29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Dneska vyrazime na nakupy do Plzne,puvodne jsme meli ject,az pristi tyden,ale jelikoz ma byt v Tesku Michal David vyrazime dnes.
proboha tam bude lidí jako much, zůstala bych doma a jela další týden.
já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . už jim hledám květináčeNo, vidíš, budeš ofoukávat ty svoje oprchije a on ti ten marodnej čas uteče
Jo, napadá mě, zbídačená Aprill si koupí zbídačený kytky a budou se odbídačovat navzájem, no to je krásný
A na Míše Davida bych já nešla už z principu a na nákupy taky ne-e. Ale třeba si to Erem užila, určitě nám dá vědět
Tak jsme doma, Michal David tam vystoupil jen na pul hodiny,lidi silene ,vsechny generace.Ale i tak me to stalo za to ho videt na zivo.Co se tyce nakupu,tak jsme vyjeli kupovat jezisky,teda nez pro nas,protoze pro vsechny,uz mame.
Dostali jsme penize od pritelovo rodicu,aby jsme si neco koupili k vanocum.Jelikoz jsme byli v nakupnim centru,kde jsou nez znackove obchody ja nebyla schopna si nic vybrat,protoze me bylo lito za to ty penize dat,nejsem na to zvykla radci nakupuju v KIKU nebo u Vietnamcu.Ale nejradci v sekaci.
Upravil(a) eremuruss (19. 11. 2011 21:06)
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Dneska vyrazime na nakupy do Plzne,puvodne jsme meli ject,az pristi tyden,ale jelikoz ma byt v Tesku Michal David vyrazime dnes.
já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . už jim hledám květináče
jak jsem začala číst, tak jsem myslela, že v obi jsi koupila nějaká prkýnka... a budeš si sama fixovat nožku
a ty kytičky..,
Není tady
eremuruss napsal(a):
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . už jim hledám květináčeNo, vidíš, budeš ofoukávat ty svoje oprchije a on ti ten marodnej čas uteče
Jo, napadá mě, zbídačená Aprill si koupí zbídačený kytky a budou se odbídačovat navzájem, no to je krásný
A na Míše Davida bych já nešla už z principu a na nákupy taky ne-e. Ale třeba si to Erem užila, určitě nám dá vědětTak jsme doma, Michal David tam vystoupil jen na pul hodiny,lidi silene ,vsechny generace.Ale i tak me to stalo za to ho videt na zivo.Co se tyce nakupu,tak jsme vyjeli kupovat jezisky,teda nez pro nas,protoze pro vsechny,uz mame.
Dostali jsme penize od pritelovo rodicu,aby jsme si neco koupili k vanocum.Jelikoz jsme byli v nakupnim centru,kde jsou nez znackove obchody ja nebyla schopna si nic vybrat,protoze me bylo lito za to ty penize dat,nejsem na to zvykla radci nakupuju v KIKU nebo u Vietnamcu.Ale nejradci v sekaci.
er, tak sis nic nekoupila ? proč, celej život jsi kmitala kolem děcek, hleděla, jak to udělat, aby jeli na tábor a tak, tak proč neuděláš radost taky sobě a nekoupíš si něco hezkýho na sebe ?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Tak jsme doma, Michal David tam vystoupil jen na pul hodiny,lidi silene ,vsechny generace.Ale i tak me to stalo za to ho videt na zivo.Co se tyce nakupu,tak jsme vyjeli kupovat jezisky,teda nez pro nas,protoze pro vsechny,uz mame.
Erem, ty jsi trdlo měla sis koupit něco hezkýho pro sebe, na sebe, pro radost, já tě chápu, ale občas si něco dražšího prostě koupím. Zasloužím si to. Myslím, Erem, že si to zasloužíš i ty, nebuď na sebe taková, prostě si něco dopřej. Máš na to nárok
Není tady
Jinak jsem si udělala radost, trochu jsem doma přemiklíkovala nábytek, jakože stolek, šicí stůl, knihovničky u sebe v pokoji a taky jsem trochu laborovala v kuchyni, takže jsem přesunula PC stolek a na jeho místo jsem postavila novou komodu. Malý změny, velká radost
Není tady
A mám rande a děěěěěěěsně moc se těším
Není tady
Jejdánku, já jsem jako posedlá pubertou
Není tady
haha, ty v tom teda lítáš
Není tady
PPavlaa napsal(a):
haha, ty v tom teda lítáš
Tak zlehka, zlehýnka.............. asi dost
Není tady
Mám radost, jen tak, prostě mám radost.
Zítra jdu do solárka, opálený špeky vypadají líp, než bílý mám za sebou 9 kilometrů vycházky, tak si ještě pocvičím doma, břicho a pr.delku a hýždě. No, za týden to nespravím, to je mi jasný, ale aspoň pro ten pocit.
Jo a jsem ráda, že jsem si konečně "upíchla" tu novou komodu do kuchyně. Vypadá to hnedle líp.
A taky mám radost, protože...... protože se možná budu trochu věnovat tomu, co mě vcelku baví.
Není tady
Radosť mi urobil super víkend, vypadla som aspoň na chvíľku zo stereotypu - to je pre mňa na nezaplatenie. A víkend v dobrej spoločnosti JE tiež na nezaplatenie.
Není tady
Pěkně mě to dostalo. Tak tohle jsem si nechtěla připustit a nevím si s tím rady. Hmmm, vidím to na natlučenej úsměv na rtech, i když to zatím vypadá idylicky. Neumím to s chlapama, neumím hrát ženský hry, jsem přímočará, otevřená a nevím, jestli tohle chlapi umějí vzít.
Ach jo, bojím se. A nechtěla jsem,aby se tohle stalo.
Není tady
Modroočko, moc to rozebíráš, moc se v tom vrtáš. Vykašli se na to a žij to co, co ti život nabízí, tady a teď. Naplno. Vyndej z hlavy toho červíčka pochybností a zakopej ho na zahradě. Jestli spolu máte být, budete. Neboj se. Nevrtej. Žij. Nehraj hry především sama před sebou.
Majko, to jsem prostě já, nad vším hloubám a všechno moc rozebírám, někdy je mi to ke škodě, někdy k užitku a jiná už nebudu. Však víš sama, že některý vlastnosti, tobě daný, nezměníš. HM a i když se o změnu snažím, nejde to. Jsem to já, taková hloubavá duše.
Není tady
Neodraď ho zbytečným vrtáním, rozebíráním a šťouráním.
Ne, ne, ne, s ním nic nerozebírám, když to dělám, tak sama v sobě.
Ale dnes nic neřeším, jsem šťastná, za každou tuhle chvilku, jsem zamilovaná, je mi báječně, krásně, nepopsatelně.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale dnes nic neřeším, jsem šťastná, za každou tuhle chvilku, jsem zamilovaná, je mi báječně, krásně, nepopsatelně.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Pěkně mě to dostalo. Tak tohle jsem si nechtěla připustit a nevím si s tím rady. Hmmm, vidím to na natlučenej úsměv na rtech, i když to zatím vypadá idylicky. Neumím to s chlapama, neumím hrát ženský hry, jsem přímočará, otevřená a nevím, jestli tohle chlapi umějí vzít.
Modroočko, užívej si toho, co život přináší a hezké chvilky si nekaž zbytečným sýčkováním
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já mám taaakovou radost,že je ti dobře!!!
Není tady
Modroočko - mám z Tebe radost holka
Není tady
Modroočka napsal(a):
Buď přímočará,buď otevřená,buď svá,sebevědomá a především přirozená.Nehraj žádné ženské hry,není to potřeba.Vezmi si,co se Ti nabízí,nepřemýšlej nad tím,proč a nač.Užívej si tady a teď.Máš něco krásného před sebou a pokud jste si souzeni,bude to hezké i bez bolestných myšlenek a katastrofických scénářů.
Díky, všem, že mi to přejete a Tobě, Horacio, děkuju za názor chlapa
Není tady
Šokovalo mě už dost, tak se začnu radovat. Zítra jedeme na pár dní užít si termálů, jupíííííííííí :-)
Není tady
Že mi seknutie v krížoch vďaka fundovnaému zásahu prešlo skôr, než som myslela... a ešte mi urobili radosť dnešné tanečky. Chystáme vystúpenie a bol tam kopec srandy... Hoci mi nerobí radosť, že vystúpenie sa kryje s podnikovým vianočným večierkom...
Není tady
Hm, je to fičák, tak nevím, jestli se mám radovat, nějak to nabírá na obrátkách a já mám pěkně zamotanou hlavu.
Není tady