29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ronjo,
necháme se překvapit, doufám, že už to bude příští týden vidět
Není tady
Terry,
já mám předepsanou silnější kyselinu listovou, napsali mi jí v IVF centru a k tomu ob den beru Calibrum baby plan už 2 roky, takže v tom pokračuju. Nejsou drahý stojí kolem 200 Kč a je jich tam 60ks
Není tady
Ahoj holky,
teryss mas muj obdiv, ja uz mma doma asi 1,5 letou cacorku,ale je to takovy drak, ze si rikam, jak to se 2 zvladnu...a to spi 2-3 hodiny po obede.Ale i tak jsem z ni pres den vyrizena....porad vyzaduje pozornost, porad chce s necim pomahat (coz je samozrejme velmi kontraproduktivni).
Jinak nevolnosti jsem mela a jeste obcas mam hlavne vecer...ale mela sjem to tak i v prvnim tehu.
Jen ted je to narocnejsi, ze vecer mala vyzaduje hodne pozornosti......
Luci, tobe velka gratulace, po 5 letch snazeni je to opravdu velmi zaslouzene tehu a verim,ze vse bude OK, hlavne nad tim moc nepremyslej...
Není tady
Vitaminy neberu zadne, listovku jsem obcas zobla,ale pravidelne ne...spis se snazim pestrou stravu
myslim,ze ty ruzne vitaminy jsou spis komercni tahy a vseobecne neni uplne jasne, zda "umele" vitaminy, jsou skutecne prospesne....
Není tady
Luci napsal(a):
Terry,
já mám předepsanou silnější kyselinu listovou, napsali mi jí v IVF centru a k tomu ob den beru Calibrum baby plan už 2 roky, takže v tom pokračuju. Nejsou drahý stojí kolem 200 Kč a je jich tam 60ks
aha tak to je dobry.no uvidim co mi poradi doktor,ale radsi bych zadny tabletky nebrala pokud to nebude nutne,brala jsem prasky od 15 let az do 22 a stacilo mi to.ted tam jdu az 10.ledna
Upravil(a) terysss (13. 12. 2011 13:26)
Není tady
Kokosko, díky. je to těžké nad tím nepřemýšlet když už konečně byly // ale snažím se myslet pozitivně
ty vitamíny jsem dostala od našich sama bych si je asi nekoupila, jen v takovém tom hodně snažícím období
jinak samozřejmě jím hodně ovoce a zeleniny a snažím se i jogurty i když je moc nemusím a piju mléko, jen ryby do sebe prostě nedostanu...
Není tady
Terysss, pokud nemate v anamneze zadne vyvojove vady (rozstepove) nebo neco podobneho, myslim,ze zadne tabletky nutne nejsou....vseobecne se doporucuje listovka asi 3 mesice prekoncepcne a pak podobu prvniho trimestru.
Luci, to zvladnes v poho neboj. Jsi na PN a uzivej si to!
dokud je cas , pak nastane mazec
(vim o cem mluvim, ze Teryss
)
Není tady
Kokoska napsal(a):
Terysss, pokud nemate v anamneze zadne vyvojove vady (rozstepove) nebo neco podobneho, myslim,ze zadne tabletky nutne nejsou....vseobecne se doporucuje listovka asi 3 mesice prekoncepcne a pak podobu prvniho trimestru.
Luci, to zvladnes v poho neboj. Jsi na PN a uzivej si to!
dokud je cas, pak nastane mazec
(vim o cem mluvim, ze Teryss
)
jj to vim.odpocinek skonci
Není tady
Kokoska napsal(a):
Terysss,kojis jeste?
nekojim nas drak odmitnul asi ve 4 tydnech mliko,tak jsme zacali kupovat UM
Není tady
zvazovala bych vitaminy, pokud bys treba jeste kojila...ale pokud uz nekojis, tak si s tim hlavu nelamej...mne MUDra nikdy o vitaminech nic nerikala a v porodce naopak maminam radili, at uz je neberou, ze jsou mimiskove pak zbytecne velci....
Není tady
Kokoska napsal(a):
zvazovala bych vitaminy, pokud bys treba jeste kojila...ale pokud uz nekojis, tak si s tim hlavu nelamej...mne MUDra nikdy o vitaminech nic nerikala a v porodce naopak maminam radili, at uz je neberou, ze jsou mimiskove pak zbytecne velci....
jasny,ja je nikdy nebrala,jen ty co jsou v ovoci... a velkej je milanek taky v 7 mecicich ma 73 cm
Není tady
To jsou zajímavý informace o těch vitamínech, asi je doberu a pak už je brát nebudu. na velký mimi nejsem stavěná, mám 52 kg a 173 cm... a jestli budou dvě...
Není tady
Luci napsal(a):
To jsou zajímavý informace o těch vitamínech, asi je doberu a pak už je brát nebudu. na velký mimi nejsem stavěná, mám 52 kg a 173 cm... a jestli budou dvě...
taky je to hodne genama ,pokud jsi ty i manzel veliky tak vetsinou bejvaj i deti velky,ja mam 170 cm manzel 180 takze pravdepodopnost ze budeme mit nekdy maly dite je dost miziva
Není tady
No, manžel má 190 cm a 103 kg takže to asi bude malý obřík
kolik měl malej když se narodil?
Není tady
terysss napsal(a):
Kokoska napsal(a):
jasny,ja je nikdy nebrala,jen ty co jsou v ovoci... a velkej je milanek taky
v 7 mecicich ma 73 cm
myslela jsem pri narozeni ..nejsou ani tak dlouzi,jako kulati
Není tady
Luci napsal(a):
No, manžel má 190 cm a 103 kg takže to asi bude malý obřík
kolik měl malej když se narodil?
3,75 a 50 cm
Není tady
To byl teda macík
Není tady
Luci napsal(a):
To byl teda macík
jo to byl,aspon prorazil cestu segre
Není tady
ahoj holky, muzu se pridat?
konecne jsem se dopracovala k tomu, abych sla vyhledat Letnatka mame doma dve jarni holcicky a ted cekame treti darecek
vsem moc gratuluji k mimiskum v briskach, koukam, ze tu jsou i dvojcatka
Není tady
akar napsal(a):
ahoj holky, muzu se pridat?
konecne jsem se dopracovala k tomu, abych sla vyhledat Letnatkamame doma dve jarni holcicky a ted cekame treti darecek
vsem moc gratuluji k mimiskum v briskach, koukam, ze tu jsou i dvojcatka
ahoj jasne ze se muzes pridat aspon nas tu bude zase o jednu tehulku vic
Není tady
Holky, tak vám z Letňátek 2011 přeju krásné, pohodové těhotenství.
Upravil(a) leontyna (16. 12. 2011 14:13)
Není tady
Kokosko jsem tu
ale asi ne nadlouho dneska mi nevolnost dává zabrat
Snad bude brzo líp
Upravil(a) Luci (14. 12. 2011 12:49)
Není tady