29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uvažuji o piercingu na stranu nosu, jen takovou malou decentní pecičku. Líbí se mi to, kamarádi říkají že by mi slušel.. jen se bojím že lidé z mého okolí budou reagovat nějak špatně( např škola)... napište prosím vy kdo máte piercing jaké na to byly reakce a i vy kteří jste byli někým kdo na to reagoval.. díkes:lyssna:
No já mohu napsat něco z druhé strany -jsem učitelka a takovéto ozdoby mi u žáků nevadí. Pokud si je nechají udělat odborně a neohrozí své zdraví. Někdy je to docela hezké.
Není tady
Piercing mi nevadí, ale každý by si měl rozmyslet, kam si ho dá, pěkný je třeba do pupíku, když je decentní a dotyčná má na to postavu. Co bych ale vžádném případě nedoporučila je dát si ho pod dolní ret. Má ho dcera mé kamarádky a to zavírání ji v puse naráželo pod dolní zuby a začala se jí rozpadat kost a vypadávat zuby. Zubař byl zděšenej. Nemusí to být u každého, ale něco tak choulostivého jako zuby bych v žádném případě takovému nebezpečí nevystavila. V nose je celkem taky pěkný a není to tak nebezpečné. Samozdřejmě si to nechat udělat odborně a vybrat si drobný vkusný šperk.
Není tady
Když to bude něco jednoduchého, jak píšeš jen decentní pecička myslím že extra problémy bys s tím mít neměla. Lidé jsou na to už zvyklí a myslím že ve škole už to taky tolik nevadí, jen to chce udělat odborně a starat se. Mám zkušenost s piercingem v jazyku a může dřít zubní sklovinu a taky se na něm zachytává jídlo takže nic moc. Ale jinak se mi piercing líbí, i když sluší jen některým.
Není tady
DO jazyka a brady jsem to zavrhla když jsem zjistila že to ničí chrup. do toho nosu jsi ho dám. jetě ale nevím na jakou stranu. Napravo? nebo Nalevo?
cau holky!ja jsem si nechala dat piercing do leve dirky v nose v 18..byla jsem fakt hrozne rada,moc se mi libil,mela jsem malou pecicku s cervenym kaminkem,vubec mi to neprekazelo,protoze jsem mela ten s ploskou vevnitr,jako se dava do brady,ale o hodne mensi,takze opravdu v nicem neprekazel.Byla jsem s nim moc spokojena.Pak jsem mi po par letech stalo,ze vypadl a ja jsem ho tam nejak hned nedala a dirku mam ted zarostlou.Docela se mi po tom styska,tak uvazuju o obnove dirky :-) me to docela zvedlo sebevedomi,ze jsem se k tomu vubec odhodlala!takze piercing v nose doporucuju :-) (akorat hned po propichnuti to bude v pohode,ale asi tak mesic po tom to zacne trochu hnisat,staci se o to starat a je to ok-nezazila jsem to takhle jen ja,ale i 2 moje kamaradky,ktere take maji piercing v nose)
Není tady
Mně osobně žádná pecička v provrtaném nose decentní nepřijde, ale je to každého věc. Hlavně si ujasni, jestli to opravdu chceš Ty sama nebo jen proto, že kamarádi říkají...
Není tady
Piercing je hrozně sexy - zejména ty bílé perleťové kuličky v bradě nebo v nose - vypadají jako "jebák" před prasknutím
Není tady
Asi na to kašlu děvčata:Dzas tak po tom netoužim..
Stelička napsal(a):
Piercing je hrozně sexy - zejména ty bílé perleťové kuličky v bradě nebo v nose - vypadají jako "jebák" před prasknutím
Tak tohle si musím zapamatovat pro případ, kdy po piercingu zatouží ty moje ratolesti...
Není tady
Steličko
to je argument :-))
Není tady
maggie7 napsal(a):
Asi na to kašlu děvčata:Dzas tak po tom netoužim..
Jasně, kašli na to - stejně to má kde kdo a nikoho bys tím už neoslnila. Nakonec možná zaujmeš právě tím, že to nemáš - solidního kluka určitě.
Není tady
Hele!!vy jste drsny!myslim,ze to muze vypadat vkusne!ale samozrejme je to jen muj nazor.rozhodne bych si nenachala dat piercing kvuli ostatnim,ale jak jsem rekla,me to zvedlo sebevedomi a okoli se to moc libilo.Myslim,ze zalezi na cloveku
Není tady
Vždyť jo, ať si každý dělá, co ho těší. Chtěla názory, má názory
Není tady
Maggie, myslím si, že dnes už si lidi na tenhle druh zdobení zvykli, takže se nemusíš obávat. Dále je to otázka vkusu, ale ten, komu se to nelíbí, tě určitě nebude odsuzovat nebo na tebe koukat nějak pohoršeně. Já mám piercing v pupíku, ale ten je vidět pro veřejnost jen v létě... V nose jsem měla taky, ale jen krátkou dobu, jelikož mému příteli přišlo zbytečné, abych si dávala něco na obličej
Není tady
Ahoj, jen bych chtěla dodat, že piercing rtu nebo jazyka ničí zuby jen v případě, že jej piercer špatně provede - druh a velikost šperku, umístění vpichu. U piercingu jazyka se dají poškodit zuby tím, že si se šperkem člověk moc hraje a otlouká jej o zuby.
ahojky!no ja mam 2 piercingy-v jazyku a pupku...prvy mi neschvaloval nik-mamina sa so mnou dokonca ani nebavila.no co sa tyka pupku tak sa paci kazdemu a vraj mi to ide a je to sexi...musim priznat,ze aj mamine sa paci..stale mi ho obkukava a pyta sa ci to boli a tak..(totizto tento mam iba 3 tyzdne)
maggie7 napsal(a):
Uvažuji o piercingu na stranu nosu, jen takovou malou decentní pecičku. Líbí se mi to, kamarádi říkají že by mi slušel.. jen se bojím že lidé z mého okolí budou reagovat nějak špatně( např škola)... napište prosím vy kdo máte piercing jaké na to byly reakce a i vy kteří jste byli někým kdo na to reagoval.. díkes:lyssna:
Nazdar!! ja už ho mam od prváku na střední, byla sem první ve škole, tagže sem čekala, že to bude šílený, ale bylo to v pohodě. vybrala sem si úplně malou decentní stříbrnou tečku a nikdo nic neřešil. našim se to teda nejdřív nezdálo, ale po čase si uvědomili, že je to tak malý, že o tom ani nevěděj, že to mám..:-)
Tak jsem si ten piercing dala a jsem moc ráda... líbí se mi to, a i okolí tvrdí že mi sluší ale o to nejde
mam tam maličkou pecičku, vubec mi to nehnisalo problémy nemám. Mám ho na levé straně
Není tady
Mam piercing v pupiku a vsem se moc libi:) ted mam i cerstve v jazyku a mam ho pichlej tak, aby to nebylo na prvni pohled videt, takze v pohode:)
Není tady
Holky, nic ve zlém - poučte stařenu ? Když je výhoda pecičky, která není ani vidět, proč ji vlastně mít ???????????
Není tady
mno asi jde hlavěn o pocit a o to co tomu člověku vyhovuje a MC.netty píše že to není na první pohled vidět.. takže když se podíváme pozorněji
Není tady
Tiina napsal(a):
Maggie jestli se ti to líbí, jdi do toho. Není to tetování, můžeš to kdykoliv vyndat. Ale nech si to udělat u odborníka, ať s tím nemáš problémy.
Taky že jo.. už ho mám.. moooc se mi to líbí.. vůbec to nehnisalo a nebyli s tím žádné problémy.. nechala jsem si to udělat v čistém hezkém salonu.. u odborníka
Není tady