29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nebo přidala
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nebo přidala
nebo
já se raduju, že jsem konečně doma a jsem to přežila bez ztráty desítky
Není tady
jaký desítky ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jaký desítky ?
ty si nepamatuješ tu tv soutěž 10 stupňů ke zlaté, tam přeci postupovali do dalšího kola bez ztráty desítky. a já jsem byla šikovná, vydržela jsem s úměvem na rtech nálady klientů i přestože jsem měla už na jazyku co si o tom myslím .
vlastně jednou jsem "selhala" a když se mi snažili nakecat, že dceři na koleji na měsíc stačí 200 kč na jídlo, tak jsem řekla, že nevěřím
Upravil(a) aprill (26. 3. 2012 19:03)
Není tady
tu soutěž neznám
ale jsi dobrá
2 stovky na jídlo, dobrý
Není tady
Už třetí den v řadě jezdíme na kole ...
... je to paráda!
(dnes - po návratu z práce)
Upravil(a) Vachu (26. 3. 2012 20:06)
Není tady
Revliba napsal(a):
Tak ti nevím,jestli se mám smát,radovat nebo brečet...co je toto za poselství?
Revlibo, možná by bylo fajn, kdyby sis přečetla, o čem je toto vlákno. Ono je o tom, co nám dnes udělalo radost,víš?
Ale ty jsi poněkud mimo téma.
A mně dělá radost, že jsem dnes večer byla šikovná a vyžehlila, i když to nerada.
Upravil(a) majkafa (26. 3. 2012 20:14)
Radost mám z nových kytech,které jsme včera koupili v zahradnictví a zasadili na zahrádce,radost mám z nové práce,která mě moc baví,radost mám z krásného počasí,radost mám z toho,že se trochu lepší zdravotní stav mého syna,který má obrnu lícního nervu.Radost mám ze svého manžela,který je vždy mou oporou, povzbuzuje mě a uklidňuje,když je to potřeba.Radost mám ze své mamky,která "hlídala" v sobotu mladšího syna,když jsme byli na plese a navíc mi vyžehlila 4 vyprané pračky prádla.
Není tady
Rejko - tak to je paráda, že se TI v nové práci líbí
Kolik je vůbec Tvým dětem?
Není tady
dusička napsal(a):
Kolik je vůbec Tvým dětem?
Staršímu bude ve středu 19 a mladšímu je 11....
Není tady
Rejko
Mě udělal radost přítel, po mém náročném pracovním dni mě pozval na úžasnou večeři
Není tady
holcina napsal(a):
Rejko
Mě udělal radost přítel, po mém náročném pracovním dni mě pozval na úžasnou večeři
Tak pozvání na úžasné večeře mám taky moc ráda. Není to sice u nás az zas tak časté,ale o to víc si to s manželem užijeme,když vyrazíme...mmch,co sis dala
Není tady
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
Kolik je vůbec Tvým dětem?Staršímu bude ve středu 19 a mladšímu je 11....
starší kluky máme skoro stejně starý (mému bude 19náct v létě)
Není tady
A mně celkově dělá radost, že jsem spokojená a taková vyrovnaná. Přikládám to sluníčku, mám energii. Děti mě nenervujou, odpovídám v klidu na otázky, s holky mě nebolí hlava. Prostě fajn.
Byla jsem i překvapená, že jsem vstávala ráno v poho, i když každý rok mi dělá ten posun času týden problémy.
Není tady
dusička napsal(a):
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
starší kluky máme skoro stejně starý (mému bude 19náct v létě)
I náš věk je, duši, skoro stejně "velký" , pokud si dobře pamatuju...
Není tady
holcina napsal(a):
Rejko
Tak si asi budeme Rejko muset počkat, asi Holčina utíkala,aby tu večeři stihla.
Není tady
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
rejka napsal(a):
Staršímu bude ve středu 19 a mladšímu je 11....starší kluky máme skoro stejně starý (mému bude 19náct v létě)
I náš věk je, duši, skoro stejně "velký"
, pokud si dobře pamatuju...
Není tady
rejko, vepřová panenka s italským rizotem a výborný dezert, který jsem ochutnala poprvé creme brulee, fakt mňamka. Úplně jsem ten šílený den rozpustila v jídle:-)))
Není tady
Mimochodem, taky nechodíme příliš často. Odpoledne jsem si postěžovala na těžký den a o to víc mi to udělalo radost. A jedno dítě mám taky tak staré:-)
Není tady
http://www.youtube.com/watch?v=1OogFGXo … detailpage
chvilku radost.... pak "smutnost" ...himbajs, jaký je opak radosti?
Není tady
Dnes má můj starší syn 19-té narozeniny.. mám radost,protože on má radost
A taky jsem dnes byla v práci pochválena od šéfa,jak pěkně a hlavně rychle jsem se zapracovala...tak mě napadá,jestlipak bude má šikovnost také patřičně finančně oceněna ?
Není tady
rejko ...a jestlipak ses dostatečně finančně ohodnotila při nástupu?:-)
Není tady
holcina napsal(a):
rejko
...a jestlipak ses dostatečně finančně ohodnotila při nástupu?:-)
To víš,že znám svou cenu. Ty doby,kdy jsem se podceňovala jsou pryč. Ale ani šéf nekupoval zajíce v pytli. Já mu svou cenu doložila i získanými certifikáty .
Není tady
rejka napsal(a):
dusička napsal(a):
Taky 28. března ?!? Můj syn taky, ale je mu malinko víc - dvaadvacet
Není tady
Hezké odpoledne a večer v jednom pražském divadle s mým milým.
A ultrazvuková fotka mého dalšího vnoučátka.