18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Revliba napsal(a):
Holky,jak ráda bych rekonstruovala..,ale vechno je relativní a tak pod praporem relativity teď sháním dobrou stěhovací firmu a jdem o dům dál..nala jsem levnějí pronájem ,tak po Vánocích zase tradááá...u se těím a dneska mi udělalo radost,e jsem podepsala smlouvu s majitelem nového bytečku..
Tak hlavně, a se vám v novém dobře bydlí.
Není tady
helena napsal(a):
Sluneční brýle v listopadu a navíc v místnosti by fakt byly krapet nápadné
By ses mohla vymlouvat na domácí násilí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Já mám dneska radost z lehce vydělanýho pětikila (a prosím ádný naráky na způsob vejdělku http://fora.babinet.cz/img/smilies/rodna.gif)
Heleno, myslím něco takového:
manelka přijde poprvé z "práce" domu a poloí na stůl 1001 Kč a manel se jí ptá - prosím tě, kdo ti dal tu korunu ? Ona - kadej, Franto, kadej.. ?
Není tady
Ano, Frigo... přesně TO jsem měla na mysli
Není tady
Vidina dneního krásného dne s mou dcerkou a vnoučkem.
eremuruss napsal(a):
Mam radost,ze nastupuju do noveho zamestnani jako prodavacka.
Není tady
Bramborka napsal(a):
Majko, gratuluji a obdivuji. Teď rekonstruuji, skoro si zoufám (občas mám pocit, e úplně, ale pak v sobě vybudím poslední pody sebezáchovy), take vím, o co jde. Uij si to nové bydlení.
Ja som práve chcela nový byt, aby som sa vyhla rekontrukcii... Zohna v bratislave dobrú firmu alebo remeselníka je fuka.
Není tady
e u m i je lepie... Seklo ma v kríoch, reps. som chytila húsera, ale u to ustupuje...
Není tady
Selima napsal(a):
e u m i je lepie... Seklo ma v kríoch, reps. som chytila húsera, ale u to ustupuje...
jak dlouho jsi tu husu pekla ?
Není tady
Týdeň...?
Není tady
Modroočka, ja som ete chcela... Prečo má rados z odradených nápadníkov - resp. ako sa ti vôbec stali, keď si o nich nestála? To a len tak začali bali na ulici....? BI, zaujíma ma to. Mne sa asi ete (alebo aspoň u dávno nie) nestal nápadník, e by som oňho vyslovene nstále, dávala to najavo a on len tak dotieral.
Není tady
Selima napsal(a):
Modroočka, ja som ete chcela... Prečo má rados z odradených nápadníkov - resp. ako sa ti vôbec stali, keď si o nich nestála? To a len tak začali bali na ulici....? BI, zaujíma ma to. Mne sa asi ete (alebo aspoň u dávno nie) nestal nápadník, e by som oňho vyslovene nstále, dávala to najavo a on len tak dotieral.
Seli, ne vyloeně radost, e jsem se jich zbavila, ale e jsem jim oběma sluně vysvětlila, e ne.
Jednoho znám dva roky, jo, potkávali jsme se na zastávce tramvaje, dal se se mnou do řeči, po měsíci mě pozval na kafe a sem tam jsme si poslali sms, naprosto nevinnou, protoe já jsem od začátku nechtěla, aby se mezi náma něco odehrálo a to jsem mu taky řekla. Navíc je to enatej člověk. Byl na dovče v Chorvatsku, s manelkou, posílal mi odtam pozdrav, já jsem mu jen odpověděla, a si to uije a a pozdravuje moře. Manelka tu sms slyela pípnout, sebrala mu ten mobil, zamkla ho v pokoji a pak mi začala po nocích vyvolávat, napřed ze svýho čísla, pak z čísla své dcery, pak od známých, ale nikdy nic neřekla, jen volala v noci. Tak jsem na to jeho číslo napsala sms pro ni, e mezi náma nic není a a je tak laskavá a neobtěuje mě, e je to trapný. Ona je to toti učitelka, pak mi říkal, e mu bere jeho věci, schovává mu je, zamyká ho doma a tak podobně. Tak chápu, e hledal únik. Roka půl mi psal jednou měsíčně, jen tak, pozdrav, nereagovala jsem, a teď, chtěl vědět, co a jak, mezi náma. Tak jsem mu napsala, e mezi náma nic nikdy nebude. Aby to pochopil.
No a dalí byl kamarád jedné mé známé, který mě pozval na kafe, byl prý ze mě úplně uneený, moc jsem se mu líbila, to mi řekla ta známá. No tak jsem mu sluně napsala, e bylo fajn si s ním popovídat, ale e a se nezlobí, e my dva bychom si moc nerozuměli.
Je to asi hodnej chlap, ale chtěl se ukázat, e má peníze, tak si na sebe nandal dva zlatý řetězy, náramek, prsten atd, no, ale chlupy v nose si nezastřihl a parfém nepouil. Nesmrděl, byl čistej, ale nevoněl a vůbec byl dost nepřitalivej. HM, take tak.
Není tady
No a mám radost, e jsem nemusela vstávat do práce, ale jdu dnes někam ven, s jedním známým, vylákal mě do lesa na vychajdu. Tak jdu někam ven na vzduch. Co doma, e jo? Kosa jako blázen, ale co. Nemusím se malovat, lakovat si nehty, nic, v lese je to kadýmu umák
Není tady
Modroočka napsal(a):
No a mám radost, e jsem nemusela vstávat do práce, ale jdu dnes někam ven, s jedním známým, vylákal mě do lesa na vychajdu. Tak jdu někam ven na vzduch. Co doma, e jo? Kosa jako blázen, ale co. Nemusím se malovat, lakovat si nehty, nic, v lese je to kadýmu umák
, paráda, aspoň u nás je počasíčko na procházku jako stvořené.
já mám v plánu dopo badminton a večer spin. na badminton se namaluju, nechci po cestě do tělocvičny děsit počestné pocestné a odpovídat na otázky jestli jsem nemocná
Není tady
A ja idem dnes do práce, ale bude pohoda, celkom sa teím... Okrme toho príde na chvížu jeden zaujímavý Američan z brande, tak sa teím aj naňho, je to sympo... Bude to taký láo-pláo deň. A nenamažujem sa, hádam nikoho nevydesím na srm... Odkedy sa mi zhorila alergia, prestala som sa a na peciálne príleitosti mažova a zlenivela som v tomto smere...
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
, paráda, aspoň u nás je počasíčko na procházku jako stvořené.
já mám v plánu dopo badminton a večer spin. na badminton se namaluju, nechci po cestě do tělocvičny děsit počestné pocestné a odpovídat na otázky jestli jsem nemocná
Tak u nás je mlha jako sviňa no jako mlíko, no. A z lesa se musím kadou hodinu hlásit synovi, e jsem OK, on mého známého nezná, sotva já trochu (to se tak u nás říká) Prý jsem si měla koupit paralyzér Mám kasr, ten nosím sebou vude, to stačí.
No a do lesa se nemaluju, do cvičení taky ne, abych pak nevypadala jako abstraktní umění, a budu z toho cvičení celá upocená. Já se maluju minimálně i tak, mně se nikdo neleká, já jsem krásná od přírody a komu se nelíbím, a se na mě nedívá, no ne?
Není tady
Tak vycházka byla supééééééééééééér, počasí hnusný, ale v lese paráda, pak jsem zali na obídek a na kávičku, pak jsme jetě popacírovali u nás okolo rybníka, proklábosili jsem celou tu dobu, take fajn den. Akorát jsem se synovi nehlásila, jak jsem měla, take mi volal a dostala jsem od něj pěknou majdu (jakoe vynadáno). Ale jinak fakt bezva den.
A zítra do práce, co se těím, jeden den v práci a pak víkend. Super.
Není tady
Potkalo mě něco krásnýho a je mi fajn. Je to křehký, hodně křehký, a i kdy nevím, jak to dopadne, tak je mám cítím motýlky na hrudníku a je mi blaze na dui.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Potkalo mě něco krásnýho a je mi fajn. Je to křehký, hodně křehký, a i kdy nevím, jak to dopadne, tak je mám cítím motýlky na hrudníku a je mi blaze na dui.
Není tady
A koukám, e mě to hodně postihlo, jeliko píu jako totální idiot ale jsem astná a jsem zamilovaná
Není tady
co udělá jedna procházka:-)
Není tady
holcina napsal(a):
co udělá jedna procházka:-)
Hm, no jo, no, udělala hodně. A i kdyby to trvalo jen krátce, jsem ráda, e to tak je. Neplánovala jsem to, ale stalo se to, o to je to hezčí.
Není tady
Modroočka napsal(a):
A koukám, e mě to hodně postihlo, jeliko píu jako totální idiot ale jsem astná a jsem zamilovaná
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mne bolo podozrivé, e si sa zabudla hlási... Tak super, Očka, to znie výborne...
Není tady
Sakra a nespím. Ach jo. Dnes odpoledne mám zase krátký ranďátko. Se moc těím.
Není tady
Hm, nikdo se neraduje, jen já se raduju
Není tady