6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Petro101:
já tedy fakt nevím, co si četla, ale já tu odpovídám právě na tento tvůj příspěvek:
Perta101 napsal(a):
Zklamčo zajdi na luknovsko a vysvětli tam demonstrantům tu svobodu. Zajdi před takovou papírnu v Loučovicích, sklárny v záp. Čechách, moná brzo do Kunovic a na desítky jiních míst, kde padly fabriky a vysvětli lidem tu svobodu. Doufam, e jsi sportovec a umí rychle utíkat.
a navíc, nevím, jakým způsobem chápe, ale JAK VYDĚLAT MILIONY jsem tu vůbec nepsala, nýbr vysvětlila, proč je to v (_!_) tak, jak je a co bylo jednou z příčin a e by se to dalo i tím napravit.
Mohla bys mi prosím ukázat, kde jsem psala o odstavení politických stran, protoe mohou za tento bordel?
A e ti tu u 2 dny káu? No to bych si vůbec nedovolila
Ty tomu říká, e jsi byla za socíku zdravě dravá jo? Tím, e sis jezdila do ciziny, měla se mnohem lépe, ne ti druzí, mohla studovat? Za socíku to bylo něco úplně jiného, ale o ZDRAVĚ DRAVÉHO DUCHA tam nelo. To mělo jiné pojmenování. Jen by mě zajímalo, zda si byla tak zdravě dravá ty, nebo tví rodiče. Jestli tu plácá tyto výlevy a přitom sis na plái stavěla hrad z písku, tam má hodně zkreslené vzpomínky. Jo, u to vidím - do koly v 70 letech. - aha, u jsem se dočetla - přebalování panenek a jak jsem psala, učebnice biologie. Kondomy jste navlékaly?
Ty mě váně nečte? Ale to je vlastně jedno
Není tady
Petra101 napsal(a):
http://zpravy.idnes.cz/francouzstinarka-proti-vsem-jak-zije-skola-bourici-kvuli-vyuce-sexu-1je-/domaci.aspx?c=A111112_100633_domaci_taj
VORP a zhrzená francouztinárka bojují za svobodu, raději nekomentuji a pan Dobe by měl podat demisi, bohuel je to dalí chránenec Klause
ty jsi docela fest vyjančená z Klause, e? Ty trpí Klausofobií. A jeliko neví, jak své frustrace zruit, tak nezná ádný jiný způsob, ne dětinské - zesměňování jmen, u si tím docela trapná. Kolik ti je let?
Není tady
Viktorko zde to je.
Dohoda o provedení práce
Na dohodu o provedení práce bude moné odpracovat u jednoho zaměstnavatele a 300 hodin za kalendářní rok; nyní je to 150 hodin. Z příjmů z dohod o provedení práce nad 10 000 korun měsíčně se bude nově platit sociální a zdravotní pojitění, to jak zaměstnanci, tak firmy. Nyní je moné si vydělat jakoukoli částku, ani by se muselo platit pojistné. To tyto dohody pro řadu lidí znevýhodní.
http://www.novinky.cz/domaci/250367-nov … zpravy-dne
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Petra101 napsal(a):
http://zpravy.idnes.cz/francouzstinarka-proti-vsem-jak-zije-skola-bourici-kvuli-vyuce-sexu-1je-/domaci.aspx?c=A111112_100633_domaci_taj
VORP a zhrzená francouztinárka bojují za svobodu, raději nekomentuji a pan Dobe by měl podat demisi, bohuel je to dalí chránenec Klausety jsi docela fest vyjančená z Klause, e? Ty trpí Klausofobií. A jeliko neví, jak své frustrace zruit, tak nezná ádný jiný způsob, ne dětinské - zesměňování jmen, u si tím docela trapná. Kolik ti je let?
Hlavně z Kalouska, kvůli němu vůbec nespí.
Není tady
Petra101 napsal(a):
VORP a zhrzená francouztinárka bojují za svobodu, raději nekomentuji a pan Dobe by měl podat demisi, bohuel je to dalí chránenec Klause
hmm - a jetě k tomu článku - přečetla jsem si ho - ale přečetla jsem si i výpověď francouztinářky.
No a e jde o střet zájmů je bezesporu, nebo ředitel má ivnostenský list na sexuální výchovu a drogovou závislost.
Výpovědi obou lze brát pouze jako slovo proti slovu.
Ale dovedu si představit 13-tiletou holku, jak se doma stydí říct, co s učitelem probírali na sexuální výchově. Nehledě na to, e něco jiného je mít na webu vyvěen itinerář výuky a něco jiného praktická výuka. Z obsahu knihy také nezná, zda kniha je-či není závadná. Slova jsou jen slova.
ps. proč zrovna zhrzená ? Ty neumí s potenciálním protivníkem či nepřítelem jednat rovně?
Není tady
petra101, prosím, můe odpovědět, kolik je ti let?
Tipuji, e tolik, jako mně, moná víc vzhledem k věku tvých rodičů.
Btw nesmysly se s Y na konci píe i ve slovenčině. Boemůj, ty chce opravdu kandidovat? A to nemyslím vzhledem k tvému pravopisu, ale názorům.
Majko, ty mas nejake pravomoci k lustrovani nazoru (a pravopisu) nasich kandidatu?
Jen tak mmch., toto vypada pomerne slusne, ne?
http://www.vymentepolitiky.cz/semilska-vyzva
Není tady
Ano mám. Jsem toti volič.
Aha? A to znas nazory a pravopis vsech, ktere volis?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Aha? A to znas nazory a pravopis vsech, ktere volis?
Pravopis bohuel ne, ale názory se snaím poznat, ne jim dám svůj hlas. Přijde mi normální volit a pak, kdy si přečtu programy a kdy poznám lidi, kteří kandidují.
Btw u některých znám i jejich gramatiku a pravopis.
majkafa napsal(a):
Přijde mi normální volit a pak, kdy si přečtu programy a kdy poznám lidi, kteří kandidují.
Hm, a jses si jista, ze jdou do politiky delat presne to, co "si napsali do programu"?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Hm, a jses si jista, ze jdou do politiky delat presne to, co "si napsali do programu"?
Samozřejmě se snaím poznat konkrétní lidi i jinak, ne podle programů, pokud je to moné. Přinejmením ty, které kroukuji. Ale u jen to, za kterou stranu kandidují, mnohé napovídá.
To je snad normální, e se snaím zjistit co nejvíc informací. Ty ne? e se tak zvlátně ptá.
Zklamaná napsal(a):
hmm - a jetě k tomu článku - přečetla jsem si ho - ale přečetla jsem si i výpověď francouztinářky.
No a e jde o střet zájmů je bezesporu, nebo ředitel má ivnostenský list na sexuální výchovu a drogovou závislost.
Výpovědi obou lze brát pouze jako slovo proti slovu.
Ale dovedu si představit 13-tiletou holku, jak se doma stydí říct, co s učitelem probírali na sexuální výchově. Nehledě na to, e něco jiného je mít na webu vyvěen itinerář výuky a něco jiného praktická výuka. Z obsahu knihy také nezná, zda kniha je-či není závadná. Slova jsou jen slova
Zklamaná, já skutečně nevím, co je obsahem knihy, ty zřejmě taky ne a asi ani paní Shameti ne. Otevřeně říká, e neví, co se tam děje, ale e s tím nesouhlasí. Kdo vlastně povauje její obsah za závadný? Odborníci....sexuologové, pediatři, děttí psychologové?
Výuka je nepovinná, dobrovolná - take rodiče mohou rozhodnout, jestli se jejich dítě zúčastní nebo ne, to mi přijde vůči rodičům fér. Navíc mají obsah na webu. Ostatně i syn paní Shameti výuku absolvoval, jak jsem pochopila (doufám, e správně) a neměla k ní tenkrát výhrady.
Je hodně rodin, kde se rodiče stydí s dětmi otevřeně promluvit, a doufají, e "ivot" je poinformuje, e informace k dětem dorazí jaksi....odjinud. Někdy u je pak pozdě. Osvěta v tomhle směru je myslím k prospěchu věci, kdo ji pro svoje děti nechce, nemusí.
Je dobře, e ve kole je ta monost, ber, nebo nech leet. Zakazovat ji, snait se ze kol vymýtit, je trochu krok zpátky, si teda myslím.
Upravil(a) Daphné (13. 11. 2011 10:32)
Není tady
Pro MAjku.
JA ne. Byla jsem volit jenom jednou v zivote, kdyz jsem dosahla plnoletosti, pak uz nikdy... Zezacatku jsem ty jejich "programy" sledovala, i jejich verejna vystoupeni..., ale velice rychle jsem pochopila, ze "se v politice deje neco zcela jineho, nez co je psano"... a dal jsem je nepodporovala.
Pamatuju si dobu, kdy mne nekteri za moji neucast ve volbach odsuzovali a nabadali mne, abych "aspon sla volit jakoukoliv stranu", jen aby ta nejaka, (v te dobe nenavidena) strana nevyhrala... Nesla jsem.
Dnes uz je lidi jako ja, (co se tyce neucasti) porad vic a vic...
Ja, stejne dnes, jako tehdy, fakt nechapu, NACO lidi chodi k volbam, kdyz stejne...
Upravil(a) ViktorkaM (13. 11. 2011 10:32)
Není tady
Lidé, co nechodí volit, nemají ádné právo mluvit o tom, jak je to patně atd. Vzali tuto monost sami sobě tím, e volit nejdou. Howgh.
Tak to jsi vyplodila peknou blbost... Kdyz s necim nesouhlasim, nemam pravo o tom mluvit? To je "tva" demokracie? Svoboda?
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Tak to jsi vyplodila peknou blbost... Kdyz s necim nesouhlasim, nemam pravo o tom mluvit? To je "tva" demokracie? Svoboda?
Záleí na tom, s čím nesouhlasí. Pokud s řízením naeho státu, tak ne. Bude ho mít, a bude volit. Lidé, co nevolí, neplní základní občanskou povinnost a současně i právo, pak nemají ádné právo mluvit o tom, co se jim nelíbí, kdy se ani nepokusili změnit to svým hlasem ve volbách.
To miluji. Ti, co nejvíc řvou a krafou, ani nezvedli zadek a neli k volbám. hm.
majkafa napsal(a):
Vak o védsku je známo, e jsou tam velké daně. U skupina ABBA kvůli vysokým daním "odela" raději jinam.
Vidí a přesto jsou tam lidé nejspokojenějí
http://www.sfinance.cz/zpravy/finance/3 … ow-s-life/
Výjimky se samozřejmě najdou.
Není tady
Ale ja plnim svoji "obcanskou povinnost" - svoji neucasti davam najevo svuj postoj k jejich "cinnosti"... A take "vyuzivam sveho prava" - nevolit.
Co TY jsi ovlyvnila tim, ze "jsi svuj zadek zvedla"?
Není tady
Zklamaná, za to, e nadnárodní společnosti válcují nae obchodníky opravdu nemohou lidé. Ti se jen chovají trně. Nebo trně se můe chovat jen někdo? Jak psala Viktorka - ná stát v 90. letech neudělal vůbec nic pro ochranu naich začínajících podnikatelů a obchodníků. Daňové prázdniny myslím dostávali jenom ti ze zahraničí , ale moná se mýlím, v tom si nejsem tak jistá. Trh přece ve vyřeí. A zde jsou pak výsledky. A nyní po zvýení daní se to jetě zhorí, lidé budou kupovat ty nejlacinějí unty a jíst chemii.
Není tady
Judyna napsal(a):
majkafa napsal(a):
Vak o védsku je známo, e jsou tam velké daně. U skupina ABBA kvůli vysokým daním "odela" raději jinam.
Výjimky se samozřejmě najdou.
Proč to píe mně? Já jsem o spokojenosti nebo nespokojenosti lidí ve védsku nepravila nic. Pouze jsem konstatovala, e jsou tam velké daně a e je to veobecně známo.
Btw dost si protiřečí. I ty tady, pokud vím, frfňá o vysokých daních. hm. A co teprve, kdyby byly takové,jako ve védsku.
Upravil(a) majkafa (13. 11. 2011 12:43)
ViktorkaM napsal(a):
Ale ja plnim svoji "obcanskou povinnost" - svoji neucasti davam najevo svuj postoj k jejich "cinnosti"... A take "vyuzivam sveho prava" - nevolit.
Co TY jsi ovlyvnila tim, ze "jsi svuj zadek zvedla"?
Určitě jsem i já ovlivnila svým hlasem to, e pravice dostala nadpoloviční větinu hlasů a jsem s výsledky voleb spokojena. Dokonce hodně spokojena.
majkafa napsal(a):
Judyna napsal(a):
majkafa napsal(a):
Výjimky se samozřejmě najdou.Proč to píe mně? Já jsem o spokojenosti nebo nespokojenosti lidí ve védsku nepravila nic. Pouze jsem konstatovala, e jsou tam velké daně a e je to veobecně známo.
Btw dost si protiřečí. I ty tady, pokud vím, frfňá o vysokých daních. hm. A co teprve, kdyby byly takové,jako ve védsku.
Psala jsem odpověď na Tvoji reakci, kde píe o ABBA, to je snad jasné. A vysoké daně spolu se sociální politikou např. takovou, jaká je v severských státech, bych brala, jak jsem zde nedávno psala. Take jetě jednou - není to jen o výce daní, ale i tom, jak se ve prospěch lidí vyuívají.
Není tady
majkafa napsal(a):
...Určitě jsem i já ovlivnila svým hlasem to, e pravice dostala nadpoloviční větinu hlasů a jsem s výsledky voleb spokojena. Dokonce hodně spokojena.
I s timhle?:
http://www.novinky.cz/domaci/250389-pan … babis.html
Není tady