Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 19. 11. 2011 21:04

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost - 19

Modroočka napsal(a):

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Dneska vyrazime na nakupy do Plzne,puvodne jsme meli ject,az pristi tyden,ale jelikoz ma byt v Tesku Michal David vyrazime dnes.

proboha tam bude lidí jako much, zůstala bych doma a jela další týden.
já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . už jim hledám květináče vissla

No, vidíš, budeš ofoukávat ty svoje oprchije a on ti ten marodnej čas uteče
Jo, napadá mě, zbídačená Aprill si koupí zbídačený kytky a budou se odbídačovat navzájem, no to je krásný wink
A na Míše Davida bych já nešla už z principu a na nákupy taky ne-e.  Ale třeba si to Erem užila, určitě nám dá vědět

Tak jsme doma, Michal David tam vystoupil jen na pul hodiny,lidi silene ,vsechny generace.Ale i tak me to stalo za to ho videt na zivo.Co se tyce nakupu,tak jsme vyjeli kupovat jezisky,teda nez pro nas,protoze pro vsechny,uz mame.
Dostali jsme penize od pritelovo rodicu,aby jsme si neco koupili k vanocum.Jelikoz jsme byli v nakupnim centru,kde jsou nez znackove obchody ja nebyla schopna si nic vybrat,protoze me bylo lito za to ty penize dat,nejsem na to zvykla radci nakupuju v KIKU nebo u Vietnamcu.Ale nejradci v sekaci.

Upravil(a) eremuruss (19. 11. 2011 21:06)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#77 19. 11. 2011 21:07

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Dneska vyrazime na nakupy do Plzne,puvodne jsme meli ject,az pristi tyden,ale jelikoz ma byt v Tesku Michal David vyrazime dnes.

já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . už jim hledám květináče vissla

jak jsem začala číst, tak jsem myslela, že v obi jsi koupila nějaká prkýnka... a budeš si sama fixovat nožku
a ty kytičky..,  va

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#78 20. 11. 2011 9:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Modroočka napsal(a):

aprill napsal(a):

No, vidíš, budeš ofoukávat ty svoje oprchije a on ti ten marodnej čas uteče
Jo, napadá mě, zbídačená Aprill si koupí zbídačený kytky a budou se odbídačovat navzájem, no to je krásný wink
A na Míše Davida bych já nešla už z principu a na nákupy taky ne-e.  Ale třeba si to Erem užila, určitě nám dá vědět

Tak jsme doma, Michal David tam vystoupil jen na pul hodiny,lidi silene ,vsechny generace.Ale i tak me to stalo za to ho videt na zivo.Co se tyce nakupu,tak jsme vyjeli kupovat jezisky,teda nez pro nas,protoze pro vsechny,uz mame.
Dostali jsme penize od pritelovo rodicu,aby jsme si neco koupili k vanocum.Jelikoz jsme byli v nakupnim centru,kde jsou nez znackove obchody ja nebyla schopna si nic vybrat,protoze me bylo lito za to ty penize dat,nejsem na to zvykla radci nakupuju v KIKU nebo u Vietnamcu.Ale nejradci v sekaci.

er, tak sis nic nekoupila ? proč, celej život jsi kmitala kolem děcek, hleděla, jak to udělat, aby jeli na tábor a tak, tak proč neuděláš radost taky sobě a nekoupíš si něco hezkýho na sebe ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#79 20. 11. 2011 9:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Erem, ty jsi trdlo wink měla sis koupit něco hezkýho pro sebe, na sebe, pro radost, já tě chápu, ale občas si něco dražšího prostě koupím. Zasloužím si to. Myslím, Erem, že si to zasloužíš i ty, nebuď na sebe taková, prostě si něco dopřej. Máš na to nárok smile

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#80 20. 11. 2011 10:25

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jinak jsem si udělala radost, trochu jsem doma přemiklíkovala nábytek, jakože stolek, šicí stůl, knihovničky u sebe v pokoji a taky jsem trochu laborovala v kuchyni, takže jsem přesunula PC stolek a na jeho místo jsem postavila novou komodu. Malý změny, velká radost smile

Není tady

#81 20. 11. 2011 12:19

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A mám rande a děěěěěěěsně moc se těším

Není tady

#82 20. 11. 2011 12:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jejdánku, já jsem jako posedlá pubertou lol

Není tady

#83 20. 11. 2011 12:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

haha, ty v tom teda lítáš smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#84 20. 11. 2011 12:28

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

haha, ty v tom teda lítáš smile

Tak zlehka, zlehýnka.............. asi dost

Není tady

#85 20. 11. 2011 19:24

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mám radost, jen tak, prostě mám radost.
Zítra jdu do solárka, opálený špeky vypadají líp, než bílý lol mám za sebou 9 kilometrů vycházky, tak si ještě pocvičím doma, břicho a pr.delku a hýždě. No, za týden to nespravím, to je mi jasný, ale aspoň pro ten pocit.
Jo a jsem ráda, že jsem si konečně "upíchla" tu novou komodu do kuchyně. Vypadá to hnedle líp.
A taky mám radost, protože...... protože se možná budu trochu věnovat tomu, co mě vcelku baví.

Není tady

#86 20. 11. 2011 19:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Radosť mi urobil super víkend, vypadla som aspoň na chvíľku zo stereotypu - to je pre mňa na nezaplatenie. A víkend v dobrej spoločnosti JE tiež na nezaplatenie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#87 20. 11. 2011 21:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Pěkně mě to dostalo. Tak tohle jsem si nechtěla připustit a nevím si s tím rady. Hmmm, vidím to na natlučenej úsměv na rtech, i když to zatím vypadá idylicky. Neumím to s chlapama, neumím hrát ženský hry, jsem přímočará, otevřená a nevím, jestli tohle chlapi umějí vzít.
Ach jo, bojím se. A nechtěla jsem,aby se tohle stalo.

Není tady

#88 20. 11. 2011 22:33

majkafa
Host

Modroočko, moc to rozebíráš, moc se v tom vrtáš. Vykašli se na to a žij to co, co ti život nabízí, tady a teď. Naplno. Vyndej z hlavy toho červíčka pochybností a zakopej ho na zahradě. Jestli spolu máte být, budete. Neboj se. Nevrtej. Žij. Nehraj hry především sama před sebou.

#89 21. 11. 2011 3:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Majko, to jsem prostě já, nad vším hloubám a všechno moc rozebírám, někdy je mi to ke škodě, někdy k užitku lol a jiná už nebudu. Však víš sama, že některý vlastnosti, tobě daný, nezměníš. HM a i když se o změnu snažím, nejde to. Jsem to já, taková hloubavá duše.

Není tady

#90 21. 11. 2011 7:19

majkafa
Host

Neodraď ho zbytečným vrtáním, rozebíráním a šťouráním.

#91 21. 11. 2011 18:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ne, ne, ne, s ním nic nerozebírám, když to dělám, tak sama v sobě.
Ale dnes nic neřeším, jsem šťastná, za každou tuhle chvilku, jsem zamilovaná, je mi báječně, krásně, nepopsatelně.

Není tady

#92 21. 11. 2011 18:51

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

Ale dnes nic neřeším, jsem šťastná, za každou tuhle chvilku, jsem zamilovaná, je mi báječně, krásně, nepopsatelně.

wink

Není tady

#93 21. 11. 2011 19:10

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Modroočka napsal(a):

Pěkně mě to dostalo. Tak tohle jsem si nechtěla připustit a nevím si s tím rady. Hmmm, vidím to na natlučenej úsměv na rtech, i když to zatím vypadá idylicky. Neumím to s chlapama, neumím hrát ženský hry, jsem přímočará, otevřená a nevím, jestli tohle chlapi umějí vzít.

Modroočko, užívej si toho, co život přináší a hezké chvilky si nekaž zbytečným sýčkováním stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#94 21. 11. 2011 19:18

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Já mám taaakovou radost,že je ti dobře!!!pussapussapussa

Není tady

#95 21. 11. 2011 19:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Modroočko - mám z Tebe radost holka pussa

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#96 21. 11. 2011 19:55

Horacio
Host

Modroočka napsal(a):

Buď přímočará,buď otevřená,buď svá,sebevědomá a především přirozená.Nehraj žádné ženské hry,není to potřeba.Vezmi si,co se Ti nabízí,nepřemýšlej nad tím,proč a nač.Užívej si tady a teď.Máš něco krásného před sebou a pokud jste si souzeni,bude to hezké i bez bolestných myšlenek a katastrofických scénářů.wink

#97 21. 11. 2011 20:10

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Díky, všem, že mi to přejete a Tobě, Horacio, děkuju za názor chlapa smile

Není tady

#98 22. 11. 2011 20:50

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Šokovalo mě už dost, tak se začnu radovat. Zítra jedeme na pár dní užít si termálů, jupíííííííííí :-)

Není tady

#99 22. 11. 2011 22:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Že mi seknutie v krížoch vďaka fundovnaému zásahu prešlo skôr, než som myslela... a ešte mi urobili radosť dnešné tanečky. Chystáme vystúpenie a bol tam kopec srandy... Hoci mi nerobí radosť, že vystúpenie sa kryje s podnikovým vianočným večierkom... grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#100 22. 11. 2011 22:21

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, je to fičák, tak nevím, jestli se mám radovat, nějak to nabírá na obrátkách a já mám pěkně zamotanou hlavu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí