29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahojte holky, prosím Vás vy, které kojíte. Stalo se Vám někdy, že jste krvácely k prsou ????
Mě se to stalo zrovna dneska a jsem z toho trošku překvapená, potřebovala jsem si ráno maličko odsát (už mě to tlačilo) a najednou se mi obsah v odsavačce zbarvil do růžova a já koukala jak z jara ... regulérní krev
Prodělala jsem teda zrovna zánět prsu, dostala ATB (Zinnat), tak si říkám, že by to mohlo být k tomu.
Zbytečně jančit nechci, ale něco zanedbat taky ne Přeci jenom malou z hodně velké části ještě kojím (zelenina k obědu)
děkuju
Není tady
Dádulko mě se to stávala u Míši....byla to prasklinka na bradavce....chce to hodně mazat, zkus lékařskou vazelímu a nebo jestli máš nějakou mast na bradavky při kojení....taky je prý dobrá genciána.
Není tady
Holky díky ...
Míšo, tohle nebylo z prasklinky na bradavce - žádnou tam nemám ... to bylo přímo z prsa !!!! Ale já to přisuzuju tomu zánětu. Ještě včera jsem tam cítila pořádnou bouli, dneska je o poznání menší
Není tady
Stránky: 1