6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky tak mi máme rajskou polívečku tu miluju a rýu a kuřecím masem se zeleninou.
Mi byli ráno u mudr. začala holky i kalat a rýmu mají teda tentokrát pořádnou. Dostali nosní kapky s antibiotikama a jetě nějaké dalí na uvolnění. A v pondělí kontrola a nasiv u nemáme vůbec pouívat protoe jsou na něho u neimuní. No prostě nezabírají.
Poradnu máme a na prosinec 5. obě dvě.
Holky potřebuju nějakou dietku straně jsem přibrala co jsem změnila antiko . Kila lezou na horu já sama diety nikdy nepotřebovala dret ,ale teď no mazec. Nejím po sedmé večer popřípadě jen ovoce, sladkýmu se vyhýbám velkým obloukem ale jsem veliký kafař 4kávy mi nevadí já se toti vyvrátila u mudr. jak jsem byla na nefro a zjistila mi straně nízlý tlak a mám pít kofolu a kafě. Kolu ráda nemám vadí mi bublunky ale to kafe. A to je problém u to idím karem, ale to pak padám na hubu.
a u nás noc jak tak dobrá.
Teď tu holky řádí spolu e prolízají krabicu od dárku na vánoce a mají z toho velikou srandu, a s nikčou jsme ho oblepily a pokreslily.
Není tady
Holky, tak mi paní poslala konečně návrh kuchyně i na nail, tak se můu pochlubit. Jsem z ní nadené, tak vám ji prostě musím ukázat i tady
Uploaded with ImageShack.us
Jinak u nás bylo dnes rizoto.
Není tady
Ahoj holky!!Jen v rychlosti nakukuju a dočítám. Tatínek má dnes dovču, tak není čas. Ted odjel i s malou k parodičům, tak já rychle uklízím, peru a skočila jsem se i já do vany zkulturnit Včera jsme koupili golfky, tak je dávám do pucu, ale nejspí je vytáhneme a na jaře. Koupili jsme z druhé ruky, v pěkném stavu, tak snad budeme spokojení
My dnes měli penát a zítra jsem se pozvala na oběd k mojí mamce a v neděli nás určo jako kadý týden pozve tchýně Tak mi odpadá vymýlení jídel na víkend
Krtí cvíčo dopadlo dobře. Sice jsem více svaly cítila a včera, ale dalo se to. Jen já moc nemusím posilování a tohle bylo vyloeně o posilování. V neděli jdu po roce a půl hrát florbal a to bude jiný záhul. Tam jsem po 10-ti minutách spocená jak my Natěstí budeme mít 2 střídače, páč po takové době bych celou hodinu asi neuběhala
Abby kuchynka krásná, tam se bude vařit A kdy se budete stěhovat??U na vánoce, nebo později???
Maryt jak to jde u vás???Vidím, e kadá z nás tady má zkuenost negativní s dluhy někoho jiného a Bambi s Kit to napsly moc hezky. Bohuel doba je taková a lidé nedomýlí následky
Vigantol dávám, kdy si vzpomenu Od té doby, co malá mejdí kolem konferenčního stolku ( kde jsem ho měla od narození poloený ), tak pořád zapomínám, protoe jsem ho musela dát jinam. Ale pokusím se polepit, kdy vy vechny ho tak poctivě dáváte.
Nic musím letět, za chvíli mám rodinku doma a před sebou plno práce. Pěkný víkend vem. Pa
Není tady
iul ovoce večer neeee!
Ovoce má taky hodně cukru a při dietách se doporučuje dopoledne, odpo ne a rozhodně ne večer.
Holky co hubnete drím vám vem palce, a to taky dáte. Stojí to fakt za to. A nedávejte si na začátek příli veliké cíle, jako rovnou 15 kilo dolů a podobně. Mohlo by to demotivovat. I 5 kilo je pěkně znát a rozhodně to je taky výzva. Bojujte!
Abby kuchyňka pěkná, tam se bude vařit samo
Jetě se musím pochlubit, Berunka dneska začala apat za ruce! Nevodíme ji tak, ale jak jsem ji drela, aby nespadla, prostě se rozela a dala rovnou snad 5 metrů! Úplně suverénně. Zatím chodila jenom kolem nábytku, bokem, chození dopředu je novinka. Tak se nám brzy rozeběhne, beruka nae. To teprve bude dílo
Není tady
Zdarte, vy jste teda zdatné kecaleny :-)
Abby,
no pááááni, kuchyň skvělá! takový tvar je naprosto úasný, protoe má spoustu pracovního i úloného prostoru a přitom to nemá nikam dál ne 1,5kroku :-)) a to okno v čele, no super!
krtkaa napsal(a):
neteři sme k roku kupovali růovou motorku ....
uila to?? ptám se proto, jestli si o motorku říct pro Vojtíka... :-) narozky a vánoce vrámci jednoho týdne, ach jo. jenom nezodpovědní rodiče jako jsme my to tak dítěti naplánují :-))
MARYT,
tak to je OK, e sis dala takový závazek... teď ho jenom dodret.. takoví dobráci, kteří nedokáí říct ne, to mají těké, e?
docela jsem si to uila, na S i na V mě hodně lidí vyuívalo... protoe jsem tak nějak hodně uměla s počítačema a spoustu lidí ne... tak jsem měla spoustu kamárádů, kteří najednou přestali být kamarádi, kdy byla seminárka odevzdaná...
můj manel ale razí mylenku "hlavně neukazovat e něco umí" - a já myslím, e někdy takové nekodné "já nevím" ( i kdy vím) nebo "nejsem si jistá" (i kdy si jistá jsem), dokáí divy...
a ty sedačky ti Maryt nějaké polu. vybíráme taky v třídě 9-18kg, pak koupíme tu dalí... ale bude to pěkných pár stránek
Není tady
Ahoj holky,
omlouvám se, e vám sem lezu, ale koukám, e jste probírali deskové hry a my jsme na to s manelem trochu ujetí
Take jestli můu radit, pokud hru pro dva, tak vynikající jsou Osadníci jako karetní hra, stojí to cca 400,-. Klasičtí Osadníci se taky dají hrát ve dvou, ale my s manelem tu karetní verzi opravdu hráli hodně, bavilo nás to ve dvou mnohem víc ne klasika.
A Carcassone je fajn, pro dva doporučuju Carcassone Hrad, to je jednoduí ne Osadníci, nemusí se u toho tolik přemýlet, je tam i míň pravidel, ale je to taky dobře hratelný, zvlá pokud jste před tím moc nehráli, tak se vám to bude hrát líp.
Není tady
dobry vecer dievcata
a je to tu, oli urobil dnes prvy krok stal ja za nim a chcel si zo stolicky nieco zobrat a zrazu jedna noha druha noha a uz bol pri stolicke.. bol to len kusocek ale bol a bol taky vychechtany a od vtedy skusa viac a viac, doteraz stal bez opory a automaticky isiel na styri ked sa chcel niekam dostat, teraz stoji pozera a rozmysla ako to zoberie
Není tady
OLIVEROVI gratuluju!!!! to je teda něco, takových hláení se tu postupně vyskytne víc, e? Oliverek si teda k té první svíčce dojde hezky po dvou? no to je úasné! :-)
to dokázal předběhnout i Madlenku?
Není tady
bambi dakujeme uvidime ci sa rozchodi do narodenin, filipek to stihol, musim najst presny datum, ale oliho datum si budem pamatat, pekny si vybral..a sranda mal to iste bodycko co filipek vtedy, si to pamatam ako dnes a chcela som mu dat aj tie teplaky rano, len som ich nemohla najst som sa ho snazila natocit ale bol uz vecer a nepodarilo sa... a klasicky som mala zaplnenu kartu na fotaku
madlenkovic uz urobili davno krocky, takze my mame striebornu
ja robim este pizzu a este mam vesat pracku a asi aj maso na stave este budem robit, kupili sme vcera tak nech sa nepokazi.. jaj to zas bude dnes dlhy vecer
jo a noci uz nechvalim minula noc zasa o nicom, trikrat pil, od 4do 6 mal pauzu no katastrofa
dakujem moc za tie spolocenske hry vsetko nastudujem a nieco objednam, uz sa tesim ked budeme nieco cez sviatky hrat, sa tesim na vianoce ako dieta ta vona stromku, vanilkove rohliky, rozsvieteny stromecek vecer..este keby pekne snezilo no nic idem domiesit cesto
Upravil(a) stvorlistok (11. 11. 2011 21:44)
Není tady
jejda Čtyřlístku, tys mi teď úplně připoměla Vánoce! :-)) jak to píe o stromku a o rohlíčkách, no úplně mi to tu teď voní. u aby to bylo!
dneska se Martin nepochlapil, tak snad do vánoc sníh napadne
Není tady
ahojky,
já se taky těím jak malá :ú včera sem nakoupila vonný frantiky - to mi připomíná a navozuje Vánoce uplně nejvíc koupila jsem jetě nějaké stříbrnéa fialové harampádí ma ozdobu, od konce týdne u mám troku púodzimno-vánoční výzdobu:) včer apapír, čeká mě balení dárků no těím se těím...
rozmýlím co za druhy cukroví atd
Ronji - díky za ten tip, o karetních osadnících přemýlím u dlouho, asi to bude poslední dar, co letos koupím
4lí . gratulujeme !!!!!!! naemu votíkovi se pořád straně klepou noičky, kdy se pustí - ne spadne - ale ej to sranda, u se drí jen jednou rukou něčeho a dost se rozmachuje tak sem zvědavá
já mám teď pořád na mysli vzpomínky v nemocnice - porodnice - samý krásný ! tu atmosféru - poprvé sem rodila 2.12. tak u tam byl vánoční stromeček..podruhé po vánocích, tak to mám spojené s těma návtěvama těch lidí, zvuky na chodbě..opravdu vzpomínám ráda !!! a kdy teď čtu v mamince otázky ohledně porodu tak je mi tak nějak dobře - neumim to popsat - holt budu muset rodit jetě jednou
Není tady
bambi napsal(a):
OLIVEROVI gratuluju!!!! to je teda něco, takových hláení se tu postupně vyskytne víc, e? Oliverek si teda k té první svíčce dojde hezky po dvou? no to je úasné! :-)
to dokázal předběhnout i Madlenku?
Jeee, gratuluju!
My mame ze vcera rekord 6 kroku
Není tady
Ahoj holky,
dočetla jsem co se dalo :-) Měla jsem nějaký perný týden, tak jsem nestíhala. :-) ALe vdy jsem před spaní z mobilu četla co je zde nového.
Já stále nemám NIC k vánocům - jetě se mě nedotkla nikde atmosféra :-)
A vem lapálistům MOC gratuluji. Tj. Oliverek, Madlenak a Berenička :-) Nae prďolka u chvilku sama postojí, ale chodit jetě ne, to raději padne za kolena a odleze kam potřebuje.
A vlastně mi ani nedochází, e u bude prosinec a moje miminko bude mít jeden rok. To byl nejrychlejí rok v mém ivotě..neuvěřitelná jízda :-)
Není tady
Ahojte !!! Dneska jsme měli náročný den, tak malou jsem právě uloila do postýlky a tatínek je u od 16 na akci z práce, tak jsem zvědavá, kdy dorazí domů Byli jsme u naich a jetě jsme se cestou stavili u známých na kafe. Hodně cestování, rozhozený reim, tak Sári u ted večer trochu prudila
Gratulace Olímu k prvnímu krůčku a Berulce taky Jsem zvědavá, kdy začne ta nae treperenda. Za ruce u chodí docela obstojně ( já ji nevodím, ale přítel i babička to občas zkouí, furt je musím napomínat at to nedělají. Hlavně u babi je to problém, protoe nai 14-ti měsíční neteř vodit mohla a je těké jí vysvětlit, e já si to nepřeju ) s chodítkem taky, tak uvidíme
Antal já taky jetě vůbec nic nemám. Dnes jsem se domluvila se zbytkem rodiny, e my dospělí si nic dávat nebudeme, e koupíme jen dětem. Jen musím vymyslet nějakou maličkost babičce. Asi nějakou kníku, nějaký sladák
Není tady
ahojte, taky je u vás pořád tak krásně? tady byl jeden den zamračený (myslím čtvrtek), ale teď u zase kadý den svítí sluníčko! chodíme dvakrát denně s kočárem na procházky, vojtík přes den nespal v postýlce u aspoň měsíc :-) ale teda zima u je pořádná.
já blbka koupila kombinézu, velikost 80, na pohled se mi zdála jetě spí větí... mě se hrozně zalíbila... a ona je mu úúúplně akorát, spí nadoraz... tak ji bude mít tak 2-3 týdny, víc ne. ach jo. kdybyste některá chtěla, tak ji prodám - je krásná bílo-zeleno-oranová, stoprocent unisex, i pro holčičku. fotku bych poslala, stačilo by mi tak 300Kč i s potou. Vojtík má teď 76cm a 9,6kg. take pro někoho meního :-)
dneska odpoledne deme na bazén, i s tátou :-) to bude supr. jdeme tam, kam chodíme na kurz plavání, o víkendu tam mají normálně pro veřejnost... a my jsme zamekali lekce plavání kvůli nemocem, tak jsme dostali poukaz na veřejnost zdarma. tak to musíme vyuít, dokud je Vojtík zdravý.
nevíte jak posunout ranní vstávání? ten ná malý Budík vstává v 5:45 kadý den. chjo. minulou noc si navíc hodil dvouhodinový koncert pro jednoho, a pak stejně vstával před estou. o půl osmé je samozřejmě hotový ...
Maryt,
přiel ti e-mail?
holky jaké odráedlo koupit? nebo kupovat nějaké? uije ho vojtík?
během toho druhého roku ale určitě, e?
Teto, no to je těký s Arabem, kdy vlastně vánoce vůbec nezná... mají zase oni třeba nějaký svátek, který my neznáme, a který on slaví? dodruje nějak ramadán?
tak pěknou neděli přeji vem!
Není tady
Ahoj tak jsem Vás dočetla gratuluji k prvním krůčkům u nás sice obchází nábytek stoupne si převáně u vude , ale krok sama jetě ne. Rýma je troku na ústupu.
Jdu si hlavně postěovat holky mi se zase pohádali s manou. já nevím co u dělat opět skrz peníze. Achjooo
patně jsem i v noci spala Denča to hodně vycítila a pořád se budila natěstí Nikča u spinkala sama a bez buzení 3noc po sobě.
Moc se mi to tu nehce rozepisovat, ale tentokrát to u pořádně přehnal a já si budu o novém roce hledat práci a a se začne o holky starat taky pořádně u i on, dlouho mu to nevydrelo. A e mají být vánoce holky do toho narozky a Niča jetě svátek , pomáli mi vyčetl e jsem si jeho spermie blbě připustila e jsou tak narozený kolem vánoc. Já ho snad
Mám chu mu ty jeho dárky vrazit u teď a má pod stromkem h.....
Já tam mám nejmíň věcí 1kníku nějakou kosmetiku a 2věci na oblečení. Zbytek převáně oni 3 a podle něho stále utrácím a e mu předávám za kadý nákup účtenky tak pak jenom řve a řve. Já u fakt nevím co mám dělat.
On se toti vidí úplně v novém autě (cca 500tis)má ho u vybraný já takový auto nechcu no bude to boj a jetě je a chce etřit jene si neuvědomuje e jsme 4 a ne u jenom 2-3lidl. A hold děti něco stojí a nejvíc se u nás utrácí za jídlo. A mám mateřskou tu nejmení a samozřejmě půjčky atd. Jsem zralá opět na práky. Jetě e mám holky a ten je teď v práci. Jsem zvědavá jak dojde odpoledne co zase bude. Mu stačí trochu a hned řve i na holky. Kolikrát si říkám e není vyzrálí na děti a proč si je pořizoval. On toti byl od mala zvyklý n apřepych rodiče vydělávaly a vydělávají sluný prachy a mi bohuel máme pouze třetinu z toho a mu to pořád jaksi nedochází e v dnení době není nic zadarmo. A jak jsem se těila na vánoce tak u začínám z toho mít strach a vekerý těení je pryč.
OMLOUVÁM SE ZA SLOH
Není tady
iukl . celé odpoledne na tebe myslím jsi ve velmi blbý situaci - na mě to působí tak, e na co je manel zvyklej z domova poaduje i v nynějí rodině - nemuset počítat - akle to by si měl uvědomit, e ty to neobvlivní na mateřský ! a chlapy tohle vechno berou jinak - radost dětí - dárek - snaíme se ze vech sil nekuzpovat blbosti, plnit dětská přání a přitom nejít do mínusu - a to je prostě těký !!
mám zaltého manela - probrali sme co a jak, musíme se uskromint do konce měsíce, ale nám to prostě stojí za ty astné obličeje dětí i synovce a neteře a naich a vech
dneska sme měli krásný den, vlastně celý víkend...se vim mi mu pomohl, take sem stihla vechno s čím se plácám celý týden s dětma za zadkem, byli sme 4x venku, kluci spali oba venku, vojtík 3 a 1 hodinu a jiřík 2..take super včea usnuli a po 10 oba dva, tak sme měli pokaený večer, ale denska to snad vyjde a bduem s amnelem spolu
venku bylo tak krásně, stihla jsem se i opalovat .)
přeju krásný večer
Není tady
Holky, tak máme konečně jednu horní jedničku venku, po dvoutýdenních útrapách dneska opět prospaná celá noc Akorát nevím, co ty dalí tři, které se jí tam tlačí, ach jo Později napíu více, teď pádím s Terkou do obchodu...
Není tady
Ahoj holky,
iu, nemá to lehký :-/ Ono s penězi je to na prd, kdy je enská na mateřský :-/ Jeden pořádný příjem do rodiny chybí. Je zvyklí na peníze, na to, e se nemusí koukat jestli to stojí 100 nebo 180 kč..atd..atd..a těko nese, e teď nemá, e peníze jdou vesměs na děti, jídlo a tak :-/
Není tady
ahoj holky, prosím o radu. Madlenka má zase rýmu. Je trochu do zelena. Musím jít k doktorce? Dalí antibiotika? Jian má trochu kael, ale je spokojená, hraje si, odsáváme cca kadé dvě hodiny.
Není tady
ahojte,
iu ono sa tako zvyka na nieco ine... sice ste sa pohadali ale aspon to nedusite v sebe a nechodite ze neviete co sa deje.. u nas je to tak ze veskere nakupy robi muz, potraviny, drogeria, vsetko.. ja som bola snad dvakrat tady v samoobsluhe za posledny rok...ono s detmi je to v obchodaku nic moc a ked sme stale chori tak aj preto zaobstarava nakupy on, napisem zoznam, zavola, poradi sa... to skor ja cumim ze leti tisicovka tam a dalsia tam..mu napisem mini nakup a pozrem ze aj tak 500 je prec ani neviem za co a niekedy preratam ucet, ze to snad mu museli zle spocitat skus obcas jeho zapojit do nakupu, alebo chodte spolu do obchodu nie len ty.. co objednavam cez net, tak ceny neriesi, sice teraz nemame nazbyt ale nerobil to nikdy...
a ked sa malo stara o holky, tak si ich rozdelte jeden jednu druhy druhu cez den aspon cez vikend..u nas teda taham nonstop uz aj vikendy kvoli jeho praci vcera uz mi bolo do placu ked som sa mu stazovala a on mi povedal ze dufa ze aspon cez vianoce bude mat chvilu volna... by ma zaujimalo kto nam nepraje ked sa mu ani v tej praci nedari
dnes isiel po dlhej dobe filipek do skolky, bude ho vyzdvihavat muz aby som s olim nesla medzi chorych, tak mam doobeda volno bez nahanania...
nasa dnesna noc bola des .. od 3 do 6 bol oli hore.. co sa to zas deje... plakal a plakal, o piatej som to vzdala zazla som svetlo 5 minut klud a spustil znovu, ked som ho zobrala do kuchyne alebo k filipkovej izbe tak sa ukludnil.. ocividne chcel lozit za filipkom.ale poviem vam uz som bola nanho nahnevana a vysvetlovala stokrat ze vsetci spia a takto to nejde.. o siestej zaspal uplne hotovy...vstal o siedmej
Není tady
bambi odrazadlo by som teraz nekupovala, kupis v lete, my mame klasiku enduro velke, su dve velkosti, za 300 a je vyborne a bohate staci..
kombineza 80 to uz by sme ani my neobliekli, vcera som mu dala 12 az 18 a je mu akuratna, oli uz nosi velkosti rok a rok a pol, vsetko mu je nejak male poslednu dobu, zas budem musiet prebrat skrine.
teto xylofon som chcela tiez kupit olimu, maju nejake aj na tych strankach co davala krti..ale zas piano ak nema jasminka je tiez dobre, to si tlaca oli uz od pol roka a je nadseny a zahra sa s nim... a filipek nanho dodnes tancuje, takze to je hracka na dlho..vianoce to mas blbe, a chlap keby isiel s tebou k vasim? ci ho tu nieco drzi v brne, praca,skola...nech sa stale nedelite od seba.ta obdivujem ze takto fungujete
Není tady