29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Luci napsal(a):
Už se povedl metřík
a Ty koukám už prcka máš?
jj ja prcka mam,porodila jsem ho v dubnu no a ted se povedlo to druhy
Není tady
Teda to je rychlost...
bylo to plánované?
Není tady
Luci napsal(a):
Teda to je rychlost...
bylo to plánované?
obě byli plánované )
Není tady
Tery, musím končit. Přijel manžel z práce, jdu dělat večeři a tak...
Zítra tu budu zase hned od dopoledne. Jsem na neschopence takže mám času dost ))
Zítra ahoj
Lucka
Není tady
Luci napsal(a):
Tery, musím končit. Přijel manžel z práce, jdu dělat večeři a tak...
Zítra tu budu zase hned od dopoledne. Jsem na neschopence takže mám času dost))
Zítra ahoj
Lucka
měj se,já tu taky kolem poledního bude.papa
Není tady
Ahojky holky. Přeji krásné těhu, a užívejte si to strašně to letí.....
Upravil(a) pity (12. 12. 2011 22:30)
Není tady
Holky přeju Vám z Letňátek 2011 krásná těhotenství a spoustu radosti s dětmi Luci tobě zvlášť moc gratuluju, vím, jaká je to radost, když se po dlouhých letech snažení zadaří. My máme naše dva zázraky taky z IVF...jedna tu teď leží pod hrazdičkou a snaží se do pusy strčit celého plyšového hrocha, druhá leží na bříšku opodál a pozorně sleduje, jestli se jí to povede
Není tady
Ronjo díky
kdy jste zjistili, že to budou dvojčátka? Manžel je z toho nervózní.... Na ultrazvuk jdu 20.12. tak snad už tam bude něco vidět, když jsem byla před týdnem, nebylo tam nic, ale to bylo ještě brzo 14 po ET, tak doufám, že příští týden už bude něco vidět, snad už i srdíčko nebo dvě
Není tady
Ahoj, ja som tiež po IVF (na druhy pokus) a tiež mám 2 srdiečka Som 8tt a pozerám posledný dotaz: nám povedal v CAR 2 babatka na kontrole 3 týždne po ET-uz videl na sone. Srdiečka máme od kontroly 08.12. (4 týždne po ET) Akurát sa zapájam hlavne preto, lebo som príšerne vystrašená. Všetko bolo OK tak už ma dali ku kontrole do spádu a to mám až 28.12. A ja sa nemôžem dočkať už teraz. Stále si kukám brucho a brúsim po nete, lebo sa bojím že nerastú. Snažili sme sa 5rokov a teraz keď tam sú, tak ja bojím, aby zostali. Ako to znášate vy?
Není tady
Katarino, jsem na tom úplně stejně. Nemohu se dočkat ultrazvuku a mám hrozný strach, že tam nic nebude, že nerostou... takže je to asi úplně normální
Není tady
Hezké poledne holky jak se máte ?
Není tady
ahojky, bojuju s nevolností....
Není tady
Holky ten strach je normální, bojí se každá nastávající maminka, ale ta, která na ten zázrak čekala dlouhý roky, se bojí mnohem víc. Já se samozřejmě bála taky, o dvě těhotenství před holkama jsem přišli, takže to bylo náročný, ale snažila jsem se věřit, že všechno bude v pořádku - a bylo Stresování miminkům nepomáhá
Tak jsem si hladila bříško a povídala jim, jak se na ně těšíme.
Že budou dvě jsem tak trochu tušila, 17 dní po ET mi brali krev a měla jsem hodně vysoké HCG. Na první UTZ jsem šla až 6+5, to už byly vidět obě srdíčka. Pak jsem začala špinit, v prvním trimestru jsem byla dvakrát v nemocnici s velkým krvácením, ale všechno dopadlo dobře
Není tady
Ronjo a kolik jsi měla hcg?
Já 16 dní po ET 2130
Není tady
Luci napsal(a):
ahojky, bojuju s nevolností....
nápodobně
Není tady
Terry a co Ti pomáhá?
Není tady
Luci napsal(a):
Terry a co Ti pomáhá?
právě že tzatím vůbec nic,při Milánkovi mi špatně vůbec nebylo,ale teď je mi špatně furt a nevím co s tím,tobě něco pomáhá ??
Není tady
když to jde, tak něco sním, když ne tak kandovaný zázvor (je pálivý) nebo lízátko proti nevolnosti - mají je v lékárně. Ale třeba včera dopoledne nepomohlo nic a jogurt šel ven....
A lepší je ležet a nic nedělat, což s prckem jde těžko viď?
Není tady
Lusinka napsal(a):
jéé letňátka, zase na mě padá nostalgie
Přeji vám všem krásné těhu
![]()
Tery, teda to koukámgratuluju moc!
(jsem myslela, že se podívám na Milánka, až budete v čb zabydlení a ono už sestřička na cestě)
joo je to rachlost,kterou jsem uprimne ani necekala,tak se kouknes s tvoji princeznou na milanka a pak i na druhyho prcka jo a s tim stehovanim,snad tento tyden dostaneme klice
)
Není tady
Luci napsal(a):
když to jde, tak něco sním, když ne tak kandovaný zázvor (je pálivý) nebo lízátko proti nevolnosti - mají je v lékárně. Ale třeba včera dopoledne nepomohlo nic a jogurt šel ven....
A lepší je ležet a nic nedělat, což s prckem jde těžko viď?
jo lezet,akorat vecer az upadne malej,je strasne divokej a pres den spi nanejvis pul hodky
Není tady
Zrovna procházím net a čtu spousty nabídek těhotenských cvičení, různých kurzů apod.
Jaký na to máš názor? Je to k něčemu nebo jen tahají z lidí peníze?
Není tady
Luci napsal(a):
Zrovna procházím net a čtu spousty nabídek těhotenských cvičení, různých kurzů apod.
Jaký na to máš názor? Je to k něčemu nebo jen tahají z lidí peníze?
no nevim mozna je to dobry,ale ja na zadnym nebyla a porodila jsem taky zdrave dite,ale je to na kazdym jak se rozhodne
Není tady
terysss napsal(a):
Luci napsal(a):
Jaký na to máš názor? Je to k něčemu nebo jen tahají z lidí peníze?no nevim mozna je to dobry,ale ja na zadnym nebyla a porodila jsem taky zdrave dite,ale je to na kazdym jak se rozhodne
ani tehotensky vitaminy jsem nebrala,byli pro nas tenkrat moc drahy,tak jsem jedla ovoce a zeleninu a vse v pohode,kamoska je brala a cela se po nich osypala
Není tady
Luci napsal(a):
Ronjo a kolik jsi měla hcg?
Já 16 dní po ET 2130
Luci měla jsem přes 4 000, ale ono je to strašně zrádný. Dost jsem tenkrát zkoumala na netu a našla jsem holky, které měly i víc a "jen" jedno a naopak holky, které měly míň a byly z toho
. Je to hodně individuální, ale těch 17 Dc jsem tnekrát našla že "průměrné" HCG je kolem 1 000. Takže jsem měla 4x vyšší a holky si tady ze mě dělaly legraci, že to budou čtyřčata
POdle HCG se ale fakt dá usuzovat jen orientačně...
Není tady