Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 16. 11. 2011 21:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co vám dnes udělalo radost - 19

Revliba napsal(a):

Holky,jak ráda bych rekonstruovala..smile,ale všechno je relativní a tak pod praporem relativity teď sháním dobrou stěhovací firmu a jdem o dům dál..našla jsem levnější pronájem ,tak po Vánocích zase tradááá...už se těším a dneska mi udělalo radost,že jsem podepsala smlouvu s majitelem nového bytečku..

Tak hlavně, a se vám v novém dobře bydlí.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#27 16. 11. 2011 21:35

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Sluneční brýle v listopadu a navíc v místnosti by fakt byly krapet nápadné
By ses mohla vymlouvat na domácí násilí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Já mám dneska radost z lehce vydělanýho pětikila (a prosím žádný narážky na způsob vejdělku http://fora.babinet.cz/img/smilies/rodna.gif)

Heleno, myslím něco takového:
manželka přijde poprvé z "práce" domu a položí na stůl 1001 Kč a manžel se jí ptá - prosím tě, kdo ti dal tu korunu ?   Ona - každej, Franto, každej..   ? lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#28 16. 11. 2011 21:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ano, Frigo... přesně TO jsem měla na mysli http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 17. 11. 2011 6:39

majkafa
Host

Vidina dnešního krásného dne s mou dcerkou a vnoučkem. smile

#30 17. 11. 2011 7:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

eremuruss napsal(a):

Mam radost,ze nastupuju do noveho zamestnani jako prodavacka.

rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 17. 11. 2011 7:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bramborka napsal(a):

Majko, gratuluji a obdivuji. Teď rekonstruuji, skoro si zoufám (občas mám pocit, že úplně, ale pak v sobě vybudím poslední pody sebezáchovy), takže vím, o co jde. Užij si to nové bydlení.tummenupp

big_smile Ja som práve chcela nový byt, aby som sa vyhla rekonštrukcii... stolt Zohna v bratislave dobrú firmu alebo remeselníka je fuška.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 17. 11. 2011 7:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

že už m i je lepšie... Seklo ma v krížoch, reps. som chytila húsera, ale už to ustupuje...

Brita

Není tady

#33 17. 11. 2011 7:45

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

že už m i je lepšie... Seklo ma v krížoch, reps. som chytila húsera, ale už to ustupuje...

jak dlouho jsi tu husu pekla ? lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#34 17. 11. 2011 7:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Týždeň...?

Brita

Není tady

#35 17. 11. 2011 7:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka, ja som ešte chcela... Prečo mᚠrados z odradených nápadníkov - resp. ako sa ti vôbec stali, keď si o nich nestála? To a len tak začali bali na ulici....? BI, zaujíma ma to. Mne sa asi ešte (alebo aspoň už dávno nie) nestal nápadník, že by som oňho vyslovene nstále, dávala to najavo a on len tak dotieral.

Brita

Není tady

#36 17. 11. 2011 8:14

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Modroočka, ja som ešte chcela... Prečo mᚠrados z odradených nápadníkov - resp. ako sa ti vôbec stali, keď si o nich nestála? To a len tak začali bali na ulici....? BI, zaujíma ma to. Mne sa asi ešte (alebo aspoň už dávno nie) nestal nápadník, že by som oňho vyslovene nstále, dávala to najavo a on len tak dotieral.

Seli, ne vyloženě radost, že jsem se jich zbavila, ale že jsem jim oběma slušně vysvětlila, že ne.
Jednoho znám dva roky, jo, potkávali jsme se na zastávce tramvaje, dal se se mnou do řeči, po měsíci mě pozval na kafe a sem tam jsme si poslali sms, naprosto nevinnou, protože já jsem od začátku nechtěla, aby se mezi náma něco odehrálo a to jsem mu taky řekla. Navíc je to ženatej člověk. Byl na dovče v Chorvatsku, s manželkou, posílal mi odtam pozdrav, já jsem mu jen odpověděla, a si to užije a a pozdravuje moře. Manželka tu sms slyšela pípnout, sebrala mu ten mobil, zamkla ho v pokoji a pak mi začala po nocích vyvolávat, napřed ze svýho čísla, pak z čísla své dcery, pak od známých, ale nikdy nic neřekla, jen volala v noci. Tak jsem  na to jeho číslo napsala sms pro ni, že mezi náma nic není a a je tak laskavá a neobtěžuje mě, že je to trapný. Ona je to totiž učitelka, pak mi říkal, že mu bere jeho věci, schovává mu je, zamyká ho doma a tak podobně. Tak chápu, že hledal únik. Roka půl mi psal jednou měsíčně, jen tak, pozdrav, nereagovala jsem, až teď, chtěl vědět, co a jak, mezi náma. Tak jsem mu napsala, že mezi náma nic nikdy nebude. Aby to pochopil.
No a další byl kamarád jedné mé známé, který mě pozval na kafe, byl prý ze mě úplně unešený, moc jsem se mu líbila, to mi řekla ta známá. No tak jsem mu slušně napsala, že bylo fajn si s ním popovídat, ale že a se nezlobí, že my dva bychom si moc nerozuměli.
Je to asi hodnej chlap, ale chtěl se ukázat, že má peníze, tak si na sebe nandal dva zlatý řetězy, náramek, prsten atd, no, ale chlupy v nose si nezastřihl a parfém nepoužil. Nesmrděl, byl čistej, ale nevoněl a vůbec byl dost nepřitažlivej. HM, takže tak.

Není tady

#37 17. 11. 2011 8:17

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No a mám radost, že jsem nemusela vstávat do práce, ale jdu dnes někam ven, s jedním známým, vylákal mě do lesa lol na vychajdu. Tak jdu někam ven na vzduch. Co doma, že jo? Kosa jako blázen, ale co. Nemusím se malovat, lakovat si nehty, nic, v lese je to každýmu šumák wink

Není tady

#38 17. 11. 2011 8:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

No a mám radost, že jsem nemusela vstávat do práce, ale jdu dnes někam ven, s jedním známým, vylákal mě do lesa lol na vychajdu. Tak jdu někam ven na vzduch. Co doma, že jo? Kosa jako blázen, ale co. Nemusím se malovat, lakovat si nehty, nic, v lese je to každýmu šumák wink

tummenupp, paráda, aspoň u nás je počasíčko na procházku jako stvořené.
já mám v plánu dopo badminton a večer spin. na badminton se namaluju, nechci po cestě do tělocvičny děsit počestné pocestné a odpovídat na otázky jestli jsem nemocná lollollol

Není tady

#39 17. 11. 2011 8:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A ja idem dnes do práce, ale bude pohoda, celkom sa teším... Okrme toho príde na chvížu jeden zaujímavý Američan z brandže, tak sa teším aj naňho, je to sympoš... Bude to taký lážo-plážo deň. A nenamažujem sa, hádam nikoho nevydesím na srm... Odkedy sa mi zhoršila alergia, prestala som sa až na špeciálne príležitosti mažova a zlenivela som v tomto smere... smile

Brita

Není tady

#40 17. 11. 2011 9:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Modroočka napsal(a):

tummenupp, paráda, aspoň u nás je počasíčko na procházku jako stvořené.
já mám v plánu dopo badminton a večer spin. na badminton se namaluju, nechci po cestě do tělocvičny děsit počestné pocestné a odpovídat na otázky jestli jsem nemocná lollollol

Tak u nás je mlha jako sviňa wink no jako mlíko, no. A z lesa se musím každou hodinu hlásit synovi, že jsem OK, on mého známého nezná, sotva já trochu lol (to se tak u nás říká) Prý jsem si měla koupit paralyzér wink Mám kasr, ten nosím sebou všude, to stačí.
No a do lesa se nemaluju, do cvičení taky ne, abych pak nevypadala jako abstraktní umění, až budu z toho cvičení celá upocená. Já se maluju minimálně i tak, mně se nikdo neleká, já jsem krásná od přírody lol a komu se nelíbím, a se na mě nedívá, no ne?

Není tady

#41 17. 11. 2011 18:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak vycházka byla supééééééééééééér, počasí hnusný, ale v lese paráda, pak jsem zašli na obídek a na kávičku, pak jsme ještě pošpacírovali u nás okolo rybníka, proklábosili jsem celou tu dobu, takže fajn den. Akorát jsem se synovi nehlásila, jak jsem měla, takže mi volal a dostala jsem od něj pěknou majdu (jakože vynadáno). Ale jinak fakt bezva den.
A zítra do práce, což se těším, jeden den v práci a pak víkend. Super.

Není tady

#42 17. 11. 2011 20:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Potkalo mě něco krásnýho a je mi fajn. Je to křehký, hodně křehký, a i když nevím, jak to dopadne, tak je mám cítím motýlky na hrudníku a je mi blaze na duši.

Není tady

#43 17. 11. 2011 20:22

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Modroočka napsal(a):

Potkalo mě něco krásnýho a je mi fajn. Je to křehký, hodně křehký, a i když nevím, jak to dopadne, tak je mám cítím motýlky na hrudníku a je mi blaze na duši.

tummenupp

Není tady

#44 17. 11. 2011 20:23

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A koukám, že mě to hodně postihlo, jelikož píšu jako totální idiot smile ale jsem šastná a jsem zamilovaná

Není tady

#45 17. 11. 2011 20:29

holcina
♥♥♥♥♥♥-

tummenupp
co udělá jedna procházka:-)

Není tady

#46 17. 11. 2011 20:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

tummenupp
co udělá jedna procházka:-)

Hm, no jo, no, udělala hodně. A i kdyby to trvalo jen krátce, jsem ráda, že to tak je. Neplánovala jsem to, ale stalo se to, o to je to hezčí.

Není tady

#47 17. 11. 2011 20:37

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

A koukám, že mě to hodně postihlo, jelikož píšu jako totální idiot smile ale jsem šastná a jsem zamilovaná

pussatummenupp

Není tady

#48 17. 11. 2011 21:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

big_smile Mne bolo podozrivé, že si sa zabudla hlási... tongue Tak super, Očka, wink to znie výborne...

Brita

Není tady

#49 18. 11. 2011 2:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Sakra a nespím. Ach jo. Dnes odpoledne mám zase krátký ranďátko. Se moc těším.

Není tady

#50 18. 11. 2011 17:46

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, nikdo se neraduje, jen já se raduju

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí