29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pozde ale prece gratuluju k prvnimu letnatku. jsem vedela ze urco nebudu prvni....
jinak se snazim docist, ale dva mesice asi nedozenu...haha
napiste mi nekdo nejaky prehled - kdo v nemocnici, kdo v poho doma, kdo ma kolotoc a tak.... HIHI
Není tady
Luci, tak na Tebe myslim, jak to v tom vedru zvladas, zavrena ve spitale...?
Ja mam trochu natekle nohy, takze se tesim, jak si je vecer hodim na stul a budu jen tak drepet u televize. Aspon chvilku....jinak jsem se pres den moc nezastavila.Jo s dvouletym ditetemje porad frmol.
Akar, vy jste se asi obe machaly v bazenu, ne??
Zitra me ceka monitor, tak doufam,ze tam nebudu cekat 1/2dne....
Není tady
ahooj tak po vcerejsku jsem hotova,malovali jsme detskej pokojik a dneska dodelavky a ten nas drak me v 6 vytahnul z postele ze chce jit ven jinak uz se tesim az mala bude venku uz nemuzu dejchat jak me tlaci na zaludek a vsechno mozny,tasku do porodky jeste nemam pripravenou tak snad tam jeste mesic vydrzi
Není tady
Kokoska napsal(a):
Akar, vy jste se asi obe machaly v bazenu, ne??
to bych se rachala rada, jen nejaky mit mala ma nafouknuty bazenek, ale poustim ji tam az po spani, tak cca po ctvrte odpoledni, kdy uz neni to slunicko tak intenzivni. Ja jsem vetsinou v chladku na zahradni houpacce. Dnes ma byt nejhorsi parak, tak s ni pojedu dopoledne na krouzky. Vetsinou chodime jen na gymbalony a vytvarku ve ctvrtek, ale ve ctvrtek jdu na KO, tak to asi spojime i s vytvarkou, ktera je hned po tom, nechci aby litala venku v tom paraku. Zitra uz asi pojedu pro starsi a manzela do lazni, zalezi jak se domluvi, jestli je pusti uz odpo nebo az ve stredu rano
Kokoska napsal(a):
Zitra me ceka monitor, tak doufam,ze tam nebudu cekat 1/2dne....
tak treba ho tentokrat stihnes (myslim, ten monitor) - snad to bude OK. Ja se musim na pristi tyden objednat do Motola, tenle tyden jdu na KO se svemu Dr. naposled, pak uz mi da papiry do porodky. Me prave u meho Dr. naprosto vyhovuje, ze prijdu presne na cas, natoci mi monitor, (pokud mam holky nebo jen jednu sebou, pohraji si v detskem koutku, sestricky ji pohlidaji), pak jdu na KO a jdem do pul hodky i s monitorem venku
No ale nemuzu si stezovat, minule to slo v Motole strasne rychle, jak jsem tam byla vse sepsat. Jsem byla az prekvapane. Ale to jsem nebyla na monitoru. Musim to nejak vychytat, protoze je tam nekde na dverich napsano, ze se ma hned pri prichodu napsat na monitor do poradniku a vyzvednout kartu
Není tady
Zuzacko ty uz to mas fakt za par je dobre, ze jste vse stihli prestehovat a uhnizdit se nez porodis
Luci jak je v nemocnici? v tech paracich to musi byt des no hlavne, ze deti rostou a jsou porad jeste u tebe, tam je jim nejlip
Terysss jj taky mi to dychani dela problem, zvlast v tomhle pocasi. Teda jste dobri, v tomhle paraku malovat, ale zase to dobre schne, ne?
Není tady
Ahojky holky,
je to tady děsný, dusno a 25 stupňů a nemožnost vyvětrat
do toho mě včera chytla urputná bolest v žaludku až jsem skončila na kapačkách, kapalo mi to až do tří do rána a pořád mrcha žaludek bolí... asi už tělo odmítá místní stravu
do toho mi B tlačí do žaludku takže se mi všechno vrací, no prostě paráda
Dneska mi odešla spolubydlící rodit takže trnu koho mi sem dají...
No prostě paráda, užívám si to "nejkrásnější období v životě ženy" jak se patří
Dejte si za mě někde zmrku a pivko
Není tady
Moc gratuluji k prvnímu letňátku. Ať Oskárek krásně prospívá a můžete si ho brzy odnést domů.
Všem ostatním přeji krásný zbytek těhu, už to máte všechny za pár, že?
Není tady
akar napsal(a):
Zuzacko ty uz to mas fakt za par
je dobre, ze jste vse stihli prestehovat a uhnizdit se nez porodis
Luci jak je v nemocnici? v tech paracich to musi byt desno hlavne, ze deti rostou a jsou porad jeste u tebe, tam je jim nejlip
![]()
Terysss jj taky mi to dychani dela problem, zvlast v tomhle pocasi. Teda jste dobri, v tomhle paraku malovat, ale zase to dobre schne, ne?
jo schne to dobře malovat musíme ať se ta princezna může narodit,manžel příde kolem 5 z práce to už takový horko není,mám radši zabedněný okna
Není tady
Akar, tak monitor, jsem tentokrat stihla
Ale trvalo to pekne dlouho,nez jsme z porodky vypadla.Pry se ted hodne rodilo,tak monitory byly po salech, na ambulanci jen jeden, tak se desne dlouho cekalo. Vysledky jsou OK, tak dalsi KO zase za tyden. Pry to na porod jeste nevypada. Ale znate ty odhady doktoru. Chtela jsem vedet priblizny vahovy odhad, ale rikal, ze se mu to hrozne spatne meri,jak je tam uz namackany...takze odhad mi neudelal.
No a nez jsme s malou prijeli domu (v porodce ji hlidal manzel,pak uz jsem ji zase mela na krku ja), tak jsme byly uplne uvarene....to vedro je dneska desne.
Po o jsem si s ni musela jit dachnout.
Niniel, ja nemazu vubec nicim a zadne strie nemam. V tomto spoleham na genetiku V prvnim tehu jsem mazala (to jsem jeste mela vic casu
), ted jsem se na to vykaslala.
Terysss, vy jste pracanti...ja jsem neco malo udelala vcera na zahrade, ale opravdu jen po chvilkach, a pak jsem drepela ve stinu. Vcere uz bylo paradni pocasi, tka jsme si neco ugrilovali a bylo to fajn
Není tady
jj Kokosko oni vidi momentalni stav, to ze to na porod nevypada ted, neznamena, ze zitra to nemusi byt jinak kazdopadne se to pekne blizi
a jake jsi mela pocity, kdyz jsi sla do porodky na KO? ja jak tam minule sla, tak se mi uplne vybavil ten minuly porod a tak nejak mi vnitrne doslo, ze to uz opravdu bude za chvilku. U meho Dr. mi to tak ani neprijde
Není tady
zítra jsem objednaná na další kontrolu a monitor. jsem zvědavá co mi řekne.....už několik dní mi tvrdne břicho tak šestkrát za hodinu a hodně mi kleslo. jdu tam odpoledne a vůbec se mi do toho pařáku nechce, v autě bude jak v sauně a v ordinaci taky nemají zrovna nejlépe.
Není tady
akar napsal(a):
jj Kokosko oni vidi momentalni stav, to ze to na porod nevypada ted, neznamena, ze zitra to nemusi byt jinak
kazdopadne se to pekne blizi
![]()
a jake jsi mela pocity, kdyz jsi sla do porodky na KO? ja jak tam minule sla, tak se mi uplne vybavil ten minuly porod a tak nejak mi vnitrne doslo, ze to uz opravdu bude za chvilku. U meho Dr. mi to tak ani neprijde
jj já v loni taky byla jeden den na monitoru a další den jsem rodila
Není tady
niniel napsal(a):
zítra jsem objednaná na další kontrolu a monitor. jsem zvědavá co mi řekne.....už několik dní mi tvrdne břicho tak šestkrát za hodinu a hodně mi kleslo. jdu tam odpoledne a vůbec se mi do toho pařáku nechce, v autě bude jak v sauně a v ordinaci taky nemají zrovna nejlépe.
to drzim moc palce
jestli mas uz tak casto poslicky, tak to se ti to pekne chysta
Není tady
ja si ani nepamatuju, ze bych mela v predchozich tehu nejake poslicky, ted je to tak nejak podobne, obcas mi ztvrdne bricho, ale nic casteho ani pravidelneho
Není tady
Akar, taky se mi posledni dobou docela zive vybavuji vzpominky z minuleho porodu. Hlavne jsem tam potkala sestru, ktera me prijimala a vypravela mi nejakou historku, jak ji bolela hlava a dneska to opakovala uplne stejne. Mela jsem pocit, ze je to deja vu
Niniel, treba to fakt nic neznamena...zase to muze prestat a budes dalsi tyden v klidu....
Zato muj prvni porod me poradne prekvapil, vubec jsem to necekala, odetkla mi plodovka a byla jsem z toho pekne vykulena. Ted uz cekam cokoliv.....
Není tady
Niniel no nekdo to tak ma, ze poslickuje hodne dlouho predem a nekdo poslicky vubec nema - proste kazda jsme jina, kazde tehu je jine a porod taky dej vedet, jak jsi dopadla na KO
Kokosko no alespon, ze jsi vedela, ze rodis kdyz ti odtece voda, jak je jasne, ze musis do porodky
To ja minule cekala ty desny bolesti, co jsem mela u 1.porodu (z vyvolavacky) a ono furt nic, jen nejake (na muj vkus slabe) kontrakce a malem jsme nedojeli
No snad to tentokrat poznam driv, ze rodim
Není tady
no ja v den porodu jeste dosla rano nakoupit uvarila jsem a vypravila manzela do prace plodovka mi odtekla az v porodnici ale musela jsem je premluvit aby me vzali na vysetreni o 2 hodiny driv nez meli v planu,no a taky ze jsem sla hned po vysetreni rodit
Není tady
holky, jelikoz uz mame pres 1000 prispevku, musime se presunout do noveho domecku (je zalozeny hned vedle Letnatka 2012 č.2) misto prvniho prispevku je mozne dodelat nastenku - jestli by se do toho nekomu chtelo, heslo a login mate v soukr.zpravach
Akar
Není tady