29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bambi napsal(a):
novy bbn je od sameho zacatku nedotazeny a za ty roky tam neudelali vubec nic. jestli meli bezpecnost na stejne urovni jako to prostredi, tak se divim, ze je nehacknuli driv...
Souhlas!
Není tady
máte nějaký tip, co jste dávali rodičům/tchánům k vánocům?
sorry že to už vytahuju, ale musím to vyřešit teď, protože předvánoční shon obecně nesnáším a naprosto mě míjí (už mám v tu dobu nakoupeno) - a letos obzvlášť se toho nechci v šestinedělí účastnit...
prosím prosím?
Není tady
bambi: a z jake kategorie a cenovych relaci si davate darky? Jestli jsou treba na deskovy hry, tak neco ve stylu carcassone nebo scrabble?
Nejaka knizka, pokud jsou vyletovaci, tak treba vylety v CR?
Není tady
Tak já letos tchánovce řešit opravdu nebudu...
A naši-zatím opravdu nevím. Bude to opravdu jen něco symbolického, co udělá radost. Mamce třeba posledních pár let kupuju takové ty keramické obrázky ne zeď, co můvají např. ve zdravé výživě tady u nás. Jsou takové oranžové. Už má podkovu, slona a kočičku. Věší si je na chodbu...tak možná přibude nějaký další
Já spíš už řeším děti. Nápadů bych měla spoustu, jim by se líbilo všechno. Ale nechci kupovat nic, co bude zabírat hodně místa. Lega už mají dost, kuchyňku a kočárek už zlikvidovali.... Tak zatím nevím. Nechci kupovat žádné krámy, co se tu budou válet, budeme mít fakt málo místa.
Ale nepřivezli jsme si žádné hračky do vany, tak asi tentokrát dám na reklamy a přemýšlím nad tou roborybou a nebo nad tou barbie se svítící ploutví. Sice jsem takové hračky nikdy nechtěla kupoivat, ale vím, že jim to udělá velikou radost, a navíc se to fakt hodí... no, uvidím.
Není tady
Teto, díky... deskové hry fakt ne, to oni na to nejsou.
jsem tak nějak myslela, že bych pořídila něco symbolického, za míň peněz, ale originálního. Zatím mě nic nenapadlo.
Jeden rok jsem komplet rodinu obdarovala látkovými taškami s vlastním zdobením... další rok jsem zase objevila výrobnu koření, kde dělali i dárkové kazety, tak jsem to nakoupila pro celou rodinu... ale letos mě nic takového nenapadá.
Abby, Vojtu a ostatní děti (synovec, neteř) už mám vyřešené, letos jsem objevila smart hry, vůbec jsem to neznala, takže jsem jak se říká "objevila Ameriku". Takže to dostanou. Vojta dostane na vánoce lyže + příslušenství (samo že bazarové) a na narozky smart hru "3 náklaďáky". Už jsem to objednala a nemůžu se dočkat, až to přijde, hned to budu zkoumat.
Není tady
Bambi, smart hry znám, už jsem o nich taky přemýšlela, ale nikdy jsem neviděla žádnou naživo zblízka a vlastně nevím "jak fungují". tak pokud ji budoeš moct vyzkoušet, tak pak poreferuj
Není tady
bambi: jasne, takovy darky jsou nejlepsi, takovy mam taky rada..
Co treba nejaka ta (pokud jsi uz nepodarovala, samozrejme ) domaci svestkonutela v hezkych sklenickach s nejakou ozdobnou etiketou?
I kdyz to by asi spis ocenili meststi..?
Ehm..jdu googlit, co jsou to smart hry
Není tady
Abby, mě to poradily holky pro neteř, že se jí bude líbit "duchová v koupelně", tak jsem koupila. Snad to bude úspěch :-)
Teto, ta nutela by šla, akorát jí nemáme tolik, abysme mohli být rozhazovační :-) je to obrovská mňamka. Taťkovi to velice chutnalo, když jsem mu dávala ochutnat, tak mu možná skleničku podaruju. ale to se mi tak nějak zdá málo...
na smart hry mrkni, líbí se mi pro naše prcky třeba "den a noc" "tajemný hrad" "chytré autíčko" nebo ty "tři náklaďáky". Já teda objednala ty náklaďáky, ale nejradši bych vzala všecky čtyři, nemohla jsem se rozhodnout. :-)
Není tady
bambi: ach, tak jsem stravila prolizanim stranek tech her Nektery jsou fakt moc pekny
A ta duchova vypada hodne dobre
A jak jsem to tak cetla, tak na nektery ty hry ja jeste nemam vek, ja jsem hodne, ale fakt dost, slaba v logice, tak se obavam, ze nektery ty hry by pro me byly neresitelny..
Urcite super Obavam se, ze synovec ma svuj osud zpeceteny
(uvidime, co napise jeziskovi
)
Není tady
Tak jsem je taky všechny prolezla Už mám uložené odkazy. Nejvíc se mi líbí Den a noc, to bych vzala asi Dorotce. A pro Terku jsem koukala na Aqua bellu. Sice ji píšou až od 6ti let, ale ty první úrovně určitě zvládne.
Dík Bambi, žes mi je připomněla.
Není tady
Abby, tu AquaBellu jsem měla ve výběru pro neteř, ale ona má 10 let, tak jsem nakonec vzala tu Duchovou. Neteř navíc občas i přespává u nás, večer vždycky hrajeme nějakou hru (piškvorky, člověče), tak jsem si říkala, že tohle může vzít a můžeme si to zahrát s ní :-)
Není tady
Spis ze zoufalstvi jsem vymyslela, ze si zkusime slepit retez z nastrihaneho (vcera bylo porad "kvak-kvak" - cvak, cvak ) stareho katalogu avonu. Ted se na ni chvili divam, ona je tak roztomila ve svem soustredeni a snaze natrit jen kousek prouzku, provlect ho okem retezu a zalepit...
Omlouvam se, ale musela jsem se nekde podelit
Co vubec delat s prtaty, kdyz jste doma? Na celodenni trajdani po venku uz to neni
Není tady
bambi napsal(a):
máte nějaký tip, co jste dávali rodičům/tchánům k vánocům?
sorry že to už vytahuju, ale musím to vyřešit teď, protože předvánoční shon obecně nesnáším a naprosto mě míjí (už mám v tu dobu nakoupeno) - a letos obzvlášť se toho nechci v šestinedělí účastnit...
prosím prosím?
Tak u nás jsme se domluvili, že dárky pro dospěláky zrušíme a budeme kupovat pouze dětem. Takže mi odpadá starost co našim, tchýni a babi s dědou. Jinak jsem babičkám dělala vždycky kalendáře s fotkami dětí a pak nějakou knížku či kosmetiku.
Není tady
Ahojky!
Bambi, jak to prosím vypadá s uzavřením naší skupiny? Já když tak taky někomu napíšu. Cítím se tu hrozně nesvá, jak je to veřejné.
Není tady
Super je hra Nákupní seznam (nebo košík) http://a-toys.cz/cz-detail-549218-hra-n … -list.html Docela zábavná varianta na pexeso. Tobi už je na to moc velký, moc si to pamatuje, ale na Berenku to musím zase vytáhnout.
Není tady
Maryt, nevím. Musí to založit ručně, psala jsem jedné moderátorce. nechci ji zatím urgovat, snad se ozve...
Teto, my dneska vytáhli modelínu po dlouhé době.. jinak hodně lepíme.
díky za tip na řetěz, to by se mu taky mohlo líbit.
Upravil(a) bambi (18. 10. 2013 15:06)
Není tady
Holky vydržte, vaši žádost jsem dostala, jste v pořadí (těch žádostí mám více), skupinu založím, bohužel to vše musím dělat ručně, a to za situace, kdy jsem na antibiotikách s nateklou pusou není zrovna sranda Věřím, že nejpozději během víkendu to vše doladím a nahodím. Díky za pochopení.
Není tady
Andreo,
díky za takto veřejnou odpověď!! Snad můžu mluvit i za ostatní když řeknu, že počkáme, hlavně ať je Ti líp.
Není tady
jinak my jsme právě dodělali letošní poslední zavařování... 9 litrů hruškovo-jablečné přesnídávky, tento týden už podruhé. Ale už asi fakt končíme. Někdy si říkám, jestli my nejsme praštění, zavařujeme furt něco. Největší letošní úspěch je ale asi ta švestková nutela a potom okurky - ty jsme letos dělali poprvé, naštěstí úspěšně.
hm, a taky jsem si dneska už vyhledala po netu nějaké seznamy do porodnice... ach jo, já se tak netěším :-( člověk na chvíli zapomene, ale jak se to blíží, tak je to čím dál reálnější :-( u Vojtíka jsem netušila do čeho jdu, kéž bych teď mohla být v tak slastné nevědomosti
Není tady
Uf, tak jsme právě s mamkou dodělaly dort k narozeninám pro mého 7mi letého bratránka.
Bambi, já myslím, že bys na to vůbec neměla myslet. Já to měla totiž úplně stejné. První porod mě strašně zklamal, vůbec na něho nevzpomínám ráda. Taky jsem se pak hodně bála. Ale druhý porod jsem si vyloženě užila. Konečně jsem si to mohla opravdu prožít.Bolelo to, ale bylo to rychlě a naprosto ukázkové
Není tady
bambi. DEVET LITRU???? Wow Mi se to naopak moc libi, jak jste takovi sikovni a hodne sobestacni
A divala jsem se na metrik, clovece, nejak to utika Ale ja verim tomu, ze to telo uz si to snad na poprve zapamatovalo, a uz to pujde lip..
Není tady
ahooj, zjišťuji stav metříku :-)
ok :-)
Upravil(a) Lazurka (19. 10. 2013 17:11)
Není tady
Ahojky holky tady odkaz na uzavřenou http://fora.babinet.cz/viewforum.php?id=244
Není tady