29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pájinka 111 napsal(a):
Ahoj holky, tak si přijdu jak totální blbka. Nedokážu se rozhodnout,zda s ním být či nebýt. Pořád si srovnávám jeho klady a zápory. Teď mě pozval na víkend do Krumlova bylo to hezký, ale jakmile jsme přijeli domů,tak se zase začal chovat divne. nebavil se, když jsem se ho zeptala co se děje,tak prej nic. Po třech dnech mi řekl, že mi jen ukazuje jaké to je když je někdo k druhému chladný. Nejsem k němu chladná,ale nechápe, že se mi tím odcizuje a já pak nedokážu jen tak přijít a dělat jakoby nic. Ted se snaží pořád vymýšlí nějaké spestření, někam jezdit,ale já tak nějak v hlouby duše cítím, že to prostě není ono. nevím jestli ta láska tam vůbec ještě je a jsem už s nervama v háji.
Příjde ti to NORMÁLNÍ ve smyslu nepatologické? Chceš být s člověkem, který se TAKTO chová? Tohle je nanejvýš podivné chování ke komukoli, natož k partnerce.
Není tady
Jojo máte holky pravdu, je to divné. prostě to necítím tak intenzivně jako on. I když se snažím, tak na mě prej vidí, že to není jako dřív. Když někam jedeme, tak je úžasnej, ale pak zas přijdou tyjeho nálady. Nemluví, je zamyšlenej a když se mu snažím sdělit, že mě to takhle trápí, že se mi odcizuje, tak mi ještě vyčte, že mi nic nedělá a že je jen ticho. tak co mi vadí.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Jojo máte holky pravdu, je to divné. prostě to necítím tak intenzivně jako on. I když se snažím, tak na mě prej vidí, že to není jako dřív. Když někam jedeme, tak je úžasnej, ale pak zas přijdou tyjeho nálady. Nemluví, je zamyšlenej a když se mu snažím sdělit, že mě to takhle trápí, že se mi odcizuje, tak mi ještě vyčte, že mi nic nedělá a že je jen ticho. tak co mi vadí.
Pájinko, je to manipulátor. Tečka. Můžeš mu dávat xy dalších šancí, ale bude to jen horší. Je na tobě, jestli ti to vyhovuje nebo takovýho partnera nechceš.
Není tady
Pájinko, jediná otázka - MÁŠ TO ZAPOTŘEBÍ? (A ani mi nemusíš odpovídat.)
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Ahoj holky, tak si přijdu jak totální blbka. Nedokážu se rozhodnout,zda s ním být či nebýt. Pořád si srovnávám jeho klady a zápory. Teď mě pozval na víkend do Krumlova bylo to hezký, ale jakmile jsme přijeli domů,tak se zase začal chovat divne. nebavil se, když jsem se ho zeptala co se děje,tak prej nic. Po třech dnech mi řekl, že mi jen ukazuje jaké to je když je někdo k druhému chladný. Nejsem k němu chladná,ale nechápe, že se mi tím odcizuje a já pak nedokážu jen tak přijít a dělat jakoby nic. Ted se snaží pořád vymýšlí nějaké spestření, někam jezdit,ale já tak nějak v hlouby duše cítím, že to prostě není ono. nevím jestli ta láska tam vůbec ještě je a jsem už s nervama v háji.
Pájo,myslím,že jsem tady ještě nikdy nikomu neřekla nic na způsob- jsi pitomá apod. Ale ty ses tak označila sama a já s tebou souhlasím. Jsi blbka,ale podle mě ještě ne totální. Jak píše Ronja,je to manipulátor,potřebuje tě ovládat. Chová se k tobě tak,aby jsi ztratila svojí osobnost a on si z tebe mohl udělat bezvládný kus hadru,bez schopnosti odporovat. Nemyslím si,že jsi hloupá holka,tohle je spíš záležitost povahy. Nevím na co čekáš a je mi tě svým způsobem líto. Ztrácíš svůj čas,zbytečně s ním plýtváš,navíc,když nevíš kolik ho vlastně máš....co by měl ještě tvůj přítel udělat,aby se ti otevřely oči ???? Rozbít ústa či rovnou vrazit kudlu do zad...
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Tak to je jasné, že si to nejdřív prověřím
Nečetla jsem ani popis problému ani vývoj rad.
Ale být s někým, koho musím prověřovat, ojoj, to není dobrý stav.
A být s někým, kdo mně prověřuje? Ajta krajta...
Není tady
Pokud to neskončíš, tak se dožiješ ještě zajímavých věcí. Průšvih je, pokud jsi spokojená v práci a dobře vycházíš s kolegy. Pokud jsou to i muži, pak je jasné, proč jsi v práci tak spokojená, Pokud chceš trávit volný čas i s někým jiným, pak jsi sobecká, chladná a necháváš si zadní vrátka atd atd. Je pravda, že projevy lásky u takového partnera jsou nesrovnatelné s normálními chlapy. U normálního chlapa stabilní a takové civilnější, nenápadnější, kdežto u žárlivce - manipulátora ohňostroj (vše osobně vyzkoušeno). Na straně druhé zase nečekané zvraty v náladách, kdy se snažíš pochopit, kde jsi udělala chybu. Nepochopíš. Radím ti z vlastní zkušenosti, uteč, dokud nejsi vázaná dětmi, hypotékou apod. Bude to jenom horší.
Není tady
Pájinko, píšeš sem celý jeden měsíc.
Za tu dobu se nezměnilo vůbec nic, žádný obrat k lepšímu, jenom další a další problémy. Všechno funguje podle zaběhlého scénáře: chvíli klid, hezké chvíle pohody a potom přítel z ničeho nic udeří: přestane komunikovat, uraženě trucuje, nemluví a když už se rozmluví, začne ze všeho obviňovat výlučně Tebe.
Tohle není běžný vztah, to je vztah, kde chce mít manipulacemi jeden z partnerů toho druhého bezvýhradně pod kontrolou, nedovolí mu svobodně dýchat a jen pro utvrzení svého pochroumaného ega ho opakovaně psychicky týrá, i když je partner nevinný jako lilium a skutečně nic špatného neproved´.
Já nevím, jak dlouho se ještě chceš mrskat v takové agónii. Očividně Ti tento vztah žádné potěšení nepřináší, jenom nerváky, za ten jeden měsíc se nezlepšilo taky vůbec nic. Jestli dobře počítám, tak je tady za ten jeden měsíc popsáno už sedm stránek o tom, s jakou narušenou osobností máš tu čest, že zlepšení nebo změna s takovým chlapem prostě přijít nemůže a o tom, že nejlepší pro Tebe bude spasit se včas útěkem, jinak skončíš jako loutka bez vlastní vůle s poškozenou psychikou. Opravdu jsem nikde nečetla příspěvek, ve kterém by Tě někdo těšil, že to bude dobrý, že když se budeš snažit, tak přítel nebude mít důvod trucovat a že když budeš dělat všechno přesně tak, jak chce on, přítel nebude mít důvod svoje excesy opakovat.
Takže když Ti několik desítek úplně cizích lidí nezávisle na sobě napíše, že nejlepší by bylo se takového dárečka rychle zbavit, tak asi na těch radách něco bude, nemyslíš ?!? Já nevím, jak dlouhou dobu potřebuješ k tomu, abys konečně prozřela a pochopila, že s tímhle člověkem nebudeš nikdy spokojená ani šťastná, protože jeho životní náplní je vytvářet ve vztahu nepohodu, napětí a dusno ...
Není tady
sorry, odeslalo se mi to 2x ...
Upravil(a) Kiara (8. 12. 2011 21:10)
Není tady
Hm Páji...za chvíli nebudeš vědět,jestli se ti to jenom nezdá a začneš pochybovat o svém zdravém rozumu...víš,jak je to stou žábou ve vodě,co jí postupně zvyšují teplotu a ona ani neví,kdy se začala vařit...
Není tady
ahoj holky, tak jsem to ukončila....už to vážně nešlo dál a přesně, jak jste tady psaly se toho moc ve vztahu nezlepšilo. Jeho výkyvy nálad, narušená psychika se stála opakovala a já už byla s nervama v háji. Chtěl další šanci,ale už jsem mu ji nemohla dát...nějak se to ve mě zlomila a doufám, že jsem udělala dobře a nebudu litovat.
Není tady
Držím päste, aby bolo len lepšie... a aby ste sa obaja s tým čo najrýchlejšie zmierili.
Není tady
Jojo to bude dobré, jen teď dostávám smsky plné výčitek a že jsem tomu nedala šanci a že jsem tomu nedala čas, aby se to zlepšilo, že chtěl na sobě pracovat
Není tady
smsky plné výčitek a že jsem tomu nedala šanci a že jsem tomu nedala čas, aby se to zlepšilo, že chtěl na sobě pracovat
Jo on chtěl... tak proč to sakra nedělal? Času snad měl dost, ne
Na výčitky se vykašli, to už je jen snaha "nenechat to na sobě, ale hezky najít "viníka". Na tvým místě bych je mazala bez čtení... pokud teda nevyhrožuje tak, že bys je potřebovala jako důkaz.
Není tady
Nene, to nevyhrožuje. Jen se cítí být odstrčený a že jsem mu ublížila. Nejdřív to svalil celé na sebe, že má debilní povahu...tak jsem mu řekla, že to je vždy o těch dvou a vždy na tom mají podíl oba, teď to přechází do stádia, když jsem vlastně já ta špatné, že tomu už nechci dát šanci. myslíte, že jsem udělala dobře? Není mi totiž už 20, abych čekala dál, jestli to bude lepší nebo se to ještě více zhorší.
Není tady
Pájinko, z mého pohledu jsi udělala dobře.
Drž se a ať to brzy přebolí.
Pájinko - začala jsi sem psát počátkem listopadu - uběhly téměř 4 měsíce - to bylo na jeho snahu o změnu dost času. Četla jsem dnes jen začátek - stačilo mi pár prvních příspěvků (restaurace)....vážně je to narušený jedinec, bylo by to čím dál tím horší, pak by ses z toho hůře dostávala.
Není tady
Jojo, máte pravdu....jen to ze sebe potřebuju dostat. Žárlivé scénky se sice už neobjevovaly v takové míře, jen to v sobě asi dusil. nežárlil nebo to dělal , že už nežárlí, ale přišly jiné věci....jeho nálady, každý den jinak. Tichá domácnost a po mých otázkách, co se děje...tak jsem dostala vždy odpověd nic a pak za 4 dny to z něj šlo ven a pak se mohl přetrhnout, kupoval dárečky a vymýšlel překvapení. Za týden znovu ta situace, nesnáším tichou domácnost a myslím si, že lidi se v tomhle nemění. Nemyslím si, že dokáže člověk svoji povahu předělat a změnit své chování, proto jsem se s ním taky rozešla. On mi tvrdí opak, že to jde a že jsem mu tu šanci nedala, že jsem to vzdala a on že se bez boje nevzdává.
Není tady
majkafa: díky, snad si to nebudu vyčítat, až třeba potkám ještě horšího chlapa....
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Jojo, máte pravdu....jen to ze sebe potřebuju dostat. Žárlivé scénky se sice už neobjevovaly v takové míře, jen to v sobě asi dusil. nežárlil nebo to dělal , že už nežárlí, ale přišly jiné věci....jeho nálady, každý den jinak. Tichá domácnost a po mých otázkách, co se děje...tak jsem dostala vždy odpověd nic a pak za 4 dny to z něj šlo ven a pak se mohl přetrhnout, kupoval dárečky a vymýšlel překvapení. Za týden znovu ta situace, nesnáším tichou domácnost a myslím si, že lidi se v tomhle nemění. Nemyslím si, že dokáže člověk svoji povahu předělat a změnit své chování, proto jsem se s ním taky rozešla. On mi tvrdí opak, že to jde a že jsem mu tu šanci nedala, že jsem to vzdala a on že se bez boje nevzdává.
Pouze 2 z 300 manipulátorů, kteří byli takto "diagnostikováni", příkývli na toto zjištění a byli schopni na sobě zapracovat.
Není tady
Jessika: myslíš, že to byl opravdu manipulátor....či majetnická láska?
Není tady
manipulace jak vyšitá:
...Tichá domácnost a po mých otázkách, co se děje...tak jsem dostala vždy odpověd nic a pak za 4 dny to z něj šlo ven a pak se mohl přetrhnout, kupoval dárečky a vymýšlel překvapení. Za týden znovu ta situace, nesnáším tichou domácnost...
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Jessika: myslíš, že to byl opravdu manipulátor....či majetnická láska?
Aha ,už zase pochybuješ...bacha holka,je možné,že už máš částečně vymytý mozek a ztrácíš pojem o realitě....bych se ani nedivila po takové době s tímto exemplářem..
Není tady
Máte pravdu, nikdy se to nezlepší....ty chvíle pohody by byly asi čím dál tím v menší míře, ta jeho náklonost, neustálé vyznání lásky, dárečky, překvapeníčka to byla asi je jeho omluva v sobě uvnitř, za to že mu občas ujedou nervíky.
Není tady
ta jeho náklonost, neustálé vyznání lásky, dárečky, překvapeníčka to byla asi je jeho omluva v sobě uvnitř, za to že mu občas ujedou nervíky
Myslíš, jo? Mně to teda připadá jako cukr a bič... ale ne cukřík coby odměna nebo omluva, ale spíš na zaplácnutí očí i myšlenek - protože ty uvažuješ stylem "vždyť on je vlastně hodnej, když mi dal cukříček... jen je holt občas nervní, no... ale to se přece dá s těmi sladkosti vydržet...", zatímco on si tě s potěšením tejrá - a do toho tejrání zapadá i ten cukřík, protože bez něj bys to (možná) nesnášela tak dlouho.
Není tady