18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Otevírám dalí vlákno o kadodenních radostech
Není tady
http://www.youtube.com/watch?v=tDsTF50v … e=youtu.be
Viky, jedno video má v minulým chlívečku a tohle je taky pro tebe tak se pokochej aspoň takhle
http://www.youtube.com/results?search_q … o&aq=f
Upravil(a) Modroočka (14. 11. 2011 20:03)
Není tady
Juuu, dik, Oli...
Mne dnes udelalo radost to, ze jsem si neco spletla... a tak rano ziskala hodinu casu navic, abych dodelala, co jsem vcera nestihla...
Není tady
Já mám dnes radost z toho,e jsem se bez jakékoliv újmy dopravila do práce i zpět,protoe viditelnost byla snad na 5 metrů a vozovka se leskla jaké bylo náledí. Bylo to fakt "vo hu.bu".
Není tady
mě dnes nic - den blbec, nálada na bodu mrazu
Vlastně něco ano, přiel jsem pozdě na vlak a on měl také zpodění
Není tady
Synovo kolní pasování na čtenáře, aneb Den slabikáře, za přítomnosti ředitele koly, starosty a podobně, vystoupení dětí, slavnostní průvod i ukončení, bylo to fakt moc pěkný
(jsem si v duchu stále opakovala...hlavně nebreč )
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Synovo kolní pasování na čtenáře, aneb Den slabikáře, za přítomnosti ředitele koly, starosty a podobně, vystoupení dětí, slavnostní průvod i ukončení, bylo to fakt moc pěkný
(jsem si v duchu stále opakovala...hlavně nebreč )
a vydrela jsi ? Teď u je blbé nosit sluneční brýle..
Není tady
Frigo napsal(a):
a vydrela jsi ? Teď u je blbé nosit sluneční brýle..
Vydrela Sluneční brýle v listopadu a navíc v místnosti by fakt byly krapet nápadné
Není tady
Sluneční brýle v listopadu a navíc v místnosti by fakt byly krapet nápadné
By ses mohla vymlouvat na domácí násilí...
Já mám dneska radost z lehce vydělanýho pětikila (a prosím ádný naráky na způsob vejdělku )
Není tady
Mam radost,ze nastupuju do noveho zamestnani jako prodavacka.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Není tady
e jsem si dnes objednala poslední nové dveře do bytu a taky dveře vchodové. Tím končí rekonstrukce. Jupíí, zvládla jsem to. Mám ze sebe fakty radost, e jsem se do toho v dubnu pustila a e jsem to vechno hezky zvládla. Já jsem thák ikouná. Musím se moc pochválit, protoe co si člověk sám neudělá, to nemá.
eremuruss napsal(a):
Tak to blahopřeju, erem, a a se Ti v novém zaměstnání daří ...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Super, konečně bude chodit do práce ráda. To je dobře gratuluju
Není tady
majkafa napsal(a):
e jsem si dnes objednala poslední nové dveře do bytu a taky dveře vchodové. Tím končí rekonstrukce. Jupíí, zvládla jsem to. Mám ze sebe fakty radost, e jsem se do toho v dubnu pustila a e jsem to vechno hezky zvládla. Já jsem thák ikouná. Musím se moc pochválit, protoe co si člověk sám neudělá, to nemá.
Má recht, Majko, se fachticky ďouče ikouný
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, moc ti to přeju, tak a se ti v nové práci daří a a jsi tam spokojená.
Není tady
No a já jsem dnes byla s Bubákovou neteří na obědě, rozela jsem se s ním, ne s jeho rodinou. Ale sama mi řekla, e se celá rodina divila, e jsem to s ním vydrela tak dlouho.
S Lucajdou jsem poklábosily, daly kafe a bylo to fajn. Pak mě synek vyzvedl v Brně autem, co byl masakr, protoe vlakem jsem doma za pětadvacet minut, autem za hodinu, protoe Brno bylo totálně ucpaný. Děs a hrůza.
Není tady
Modroočko děkuji.
Přítí rok u jen vymalovat obývák a nový nábytek do obýváku, ale to u neřadím do rekonstrukce. Jo, a taky ten krb bez komínu. Zítra si jdu krby obhlídnout do jedné prodejny v Praze.
erem, blahopřeji. A se ti tam líbí.
eremuruss napsal(a):
To je moc fajn, e bude dělät to, co chce a dělá ráda!
Není tady
Majko, gratuluji a obdivuji. Teď rekonstruuji, skoro si zoufám (občas mám pocit, e úplně, ale pak v sobě vybudím poslední pody sebezáchovy), take vím, o co jde. Uij si to nové bydlení.
Není tady
Bramborko, děkuji a přeji dobré řemeslníky a a to dopadne podle tvých představ. Je dobře, e kdy u začne, nelze to pak zastavit. Obzvlátě kdy má zbourané jádro a z bytu holobyt.
Následně jsem si říkala, e kdybych věděla přesně, do čeho jdu, nepustila bych se do toho. A to jsem 4 roky váhala. To chce spolehlivého chlapa, co tomu rozumí jako stavební dozor. A ne samotnou enskou, jako já, typ humanitní a ne prakticky zaloený. Jsem fakty astná, e to mám za sebou. Náramně si to teď uívám.
Holky,jak ráda bych rekonstruovala..,ale vechno je relativní a tak pod praporem relativity teď sháním dobrou stěhovací firmu a jdem o dům dál..nala jsem levnějí pronájem ,tak po Vánocích zase tradááá...u se těím a dneska mi udělalo radost,e jsem podepsala smlouvu s majitelem nového bytečku..
Upravil(a) Revliba (16. 11. 2011 19:52)
Není tady
Revlibo, to je prima, e se ti povedlo něco najít. Blahopřeji.
majkafa napsal(a):
Revlibo, to je prima, e se ti povedlo něco najít. Blahopřeji.
Děkuju Majko,moc se tam těíme...teda na to stěhování ani náhodou..
Není tady
My se po roce stěhujeme s firmou. Tentokrát do jiného okresu. Asi jetě před Vánocemi. Ale jak praví klasik, ve pomine. Tak a se vám tam líbí a hezky bydlí.