18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočko, kdybychom se radovali i my, u by tu radost nemusel babi unýst...
Není tady
No jo, ta moje radost, ta je teď obrovská, a si říkám, jestli ji unesu já
Není tady
Neboj... dřevo nastojato a enská naleato unesou vechno...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Modroočko..raduju se s tebou,mám radost,kdy má někdo radost..raduj se dál!!!
Já se raduju,jak jsme včera s rodinou hezky oslavili dcery kulaté narozeniny..je jí dobře a tak je i mně dobře..
Není tady
Modroočko, z tebe ta radost úplně sálá:-)) tak a vydrí co nejdýl
Mám taky radost, dnes s přítelem u krbu vymyslíme kam přítí týden vyrazíme, asi někam do termálů, u teď se těím
Není tady
Revliba napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Já se raduju,jak jsme včera s rodinou hezky oslavili dcery kulaté narozeniny..je jí dobře a tak je i mně dobře..
Revli, moc, moc, moc, z celýho svýho srdce vám oběma přeju, a je dceři dobře co nejdýl, pořád, navdycky, ani neví, jak moc jí to přeju.
Není tady
Dalí krásnej den s holčičkama, výlet do městečka kousek od nás. Nakoupila jsem vánoční dárky, manel nás vyzvedl. Vdycky kdy tak jedeme autem vichni čtyři, říkám si, jak je to moný, e u nesedím na tom zadním sedadle se sestrou a nemlátíme se po hlavně poltářema - teď sedím vpředu, jako vdycky sedávala moje maminka, a vezu si vzadu vlastní děti.
No a za chvíli máme soukromé kino, manel u to chystá, nakoupili jsme něco na mlsání a budeme relaxovat.
Mě prostě dělá radost kadej den, no
Není tady
Modroočka napsal(a):
A koukám, e mě to hodně postihlo, jeliko píu jako totální idiot ale jsem astná a jsem zamilovaná
Není tady
Frigo napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A koukám, e mě to hodně postihlo, jeliko píu jako totální idiot ale jsem astná a jsem zamilovaná
Modroocko moc te to preju.At si moc stastna.....
Není tady
Modroočka napsal(a):
Hm, nikdo se neraduje, jen já se raduju
Tak to se pjekne pletes!!! Ja se taky radovala, kdyz jsem tu tvoji radost cetla... ale holt bylo neco po pul treti rano, a ja se stydela, ze "nespim" stejne jako ty, ac nejsem CERSTVE zamilovana... jo-o, zamilovana jsem, ale uz cca 10 a pul mesica... je to cim dal tim intenzivnejsi... ... a az se ta ma nenaplnena (zatim) prani naplni, asi se zblaznim, nebo ja nevim co...
Není tady
A mooooc dobre vim, co jsou to "motylci v brise"...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Revliba napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Já se raduju,jak jsme včera s rodinou hezky oslavili dcery kulaté narozeniny..je jí dobře a tak je i mně dobře..Revli, moc, moc, moc, z celýho svýho srdce vám oběma přeju, a je dceři dobře co nejdýl, pořád, navdycky, ani neví, jak moc jí to přeju.
Děkuju..
Není tady
návtěva obrazárny ve Zwingeru.
Není tady
jé Modroočko....já vyráím za chvíli na výlet....do mlhy...do lesa
třeba přiletí ti motýlci taky.....teď v listopadu.....
Není tady
Ahoj Vero, motýlci můou přiletět i v mrazech
Jdu si dát kafčo, něco malýho posnídám a něco doma "podělám" , na desátou mám klienty v jeskyni a pak dodělám doma úklid, no a na estou mi přijde kámoka na masá.
Ale sobota je fajn, mám ráda sobotu.
Není tady
Dneska vyrazime na nakupy do Plzne,puvodne jsme meli ject,az pristi tyden,ale jelikoz ma byt v Tesku Michal David vyrazime dnes.
Není tady
Tak Erem si vyrazila na nákupy a jetě jí k tomu bude zpívat Michal David. No, ta se má.
Já nákupy nesnáím.
Není tady
Nečekaně strávený čas s mým milým. Včera plánované, dnes nečekané. Milé překvápko.
Narodila se nová holčička - před chvílí
Ne přímo v rodině, ale blízko... u pro ni mám upletenou soupravičku
Není tady
eremuruss napsal(a):
Dneska vyrazime na nakupy do Plzne,puvodne jsme meli ject,az pristi tyden,ale jelikoz ma byt v Tesku Michal David vyrazime dnes.
proboha tam bude lidí jako much, zůstala bych doma a jela dalí týden.
já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . u jim hledám květináče
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . u jim hledám květináče
No, vidí, bude ofoukávat ty svoje oprchije a on ti ten marodnej čas uteče
Jo, napadá mě, zbídačená Aprill si koupí zbídačený kytky a budou se odbídačovat navzájem, no to je krásný
A na Míe Davida bych já nela u z principu a na nákupy taky ne-e. Ale třeba si to Erem uila, určitě nám dá vědět
Není tady
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
já si udělala dneska radost v obi - bolestné - koupila jsem si ve slevě dvě hodně zbídačené orchideje . u jim hledám květináčeNo, vidí, bude ofoukávat ty svoje oprchije a on ti ten marodnej čas uteče
Jo, napadá mě, zbídačená Aprill si koupí zbídačený kytky a budou se odbídačovat navzájem, no to je krásný
A na Míe Davida bych já nela u z principu a na nákupy taky ne-e. Ale třeba si to Erem uila, určitě nám dá vědět
přesně tak jsem to myslela,svůj k svému
Není tady
tak jsem se vrátila z výletu....super byl, i kdy motýlci nepřiletěli
Není tady
JA mela radost, ze jsem byla s dcerou kupovat zaclony do jejiho noveho bytu... nasly jsme je..., sladoucky... , a ona si koupila jeste neco (po cem touzila uz vloni, ale vyprodali ji to) , a mne koupila taky neco, po cem jsem touzila, ac mi to nevyprodali - je to na trhu furt, ale ja sama bych si to nikdy nekoupila - nikdo nam k tomu nezpival ..., hm, ale kdyby to byl MD, tak by mi rozhodne nevadil , pac vetsina z jeho pisni je "sladoucka" (a mne mila), jak ty dceriny zaclonky ...
Není tady
kino a vůbec celej dnení den
Není tady