6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
nemám ten pocit
člověče já jo - napětí by se dalo krájet, úplné vlnění.. ale nekomentuju, to je jejich věc...
Není tady
aprill napsal(a):
ten pocit
ten pocit bych popsala tak, e jeden druhého intenzívně vnímají e tady je... to jest, kdy někdo z nich něco napíe na nějakou diskuzi, toho druhého to úplně přitáhne
ráda bych docela věděla, jestli ten můj pocit je správný...
Není tady
P.S. a rozhodně to nemyslím nějak ve zlém
Není tady
Bety napsal(a):
aprill napsal(a):
nemám ten pocit
člověče já jo - napětí by se dalo krájet, úplné vlnění.. ale nekomentuju, to je jejich věc...
je to jejich věc, to já jen k tomu kocourovu divení se u jeho eny.
Není tady
Bety napsal(a):
aprill napsal(a):
nemám ten pocit
přesně tak, je to jen jejich věc. oba jsou svéprávní
Není tady
a to já klidně okomentuju, kdy nechci, aby někdo řeit něco mého a soukromého, tak to tady vem necpu.
Není tady
Bety napsal(a):
aprill napsal(a):
ten pocit
ten pocit bych popsala tak, e jeden druhého intenzívně vnímají e tady je... to jest, kdy někdo z nich něco napíe na nějakou diskuzi, toho druhého to úplně přitáhne
ráda bych docela věděla, jestli ten můj pocit je správný...
Za sebe říkám, e je tvůj pocit správný. Nevím, proč to tak je. Líbí se mi některá jeho písmenka a přitahují mě. Ale jen písmenka. ít bych s ním nemohla. Nemohla bych mu dát, co by chtěl. Má tu správnou enu, která k němu patří.
Miluji jiného mue. Splňuje vechny mé představy o tom, s jakým muem bych chtěla ít. Dokonce i takové, o nich jsem ani netuila, e je mám. S muem, kterého milujeme, někdy nelze mít vztah. Já jsem potkala mue, který ke mně patří.
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2012 19:23)
Já nevím, proč plevelíte chat: Co vám dnes udělalo radost?
Mně krásný sluneční víkend, sice pracovat na zahrádce se jetě nedá, ale posedět venku u ano. To je paráda, pověsit ven prádlo, otevřít vude okna.
Není tady
Já třeba proto, dusi, e mám radost.
I z krásného dne, voňavého bytu, z hodiny HEATu, prostě e tady pořád jsem a je zase jaro.
dusička napsal(a):
Já proto, e po krásně proitém dni mi udělalo radost jen tak pokecat..to se tak někdy přihodí e se nedodrí striktně vymezené hranice, to je na ivotě to krásné...
Není tady
dusička napsal(a):
Mně krásný sluneční víkend, sice pracovat na zahrádce se jetě nedá, ale posedět venku u ano. To je paráda, pověsit ven prádlo, otevřít vude okna.
Správně - zpět k tématu
Taky jsem se byl dnes po několika měsících podívat na chatě, a i kdy tam pod lesem je jetě hnusná zima (ve městě v kraasech, na chatě ve svetru), u jsem v duchu plánoval, kam si za měsíc zasadím saláty, kedlubny...
Není tady
Bety - pohladily mě Tvoje fotky.
Jetě pár dní a bude uplné jaro. Ted je to takový jetě prázdný, nic nekvete. Kdy fouká vítr, je chladno.
ALe i tak, je to příjemné.
Není tady
Bety, také děkuji, e ses s námi podělila o kousek jara. Krásný.
Radost mi udělal krásný víkend, ale u by mohlo sprchnout, je straný sucho:-(
Jinak, z toho radost nemám, spí mě to pobavilo, mám obavy otevřít jakékoliv téma, vude se rozebírá majka:-) jetě, e nejím konzervy, byla by i tam:-)
Není tady
holcina napsal(a):
Radost mi udělal krásný víkend, ale u by mohlo sprchnout, je straný sucho:-(
Jinak, z toho radost nemám, spí mě to pobavilo, mám obavy otevřít jakékoliv téma, vude se rozebírá majka:-) jetě, e nejím konzervy, byla by i tam:-)
na sexuologickým ne
Není tady
holčino, ale já tam jsem
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na … ?id=644700
http://www.youtube.com/watch?v=fa8MLaSvLtY
Prostě Májka, Zlaté dědictví.
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2012 20:51)
holčina je z těch, co rádi přehánějí. To mě rozesmálo a smích léčí a je z radosti.
Měla bych to napravit a psát opravdu vude, do vech témat celého babinetu. Ale kvůli holčině to fakt neudělám. Bo mě to neba.
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2012 20:55)
nojo, jetěe mi ty konzervy nic neříkají
Není tady
enský, já se z vás fakt po.eru...
Není tady
Mike napsal(a):
To nedělej, musel bys to uklízet, Miki.
Není tady
Malá Bety napsal(a):
Mike napsal(a):
To nedělej, musel bys to uklízet, Miki.
No co, vezme si pamperzy a můe se po... jak je mu libo
Není tady
Radost mi udělalo, e mě můj milý dnes vyzvedl v práci, vyřídili jsme úřední záleitosti v krajském městě a pak jsme byli na kafi a trochu jsme trénovali milování ve výtahu. Bohuel ta budova má jen 3 patra.
majkafa napsal(a):
Radost mi udělalo, e mě můj milý dnes vyzvedl v práci, vyřídili jsme úřední záleitosti v krajském městě a pak jsme byli na kafi a trochu jsme trénovali milování ve výtahu. Bohuel ta budova má jen 3 patra.
Tak ti nevím,jestli se mám smát,radovat nebo brečet...co je toto za poselství?
Není tady
jetěe nikdo nepřistoupil a neměl z roztouené majkafy ok.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jetěe nikdo nepřistoupil a neměl z roztouené majkafy ok.
moná by se přidal
Není tady