Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 22. 2. 2012 12:52

Pájinka 111
♥♥♥----

Re: Žárlivost

jojo to asi manipulátor dělá

Není tady

#177 22. 2. 2012 13:35

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pájinka 111 napsal(a):

jojo to asi manipulátor dělá

nene, tohle manipulátor určitě dělá

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#178 22. 2. 2012 14:04

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Pájinka 111 napsal(a):

ahoj holky, tak jsem to ukončila....už to vážně nešlo dál a přesně, jak jste tady psaly se toho moc ve vztahu nezlepšilo. Jeho výkyvy nálad, narušená psychika se stála opakovala a já už byla s nervama v háji. Chtěl další šanci,ale už jsem mu ji nemohla dát...nějak se to ve mě zlomila a doufám, že jsem udělala dobře a nebudu litovat.

To víš,že nebudeš litovat. Příště si na něco podobného dáš pozor a jakmile začne nový partner vykazovat podobné známky chování,vycouváš....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#179 23. 2. 2012 9:19

Pájinka 111
♥♥♥----

Tak dneska už jsem se trochu vyspala, i když ta prázdná postel je opravdu deprimující. Snad to bude lepší, asi je to normální, že i když jsem se rozešla já, tak je mi smutno

Není tady

#180 23. 2. 2012 11:19

Pájinka 111
♥♥♥----

No tak ted jsem začala dostávat od něj smsky typu, že jsem se unáhlila, že se krize má řešit ve dvou a ne samotou. že mě žádal o poslední šanci a já mu ji nedala.že jsme přežili všechny i to ,že nás chtěl někdo od sebe rozeštvat (smsky atd.). To mi ted teda zase vrtá pěkně hlavou...ach jo, proč je to všechno tak těžké a složité

Není tady

#181 23. 2. 2012 11:28

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

No tak ted jsem začala dostávat od něj smsky typu, že jsem se unáhlila, že se krize má řešit ve dvou a ne samotou. že mě žádal o poslední šanci a já mu ji nedala.že jsme přežili všechny i to ,že nás chtěl někdo od sebe rozeštvat (smsky atd.). To mi ted teda zase vrtá pěkně hlavou...ach jo, proč je to všechno tak těžké a složité

Některé krize se dají řešit pouze tím, že se neřeší...
Těžké a složité si to děláš sama, Pájo.

Není tady

#182 23. 2. 2012 11:35

Pájinka 111
♥♥♥----

Jessika: Taky si myslím,že řešit krizi tím ,abych mu dávala další šanci nelze. Prostě já to tak cítila, že už dál takhle nemůžu. Užíralo mě to, byla jsem totálně citově vyždímaná, už jsem se na něj ani netěšila. Proč myslíš ,že si to dělám složité.Toho člověka mám ráda, zálaží mi na něm,v mnoha věcech mi pomohl a vždy stál při mě i v těžkém období. Jsme spolu od sebe teprve týden,je to krátká doba. Te´d mi ještě vyčítá, že jsme se shodli na tom, že lidi v dnešní době se rozcházejí kvůli kravinám a nechtějí na tom problému pracovat, ano i já jsem si to v té době myslela, ale ted jsem prostě už dál nemohla na tom pracovat....potřebovala jsem dýchat a být sama. Ztrácím se v tom

Není tady

#183 23. 2. 2012 12:58

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Jessika: Taky si myslím,že řešit krizi tím ,abych mu dávala další šanci nelze. Prostě já to tak cítila, že už dál takhle nemůžu. Užíralo mě to, byla jsem totálně citově vyždímaná, už jsem se na něj ani netěšila. Proč myslíš ,že si to dělám složité.Toho člověka mám ráda, zálaží mi na něm,v mnoha věcech mi pomohl a vždy stál při mě i v těžkém období. Jsme spolu od sebe teprve týden,je to krátká doba. Te´d mi ještě vyčítá, že jsme se shodli na tom, že lidi v dnešní době se rozcházejí kvůli kravinám a nechtějí na tom problému pracovat, ano i já jsem si to v té době myslela, ale ted jsem prostě už dál nemohla na tom pracovat....potřebovala jsem dýchat a být sama. Ztrácím se v tom

ještě mockrát tě to potáhne zpátky,stokrát zalituješ,popláčeš....nebylo by normální,abys zavřela dveře a tradáá....musíš tím projít,tak to je..
Pokud se vrátíš...bude to chvilku krásný a za čas ve starých kolejích...
Pokud vydržíš....za čas ti bude líp a budeš se moci otevřít jinému,lepšímu vztahu...poučená..
Přečti si od Jeronýma Klimeše Partneři a rozchody (myslím,že tak nějak)....je tam hezky popsáno ,čím vším člověk po rozchodu prochází.....pochopíš,že to,co se ti teď děje je v pořádku a normální..

Není tady

#184 23. 2. 2012 13:12

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Proč myslíš ,že si to dělám složité?

...To mi ted teda zase vrtá pěkně hlavou...ach jo, proč je to všechno tak těžké a složité...
... Ztrácím se v tom....

Jak si to v hlavě nastavíš, tak se budeš chovat.
Fňukání nepomáhá, spíše brzdí.
Chtělo by to více pozitviního myšlení...

Není tady

#185 23. 2. 2012 13:15

Pájinka 111
♥♥♥----

A víte čeho se obávám nejvíc, že najdu ještě horší vlastnosti u budoucího partnera...jako že si to pak budu vyčítat, že jsem nezůstala s tím, co jsem měla

Není tady

#186 23. 2. 2012 13:25

Pájinka 111
♥♥♥----

Teď si dokola říkám, zda jsem to rozhodnutí fakt neunáhlila, ale nějak tam uvnitř si nedokážu představit, jak se člověk může změnit jako v chování....vadili mi výkyvy nálad...jendou na hoře, jednou dole...jak jsem psala, žárlivost, pocit uzavření od něj (cítila jsem, že se sama v sobě uzavírám, abych měla trochu té svobody) atd....

Není tady

#187 23. 2. 2012 13:25

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

A víte čeho se obávám nejvíc, že najdu ještě horší vlastnosti u budoucího partnera...jako že si to pak budu vyčítat, že jsem nezůstala s tím, co jsem měla

Je to jen na tobě. Ty jsi ten, kdo to řídí a zodpovídá za svůj život.
Šťastnou volbu, Jess.

Upravil(a) Jessika (23. 2. 2012 13:26)

Není tady

#188 23. 2. 2012 13:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jako že si to pak budu vyčítat, že jsem nezůstala s tím, co jsem měla
Nebo taky ne.
Ostatně ty by sis radši vyčítala, že bys mohla mít někoho lepšího, kdybys zůstala s tímhle?
Páji, ono se říká, že nemůžeš koláč sníst a zároveň ho mít... vždycky je něco za něco. A když budeš pořád uvažovat, jestli by tohle nebylo lepší než támhleto... strávíš život hledáním a bude otrávená, že nevíš, jestlis nepustila zlatou rybku.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#189 23. 2. 2012 13:31

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Pájinka 111 napsal(a):

Ty seš jako já (občas),když mám náročné období,taky přemýšlím co by,kdyby...Poradím ti jednu věc:
Kdo se stará dopředu,ten se stará 2x.
Neřeš,co není. Neboj,chce to čas. I rozchody,které iniciujeme my sami,bývají pro nás náročné.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#190 23. 2. 2012 13:58

Pájinka 111
♥♥♥----

Já už to tak intezivně jako on necítím, možná si to jen namlouvám...nebo jáuž nevím, prostě potřebuju dýchat a být sama se sebou. On mi ted píše, že jsem mu ublížila, že jsem na tom líp než on, žá já už nemiluju atd. Protože když se mě zeptal na to, jestli ho miluju, tak jsem mu řekla, že už bohužel ne....bylo to kruté? Já prostě říkám věci narovinu....

Není tady

#191 23. 2. 2012 14:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

On mi ted píše, že jsem mu ublížila, že jsem na tom líp než on, žá já už nemiluju atd.
On tě teď hlavně vydírá... a klidně může přitvrdit (abys pak nebyla překvapená).
Jasně, že bude vyčítat - ale upřímně - tobě se to líbí, jak se chová? Tak vidíš.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#192 23. 2. 2012 18:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

třeba nevydírá, on to tak momentálně může cítit. ale v každém případě bych neustupovala, udělalas dobře.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#193 23. 2. 2012 18:25

majkafa
Host

Já to vidím tak, že vydírá. Akorát to nevidí.
Ano, může to tak cítit a nevnímat, že je to vydírání, když s tím začne otravovat bývalého partnera a nenechá si to pro sebe a nevyrovnává se s tím sám.

#194 24. 2. 2012 10:38

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinko, určit se lidi rozcházejí kvůli blbostem, neochotni na problému pracovat ...... Tohle ale nebyl tvůj problém nebo problém vás obou, to je problém jeho. To, co ty pro něj můžeš udělat, je odmítnout. A samozřejmě, že se máš lépe, než on. Bodejď by ses neměla. Běžec s oběma nohama zdravýma se má při běhu lépe, než ten se zlomenou nohou. To tak prostě je, a není to žádná nespravedlnost a dá se nohu uzdravit a mít se taky dobře.wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#195 24. 2. 2012 22:54

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pájinka 111 napsal(a):

Pájinko, klidně se Ti může stát, že najdeš u budoucího partnera mnohem lepší vlastnosti a nebudeš si vyčítat vůbec nic. Naopak se budeš sama sobě divit, že jsi to s takovým žárlivcem a manipulátorem neuťala hned po jeho prvním extempore stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#196 25. 2. 2012 8:07

Peťuli
♥♥♥♥---

Pájinko, důležité taky je koho budeš hledat. Já si našla fajn chlapa až když jsem se sama srovnala s tím, že než žít s člověkem, který za to nestojí, tak to budu raděj sama a až když jsem zjistila co je vlastně pro mě důležité. Jaký by měl můj budoucí muž být.  Zkus využít současnosti, kdy nejsi v žádném vztahu, k tomu, aby jsi to taky zjistila.

Není tady

#197 27. 2. 2012 9:23

Pájinka 111
♥♥♥----

Nemůžu říct,že by mi nebylo smutno, ale najednou se mi líp dýchá....

Není tady

#198 27. 2. 2012 12:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

No vidíš, Pájinko pussa to už je ten první signál stolt A čím déle po rozchodu budeš, tím se Ti bude dýchat lépe a s překvapením zjistíš, že se Ti za nějakou dobu přestane i stýskat. Taky po čem, že ano - protože až se podíváš na celou věc s odstupem, zjistíš, že toho hezkého bylo spíš málo, zato těch nerváků až moc hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#199 27. 2. 2012 16:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Nemůžu říct,že by mi nebylo smutno, ale najednou se mi líp dýchá....

Vzpomeň si na všechny ty situace, kdy žárlil, byl protivnej, dělal uraženýho, citově vydíral a manipuloval.
A on se nezmění. Na to měl dost času během vašeho vztahu a stejně nic.
Zkus si představit, že bys v takovém vztahu žila dýl a pak třeba i vychovávala dítě...
Pokud tam z tvé strany není láska, tak je tam určitě zvyk. A to překonáš až časem a novými příjemnými zážitky s kamarády, atd.

Být tebou, tak na jeho sms vůbec nereaguji.

Knížka Partneři a rozchody od Klimeše je dobrá. Určitě si ji přečti.

Není tady

#200 27. 2. 2012 18:35

Pájinka 111
♥♥♥----

To byl teda dneska den, po tom všem jsem si ještě vysloužila přezdívku: nevděčnice nevděčná....takovej hodnej kluk a ty ses takhle zachovala, díky tati :-(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí