19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
nebo přidala
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nebo přidala
nebo
já se raduju, e jsem konečně doma a jsem to přeila bez ztráty desítky
Není tady
jaký desítky ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jaký desítky ?
ty si nepamatuje tu tv soutě 10 stupňů ke zlaté, tam přeci postupovali do dalího kola bez ztráty desítky. a já jsem byla ikovná, vydrela jsem s úměvem na rtech nálady klientů i přestoe jsem měla u na jazyku co si o tom myslím .
vlastně jednou jsem "selhala" a kdy se mi snaili nakecat, e dceři na koleji na měsíc stačí 200 kč na jídlo, tak jsem řekla, e nevěřím
Upravil(a) aprill (26. 3. 2012 19:03)
Není tady
tu soutě neznám
ale jsi dobrá
2 stovky na jídlo, dobrý
Není tady
U třetí den v řadě jezdíme na kole ...
... je to paráda!
(dnes - po návratu z práce)
Upravil(a) Vachu (26. 3. 2012 20:06)
Není tady
Revliba napsal(a):
Tak ti nevím,jestli se mám smát,radovat nebo brečet...co je toto za poselství?
Revlibo, moná by bylo fajn, kdyby sis přečetla, o čem je toto vlákno. Ono je o tom, co nám dnes udělalo radost,ví?
Ale ty jsi poněkud mimo téma.
A mně dělá radost, e jsem dnes večer byla ikovná a vyehlila, i kdy to nerada.
Upravil(a) majkafa (26. 3. 2012 20:14)
Radost mám z nových kytech,které jsme včera koupili v zahradnictví a zasadili na zahrádce,radost mám z nové práce,která mě moc baví,radost mám z krásného počasí,radost mám z toho,e se trochu lepí zdravotní stav mého syna,který má obrnu lícního nervu.Radost mám ze svého manela,který je vdy mou oporou, povzbuzuje mě a uklidňuje,kdy je to potřeba.Radost mám ze své mamky,která "hlídala" v sobotu mladího syna,kdy jsme byli na plese a navíc mi vyehlila 4 vyprané pračky prádla.
Není tady
Rejko - tak to je paráda, e se TI v nové práci líbí
Kolik je vůbec Tvým dětem?
Není tady
dusička napsal(a):
Kolik je vůbec Tvým dětem?
Starímu bude ve středu 19 a mladímu je 11....
Není tady
Rejko
Mě udělal radost přítel, po mém náročném pracovním dni mě pozval na úasnou večeři
Není tady
holcina napsal(a):
Rejko
Mě udělal radost přítel, po mém náročném pracovním dni mě pozval na úasnou večeři
Tak pozvání na úasné večeře mám taky moc ráda. Není to sice u nás az zas tak časté,ale o to víc si to s manelem uijeme,kdy vyrazíme...mmch,co sis dala
Není tady
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
Kolik je vůbec Tvým dětem?Starímu bude ve středu 19 a mladímu je 11....
starí kluky máme skoro stejně starý (mému bude 19náct v létě)
Není tady
A mně celkově dělá radost, e jsem spokojená a taková vyrovnaná. Přikládám to sluníčku, mám energii. Děti mě nenervujou, odpovídám v klidu na otázky, s holky mě nebolí hlava. Prostě fajn.
Byla jsem i překvapená, e jsem vstávala ráno v poho, i kdy kadý rok mi dělá ten posun času týden problémy.
Není tady
dusička napsal(a):
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
starí kluky máme skoro stejně starý (mému bude 19náct v létě)
I ná věk je, dui, skoro stejně "velký" , pokud si dobře pamatuju...
Není tady
holcina napsal(a):
Rejko
Tak si asi budeme Rejko muset počkat, asi Holčina utíkala,aby tu večeři stihla.
Není tady
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
rejka napsal(a):
Starímu bude ve středu 19 a mladímu je 11....starí kluky máme skoro stejně starý (mému bude 19náct v létě)
I ná věk je, dui, skoro stejně "velký"
, pokud si dobře pamatuju...
Není tady
rejko, vepřová panenka s italským rizotem a výborný dezert, který jsem ochutnala poprvé creme brulee, fakt mňamka. Úplně jsem ten ílený den rozpustila v jídle:-)))
Není tady
Mimochodem, taky nechodíme příli často. Odpoledne jsem si postěovala na těký den a o to víc mi to udělalo radost. A jedno dítě mám taky tak staré:-)
Není tady
http://www.youtube.com/watch?v=1OogFGXo … detailpage
chvilku radost.... pak "smutnost" ...himbajs, jaký je opak radosti?
Není tady
Dnes má můj starí syn 19-té narozeniny.. mám radost,protoe on má radost
A taky jsem dnes byla v práci pochválena od éfa,jak pěkně a hlavně rychle jsem se zapracovala...tak mě napadá,jestlipak bude má ikovnost také patřičně finančně oceněna ?
Není tady
rejko ...a jestlipak ses dostatečně finančně ohodnotila při nástupu?:-)
Není tady
holcina napsal(a):
rejko
...a jestlipak ses dostatečně finančně ohodnotila při nástupu?:-)
To ví,e znám svou cenu. Ty doby,kdy jsem se podceňovala jsou pryč. Ale ani éf nekupoval zajíce v pytli. Já mu svou cenu doloila i získanými certifikáty .
Není tady
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky 28. března ?!? Můj syn taky, ale je mu malinko víc - dvaadvacet
Není tady
Hezké odpoledne a večer v jednom praském divadle s mým milým.
A ultrazvuková fotka mého dalího vnoučátka.