1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
V roce 1991 jsem nastupovala do práce po V a mateřské za 1750,- hrubého.
eremuruss napsal(a):
Vlaďka napsal(a):
Tak si sestra asi nevybrala tu pravou kamarádku, které chtěla ručit. Manel měl s 1. manelkou 50 tis. Po rozvodu si rozdělili zakoupené věci zhruba na půlku a my jsme zbytek dopláceli. Taky 300,- Kč měsíčně.
Nástupní plat jsem v r. 1988 měla 1450,- Kč a mateřskou v r. 1991 tuím 900,- take to byla zhruba jako dnes. Dnes si větina normálních lidí vydělá 12-15 tis. a rodičák je 7600,- nebo tak nějak. Take procentuelně to není nijak velký rozdíl.To si moc velky plat nemela.Ja v roce 89 mela 2200 kc jako delnice v tovarne, je fakt,ze nase znama ucitelka na zakladni skole v te dobe mela plat 1700 kc.
No to neměla, ale pak se mi to nějak rychle zdvihlo na těch 1750,-. Manel měl v té době cca 4500,- na hlavní i vedlejí v jedné firmě, tak to docela lo. Pak jsem v 94. nastupovala po mateřské za 4600,- a to u bylo sluný.
Není tady
si pamatuju, e jsem měla v 93 před nástupem na mateřskou 3500Kč - hrubého - mzdová účetní.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Jessika napsal(a):
Ufff, jsem stranej Praák... děsný zjitění
Vlčice, brzdi - na chatě jsem jediná, kdo kadýho v lese zdraví, tu a tam slůvko prohodí , zatímco domorodci po mně podezřívavě a vyděeně zírají...Jess - stranejch=mnoho
Jsem původem ten nejpratějí praák, (Střeovice, těpánská) tak jsem si myslela, e si to můu lajsnout
Ty můe vechno. Tebe já ctím. BI
Není tady