6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Liciáš napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Licí tedy tak to Sárince gratuluji. Je to holčička šikovná :-)
Naše Viktorínka si stoupá u nábitku a včera se zkoušela pustit, ale ještě jí to nejde :-) Ale říkám si že jestli takhle půjde dál tak uteče roku.Děkuji Jsem z ní úplně naměko, jak tu kolem mě pochoduje. Vikuška to taky bere hopem
Jojo začala lezt a za dva dny se postavila a teď chodí kolem nábytku, ale ještě jí to tolik nejde. Ale vidím to tak že v únoru regulerně chodí. Ona je taková všetečka :-)
Teď tady stojí u konferenčáku a studuje balení bombiček do pera co tady nechal Michálek.
A v mezičase okukuje stromeček. Je jím fascinována, ale nenapadlo jí k němu jít a zkoušet si u něj sptoupnout tak jí to snad vydrží.
Není tady
Liciáši, tak gratuluju, je to rychlík malej! :-)
Vojtík chodí asi 3 týdny, poslední 2 týdny už s jistotou... ale pořád jsme z toho oba hotoví, když ho vidíme ťapat... a taky jak ho to baví, to nadšení z nové dovednosti ... je to krásný.
akorát teda mám pocit, že mi tu každé 2 měsíce někdo to dítě vyměňuje... jak to ťape, je to úplně jiné najednou...
Není tady
Lici: gratuluju! U nas taky uz tyden pochodujem po par kruccich, delsi vzdalenosti vzdava a leze, ale zda se mi neuveritelny, ze je to uz rok! Ten clovek mi taaak strasne vyrostl...
A hlavne jsem vzpominala, 15., ze pred rokem byla snehova kalamita, tak jsem se rozhlizela, kde nas kde co ceka.. Kez by aspon na Stedry den chtelo dorazit nejaky cukrovani pro potechu pri pohledu z okna...
Není tady
bambi: male lezou uz viditelne horni jednicky, a to mi pripada jako vymeneny dite. Ty dolni zuby mi neprislo, ze udelaly tak velkou zmenu, jako ty horni klofaky...
Není tady
POZOR STĚHOVÁNÍ CHLÍVA!
Pro všechny, kdo k nám patří, nebo kdo by se k nám chtěl přidat:
náš chlíveček je přestěhovaný na nový babinet, to je zde: http://novy.babinet.cz/forum.php.
Musíte se registrovat (pokud teda už nejste registrovaní).
Po registraci najeďte nahoře na liště na "skupiny", v rozbalovací lištičce ještě jednou na "skupiny". Tam najdete skupinu "zimní kulíšci 2010/11".
Abyste ale s náma mohli plkat, tak se k nám musíte nejdříve přidat - tzn. napište soukromou zprávu nejlépe Abby21, příp. někomu jinému. (Skupinu máme uzavřenou, abychom se mohly hezky rozpovídat.)
Moc rádi vás uvidíme!
Není tady
Ahojky holky mě to tam nejde přihlsit a v liště skupiny mám ale pod ní další ne. Tak mevím kde nastala chyba a tudíž vás prosím o pomoc a přidání do skupiny. Přece tu nezůstanu sama. Díky
Není tady
šišu já taky nevím, jak tě tam přidat, ale už jsem psala holkám, aby to zkusily. To víš, že tě tu na ocet nenecháme Jsi tam už zaregistrovaná???
Není tady
ahoj šišu a zaregistrovana na novom si? treba ta pozvat do skupiny, teraz som pozerala na novom kde je to pzvanie a nemozem to tam najst, napis abby sz s tvojim nickom na novom babinete, ona nas pozyvala do skupiny a hned budes medzi nami
Není tady
šišu, psala Abby na novém BBN, že už jsi přidaná, takže to zkus znova. Je tam lišta, kde jsou skupiny a na tu když klikneš, tak už by tě to mělo navést. Kdyžtak písni, čekáme tam na tebe
Není tady
hoj ženské, co mi to zase děláte za změny já už jsem zapomněla heslo na nový baboš
Jinak zdravím všechny a doufám, že se moc nehoníte.
Není tady
Sádě šup, šup na nový, už tam na tebe čekáme
Není tady
Kuk! dočasné stěhování zpět sem...
nový bbn je hacknutý, tak prozatím...
Není tady
Už jsem tu taky, díky za info Bambi
Není tady
Není tady
óóó Maryt si aktualizovala metříky - krásné! :-)
metříky jsou tu přece jenom skvělé, nezdá se Vám?
Taky si budu muset aktualizovat :-)
Není tady
Tak...doufala jsem, ze vas tu nekde najdu, nekolikra tbehem dne jsem smutne sedla, ze nemam kam napsat takove ty materske reci, tkere nikoho jineho, nez nejakou matku s stejnym dareckem doma, nebudou zajimat. Samozrejme je to uz zapomenuto, ale jsem fakt rada, ze vas tu mam. Usvedcil me ten hacker ze zavislosti na vas
Není tady
holky akorát vám doporučuju, pokud jste čirou náhodou měly na tom novém BBN stejná hesla jako třeba do mejlu, nebo na FB... tak si to rači změňte....
Jsem to jen tak prohodila před Lukášem, že někdo hacknul BBN a proč to někdo dělá... a Lukáš říkal, že nejčastěji jdou po přihlašovacích údajích, protože lidi mají třeba stejné heslo všude.
no a samozřejmě e-mailové adresy, aby mohli rozesílat spamy...
Není tady
kolik hodin jsem tu strávila na metříky teď nemám čas, mám jediný volný den tak se najím a šup do práce - vařit, uklízet, vyluxovat .) krásný den
Není tady
Ahojky,
taky jsem koukala co se děje že nejde NBB :-( prý by měly jít udělat tady uzamčené skupiny tak jako na NBB u nás to za jarňata vyřizuje Holčička, ale dost mi to štve. To je pořád sem a tam a pořádně pak nejde ani jedno :-(
Není tady
mvkoty napsal(a):
Ahojky,
taky jsem koukala co se děje že nejde NBB :-( prý by měly jít udělat tady uzamčené skupiny tak jako na NBB u nás to za jarňata vyřizuje Holčička, ale dost mi to štve. To je pořád sem a tam a pořádně pak nejde ani jedno :-(
taky me to stve a obavala jsem se, ze to tak nejak dopadne... novy bbn je od sameho zacatku nedotazeny a za ty roky tam neudelali vubec nic. jestli meli bezpecnost na stejne urovni jako to prostredi, tak se divim, ze je nehacknuli driv...
Není tady