovatosti. Ubírají tady energii. Prosím tě, jdi s nimi na jiné vlákno, tady je to na Radosti.
dusička napsal(a):
Můu si Pavli komentovat co chci
a mmch, Ty ije pod jednou střechou s kamarádem a jeho manelkou, e o nich tak intimně ví?
já taky, tak to respektuj a nedělej zase paní učitelku, na kterou si tak ráda hraje.
a kde píu o intimnostech u nich doma ? tuhles někde psala, e kamarádství moc nepěstuje, tak chápu, e nemůe tuit, vo co gou.
Není tady
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
obdivuje podle mě samozřejmý věci. k tobě se chlapi asi moc hezky nechovají, myslím jinak, během tvýho ivota, co ? přijde mi taková nějáká vyprahlá. asi jako kamarád, jeho ena nevaří, tak kdy u se jednou přemůe a rodině laskavě uvaří, je z toho celej vydřenej a tejden o tom mele.Pro mě je hodno obdivu ve, co je příjemné, pozitivní. By by to byly dle někoho nepodstatné drobnosti.
Obdivuhodné nejdou tvé negativní odsudky a jedovatosti. Ubírají tady energii. Prosím tě, jdi s nimi na jiné vlákno, tady je to na Radosti.
no to asi proto, e nefandím milenkám enatých muů. ani těm zoufalým. a opravdu na tom nic pozitivního nevidím. moná bys s tím taky neměla chodit na radost, aby ses pak nedočkala reakcí, které se ti nelíbí.
Není tady
Udělalo mi radost,e chlapi dneska i přes nepřízeň počasí odvezli do sběrny poslední bordel ze zahrady (dávali jsme pryč u nefungující králíkárnu ,nebezpečný odpad jako je eternit atd atd) co za celá léta sem natahal tchán a manel se bál něco vyhodit,aby nenadával. Ted je tchán po mrtvičce a u k nám na zahradu chodit nebude,tak si to to tu zvelebujeme.
Udělal mi radost můj manel, e mi koupil můj oblíbený nanuk s oříkama.
A taky mi udělalo radost,e jsem doháčkovala holce čepici a je jí akorát a líbí se jí.
Není tady
Jo a film Jíst,meditovat a milovat patří mezi mé oblíbené.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, nevysvětluj mi prosím tě, co a jak majkafa psala a jak to myslela. a tvoje
a u vůbec nekomentuj mého kamaráda, kterého znám narozdíl od tebe 20 let a mám představu, opět narozdíl od tebe, jak to u nich chodí a jestli jim daný stav věcí dělá radost
A prečo TY potom komentuje to, čo robí rados druhým? Kadého vec, nie? Pokiaž to teda nie je nezákonné alebo inak zakázané... A ak TEBA neteí dranie za ruku alebo galantnos chlapa, tak to proste nerob a venuj sa trikovaniu, pestovaniu kaktusov alebo niečomu inému, čo ti rados robí, nie? Jednoduché, milý Watson...
A to, e čo je vzácne, robí rados dvojnásobnú, je predsa známa vec - a mono dobrá taktika, ktovie. Ja som skoro 10 rokov varila kadý od Boha deň, ale počúvala som skôr kritiku ako nadenie... To a spätne prila chvála.
Rados mi robí po náročnejom poldni vožný víkend... úplne leňoiaci.
Upravil(a) Selima (31. 3. 2012 22:09)
Není tady
Mně udělalo radost, e hnusná viróza u je na ústupu, dneska jsem konečně vstala z postele a začala něco dělat a začala jsem kuchyňskou linkou, kterou jsem zevnitř celou vymyla a zítra mě čeká mytí linky zvenčí. Kadej den si udělám kousek a do Velikonoc snad budu mít vygruntováno ...
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a u vůbec nekomentuj mého kamaráda, kterého znám narozdíl od tebe 20 let a mám představu, opět narozdíl od tebe, jak to u nich chodí a jestli jim daný stav věcí dělá radostA prečo TY potom komentuje to, čo robí rados druhým? Kadého vec, nie? Pokiaž to teda nie je nezákonné alebo inak zakázané... A ak TEBA neteí dranie za ruku alebo galantnos chlapa, tak to proste nerob a venuj sa trikovaniu, pestovaniu kaktusov alebo niečomu inému, čo ti rados robí, nie? Jednoduché, milý Watson...
A to, e čo je vzácne, robí rados dvojnásobnú, je predsa známa vec - a mono dobrá taktika, ktovie. Ja som skoro 10 rokov varila kadý od Boha deň, ale počúvala som skôr kritiku ako nadenie... To a spätne prila chvála.
Rados mi robí po náročnejom poldni vožný víkend... úplne leňoiaci.
prostě se mi její vztah s enatým pánem komentovat chce. zvlá, kdy o něm čtu pomalu i na vaření.
a myslím, e tvoje vaření den co den je o něčem jiným, ne o co jde u nich. nebo spí vůbec nejde o to, aby stála u plotny den co den.
Není tady
Kiara napsal(a):
Mně udělalo radost, e hnusná viróza u je na ústupu, dneska jsem konečně vstala z postele a začala něco dělat a začala jsem kuchyňskou linkou, kterou jsem zevnitř celou vymyla a zítra mě čeká mytí linky zvenčí. Kadej den si udělám kousek a do Velikonoc snad budu mít vygruntováno ...
ikula, taky jsem se do toho pustila a nějak mi to moc nejde od ruky
Není tady
neděle je od slova nedělat. máte odpočívat, jaro je náročný i bez toho.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
neděle je od slova nedělat. máte odpočívat, jaro je náročný i bez toho.
to je sice pravda, ale kdy jindy, e jo
Není tady
ty, aprill, ono se to neposere. práce neuteče. ono to chce fakt aspoň jeden den zvolnit, pak je člověk utahanej, nervozní. přes tejden v práci a víkendy trávit jen prací je na prd. co z toho, kdy má do velikonoc vygruntováno, kdy pak padá na hubu. no tak to bude a po nich a co ?
já nevím jak ty, ale spousta lidí teď nadává na únavu i bez gruntování. ale pravda, někdo se můe právě tím úklidem dobíjet.
Není tady
začal mi nádherně obrůstat fíkus. mám dva, jeden nádherně jede, druhej je u roky takovej chcípák, nemohl se vzpamatovat ze stěhování. a jsem dělala, co jsem dělala, pořád byl jako kotě. o vánocích jsem se na něj u nasrala, nepřemlouvala a se vzpamatuje a řekla mu, e prostě půjde. no a on začíná celej krásně obrůstat i tam, kde jsem si říkala, e je to beznadějný a je suchej. ukám do dřeva, a to nezakřiknu
Upravil(a) PPavlaa (1. 4. 2012 13:05)
Není tady