Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 31. 3. 2012 6:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost - 19

Hokej, Kometa Brno, včera, potřetí vyklepli Plzeň. Tak doufám, že to dnes ti naši kluci Brňáci dají i počtvrtý.
Nemám nic proti Plzeňákům, chraň Bůh, mám tam skvělý kolegy a kolegyně, ale v hokeji jsem prostě patriot.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1002 31. 3. 2012 7:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Koukám teď na film s Julií Roberts a Javierem Bardemem Jíst, meditovat a milovat. Skvělej film, popíjím u toho kafe a chystám snídani. Stihla jsem přesadit pár kytek, vydrhnout starou a hodně zašlou simaxovou pečící mísu. Za chvíli půjdu vyvenčit našeho malého trhače a počkám, až se partner vzbudí. Zvláštní, po rozvodu jsem nechtěla nikoho doma, ale teď jsem ráda, že tady se mnou je. Řešíme obyčejný věci, jsme spolu denně, jíme spolu, spíme spolu, pijeme spolu kafe............ jestli takhle vypadá štěstí, tak jsem fakt šastná.
A to mi dělá radost.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1003 31. 3. 2012 7:18

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

Koukám teď na film s Julií Roberts a Javierem Bardemem Jíst, meditovat a milovat. Skvělej film, popíjím u toho kafe a chystám snídani. Stihla jsem přesadit pár kytek, vydrhnout starou a hodně zašlou simaxovou pečící mísu. Za chvíli půjdu vyvenčit našeho malého trhače a počkám, až se partner vzbudí. Zvláštní, po rozvodu jsem nechtěla nikoho doma, ale teď jsem ráda, že tady se mnou je. Řešíme obyčejný věci, jsme spolu denně, jíme spolu, spíme spolu, pijeme spolu kafe............ jestli takhle vypadá štěstí, tak jsem fakt šastná.
A to mi dělá radost.

film je moc pěkný a mísu jsi měla šoupnout do myčky, byla by jako nová a bez práce :-). taky se přemlouvám k venčení, vidím ty hnusné mraky a nechce se mi. takže až se přemluvím budu mít ze sebe radost vissla

Není tady

#1004 31. 3. 2012 7:31

majkafa
Host

Dělá mi radost, že strávím víkend s dcerkou a vnoučkem (a vnoučátkem, co je zatím v bříšku :-) ).

Modroočko, pro mě je štěstí to, co popisuješ. smile

Líbilo se mi ve čtvrtek, když mě můj milý odpoledne vyzvedl v práci, přijeli jsme domů a já jsem byla tak unavená (máme teď v práci náročné období), že jsem u kafe usnula. Byl potichoučku a hlídal mě, aby mě vzbudil, než pojedeme do Prahy do divadla, abych si odpočinula. Bylo to pro mě tak hezký, že je tady se mnou, i když spím... Nemám slov na to, jak popsat ty krásné pocity.
Když mě drží za ruku na ulici, v restauraci, v divadle, při řízení na bezpečných úsecích (i když to by se nemělo, já vím)... V poslední době intenzivně cítím jeho lásku.
Tohle je pro mě štěstí. Jsem šastná. hjarta

#1005 31. 3. 2012 11:32

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Majko, tak ty budeš dvojnásobná babička. To gratuluju! Vím, že je tvoje dcera v mém věku (jsem ročník 1986), nedovedu si představit, že bych čekala druhé dítě, svým způsobem tvou dceru obdivuju. Už víš, jestli to bude Eliška (psala jsi, že by tvoje dcerka chtěla Elišku) nebo "Elišák"? Mimochodem Eliška je nádherné jméno, jedno z mých nejoblíbenějších, nejoblíbenější je Alžběta (stejný význam jako Eliška) a Vilém. Jestli budu mít jednou děti s Tonym, budou se nejspíš jmenovat Adéla nebo Antonín (Adéla se Tonymu strašně líbí, mně v podstatě taky, na Viléma nepřistoupil, prý je to otřesné jméno).

Není tady

#1006 31. 3. 2012 12:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Dělá mi radost, že strávím víkend s dcerkou a vnoučkem (a vnoučátkem, co je zatím v bříšku :-) ).

Modroočko, pro mě je štěstí to, co popisuješ. smile

Líbilo se mi ve čtvrtek, když mě můj milý odpoledne vyzvedl v práci, přijeli jsme domů a já jsem byla tak unavená (máme teď v práci náročné období), že jsem u kafe usnula. Byl potichoučku a hlídal mě, aby mě vzbudil, než pojedeme do Prahy do divadla, abych si odpočinula. Bylo to pro mě tak hezký, že je tady se mnou, i když spím... Nemám slov na to, jak popsat ty krásné pocity.
Když mě drží za ruku na ulici, v restauraci, v divadle, při řízení na bezpečných úsecích (i když to by se nemělo, já vím)... V poslední době intenzivně cítím jeho lásku.
Tohle je pro mě štěstí. Jsem šastná. hjarta

majko, tohle všechno, od začátku až do konce, co tu popisuješ, dělal i chlap, kterýho jsem měla jen na sex. nevidím na tom nic, pro co bych měla být z toho důvodu extra šastná. že mě drží za ruku, vyzvedne v práci, no bože. jsem přece ženská, měl by se ke mně hezky chovat, no ne ?

jinak k vnoučátku na cestě gratuluju, tfuj tfuj, a všechno dobře dopadne.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1007 31. 3. 2012 13:01

majkafa
Host

Pavlo, ty v tom nic nevidíš, proč bys měla být extra šastná a já zase jo. big_smile Já ho jenom na sex nemám. big_smile

Vilemíno, ještě nevíme, jestli miminko bude holčička nebo kluk. Ale na ultrazvukové fotce to spíš vypadá na kloučka. No uvidíme. Však je to jedno. Má dcerka je narozená 3 dny před koncem roku 1985. Můj dvouletý vnouček je nádherný, asi jako každé vnoučátko pro jeho babičku. Teď spinká a odpoledne pojedeme někam na výlet. Jsem s ním moc ráda, je to moje zlatíčko. stolt

#1008 31. 3. 2012 13:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

udivuje mně, že to, že se k tobě chlap chová hezky, vůbec pokud ho nemᚠjen na sex, považuješ za něco, co je hodno obdivu. to měl mlátit dveřma, když jsi usnula ? že byl potichu je snad normální.
obdivuješ podle mě samozřejmý věci. k tobě se chlapi asi moc hezky nechovají, myslím jinak, během tvýho života, co ? přijdeš mi taková nějáká vyprahlá. asi jako kamarád, jehož žena nevaří, tak když už se jednou přemůže a rodině laskavě uvaří, je z toho celej vydřenej a tejden o tom mele.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1009 31. 3. 2012 14:07

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

udivuje mně, že to, že se k tobě chlap chová hezky, vůbec pokud ho nemᚠjen na sex, považuješ za něco, co je hodno obdivu. to měl mlátit dveřma, když jsi usnula ? že byl potichu je snad normální.
obdivuješ podle mě samozřejmý věci. k tobě se chlapi asi moc hezky nechovají, myslím jinak, během tvýho života, co ? přijdeš mi taková nějáká vyprahlá. asi jako kamarád, jehož žena nevaří, tak když už se jednou přemůže a rodině laskavě uvaří, je z toho celej vydřenej a tejden o tom mele.

jo to tak bývá tongue

Není tady

#1010 31. 3. 2012 14:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

I drobné radosti dělají štěstí.  Majkafa nepsala ,že jí to přijde zvláštní ,nenormální, jen se jí to prostě v té chvíli líbilo a byla štastná. Za málo? Co je málo? Co je hodně?
Štěstí je pocit,jaký cítíme.
A Tvůj kamarád Ppavli,když jeho žena nevaří a má radost, že jednou za týden uvaří, tak má radost. Copak automaticky musí ženský doma vyvářet? Holt to maj u nich doma takhle nastaveno a dělaj si radost.
Jojo, jaký si to uděláme,takový to máme.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1011 31. 3. 2012 16:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusičko, nevysvětluj mi prosím tě, co a jak majkafa psala a jak to myslela. a tvoje
filozofická úvaha na téma co je moc a co málo je taky myslím zbytečná.
a už vůbec nekomentuj mého kamaráda, kterého znám narozdíl od tebe 20 let a mám představu, opět narozdíl od tebe, jak to u nich chodí a jestli jim daný stav věcí dělá radost roll

Není tady

#1012 31. 3. 2012 18:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Můžu si Pavli komentovat co chci tongue
a mmch, Ty žiješ pod jednou střechou s kamarádem a jeho manželkou, že o nich tak intimně víš? gloria vissla

Není tady

#1013 31. 3. 2012 20:00

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

Pro mě je hodno obdivu vše, co je příjemné, pozitivní. By by to byly dle někoho nepodstatné drobnosti. smile
Obdivuhodné nejdou tvé negativní odsudky a jedovatosti. Ubírají tady energii. Prosím tě, jdi s nimi na jiné vlákno, tady je to na Radosti. smile

#1014 31. 3. 2012 20:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Můžu si Pavli komentovat co chci tongue
a mmch, Ty žiješ pod jednou střechou s kamarádem a jeho manželkou, že o nich tak intimně víš? gloria vissla

já taky, tak to respektuj a nedělej zase paní učitelku, na kterou si tak ráda hraješ.
a kde píšu o intimnostech u nich doma ? tuhles někde psala, že kamarádství moc nepěstuješ, tak chápu, že nemůžeš tušit, vo co gou.

Není tady

#1015 31. 3. 2012 20:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pro mě je hodno obdivu vše, co je příjemné, pozitivní. By by to byly dle někoho nepodstatné drobnosti. smile
Obdivuhodné nejdou tvé negativní odsudky a jedovatosti. Ubírají tady energii. Prosím tě, jdi s nimi na jiné vlákno, tady je to na Radosti. smile

no to asi proto, že nefandím milenkám ženatých mužů. ani těm zoufalým. a opravdu na tom nic pozitivního nevidím. možná bys s tím taky neměla chodit na radost, aby ses pak nedočkala reakcí, které se ti nelíbí.

Není tady

#1016 31. 3. 2012 20:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Udělalo mi radost,že chlapi dneska i přes nepřízeň počasí odvezli do sběrny poslední bordel ze zahrady (dávali jsme pryč už nefungující králíkárnu ,nebezpečný odpad jako je eternit atd atd) co za celá léta sem natahal tchán a manžel se bál něco vyhodit,aby nenadával. Ted je tchán po mrtvičce a už k nám na zahradu chodit nebude,tak si to to tu zvelebujeme.
Udělal mi radost můj manžel, že mi koupil můj oblíbený nanuk s oříškama. stolt
A taky mi udělalo radost,že jsem doháčkovala holce čepici a je jí akorát a líbí se jí. stolt

Není tady

#1017 31. 3. 2012 20:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jo a film Jíst,meditovat a milovat patří mezi mé oblíbené. stolt

Není tady

#1018 31. 3. 2012 22:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

PPavlaa napsal(a):

dusičko, nevysvětluj mi prosím tě, co a jak majkafa psala a jak to myslela. a tvoje
a už vůbec nekomentuj mého kamaráda, kterého znám narozdíl od tebe 20 let a mám představu, opět narozdíl od tebe, jak to u nich chodí a jestli jim daný stav věcí dělá radost roll

va A prečo TY potom komentuješ to, čo robí rados druhým? Každého vec, nie? Pokiaž to teda nie je nezákonné alebo inak zakázané... A ak TEBA neteší držanie za ruku alebo galantnos chlapa, tak to proste nerob a venuj sa štrikovaniu, pestovaniu kaktusov alebo niečomu inému, čo ti rados robí, nie? Jednoduché, milý Watson...
A to, že čo je vzácne, robí rados dvojnásobnú, je predsa známa vec - a možno dobrá taktika, ktovie. Ja som skoro 10 rokov varila každý od Boha deň, ale počúvala som skôr kritiku ako nadšenie... To až spätne prišla chvála. wink
Rados mi robí po náročnejšom poldni vožný víkend... úplne leňošiaci.

Upravil(a) Selima (31. 3. 2012 22:09)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1019 31. 3. 2012 23:06

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Mně udělalo radost, že hnusná viróza už je na ústupu, dneska jsem konečně vstala z postele a začala něco dělat smile a začala jsem kuchyňskou linkou, kterou jsem zevnitř celou vymyla a zítra mě čeká mytí linky zvenčí. Každej den si udělám kousek a do Velikonoc snad budu mít vygruntováno ... smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1020 1. 4. 2012 9:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

va A prečo TY potom komentuješ to, čo robí rados druhým? Každého vec, nie? Pokiaž to teda nie je nezákonné alebo inak zakázané... A ak TEBA neteší držanie za ruku alebo galantnos chlapa, tak to proste nerob a venuj sa štrikovaniu, pestovaniu kaktusov alebo niečomu inému, čo ti rados robí, nie? Jednoduché, milý Watson...
A to, že čo je vzácne, robí rados dvojnásobnú, je predsa známa vec - a možno dobrá taktika, ktovie. Ja som skoro 10 rokov varila každý od Boha deň, ale počúvala som skôr kritiku ako nadšenie... To až spätne prišla chvála. wink
Rados mi robí po náročnejšom poldni vožný víkend... úplne leňošiaci.

prostě se mi její vztah s ženatým pánem komentovat chce. zvl᚝, když o něm čtu pomalu i na vaření.
a myslím, že tvoje vaření den co den je o něčem jiným, než o co jde u nich. nebo spíš vůbec nejde o to, aby stála u plotny den co den.

Není tady

#1021 1. 4. 2012 9:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Mně udělalo radost, že hnusná viróza už je na ústupu, dneska jsem konečně vstala z postele a začala něco dělat smile a začala jsem kuchyňskou linkou, kterou jsem zevnitř celou vymyla a zítra mě čeká mytí linky zvenčí. Každej den si udělám kousek a do Velikonoc snad budu mít vygruntováno ... smile

šikula, taky jsem se do toho pustila a nějak mi to moc nejde od ruky hmm

Není tady

#1022 1. 4. 2012 10:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

neděle je od slova nedělat. máte odpočívat, jaro je náročný i bez toho.

Není tady

#1023 1. 4. 2012 10:11

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

neděle je od slova nedělat. máte odpočívat, jaro je náročný i bez toho.

to je sice pravda, ale kdy jindy, že jo roll

Není tady

#1024 1. 4. 2012 10:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ty, aprill, ono se to neposere. práce neuteče. ono to chce fakt aspoň jeden den zvolnit, pak je člověk utahanej, nervozní. přes tejden v práci a víkendy trávit jen prací je na prd. co z toho, když mᚠdo velikonoc vygruntováno, když pak padᚠna hubu. no tak to bude až po nich a co ?
já nevím jak ty, ale spousta lidí teď nadává na únavu i bez gruntování. ale pravda, někdo se může právě tím úklidem dobíjet.

Není tady

#1025 1. 4. 2012 13:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

začal mi nádherně obrůstat fíkus. mám dva, jeden nádherně jede, druhej je už roky takovej chcípák, nemohl se vzpamatovat ze stěhování. a jsem dělala, co jsem dělala, pořád byl jako koště. o vánocích jsem se na něj už nasrala, nepřemlouvala a se vzpamatuje a řekla mu, že prostě půjde. no a on začíná celej krásně obrůstat i tam, kde jsem si říkala, že je to beznadějný a je suchej. ukám do dřeva, a to nezakřiknu wink

Upravil(a) PPavlaa (1. 4. 2012 13:05)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí