6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Viktorko, nevytahuj na mě odkazy z netu. Na netu si umím číst sama.
Pouívej svou vlastní hlavu. A kdy u nic jiného, tak jdi aspoň přítě volit, jestli volá po změně.
No, Majko, moje vlastni hlava mi celou dobu rika, ze tim, ze pujdu volit, SE NIC NEZMENI... i kdyz se zmeni vladni politika, TADY NIKDY NEBUDE O LIDECH (narodu) A PRO LIDI...
Pac to, co jsem "na tebe vytahla z netu", neni zadnej vymysl, ale hola a kruta realita, vis?
Není tady
Daphné napsal(a):
Zklamaná, já skutečně nevím, co je obsahem knihy, ty zřejmě taky ne a asi ani paní Shameti ne. Otevřeně říká, e neví, co se tam děje, ale e s tím nesouhlasí. Kdo vlastně povauje její obsah za závadný? Odborníci....sexuologové, pediatři, děttí psychologové?
Výuka je nepovinná, dobrovolná - take rodiče mohou rozhodnout, jestli se jejich dítě zúčastní nebo ne, to mi přijde vůči rodičům fér. Navíc mají obsah na webu. Ostatně i syn paní Shameti výuku absolvoval, jak jsem pochopila (doufám, e správně) a neměla k ní tenkrát výhrady.
Je hodně rodin, kde se rodiče stydí s dětmi otevřeně promluvit, a doufají, e "ivot" je poinformuje, e informace k dětem dorazí jaksi....odjinud. Někdy u je pak pozdě. Osvěta v tomhle směru je myslím k prospěchu věci, kdo ji pro svoje děti nechce, nemusí.
Je dobře, e ve kole je ta monost, ber, nebo nech leet. Zakazovat ji, snait se ze kol vymýtit, je trochu krok zpátky, si teda myslím.
1/ Obsah za závadný povaují rodiče, kteří mají do váchovy svých dětí to nejvyyí právo mluvit - ne stát, nebo učitel, či odborník
2/ Ano, výuka je ZATÍM nepovinná. Syn paní Shameti sice tuto výuku absolvoval, ale jak podotkla sama, jediné, co mu utkvělo v paměti byl vibrátor na navlékání kondomů. Tenktrát jetě za ní nebyly ty děvčata, co si postěovala ohledně výzvědů na jejich menstruaci a zda u měly styk. Promiň, ale 13- ti leté dítě a zejména děvčata jsou stydlivá - pochopila bych, kdyby toto výzvědní komando se skládalo např. z lékařky dětské, či dorostové - ale sorry, říďa, před kterým se má i největí lump na pozoru bude asi jiný kafe odmitnout odpovědět, nebo se by jen nezůčastnit.
3/ Osvěta zajisté, proti osvětě nic nemám, potamo ani proti osvětě nebrojí dost velká skupina rodičů (nějde jsem četla, e byly sebrány podpisy cca 40 tisíc rodičů...a to nebyl nikdo u mě s archem na podpis) A VORP oprsvdu nechce tuto činnost ze koly vymýtit, nebo zakázat, jen chtějí, aby rodiče rozhodli o tom, zda o sexu a přidruených intimnostech poreferují sami své děti, nebo to nechají na tzv. odbornících. MMch - jak je pan ředitel odborný, dělá z něho odborníka to, e má L na pořádání kurzů? L na pořádání kuzrů získá za 1000,- neviděla jsem , e by sám byl v této problematice vzdělán - on je učitel.
Není tady
Judyna napsal(a):
Zklamaná, za to, e nadnárodní společnosti válcují nae obchodníky opravdu nemohou lidé. Ti se jen chovají trně. Nebo trně se můe chovat jen někdo? Jak psala Viktorka - ná stát v 90. letech neudělal vůbec nic pro ochranu naich začínajících podnikatelů a obchodníků. Daňové prázdniny myslím dostávali jenom ti ze zahraničí , ale moná se mýlím, v tom si nejsem tak jistá. Trh přece ve vyřeí. A zde jsou pak výsledky. A nyní po zvýení daní se to jetě zhorí, lidé budou kupovat ty nejlacinějí unty a jíst chemii.
ano - má pravdu, trh ve vyřeil, tak nač si stěuje? Kdy je pro někoho výhodnějí jíst unty a chemii, jen kdy to moc nestojí, tak v poho, ne? e to má vedlejí aspekt - likvidaci české výroby, ztrátu pracovních míst, to přeci nikomu nevadí? Tobě ano? Tak pro to něco začni dělat - bojkotuj nákupy v těchno nadnárodních společnostech a začni kupovat u meního - českého. Nebo si snad myslí, e by tu ty velké obchody byly, pokud by jim tam nevstoupila noha? To chce myslet selkým rozumem, ne jen hořekovat, e ti tam nahoře něco podělali
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
No, Majko, moje vlastni hlava mi celou dobu rika, ze tim, ze pujdu volit, SE NIC NEZMENI... i kdyz se zmeni vladni politika, TADY NIKDY NEBUDE O LIDECH (narodu) A PRO LIDI...
Pac to, co jsem "na tebe vytahla z netu", neni zadnej vymysl, ale hola a kruta realita, vis?
A jsi si jistá, e to je tak? Nechce ani na chvilku zapochybovat, zda to není předvolební politický tah? Tzv. líbivá politika? Líbí se ti, co je v tomto článku psáno? Rezonuje ti to s tvým mylením? Ano? Tak proč nejsi na tom stejně, jak Babi? Nebo snad očekává, e miliardář Babi rozdá své miliardy pro ty "dole" ? Ani jeho nepůjde volit? Proč? Vdy se ti líbí jeho "řeči" (Řeči se vedou...voda teče) Myslí, e je naprosto čistý, jak lilie?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Tak to jsi vyplodila peknou blbost... Kdyz s necim nesouhlasim, nemam pravo o tom mluvit? To je "tva" demokracie? Svoboda?
Můe s něčím nesouhlasit, ale pokud nechodí k volbám, nemá právo kritizovat politiky.
Upravil(a) Petr100 (13. 11. 2011 17:02)
Není tady
Petr100 napsal(a):
...Můe s něčím nesouhlasit, ale pokud nechodí k volbám, nemá právo kritizovat politiky.
A na to jsi prisel jak? Chvalit je muzu?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
... Líbí se ti, co je v tomto článku psáno?
Ne. Ale popsal to trefne. Urcite je dost bohatej na to, aby si to mohl dovolit... nejenom rict o nich pravdu..., ale aj nasledne se mezi ne zaradit...
Není tady
Viktorko:
myslí, e jen bohatý můe říkat pravdu? nebo protoe je bohatý, můe říkat i le? A co chudý? Ten přeci také můe říct pravdu i le. V čem se to tedy lií? A proč by se mezi ně nemohl zaředit i chudý? Proto, e je chudý, nebo proto, e má co v politice říct a hlavně udělat?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Petr100 napsal(a):
...Můe s něčím nesouhlasit, ale pokud nechodí k volbám, nemá právo kritizovat politiky.
A na to jsi prisel jak? Chvalit je muzu?
Ani chválit.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Judyna napsal(a):
Zklamaná, za to, e nadnárodní společnosti válcují nae obchodníky opravdu nemohou lidé. Ti se jen chovají trně. Nebo trně se můe chovat jen někdo? Jak psala Viktorka - ná stát v 90. letech neudělal vůbec nic pro ochranu naich začínajících podnikatelů a obchodníků. Daňové prázdniny myslím dostávali jenom ti ze zahraničí , ale moná se mýlím, v tom si nejsem tak jistá. Trh přece ve vyřeí. A zde jsou pak výsledky. A nyní po zvýení daní se to jetě zhorí, lidé budou kupovat ty nejlacinějí unty a jíst chemii.
ano - má pravdu, trh ve vyřeil, tak nač si stěuje? Kdy je pro někoho výhodnějí jíst unty a chemii, jen kdy to moc nestojí, tak v poho, ne? e to má vedlejí aspekt - likvidaci české výroby, ztrátu pracovních míst, to přeci nikomu nevadí? Tobě ano? Tak pro to něco začni dělat - bojkotuj nákupy v těchno nadnárodních společnostech a začni kupovat u meního - českého. Nebo si snad myslí, e by tu ty velké obchody byly, pokud by jim tam nevstoupila noha? To chce myslet selkým rozumem, ne jen hořekovat, e ti tam nahoře něco podělali
Stěovala sis ty, e zákazníci mohou za to, e krachují četí obchodníci. Já jsem na to pouze ragovala tím, e takto byly prostě nastaveny podmínky. Já nemusím začít kupovat u českého obchodníka, protoe to od počátku dělám. Mám svého zelináře, řezníka, český potravinový řetězec, te´d budu mít monost nakupovat i mléčné výrobky přímo z mlékárny, pečivo beru od českého pekaře..... Já jsem snad psala něco o tom, e nakupuji v supermarketech?
Upravil(a) Judyna (13. 11. 2011 18:12)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Viktorko:
myslí, e jen bohatý můe říkat pravdu? nebo protoe je bohatý?
Ale blbost - a dobře ví, jak to myslela.
e pokud má názory, které evidentně jdou proti jeho zjevným zájmům, nejspí ho to skutečně tve.
Anebo hodlá kandidovat za opozici, to je taky monost.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
1/ Obsah za závadný povaují rodiče, kteří mají do váchovy svých dětí to nejvyyí právo mluvit - ne stát, nebo učitel, či odborník
2/ Ano, výuka je ZATÍM nepovinná. Syn paní Shameti sice tuto výuku absolvoval, ale jak podotkla sama, jediné, co mu utkvělo v paměti byl vibrátor na navlékání kondomů. Tenktrát jetě za ní nebyly ty děvčata, co si postěovala ohledně výzvědů na jejich menstruaci a zda u měly styk. Promiň, ale 13- ti leté dítě a zejména děvčata jsou stydlivá - pochopila bych, kdyby toto výzvědní komando se skládalo např. z lékařky dětské, či dorostové - ale sorry, říďa, před kterým se má i největí lump na pozoru bude asi jiný kafe odmitnout odpovědět, nebo se by jen nezůčastnit.
3/ Osvěta zajisté, proti osvětě nic nemám, potamo ani proti osvětě nebrojí dost velká skupina rodičů (nějde jsem četla, e byly sebrány podpisy cca 40 tisíc rodičů...a to nebyl nikdo u mě s archem na podpis) A VORP oprsvdu nechce tuto činnost ze koly vymýtit, nebo zakázat, jen chtějí, aby rodiče rozhodli o tom, zda o sexu a přidruených intimnostech poreferují sami své děti, nebo to nechají na tzv. odbornících. MMch - jak je pan ředitel odborný, dělá z něho odborníka to, e má L na pořádání kurzů? L na pořádání kuzrů získá za 1000,- neviděla jsem , e by sám byl v této problematice vzdělán - on je učitel.
1/ Nemusejí souhlasit s účastí dětí na výuce, je nepovinná
2/ Co kdy JPP? Co na to ostatní přítomné dívky, ptal se jich někdo?
3/ viz 1/
Myslím, e to hnutí se snaí sexuální výchovu ze kol vymýtit, zakázat. Rodiče mají na výběr (povolit/nepovolit) u teď, proč by kolem toho byl jinak takový humbuk? Upřímně, já nevím, co je obsahem oné knihy, třeba je opravdu pobuřující....ale to by si ti zbylí rodiče vimli, ne? Aby se s vaničkou nevylilo i dítě.
Není tady
Dik, Lupi.
Jinak jeste k tomu Zklamcinymu "vyrypovani"...
"""...A proč by se mezi ně nemohl zaředit i chudý? Proto, e je chudý, nebo proto, e má co v politice říct a hlavně udělat?...""" Nema to hlavu ani patu, co jsi zde napsala..., ale budiz.
Tak za prve, chudy se tam nikdy nedostane, pac musi makat, na voloviny nema cas, a ani by ho panove papalasi mezi sebe nevpustili, ze jo? A za druhe, kazdy, kdo "mel v politice co rict a CHTEL HLAVNE NECO PORADNEHO UDELAT", byl velice rychle "vystipan"...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ano - má pravdu, trh ve vyřeil, tak nač si stěuje? Kdy je pro někoho výhodnějí jíst unty a chemii, jen kdy to moc nestojí, tak v poho, ne?
To si fakt myslí? e "trh ve vyřeil"?
Jako e u můem konečně vyhynout, jo?
Já souhlasím s Cílkem (a Sedláčkem) e ruka trhu funguje pro drobné a střední podniky. Korporace se jím rozhodně nenechají omezovat.....to ony JSOU trh.
Jediné, co by je nejspí zastavilo, by byl spotřebitel, ale bojím se, e k tomu je dost daleko.
Nedávno proběhla Internetem výzva nekupovat benzín u Shellu a tuím OMV, protoe údajně to oni určují (a nadsazují) ceny. No, za akci by to rozhodně stálo.....
A Srdénko, ujiuju tě, e pokud bude mít dvě děti kolního věku a rodinný rozpočet pětadvacet tisíc měsíčně, e ti bude naprosto umafuk, jestli jí eko, nebo chemo.
To není o výhodnosti, nebo ne
I kdy uznávám, e jistě jsou rodiny, který radi erou gothaj a nosej Bennetton.....
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Dik, Lupi.
Jinak jeste k tomu Zklamcinymu "vyrypovani"...
"""...A proč by se mezi ně nemohl zaředit i chudý? Proto, e je chudý, nebo proto, e má co v politice říct a hlavně udělat?...""" Nema to hlavu ani patu, co jsi zde napsala..., ale budiz.
Tak za prve, chudy se tam nikdy nedostane, pac musi makat, na voloviny nema cas, a ani by ho panove papalasi mezi sebe nevpustili, ze jo? A za druhe, kazdy, kdo "mel v politice co rict a CHTEL HLAVNE NECO PORADNEHO UDELAT", byl velice rychle "vystipan"...
Vůbec nerozumí politice, kdy jsi schopná toto napsat. A bohatý nemusí makat? Ujiuji tě, e bohatý maká podstatně více ne chudý. Protoe by potom nemohl být bohatý. A nezačínej nic o zlodějích, zbohatlících.....
Není tady
Bohatý nemaká víc, ale efektivněji - alespoň ze svého hlediska
Chudý často maká velmi efektivně - z hlediska zaměstnavatele, e.
Ostatně, ideálem by nemělo být "makám hodně, makám rád" ale "je mi dobře na světě", ne?
Ok...a jetě mi řekni, proč by "musela rozumět politice"?
Kdo jí asi tak "rozumí"?
A musím rozumět medicíně, abych zjistila, e se uzdravuju/neuzdravuju?
Právo soudit dopad politiky na svůj ivot má KADÝ koho se týká, Petře.
Není tady
Petr100 napsal(a):
...Vůbec nerozumí politice, kdy jsi schopná toto napsat. A bohatý nemusí makat? Ujiuji tě, e bohatý maká podstatně více ne chudý. Protoe by potom nemohl být bohatý. A nezačínej nic o zlodějích, zbohatlících.....
Neboj, Petulko... Zlodejove a zbohatlici jsou "jina sorta"...
Bohaty NEMUSI MAKAT, pac je proste bohaty... nema kazdy den problem s tim, co v sitovce donese dom, aby nasytil "ty, co si k sobje pripoutal"..., tak muze sedet u televize, nad novinama ci brouzdat po netu, aby tam "porozumel politice"...
Ten chudy..., hm, verim, ze straaasne rychle pochopi (bez televize, novin, netu a pod....), kdo "mu dava chleba a kdo mu ho bere"... a nemusi umet ani cist a psat, ani "klikat"...
Ten "bohaty", kdyz """...maká podstatně více ne chudý... Protoe by potom nemohl být bohatý....""", dela to proto, ze porad nema dost... Chudy MAKA (taky hodne!!!, nemysli, Petre, ze "sedet nad lejstrama 20 hodin denne je VIC", nez osmicku rubat v lese stromy...), ABY PREZIL.
Mas ale pravdu. Nerozumim politice. Nerozumim hlavne tomu, k cemu JE DOBRA,... kdyz jeji vysledky pusobi na lidi tak, jak pusobi... a hlavne nerozumim tomu, proc si jeji negativni pusobeni na sebe toooolik lidi (co se v ni jeste furt angazuje) necha libit...
Není tady
lupina montana napsal(a):
Bohatý nemaká víc, ale efektivněji - alespoň ze svého hlediska
Chudý často maká velmi efektivně - z hlediska zaměstnavatele, e.
Ostatně, ideálem by nemělo být "makám hodně, makám rád" ale "je mi dobře na světě", ne?
Ok...a jetě mi řekni, proč by "musela rozumět politice"?
Kdo jí asi tak "rozumí"?
A musím rozumět medicíně, abych zjistila, e se uzdravuju/neuzdravuju?
Právo soudit dopad politiky na svůj ivot má KADÝ koho se týká, Petře.
Ví co, ona nechodí volit a zde mudruje. A napíe taková moudra jako: Tak za prve, chudy se tam nikdy nedostane, pac musi makat, na voloviny nema cas, a ani by ho panove papalasi mezi sebe nevpustili, ze jo? Toto bez komentáře.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Petr100 napsal(a):
...Vůbec nerozumí politice, kdy jsi schopná toto napsat. A bohatý nemusí makat? Ujiuji tě, e bohatý maká podstatně více ne chudý. Protoe by potom nemohl být bohatý. A nezačínej nic o zlodějích, zbohatlících.....
Neboj, Petulko... Zlodejove a zbohatlici jsou "jina sorta"...
Bohaty NEMUSI MAKAT, pac je proste bohaty... nema kazdy den problem s tim, co v sitovce donese dom, aby nasytil "ty, co si k sobje pripoutal"..., tak muze sedet u televize, nad novinama ci brouzdat po netu, aby tam "porozumel politice"...
Ten chudy..., hm, verim, ze straaasne rychle pochopi (bez televize, novin, netu a pod....), kdo "mu dava chleba a kdo mu ho bere"... a nemusi umet ani cist a psat, ani "klikat"...
Ten "bohaty", kdyz """...maká podstatně více ne chudý... Protoe by potom nemohl být bohatý....""", dela to proto, ze porad nema dost... Chudy MAKA (taky hodne!!!, nemysli, Petre, ze "sedet nad lejstrama 20 hodin denne je VIC", nez osmicku rubat v lese stromy...), ABY PREZIL.
Mas ale pravdu. Nerozumim politice. Nerozumim hlavne tomu, k cemu JE DOBRA,... kdyz jeji vysledky pusobi na lidi tak, jak pusobi... a hlavne nerozumim tomu, proc si jeji negativni pusobeni na sebe toooolik lidi (co se v ni jeste furt angazuje) necha libit...
A bude jednou velká tak porozumí.
Není tady
Ten "bohaty", kdyz """...maká podstatně více ne chudý... Protoe by potom nemohl být bohatý....""", dela to proto, ze porad nema dost...
Jo, jsou i tací... ale to u je téměř choroba
Jene, Viktorko, větina kdyby "nemakala", nebo se alespoň nestarala, co se s jejich majetkem děje, brzo by tak stráááně bohatááá nebyla. Majetek, a na výjimky, není něco, co jen přináí bezpracné výnosy - o majetek se musí zatraceně starat. (Nebo na to mít lidi a starat se o ně, co vyjde téměř nastejno.)
nemysli, Petre, ze "sedet nad lejstrama 20 hodin denne je VIC", nez osmicku rubat v lese stromy...
Jo, tak tyhle řeči miluju... jediný, který "skutečně" makaj´jsou manuálové, mozoly jsou známkou "opravdové práce" a běloručky a bílý límečky by si to měli taky zkusit, aby poznali "tu pravou rachotu".
Zajímavý je, e dost z těch, který "sedí nad lejstrama" či jinejch "lehkoivků" rukama dělat umí... dobře... a je jich, podle toho, co jsem v ivotě potkala, o dost víc, ne dřevorubců umějících se poprat s psaníčkem od ouřadu
A nejlepí je, kdy se člověk dozví, jak se válí v kanceláři u kafíčka, přendavá papíry, telefonuje a vůbec ho.no dělá... a kdy se zeptá, proč tam ten "chudák" nejde taky, dozví se, e on by nevydrel osm hodin sedět na zadku, probírat lejstra a otravovat se s klientama...
Není tady
helena napsal(a):
...A nejlepí je, kdy se člověk dozví, jak se válí v kanceláři u kafíčka, přendavá papíry, telefonuje a vůbec ho.no dělá... a kdy se zeptá, proč tam ten "chudák" nejde taky, dozví se, e on by nevydrel osm hodin sedět na zadku, probírat lejstra a otravovat se s klientama...http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
Presne tak.
Není tady
Dalsi "chudy chudacek"...
http://www.novinky.cz/domaci/250425-pos … aceni.html
Není tady
Petr100 napsal(a):
Petro krásně jsi ty délnice OKECALA. Take znovu. Kolik metrů dálnic bylo u nás v roce 1990? Kolik dálnic bylo v BRD, Rakousku.....Má pravdu, enderáci jezdili v roce 1990 po dálnicích, které nechal postavit Hitler. Panelky, po kterých se nedalo jezdit. A e v BRD, po válce totálně zničené, bylyv roce 1990 tisíce kilometrů dálnic?
Petře, na tvém místě bych ty kilometry dálnic zase tak nevytahovala.
Zvlá teď, kdy se nám začínají vlnit jak mořská hladina a na povrch vyplouvá, kdo vehno se na nich napakoval, po čem to vlastně jezdíme a kolik se jich v podstatě bude muset postavit znovu.
A jetě dodám:
Stále se hodlá dětinsky doadovat důkazů a konkretních jmen po nás vech, kteří po těch hrbolech skáčeme? Nebo u je ti to jasné?
Upravil(a) Pandorraa (14. 11. 2011 11:49)
Není tady
Pandoro samozřejmě je to nutné vytahovat těm, kteří tvrdí, e v roce 1990 zde nebyl ádný dluh. Hrbolatá dálnice, kdo za to můe? Ji se ví, proč je hrbolatá, je jistě v záruce, take dodavatel opraví na své náklady. Jetě jsem se zapomněl zeptat, kdo se na tom napakoval? Ty to ví nebo JPP.
Upravil(a) Petr100 (14. 11. 2011 12:01)
Není tady