29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
nemám ten pocit
člověče já jo - napětí by se dalo krájet, úplné vlnění.. ale nekomentuju, to je jejich věc...
Není tady
aprill napsal(a):
ten pocit
ten pocit bych popsala tak, že jeden druhého intenzívně vnímají že tady je... to jest, když někdo z nich něco napíše na nějakou diskuzi, toho druhého to úplně přitáhne
ráda bych docela věděla, jestli ten můj pocit je správný...
Není tady
P.S. a rozhodně to nemyslím nějak ve zlém
Není tady
Bety napsal(a):
aprill napsal(a):
nemám ten pocit
člověče já jo - napětí by se dalo krájet, úplné vlnění.. ale nekomentuju, to je jejich věc...
je to jejich věc, to já jen k tomu kocourovu divení se u jeho ženy.
Není tady
Bety napsal(a):
aprill napsal(a):
nemám ten pocit
přesně tak, je to jen jejich věc. oba jsou svéprávní
Není tady
a to já klidně okomentuju, když nechci, aby někdo řešit něco mého a soukromého, tak to tady všem necpu.
Není tady
Bety napsal(a):
aprill napsal(a):
ten pocit
ten pocit bych popsala tak, že jeden druhého intenzívně vnímají že tady je... to jest, když někdo z nich něco napíše na nějakou diskuzi, toho druhého to úplně přitáhne
ráda bych docela věděla, jestli ten můj pocit je správný...
Za sebe říkám, že je tvůj pocit správný. Nevím, proč to tak je. Líbí se mi některá jeho písmenka a přitahují mě. Ale jen písmenka. Žít bych s ním nemohla. Nemohla bych mu dát, co by chtěl. Má tu správnou ženu, která k němu patří.
Miluji jiného muže. Splňuje všechny mé představy o tom, s jakým mužem bych chtěla žít. Dokonce i takové, o nichž jsem ani netušila, že je mám. S mužem, kterého milujeme, někdy nelze mít vztah. Já jsem potkala muže, který ke mně patří.
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2012 19:23)
Já nevím, proč plevelíte chat: Co vám dnes udělalo radost?
Mně krásný sluneční víkend, sice pracovat na zahrádce se ještě nedá, ale posedět venku už ano. To je paráda, pověsit ven prádlo, otevřít všude okna.
Není tady
Já třeba proto, dusi, že mám radost.
I z krásného dne, voňavého bytu, z hodiny HEATu, prostě že tady pořád jsem a je zase jaro.
dusička napsal(a):
Já proto, že po krásně prožitém dni mi udělalo radost jen tak pokecat..to se tak někdy přihodí že se nedodrží striktně vymezené hranice, to je na životě to krásné...
Není tady
dusička napsal(a):
Mně krásný sluneční víkend, sice pracovat na zahrádce se ještě nedá, ale posedět venku už ano. To je paráda, pověsit ven prádlo, otevřít všude okna.
Správně - zpět k tématu
Taky jsem se byl dnes po několika měsících podívat na chatě, a i když tam pod lesem je ještě hnusná zima (ve městě v kraťasech, na chatě ve svetru), už jsem v duchu plánoval, kam si za měsíc zasadím saláty, kedlubny...
Není tady
Bety - pohladily mě Tvoje fotky.
Ještě pár dní a bude uplné jaro. Ted je to takový ještě prázdný, nic nekvete. Když fouká vítr, je chladno.
ALe i tak, je to příjemné.
Není tady
Bety, také děkuji, že ses s námi podělila o kousek jara. Krásný.
Radost mi udělal krásný víkend, ale už by mohlo sprchnout, je strašný sucho:-(
Jinak, z toho radost nemám, spíš mě to pobavilo, mám obavy otevřít jakékoliv téma, všude se rozebírá majka:-) ještě, že nejím konzervy, byla by i tam:-)
Není tady
holcina napsal(a):
Radost mi udělal krásný víkend, ale už by mohlo sprchnout, je strašný sucho:-(
Jinak, z toho radost nemám, spíš mě to pobavilo, mám obavy otevřít jakékoliv téma, všude se rozebírá majka:-) ještě, že nejím konzervy, byla by i tam:-)
na sexuologickým ne
Není tady
holčino, ale já tam jsem
http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na … ?id=644700
http://www.youtube.com/watch?v=fa8MLaSvLtY
Prostě Májka, Zlaté dědictví.
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2012 20:51)
holčina je z těch, co rádi přehánějí. To mě rozesmálo a smích léčí a je z radosti.
Měla bych to napravit a psát opravdu všude, do všech témat celého babinetu. Ale kvůli holčině to fakt neudělám.
Bo mě to neba.
Upravil(a) majkafa (25. 3. 2012 20:55)
nojo, ještěže mi ty konzervy nic neříkají
Není tady
Ženský, já se z vás fakt po.eru...
Není tady
Mikeš napsal(a):
To nedělej, musel bys to uklízet, Mikši.
Není tady
Malá Bety napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To nedělej, musel bys to uklízet, Mikši.
No co, vezme si pamperzy a může se po... jak je mu libo
Není tady
Radost mi udělalo, že mě můj milý dnes vyzvedl v práci, vyřídili jsme úřední záležitosti v krajském městě a pak jsme byli na kafi a trochu jsme trénovali milování ve výtahu. Bohužel ta budova má jen 3 patra.
majkafa napsal(a):
Radost mi udělalo, že mě můj milý dnes vyzvedl v práci, vyřídili jsme úřední záležitosti v krajském městě a pak jsme byli na kafi a trochu jsme trénovali milování ve výtahu. Bohužel ta budova má jen 3 patra.
Tak ti nevím,jestli se mám smát,radovat nebo brečet...co je toto za poselství?
Není tady
ještěže nikdo nepřistoupil a neměl z roztoužené majkafy šok.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ještěže nikdo nepřistoupil a neměl z roztoužené majkafy šok.
možná by se přidal
Není tady