29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tiina napsal(a):
A na které straně ?
Na levo:)
Není tady
Já mam na piercing taky zálusk, ale prostě proto, že se mi líbí (nesnáším cokoliv, co je v módě...).. jestli se ti líbí, tak si ho nech udělat a neptej se nás, ale sama sebe.
Není tady
Já nenosím žádný šperky, kromě toho v pupíku. Píchala jsem si to sama zhruba před dvěma a půl lety a pohoda. Mám ho proto, že ho mít chci - nepotřebuju, aby mi ho někdo okukoval, nenosím krátký trička, pouze v létě v plavkách se může podívat, kdo chce Mně se piercing líbí, ale víc asi na těch ostatních - uši mám propíchaný dost, a přesto v nich nemám ani ty "základní" náušnice, který mi tam zavěsili v prvním roce života.
Není tady
piercing mám v pupku a bolelo to neskutečně... ale holky to asi bolí míň
Není tady
bigboss napsal(a):
piercing mám v pupku a bolelo to neskutečně... ale holky to asi bolí míň
No jasně, vždyť my holky vydržíme všechno!
Upravil(a) Míša (6. 4. 2007 21:15)
Není tady
Nevím mě se piercing moc nezamlouvá.Někdy někomu sluší malá ale fakt malá pecička do nosu.Ale nic většího ne:co:
Není tady
myslím že piercing v nose je v dnešní době docela normální, žádnej "extrém"...
Já jsem měla piercing pod dolním rtem, spíš z frajerství a tak (blbost, já vím ), ale po několika měsících jsem ho dobrovolně vyndala protože to dělá strašnou paseku na zubech... a jsem za to rozhodnutí ráda
Pokud je to provedeno vkusně a decentně, nic proti, ale hlavně nevypadat jako "vánoční stromeček"
Není tady
ahojky,ja uz mela piercing na hodne mistech ale nejvic bolel v pupiku
ted mam horni ret,taky jazyk a taky uzdicku nahore nad zubama pod rtem,je to videt jen kdyz se usmeju...vsechno to mam ale v decentni velikosti
Není tady
ja mám tiež v brušku ale nebolelo to absolutne. a tak som sa bála, lebo ma ľudia strašili, ale bolo to super. aj to je super dlhšie sa mi to hojilo, ale bolesť žiadna.
Není tady
Nový obchod na netu http://www.piercing-eshop.cz je to super, budou tam ke každému kousku i videa, aby bylo vidět jak opravdu vypadá.. :-)
Není tady
No koukam jak jste tady piercingy pekne odsoudili,ale rpece jenom se na radu zeptam. Vcera jsem si nechala pichnout piercing do jazyka...dost mi to opuchlo (s cimz jsem pocitala) jenze mi ten natekly jazyk proste vadi,tak jsem se chtela zeptat,jestli nevite o necem (treba nejaky kapicky nebo tak neco) co by ten otok rychle zmensilo...diky K.
Není tady
kájinka, řekla bych že chladit ale ne ledovat.. piercing může způsobit nevratné omrzliny.
Není tady
Jee ahoj Nexxinko moje spriznena dusicka
no ledovat a chladit jsem zkousela,jenze mi to moc nepomaha....myslela jsem neco ucinejsiho vis?
Treba nejaky kapicky nebo neco podobnyho....
jinak diky a mej se kraaasne
Není tady
ja mam taky pichlej jazyk asi mesic...mela jsem to taky moc natekly.......ale o nicem takovym nevim...jen jsem si davala zmrzku....ta to na chvilinku zklidnila.....muzes si dat i brufen,ten jsem ja nemohla protoze kojim
Není tady
Kaji fakt nevím co ti poradit, vím o samejch tlumících a znecitlivujícíh mastičkách co nesmí přijít do rány která není zhojená takže nevím. ale zkus mrknout na kamistad nebo se na to poptat v lékárně. je to pro děti když jim rostou zoubky nebo proti aftům tak mooožná ale než to použiješ tak se zeptej
Není tady