6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zdravím.. my byli dopoledne na cvičení, vojtík si to zase užil :-) akorát teda mám pocit, že už asi brzo sní mámu, tátu i koně s povozem... jí opravdu hodně... teď na oběd jsem nachystala misku zeleniny s tím, že zbytek dám do lednice na zítra... k tomu do druhé mističky rýži.. a on snědl obě misky, nic nezbylo! ráno celý jogurt a půl krajíce chleba.. pak banán (máma si 3x kousla), pak 200ml nádobku přesnídávky s kašičkou a druhou půlku chleba.. no teď ten oběd. musíme se mít na pozoru :-)
je u vás u někoho ten smog, jak o něm furt mluví?
Asi Liciáše to dostihlo? když píšeš že je u vás mlha?
když jsem ráno jela do města na to cvičení, tak jsem zažila šok - u nás svítilo sluníčko a ve Zlíně hnusná mlha, zima a dokonce "nasněžilo" z toho smogu.. no FUJ.
Maryt - není Madlenka z toho smogu nemocná? ten kašel a rýma bez teplot...
Máte plány na prodloužený víkend? udělají si vaše drahé polovičky volno v pátek?
my jedeme do Čech za kamarádama, mají nově postavený domek :-) Přijdou tam na kolaudační párty i další naši kamarádi, tak se moc těším.
no ale je to skoro 400km, tak na cestu se netěším. po delším rozmyšlení jsem rozhodla, že vojtík pojede ještě ve vajíčku... novou sedačku dáme až potom (ještě ji teda nemáme koupenou). na tu delší cestu jsem si říkala, že to bude lepší ještě proti směru jízdy.
Není tady
Bambi - my půjdem ve čtvrtek na oběd k babičce a v pátek manžel bude betonovat - pokud teda bude doma a počasí dovolí - chodbu a tím snad už skončí práce na baráku
hledám na slevomanu nějaký prodloužený víkend na zimu - únor - březen - chtěli bychom s manželem odjet sami, nevim, jestli nevezme nakonec děti s sebou, ale koukám na ty ceny, tak do 2 tisíc se to dá sehnat + benzín a něco tam, tak to 5tis bychom se vešli, tak to večer proberem
bambi - tak si užijte pořádně víkend !!!! u nás byla mlha a vyloženě smog ráno vidět, ale teď už svítí sluníčko..jen je ve stínu jen 1 stupeň, takže až se jája vzbudí, tak půjdem jen na chvíli ven..za oknem je taaak krásně
vojtík sedí a hraje si s knížkama, cdčkama co máme v knihovně..no sem zase uplně dojatá, jak si krásně hraje, zkoumá, prohlíží
Není tady
Krtí k doktorce máme jít příští úterý, ale zvážím, jestli k ní nezajdu dříve Vážně mě to štve. Vypadá to ale, že jsme to podchytili v začátku, tak ted se to bud zase zhorší, že to bude mít do krve, nebo zlepší. Doufám v tu druhou variantu
Bambi na to, že jsme na horách, nás dneska smog dostihnul. Je tu po*ná mlha, ani ven jsme dnes nešly. Kamrád na fb psal, že byl na Lysé hoře a tam je překrásně, ale že jde vidět ta mlha, která se drží dole
Na víkend zatím nic neplánujeme, ale tatka má v pátek volno, tak nejspíš spácháme bazén a potom možná na návštěvu k příbuzným, kterým to slibujeme půl roku
Není tady
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs … lysa_hora3 No a tam dole v té mlze bydlím
Není tady
Liciáši,
no fuj, z Lysé hory to fakt vypadá drsně! Bohužel, k nám to dolezlo teď... ještě kolem 14hod. bylo v pohodě, slabý opar, sluníčko... ale teď už je venku mlha jak blázen a špatně se mi dýchalo. no je to hnus!
Není tady
ahojte,
bambi ako vzdy u nas bude pracovny cely tyzden nic necakane.. muz robi v oblasti IT, programator ale to neni podstatne, podstatne je ze zalozil firmu pred dvomi rokmi on a jeden technik a proste stale sa im nieco stavia do cesty, ci uz traja nepodareny zamestnanci ktory postupne boli a musel ich prepustit, prisiel o dost korun dokonca jeden kradol....ma toho hodne vsetko musia robit dvaja, mesacne maju velke naklady, aby prezili musi makat, nevycitam mu to, vidim ze s jeho hlavou by to dotiahol daleko ale nechapem kde je chyba ked maju toho ako na... a stale nie je cas ani peniaze... uz uz sa zda ze sa rozbehnu a znovu nieco..jo a mimochodom mu v nedelu odisiel disk kde mal vsetky projekty, no ak to neda dokopy tak neviem krti bambi je to tazke neda sa to takto vysvetlit, klukum sa snazi co najviac ako moze venovat ale samozrejme je to malinko...byt sam sebe panom neni nic moc dobre, ale druha strana mince pri nasej chorobnosti mi dobre padne ked moze rozhodnut ze nas zavezie tam a onam..alebo v pripade potreby robit z domu... mrzi ho to, stve je z toho nestastny ale snazi sa to robit ako najlepsie ide...ine by bolo keby bol v praci a boli by sme mu sumafuk, bol by tam ze by nemusel...a horsia varianta je ze mnohokrat sa stava (nemyslim nikoho z vas dievcata) ze chlap je doma a clovek ani o nom nevie pripadne len ked sa onho "podkne" , to by ma asi vytacala do nepricetna, on ked je doma tak sa nam venuje..dnes napr. rano isiel s filipkom na cvicenie s ocami, potom ho hodil do skolkz, na obed ho vyzdvihol, stavili sa doma, zobral ho na prezutie pneumatik a zas ho doviezol a po ceste sa stavili na zahradu chvilku pozriet... je to sice raz za sto rokov ze ma pol dna volna, teraz bude do noci v robit, to znamena aj do dvoch do rana ale co uz narobim.. som mu zartom povedala ze uz by 10 zien od neho zdrhlo, ked sme sa cez vikend o tom bavili ze takto to uz nejde...
bambi v dobrom zavidim jedenie, nas oli ma katastrofalne jedenie, uz neviem co s nim, rano kasa, to s 10timi hrackami zje, svacina trocha z bananu asi tri odkusnutia a mlieko pred spanim, potom mlieko v spani, spi dve a pol hodiny, obed, nechce ani domace ani kupovane proste nic, pred tyzdnom mal ze zjedol pol velkej sklenicky tak to som jasala, posledne dni da tri lyzicky a konci, vcera som mu nedala NIC do 16tej len kazdu hodinu skusila tu zeleninu, nedal si ani lyzicku.. nakoniec som vymekla ale nevymrcoval si dala som jogurt a ten zblajzol ani som nekukla, podla mna by vydrzal az do vecera do kojenia..uz neviem co s tym jedlom priberat asi pribera, ale uz mam normalne stres pred obedom..on cestoviny samotne zje, zje kusky masa, ale to je tak vsetko a to stale jest nemoze.... on len vidi misku uz je na nu alergicky, aj pri kasi musim sa pomaly stavat na hlavu aby zistil ze to neni zelenina ale kasa... a to uz tak pekne jedol...
co varievate doma, co im varite ked uz su vacsi?
Upravil(a) stvorlistok (15. 11. 2011 20:46)
Není tady
Čtyřlístku,
no my jsme ale taky s jídlem zápasili... nechutnala mu zelenina na oběd... tak jsem ho prostě nechala hladového, ale on teda měl hlad, kňoural, pořád za mnou lezl a pak i plakal.. tak jsem mu zase ohřála tu samou zeleninu a furt to nechtěl... pak šel spát a po spaní jsem mu zase dala tu zeleninu, tak už ji většinou snědl ani nekníknul...
když mám ale dojem, že mu něco nechutná, tak mu to příště nedám. ale ten den mu nic jiného nedávám místo toho.
jo a k obědu dávám v misce zeleninu s masem (kašovité s kouskama) a k tomu zvlášť přílohu - zemáky, rýži nebo těstoviny nebo chleba. takže dávám lžičku zeleniny a kousek přílohy na žmoulání v pusince.
zeleninové směsi nevařím, dávám kupované skleničky, ale přidávám do toho svoji zeleninu ze zahrádky (mám nadělané kostičky v mražáku) a většinou to naředím vývarem (taky kostička z mrazáku). takže jedna sklenička je pak na dva dny.
a zkoušela ses prostě "nestavět na hlavu"? když nechce, tak mu prostě nedávat? nedostal by pak hlad?
sice se ptám, ale sama vím že to je těžké - když mi nejedl, taky jsem to špatně nesla a nemohla jsem to nechat jen tak...
a s tou prací tvého muže je to teda na pytel. jak podniká, tak je to marné... to je práce neustále a furt a nepřetržitě. ach jo, je odvážný a obdivuju takové lidi. Můj otec taky podniká, začal když mi bylo 11 let... od té doby pro mně prakticky cizí člověk - pořád v práci, služební cesty dvakrát do měsíce na týden... opravdu tě obdivuju, jak tu mužovu práci neseš, jste stateční oba a moc!
Není tady
jo a čtyřlístku,
když to Oli nechce z misky, tak co mu to dát na talířku a jako kousky? Vojtíkovi nejvíc chutná třeba mrkvička ode mně z polévky, normálně kousky... chleba taky jí kousky, i zemáky... tak kdybys uvařila třeba mrkev na měkko a dala mu ji s těmi těstovinami?
Není tady
Teto,
pobavilas!!
tetamon napsal(a):
Krome jedne holciny jsme tam byli jedini bili (no, vlastne jen my s Jasminkou, tatka barevne zapadal ).
a tohle mě dorazilo
tetamon napsal(a):
bambi: (jsem tak mimo, ze jsem chtela napsat bimbo, konec japonec...)
Není tady
bambi no on prave ked sa na hlavu nepostavim, tak nic nezje.. v minulosti bolo ze si vydindal kojenie, ale teraz nechce ani to kojenie..zrusila som veskere piskoty, krupky, vidi to u filipka ale olimu nedam, niekedy si poplace, poknoura, ale filipkovi ich brat nechcem, ten sa naje normalne a obcas ked nieco ma medzi jedlom filipek tak mi to nevadi, sladke veci nemava, to zas nezavadzam, ziadne cokolady ani lentilky proste nic stacilo parkrat ze nieco take bolo doma a uz nejedol obedy a len knoural filipek ze chce sladke, na chut mu upeciem babovku alebo nejaky kolac ked chceme mat nieco dobre... len potom ked olimu mu nic nedam ked ma dlhe spanie sa budi asi hladom aj 5krat.. ale teraz ma asi aj rozhodene to brucho.. dnes som mu dokupovanej sklenicky rozmackala bramboru tak o tej pol piatej zobral asi 4 lyzicky ale aj to s knizkou na stolicke ... a to jedol naposledy o osmej rano kasu. a medzitym dve kojenia nic viac. dokonca ked som potrebovala chvilku aby vydrzal v stolicke nechcel ani chleba a to uz je co povedat, ten bastil kedysi hodne.
muz sa prave snazi aby to tak nedopadlo ako u vas, pozna to od seba z domu.. aj v lete sa snazil co najviac, ale je to tazke, este teraz je v praci, skoci nakupit este teraz aby som mala zajtra z coho varit a bude pokracovat v praci.. som hovorila nikoho sa nechcem dotknut ze keby robil pri pase, to by znamenalo ze by robil skoro nonstop to by nam bolo sveta zit..takto pri tejto vytazenosti sa stane ze sam sebe vyplatu neda..vtedy sa berie z mojej materskej ktoru inokedy nepouzivam, pretoze vsetko ide z jeho penazi...ja neplatim v podstate nic, len po novom stravu filipkovi v skolke..preto sisu obdivujem ked vydrzi s nervami ked jej chlap vycita kde utraca..
sisu ako je dneska? si sa neukazala
a teta tiez nepodala hlasenie o jasminke
Není tady
kym som dopisala teta napisala
bambi kusky takto mi zje, ale neviem co mu varit kuskovo, brambory kuskovo nechce, dneska ked som mu dala nakrajane len to olizol a dal prec, cestoviny tych zbasti hodne, na vlasky maso to trochu zje...ale neviem co viac uvarit, mrkvu som samostatnu davala surovu tu nechcel.. syr mi zbastil tiez... banan zobere cely rozmackany nechcel nikdy, takze on skor takto jedlo nachystane pre velkych ale neviem co mu tak davat...
teto tak to mas fajn ze vas tak dr presetrila, nas by povedal vyckat tri dni a crp by nerobil ako ho poznam uz som tam dvakrat s horuckou takto bola... zuby zevraj sa hovori ze su do 38, ze dr casto hadzu vsetky teploty na zuby ale ze to je blbost, ze tie vysoke uz je nieco ine... tak snad uz to bude za vami
Není tady
teto s cakarnou som sa pobavila a s bimbom tiez ja este dovaram a zaplujem do postele..nas oli uz je zas alergicky na postielku... a to uz tak pekne zaspaval... dnes rano som konstatovala ze keby tak vstavali o siedmej to by bolo..potom som zmenila ze o siestj a nakoniec som usudila ze by mi stacilo aj 5.30
Není tady
teto febrilne krce nie su len strasak su nebezpecne hlavne aby neupadlo do bezvedomia, nemala spatnu farbu... to by si poznala...my mame davat stvr diazepanu pri horuckach po tom poslednom vystrelovani ruk a noh..ale to ta nechcem strasit len som odpovedala
Není tady
Ahoj holky,
dočítám Vás v podstatě denně, ale večer jsem už tak vyfluslá, že už nemám sílu napsat..
Je to tu ted s těmi nemocnými a plakajícími dětmi a smutnými maminkami takové celé smutné.. jen Krtka vždycky zazáří jak sluníčko tím svým optimismem a pořád dobrou náladou..
U nás to teď bylo pár dní taky na kaši, v noci se furt budí, přes den protivka, a co víc, byl velkej problém zácpovej, od té doby je už trochu líp.. bílá aktivia a vůbec bílé jogurty docela fungují.. do toho jsem jeden den zalitovala Lici a jejich opruzeninu, že u nás zatím byla jen jednou a hned jsme ji zvládli, no a šup, den ze dne byla Anička opruzená ve velkém, takže hysteráky, nenechala si na prcku sáhnout, takže taky umejvání v umyvadle přes den, a na noc jsem jí natírala drahým Hemagelem, ale to prostě souvisí s těmi zuby a s teplotou, v moči se vyplavují toxiny, zřejmě, takže to k tomu bohužel patří.. no a dneska KONEČNĚ! se mi zdála od rána nějaká veselejší, tak jsem se nenechala odbýt a jsou tam, prořízly se jí obě dolní dvojky najednou.. a tak koukám ze srandy do kalendáře, jaké jméno jim dáme, a ejhle, on Leopold :-) tak jsem se tu chechtala, že my protě nemůžem mít zoubky s normálními jmény Janička, Alenka, my se vždycky trefíme fakt do podařených :-) Milivoj, Vavřinec, Fiakři a dnes Leopoldi
Jinak práce na domečku pokračují pomalu, Aička mě prostě nic nenechá udělat, Toník taky do večera v práci a už je pak unavenej něco dělat, o víkendu se střídáme u malé a aspoň už jsem si vybalila všechno oblečení, no prostě, krabice a pytle a konce nikde nevidět.. jedna věc navazuje na druhou, a celej řetězec začíná tím, že zatím nemáme peníze z prodeje mého bytu, protože slečna na to nespěchala, taky si brala úvěr, než to všechno proběhlo, zatím ještě nejsou ani peníze na notářově účtu.. takže se to celé zdržuje a zdržuje..
Koukám, že další srazík v Brně bude tentokrát iniciovat 4lí, aby vychytala mezerku, když budou všichni zdraví :-) no a koukala jsem se na tu dětskou kavárnu u Křenové, jako dobrý, ale ten koberec pro děti nemá ohraničení, takže bychom je tam neuhlídaly.. musím najít něco jinýho..
Tak marodům puspus na brzké uzdravení..
A Šišu, moje mamka měla kdysi něco podobného s tátou, ten taky dost škudlil, no a tak se naštvala a zařekla se, že než by jí předhazoval, kolik utrácí, nepáchne do obchodu a jestli chce jíst, musí nakoupit. A ten koukal, a velice brzy pochopil.. takže tak. Je v tom trochu rozmazlenosti, jak to tak popisuješ, a tam asi nic jiného než léčba šokem nepomůže.. Jestli chce drahé auto, a asi ho měsíčně splácet, tak ale trvej na tom, ať ti na začátku měsíce dá pevnou částklu na domácnost (dobře spočti i s rezervou) a domluvte konkrétní částky na dárky, přes které nepůjdete.. tož asi tak, ale ty si to určitě nakonec nějak zařídíš po svém.. držím pěsti pro štěstí
No a já ještě nemám na vánoce nic, jen pár nápadů, teď chystám kalendáře s Aničkou, a do toho má taky máma s tátou ještě narozky a ségra hned po vánocích.. dospělákům jen drobnosti, větší věci pro Aničku :-)
No a k dluhům.. když jste to zrovna psaly, tak jsme se my vztekli s tchýní.. furt nadává, jak se jí nedostává, živí ještě švagra nemakačenka, furt na něj nadává, ale stejně mu navaří a zatopí a zaplatí dluh z telefonu.. tak jsme spolu vybrali pro ni novou postel, český výrobce za dobrou cenu, no naštvali nás, použili na dno zmoklej sololit, takže fleky, pak to čalounění přidělávalo nějaké prase, jako drží to, a na vrch to vypadá dobře, ale vespod fuj.. špatný šroub, dávají jich tam 8 a nemůžou je zkontrolovat.. no děs.. tak pořád má plnou pusu keců a stížností.. no a pak jela na zájezd s Beckem, ještě jsme ji varovali, ať hlavně nic nekupuje, jen jede s kamoškou na zájezd.. no a oni z ní chytrýma trikama vytáhli 60 000 !!!! no my jsme mysleli, že nás šibne.. prodala jedno pole a hned to uvalila za takový zbytečnosti.. takže velká akce s rušením smluv, snad to půjde, ale bude asi platit pětinu penále.. no a pak jsme zjistili, že si toho stejně půlku nechala, vrátila jen za 30 000.. nádobí, prej Solingen, hahaha, za 15 000!!! a má to cenu tak 5 000, no a vysavač s tepovačem a vyvíječem páry, žehličkou.. za dalších 15 000.. děs, prej nám to dá k vánocům.. my máme vysavače dva a 3 žehličky.. tak jsem řekla, že mi to nesmí přes práh.. že nemám za co koupit Aničce novou sedačku do auta, bude mít opotřebovanou po kamoščinejch dětech, a ona, místo aby se zeptala, co opravdu potřebuju, jí nakoupila k vánocům fůru zbytečností, blbostí, s odpuštěním, a mně nějaké šperky (furt jí říkám, nic nekupuj, já to tolik nenosím, a zlato už vůbec ne, radši bižu a to ví, že jsem si teď koupila od kamarádky, která vyrábí).. no prostě, ona je fakt pošuk.. ale já už se do toho montovat nebudu, protože pak budu nakonec špatná já a jsou to její peníze, holt ťo rozfrcá a sama z toho nebude mít radost..
talk jsem se zase vztekla.. jdu do hajan. papapa... a Anička je vzhůru, ach jo..
Není tady
Hezký večer,
taky pravidelně dočítám, jen nějak není čas odepisovat
My s jídlem problém nemáme, jogurty, kaši i pečivo jí krásně, zeleninu vyloženě miluje. jediné, co jí prostě nejde, je ovoce. Občas vezme na milost přesnídávku, ale čerstvé vůbec ne. Ani banán, který dříve jedla tak si říkám, aspoň, že má ty ovocné jogurty. ˇKdyž ji do něj přidám čerstvé, tak to samozřejmě okamžitě pozná
Noci u nás pořád hrůza, jak se jí prořezala ta horní jednička, tak dvě noci byl klid, jenže teď se jí tlačí ta druhá, takže opět každou hodinu řev, ach jo. Jsen přesd den jako mumie, je to horší než šestinedělí
Jinak novinky z domečku-24.11 nám přivezou kuchyň, takže ji Zdenda smontuje a můžeme se stěhovat Jupííí. Ale usoudila jsem, že cukroví už v domečku asi nestihnu, takže jsme s mamkou dneska začali péct. Už máme těsto na perníkové chaloupky. Doma si pak jen když tak dodělám nepečené. Škoda, docela jsem se na to pečení v nové kuchyni už těšila. Tak si to vynahradím příští rok
Lazur, ohledně tchýně s tebou plně soucítím
Dobrou
Není tady
Ahoj holky, každá máme nějak to svpje trápení..já jsem teď volala do nemocnice a výsledky stále nejsou úplně dobrý. Navyšují Lindě množství toho hormonu, co potřebuje. Takže je to definitivně defintivní, že to má doživotně. Mě se chce úplně brečet, už na ní nikdy v noci nebudu protivna ! Fakt :-/
Není tady
Dobrí ráno,
tak jsem Vás dočetla jak začít
s manžou jsme si to vyříkaly má prblémy v práci a má obavy že budou propouštět prý opět začíná krize, ale naštěstí se patl mistra a ten mu odpověděl že by šli první chlapy bez dětí a rodin no necháopu ten jejich princip:dumbom:
Pak jsem mu řekla hlavně ať to semnou neřeší před Nikčou přece jen má rozum a nejhorší je že mi pak řekne maminko nekřičte na mě a ne sebe
hodně jsem mu vyčetla , a celou neděli se semnou nebavil a poznala to tchýně a samozřejmě to začala rozebírat atd. a pak nám švagrová oznámila že byli opět na umělým v CAR a opět se to nepovedlo už po 4 a raději to tu nebudu rozebírat jak tchýně začala šílet a atd.
Tak jsem řekla manželovi hlavně ať si uvědomí že může být rád že má 2krásné a zdravé děti a to je podle mě nejdůležitější já prostě chci pro ně to nejlepší a když si představím že mohla být Nikča postižená no raději nemyslet. Tak mi řekl že mám pravdu a uděláme kompromis. Dáme bokem peníze na jídlo a bokem na ostatní výdaje. Zavedeme sešit na zapisování a všecky účtenky si budeme zakládat. Pak spočítáme kolik vyjde měsíční výdaj. Takže uvidíme jak to dlouho vydrží a bude klid. a abych nezapomněla ukázala jsem mu všechny dárky i pro něho a věřili byste jak zůstal hledět jaký věci mám a zbhlavně že tam není žádná hračka. Ještě uznal že tam jsou dobré věci.
A to nejdůležitější je že se mi omluvil, že to přehnal.
Mi také válčíme pořád s rýmou taky jsme měli ty kapky s antibiotiky a sterimar a holky rýmu pořád mají ji zelenou a jedeme na druhý týden. Deniska mi teď taky nic nejí a je strašně protivná a nevydrží sama i špatně spí jak přes den tak v noci.
Nikola ta je ze školky tento týden ještě doma začalůa nám bezdůvodně zvracet samotřejmě něco zhubla tak jsem ráda že do ni dostanu něco suchýho. U mudr. jsme byli asi to má podrářděný teplotu a průjem nemá. Takže taky mám starosti s mamkou opět zase se vyvrátila posílají ji na vyšětření s hlavou.
Není tady
antall, naše trápení se zoubky a rýmičkama jsou úplně trapné, když čtu co řešíš ty...
Není tady
šišo,
no to je supr, že jste si to vyříkali!!! a ta švagrová, to je mi móóc líto a hlavně že vy si vážíte svých krásných děti!! my jsme taky seděli v CARu a není to nic moc na psychiku teda!
ten sešit na výdaje vám moc schvaluju!!! uvidíš, že vám to pomůže pro přehled a pro představu...
Není tady
AHojky,
tak jsem vás dočetla.
Antall - moc mě to mrzí, věřím, že je to těžké, ale je tot aky jen maličkost..sice denní povinnost braní hormonu, ale furt je to jen prd oproti ostatním tragédiím ! a hlavně - přišlo se na to včas, je šance to řešit !!! kecá se mi to dobře, když to nemám já u svého dítka, ale věřím, že je to jen maličkost v podobě té povinnosti !!!
Lazur - tchýně je pěkně švihlá - s prominutím - moje tchýně taky jezdí s beckem - švihlá je, ale využívá jen krásné ceny a výklady odkejve on je to šílený nápor na psychiku a ne všichni umí říct ne - a věřím, že to ve finále myslí dobře - nechce jim říct ne a řekne si - to se hodí na Vánoce - ale bohužel nedomyslí, že žehliček už máte dost jsi v roli snachy, takže vždycky bdueš špatná - maximálně se ti jednou na msrtelný posteli omluví - ale ona to třeba ví, ale je tvrdohlavější aby to přiznala - tak pevný nervy ! a když se tě zeptá co na Vánoce nebo narozeniny malý tak prostě šup - sedačku do auta a basta
4lí - s tím jídlem soucítím - máme to samé...kaši nejí vůbec - maximálně krupicovou - ale musí u toho mít knížky, který prohlížíme, nebo nějaký hračky - většinou jich cca 15 shodí na zem, takže já je sbírám, aby jedl..no děs !!! jak krásně papal obědy, tak to už taky neplatí...většinou na něj zabírají právě kousky vedle, který baští sám a do toho do něj cpu lžičkou ostatní...
jinak teda už dostává všechno - vařím méně slaný - předtím to bylo taky skoro neslaný, takže skoro bez soli, bez koření atd..takže to jíme všichni, jen manžel si to dochutí pepřem a solí... a to jí relativně dobře..jakmile na něj zkusím banán na lžičku, nebo přesnídávku tak se normálně ozve jako že to ne je to sranda, ale nechci druhý dítě nepapací - je to dennodenní boj o kousek potravy do žaludku jiřík má s velikou slávou už 12kg
šišu - to je dobře, že ste si to vyříkali, je to těžké - my sme te´d s penězi na štíru, bráním se sešítku - manžel by sice viděl, že i to pivko něco stojí, ale zatím je to snad dobrý... sice máme do konce měsíce třeba 2000, ale už sem na to 5 dní nesahla, není potřeba...a věřím, že z toho ještě ušetřím...větší výdaje děláme na začátku měsíce..bokem ještě šetřím na dovču, ale to se samozřejmě vytáhne když bude potřeba...serou mi, že mi od tohoto měsíce budou posílat jen 3800, ale holt sem šla rovnou rodit ze školy, tak je to můj problém
takže tak..a na koho jsem zapomněla ?
tetaa - to bylo asi CRP a nemoc asi opravdu 6. - my to měli stejný - crp nízké, teploty se nedaly srážět a po 3.dni šup vyrážka - až se u vás objeví, můžu poslat foto, abys měla představu jak to vypadalo u nás
Abby - a co bduete letos všecko péct ?šak v prosinci máš moře času na pečení - tak okus novou kuchyň
a co ostatní místnosti, kdy je uvidíme ? a co tchýně na to že se odstěhujete před Vánoci ?
Není tady
teta - vydrž - zkus dát octový ponožky - ccca 1ku 1 ocet a voda, namičot ponožky - a dát - nám nejvíce fungoval obklad na hlavu - odtud odchází teplo nejrychleji, tak to zabíralo, ale vypadá to na tu 6ku - u nás to taky pdoobně probíhalo - nešlo to prostě dolů a vylětělo mu to i na 39,3 a to už sme běžely k dr, páč to stoupalo furt...
tak držím pěsti
Není tady