29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, jsem 5+5 tt. přidá se někdo ke mně do letňátek ?
Není tady
jano, vytvoříš ho stejně jako ten první a do podpisu vložíš normálně za něj, pokud nevyjdou délkou, tak se zobrazí pod sebou...
jinak vítej, jsem ráda, že letňátka začínají pomalu vystrkovat růžky gratuluju a přeju pohodové těhotenství bez komplikací
Není tady
Jé Jani, ty jsi z jarnátek 2009 že. To máš TP na den dětí, to je krása...to jsi ještě skoro "jarně" !!
V jarnátkách je i Sářice, co čeká mimi až 8.6...
Jak se má Zuzanka s dvěma holčičkama, vy jste utekly kecat na nový BB.
Není tady
Misho88 jojo jsem z jarňátek . Zuzi, se má skvěle a vše zvládá holky jsou krásný. No mi utekli na nový bb
No já právě nevím kam se vrhnout zda jarňátka nebo letňátka
Není tady
jani, klidně pojď k nám
Není tady
Tedy ten čas tak letí a tady už se chystá chlívek pro letní miminka...uplně si pamatuji jak jsem zakládala já před víc jak rokem chlívek jarňátek 2011.
Takže milé těhulinky přeji vám pohodové těhotenství bez nevolností a problémů a potom pohodové a rychlé porody. Ale na ty si ještě počkáte :-)
Není tady
Ahoj holky, zúčastníte se někdo té soutěže o odběr pupečníkové krve zdarma??
http://www.facebook.com/cordbloodcenter.cz
Prý stačí poslat jen jednu těhotenskou fotku....
Není tady
Ahoj, holky. Jsem po IVF, transfer byl 23.11. a tento týden byly v pondělí // a v úterý z krve hcg pozitivní přes 1000 jednotek a včera 2130 jednotek takže bych se k Vám ráda přidala
Není tady
Ahojky, jsem ráda, že se někdo další přidal. Snad nás bude víc
Upravil(a) Luci (12. 12. 2011 14:36)
Není tady
ale je tu nejake mrtvo
Není tady
To je, chci se zeptat jak se počítá délka těhu když jsem po ivf?
a kde seženu těhu metřík?
Upravil(a) Luci (12. 12. 2011 14:52)
Není tady
Luci napsal(a):
To je, chci se zeptat jak se počítá délka těhu když jsem po ivf?
a kde seženu těhu metřík?
ja nikdy ivf nemela,ale myslela jsem ze delka tehu je vzdy stejna,ne?
Není tady
No, normálně se počítá od poslední MS, ale já vím kdy přesně došlo k oplodnění tak nevím jak to počítat...
asi to vezmu od poslední MS
Upravil(a) Luci (12. 12. 2011 15:13)
Není tady
Luci napsal(a):
No, normálně se počítá od poslední MS, ale já vím kdy přesně došlo k oplodnění tak nevím jak to počítat
ja pri prvnim diteti taky vedela presnej datum oplodneni ale doktori to pocitaj prave az od posledni MS
Není tady
terysss napsal(a):
Luci napsal(a):
No, normálně se počítá od poslední MS, ale já vím kdy přesně došlo k oplodnění tak nevím jak to počítat
ja pri prvnim diteti taky vedela presnej datum oplodneni ale doktori to pocitaj prave az od posledni MS
pak samozdrejme napsali ze se narodil 39+3 ale kdyz to vezmu od toho oplodneni tak byl presne na termin
Není tady
Luci : čekáš první miminko ?
Není tady
jj je to první, po dlouhých 5 letech snažení, výměně partnera a IVF...
Není tady
Luci napsal(a):
jj je to první, po dlouhých 5 letech snažení, výměně partnera a IVF...
Tak to je pekny
Není tady
Už se povedl metřík
a Ty koukám už prcka máš?
Není tady