29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teryss co Milanek, je na tom lip?
Není tady
ahoj,už máme milánka doma,ale celej den plakal až kolem pátý usnul a ani v nemocnici moc nespinkal.dali mu nějaký infuze a nabrali testy,dostal diety a prášky tak snad už to bude dobrý,každopadně vypadá líp a kdyby něco tak příšte tam budu muset poslat manžela s ním,ono to neni s tou jeho praci jednoduchy,ja se jen modlim aby mu dali volno az budu v porodnici
Není tady
Terrys, přeju ať je Milánkovi líp
Holky díky za uklidnění s váhou jen mě to trochu zaskočilo, nejsem zvyklá vídat na váze takovéhle cifry
Jinak věci máme všechny, ale nevyprané a nepřipravené a doma to vypadá jak po výbuchu, půlka domu je staveniště a v druhé půlce nikdo neuklízel už měsíc.... no, ale všechno se nějak zvládne...
Vyměnili nám doktorku a ta nová je fakt hrozná, všechno jí obtěžuje, když jsem se jí dneska ptala kdy zase prcky změří, odsekla mi, že se to dělá po měsíci (ta před ní mi je měřila po 14 dnech) a koukala na mě co to jako chci, pak teda řekla, že je změříme v pátek nebo v pondělí je to děs, ale nevím jestli by mi jí vyměnili, nemám k ní ani moc důvěru, vůbec mi nesedí...
Není tady
Terysss, to je dobre, ze je Milanek uz doma, urcite se zotavi lip nez ve spitale. A co vysledky? maji na neco podezreni? rotaviry? nebo neco jineho?
Ja jsem dneska byla na kontrole u zubare, byla to nastesti rychlovka, jen mi odstranil kamen a uz jsem sla. Kdyz jsem se nekdy pred 4 mesici objednavala, tak jsem si rikala, abych to vubec stihla do porodu Ty objednaci terminy jsou desne dlouhe.
Luci, obavam se,ze s doktorkou nic nenadelas, urcite maji pacienty rozdelene po pokojich. Kdyz to budes vyzadovat, tak Ti urcite jineho doktora daji, ale nevim, jak se k tomu personal postavi, aby pak neprudily i sestry...No uvidis, jak moc Ti ta doktorka bude vadit....
Dneska v noci se mi nejak blbe spalo,byla jsme x-krat vzhuru,bylo mi horko, otevirala jsme si okno, na posteli jsme se prevracela jak vorvan....
Akar, taky se mi parkrat stalo, ze jsem mela pichvaou bolest v boku, musela jsem chvili pockat, pak to preslo.
Není tady
ahoj nevim co to bylo ,nějaká střevní mrcha a byl odvodněnej,ale už zase řádí
tentokrát jsem byla na pohotovosti já...mám zánět středního ucha a zvukovodu,bolí to jak čert tak musím kapat a uvidíme jestli se to zlepší
Není tady
tak jsem byla dneska na monitoru a podle doktorky se malému bude chtít jít dřív ven. v pondělí jdu zase na kontrolu. byla by ráda, kdybych ještě aspoň 14 dní vydržela, ale že kdyby náhodou, tak prý už je teď malý dost velký a vyvinutý aby neměl žádný problémy. Prý mám hodně odpočívat
Není tady
teda Terysss u vas se ty nemoci pekne drzi, tak at ti je brzo dobre To je dobre, ze uz je Milanek OK
Dehydratace je u malych deti vzdy osemetna
Niniel z ceho Dr. usuzuje - zkracuje se ti cipek, hlavicka naleha? Neboj doktori taky jen hodne hadaji, kolikrat reknou, ze to na porod nevypada a nekdo rodi a naopak, ze se to narodi kazdym dnem a nekdo pak prenasi Me Dr. v jedenact v noci tvrdil, ze se mala narodi bud nekdy k ranu nebo se to jeste zastavi a za hodku a pul byla venku
(jeste, ze jsem si vydupala, ze chci prevest na porodnici, jinak bych rodila na gynde
)
Jinak drzim palce, at tech 14dni vydrzis a jj miminka jsou na pocatku 9m uz nachystana, pak uz jen kynou
Upravil(a) akar (14. 6. 2012 16:41)
Není tady
Ahojk damy, dlouho jsem se neobjevila, ale neustale jsem byla v obraze, jen jsem nestihala psat. Mela jsem docela frkot a vecer jsem padala za vlast do postele.
ted jsem tyden ne byla na netu tak evim zda enastala uz nejaka zmena a nekdo neporodil, ale myslim ze mate jeste cas. Ja ho mela taky, ale minuly patek mi odtekla voda, a bzl frkot.
Ale s radosti Vam muzu oznamit, ze 13.6. v 0.15 se nam narodil Oskárek 2,43kg 43cm. Je to bojovník a moc šikovný kluk. Zatim nejsme spolu, ale verim, že brzo nastane zmena. Zatim cele dne dochazim prebalovat a prikladat k prsu. A musim ho pochvalit, že poprve dnes vecer si vycucal svoji malou davku. Chvilku si pobudeme v nemocnici, ale doufam,že Oski bude v poradku.
Vsem preji at vydrzi do terminu, tak se setrete a uzivejte si.
Není tady
no to je prekvapeni tak mame prvni letnatko
Petule moc gratuluji k narozeni Oskarka, at hezky prospiva
Není tady
Ppetule, moc gratuluju!!!! prvni letnatko
Drzim palce,at to vse dobre zvladnete, vahu ma Oskarek peknou,urcite nebude problem....
No a co porod? jak jste to zvladli?
Niniel, ja podle Tveho metriku nepoznam,kolikaty jsi tyden? Taky si myslim,ze podle monitoru se nic moc soudit neda.....to je jako s tvrdnutim bricha, nekdo na to bere magnezko cele tydny a pak prenasi, nekdo nebere nic a prenasi treba taky....
Holt ti nasi prckove si to rozhodnou za nas.
Není tady
ted jsem si vzpomela jak den pred vyvolavackou jsem chodila na monitor nekolikrat denne a litaly tam kontrankce jak blazen, ja je teda moc nevnimala, tak nevim, co tam tolik litalo, ale hlavne, k porodu tu vubec nevedlo, rano jsem sla na tabletu
Není tady
taky gratuluji k prvnímu letnátku at klucik krasne roste a at jste brzy doma
Není tady
Gratuluji k prvnímu letňátku
Niniel, držím palce ať ještě chvíli vydržíš
U nás nic nového, dneska byl ultrazvuk (musela jsem se připomenout...) dneska totiž přišla zase úplně jiná dr. Hrdlo mám přes 22 mm takže pořád stejné a děti povyrostli (sice málo, ale přece) Karolína je teď větší mám 1650g a Dan 1540 g. Kája odpovídá 31+1tt Dan 30+1tt
Snad to takhle půjde dál...
Není tady
Petule taky se připojuji s gratulací k narození miminka . Hodně zdraví!
Jen bych se chtěla zeptat, pokud to nevadí. Byla nějaká příčina, že se Oskárek narodil už ve 35.týdnu nebo prostě byl už zvědavý jak to vypadá venku?
Upravil(a) Mishelka (15. 6. 2012 13:32)
Není tady
Niniel, tak to Ti stejne zacali tocit monitor dost brzo. Ja jdu na prvni monitor ve 38.tt, vsude je to jinak.
Urcite vydrzis, neboj. Ale i kdyby ne, 35.tt by mel uz byt v pohode.
Luci, Tebe taky porad strasili a vidis, jak se krasne drzite. Nakonec Te budou muset pustit domu, aby jsi vubec porodila
Vcera me manzel docela pobavil. Jezdi ted do prace na kole, tak jsme mu rikala, ze by uz mohl prestat, ze kdybych rodila, aby prijel domu zavcas a odvezl me. Tak mi rikal, jestli bych se nemohla odvezt sama, ze by pak prijel rovnou do porodnice a tam vyzvedl dceru (kterou bych samozrejme musela vzit sebou). Jooo chlapi, ti si hlavu s porodem nelamou.
Není tady
Kokosko to to ma manzel pekne vymyslene
me nema do pristiho tydne kdo odvezt, max si muzu zalovat rychlou nebo se odvest sama
Ale musim rict, ze si to doma sama s mladsi celkem uzivam. Mela jsem obavy, jake to bude, kdyz ji tu budu mit od rana do vecera a nikdo nikde a naprosta pohoda. Uz jsem uplne zapomela, jake to je mit jen jedno dite nejak je tu min bordelu, min varim - proste vic casu na vsechno
Dneska jsem snesla kocarek, autosedacku, kosik - odstrojila, vse vyprala a uz se to venku susi preskladavam komoru, aby tam bylo vic k hnuti atd
Premyslim, ze bych odpo posekala zahradu, jak prselo, tak trava povyskocila. Jsem slibila male, ze ji zitra napustim bazenek, tak at to tam neni jak v pralese
Upravil(a) akar (15. 6. 2012 13:45)
Není tady
Kokosko to ted vlastne presluhujes, kdyz se Stela narodila v 37+0, ze?
jestli to mas v obou tehu stejne, tak to jsi ty monitory v 1.tehu nestihla, ne?
Není tady
Akar, taky jsem si rikala to same , a kdyz bylo ono datum 37+0, tak jsem z toho byla lehce nervozni, co tedy bude, jestli neco bude....ted uz jsme v klidu
No a prvnim tehu jsem monitor nestihla...do porodnice jsem jela 36+6 a kontrolu jsem mela planovanou na 37+0....
Akar, tak to jsi dneska stihla spoustu prace! O vikendu ma byt vedro, tak chci taky neco prat a umyvat kocarek, taky golfky mame strasne zaprasene, tak to chci vzit na zahrade vodou pekne z gruntu a pak nejlip osprchvoat hadici a nechat vyschnout na slunicku.
Není tady
no jo, tak to muzes rodit kazdym dnem
ja golfky sklidila a odnesla nahoru, taky by chtely nejakou udrzbu, ale to az pristi rok. Ale kocarek, autosedacka i kosik uz je nachystany. Travu jsem taky stihla posekat, abych tam mohla dat male zitra bazen
Není tady
ahoj holky - tak skoro po dvou mesicich se ozyvam. proste jsem nejak nestihala.
v dubnu jsme se tedy prestehovali z ciny do anglie, mesic bydelli u rodicu a pak konecne v kvetnu do pronajateho domku. predminuly tyden uz prijela mamka aby mi uz se vsim pomahala, minuly tyden prijeli veci z ciny. takze zkratka frmol.
mimco porad jeste v brisku, a to se opravdu divim, z stim stresem a vsim co porad delam, uz by mel byt davno tady. ale asi si jeste pockame.
no budu se snazit napojit kazdy den, at s vama zase zacnu komunikovat a vim co se deje.
nachystane uz asi vsechno mam, i veci do porodnice uz mam zbalene (vcera)... tak snad uz jsme nejak pripraveni. uz aby to bylo... boli mne asi vsechno....
Není tady
Ahojky, doma si ze mě dělají srandu, že budu nakonec přenášet
Snad ne už teď mám břicho jak balón a to mě čeká ještě měsíc minimálně....
Taky je vám dneska tak zle? mě hrozně kolísá tlak a je mi blbě
a to má být takhle celý týden se tu upečeme, máme na pokoji 25 stupňů a stoupá to a větrat se dá jen ventilačkou, jinak je okno zamčené....
Přežijte ty vedra ve zdraví, závidím, že můžete ven na vzduch
Není tady
Luci,taky je mi desne vedro, bricho jak velryba...a to jsme jeste byli na nakupu. V aute jak v saune....no minuly tyden to bylo podstatne snesitelnejsi.
Zuzacko,tak to jste dobre zvladli, ted uz muzes snad vic odpocivat, nez Ti zacne kolotoc nanovo. Je fajn,ze tam mas mamku a nekdo Ti pomuze.
Není tady