Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 17. 11. 2011 9:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Žárlivost

Ahooooj avalonko smile
Ráda tě čtu, někdy zase popovídáme f to f, ju?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#127 17. 11. 2011 10:49

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Pájinka 111 napsal(a):

....ted ještě jestli si to opravdu uvědomil jako od srdce nebo si to jen nalhává tohle všechno

To poznas drive ci pozdeji. Jdes preci na ty narozeniny. smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#128 17. 11. 2011 11:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Arcanum napsal(a):

Pájinka 111 napsal(a):

....ted ještě jestli si to opravdu uvědomil jako od srdce nebo si to jen nalhává tohle všechno

Uvědomit si, že mám problém ještě neznamená, že jsem ho vyřešila.
Takovéhle vzorce myšlení a chování se nedají odbourat a změnit ze dne na den.

A čím je partner starší, tím to má hlouběji a pokud s tím nezačne systematicky pracovat, nezmění se. Chvíli se vydrží ovládat, ale pak ho to stejně dožene. A tebe s ním pokud očekáváš zázraky na počkání...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#129 17. 11. 2011 12:11

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Pandorraa napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Pájinka 111 napsal(a):

Uvědomit si, že mám problém ještě neznamená, že jsem ho vyřešila.
vzorce myšlení a chování se nedají odbourat a změnit ze dne na den.

A čím je partner starší, tím to má hlouběji a pokud s tím nezačne systematicky pracovat, nezmění se. se vydrží ovládat, ale pak ho to stejně dožene. A tebe s ním pokud očekáváš zázraky na počkání...

Ano,naprosty souhlas nejen s tim zvyraznenym. stolt

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#130 17. 11. 2011 12:25

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Pandorraa napsal(a):

Ahooooj avalonko smile
Ráda tě čtu, někdy zase popovídáme f to f, ju?

Rozhodně! Často si vzpomenu, musíme se slézt!!!

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#131 24. 11. 2011 10:04

Pájinka 111
♥♥♥----

Holky, tak žárlivé scénky ted žádné neprobíhaly. Prej si to uvědomil, že by mě ztratil. Jen mě zarazilo to, že mi včera psala kamarádka a smska mi nepřišla - dneska ráno mi posílala doručenku, že mi to posílala. Ted mám podezření,zda mi nevlezl do mobilu a nesmazal to.

Není tady

#132 24. 11. 2011 10:48

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pájinka 111 napsal(a):

Holky, tak žárlivé scénky ted žádné neprobíhaly. Prej si to uvědomil, že by mě ztratil. Jen mě zarazilo to, že mi včera psala kamarádka a smska mi nepřišla - dneska ráno mi posílala doručenku, že mi to posílala. Ted mám podezření,zda mi nevlezl do mobilu a nesmazal to.

jednoduše si to prověř - domluv se s kamarádkou, ať ti napíše víckrát...
jinak - ano, stát se může, že SMS nedojde, když je výpadek sítě, nebo jiný problém, ale pravidlem to určitě není.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#133 24. 11. 2011 10:59

Pájinka 111
♥♥♥----

joj zkusím to, at mi jich pošle víc. Půjdu se osprchovat a nechám mobil v ložnici a uvidíme. Sice přestaly žárlivé scénky, ale jestli zjistím ,že narušuje moje soukromí, tak už mu další šanci dávat nebudu.

Není tady

#134 24. 11. 2011 11:22

Pájinka 111
♥♥♥----

Pro mě je naprosto příšerné a nepochopitelné, když se někdo někomu hrabe v mobilu. Přijde mi to jako projev nedůvěry, neúcty k tomu druhému. nemám co skrývat, svědomí mám čisté. Ale prostě mám ráda své soukromí. Jaký na to máte názor vy?

Není tady

#135 24. 11. 2011 11:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pájinko, nejdřív si svoje podezření ověř... netvrdím, že nemůžeš mít pravdu, ale měla bys mít taky důkaz/y.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#136 24. 11. 2011 11:58

Pájinka 111
♥♥♥----

Tak to je jasné, že si to nejdřív prověřím

Není tady

#137 24. 11. 2011 15:17

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Pájinka 111 napsal(a):

Je to fajn,že je zatím klid,ale mě by týden bez scén rozhodně nepřesvědčil butter . S tou SMS-kou je to divné,stávají se mi občas nevysvětlitelné skutečnosti ( odeslala jsem SMS,ta došla,ale ve výpisu jí mám stále jako čekající s datem 1.1.1980 ),ale ve tvém případě bych přítele podezírala,že spízloval. A jestli ano je to vrchol drzosti a neomluvitelné....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#138 24. 11. 2011 15:30

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Tak to je jasné, že si to nejdřív prověřím

Pájinko, už v tom jedeš hmm.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#139 24. 11. 2011 16:55

Pájinka 111
♥♥♥----

Brambora: v čem jedu ??? nebo jak si to myslela?

Není tady

#140 24. 11. 2011 17:00

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Prověříš si, jestli tě neprověřuje.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#141 24. 11. 2011 17:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Pájinka 111 napsal(a):

Pro mě je naprosto příšerné a nepochopitelné, když se někdo někomu hrabe v mobilu. Přijde mi to jako projev nedůvěry, neúcty k tomu druhému. nemám co skrývat, svědomí mám čisté. Ale prostě mám ráda své soukromí. Jaký na to máte názor vy?

Hm, jenže on už se Pájinko nezmění.
Bud se s tím budeš muset smířit, že ti kontroluje mobil a hrabe v kabelce a žít s ním dál. A nebo se s tím nesmíříš a budeš ho špízlovat, jestli tě nešpízluje. Fajn život.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#142 24. 11. 2011 18:26

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Bramborka napsal(a):

Pájinka 111 napsal(a):

Prověříš si, jestli tě neprověřuje.

Tohle je začátek konce, si myslím.
Buď jsi mu tu druhou šanci dala se vším všudy (i s důvěrou) nebo nedala.

Můj první přítel byl také hodně žárlivý..jednou mi můj kamarád napsal ze srandy do sms oslovení "zlato"...já se zrovna koupala, drahý si přečetl sms a udělal scénu. Důkaz jako hrom.
Manžel mé tety byl tak žárlivý, že jí kontroloval i spodní prádlo, jestli tam náhodou nenajde důkaz o nevěře... skurtskurt

Není tady

#143 25. 11. 2011 7:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pájinko - "ověřit" a "prověřit" NENÍ totéž...

Není tady

#144 8. 12. 2011 8:14

Pájinka 111
♥♥♥----

Ahoj holky, tak si přijdu jak totální blbka. Nedokážu se rozhodnout,zda s ním být či nebýt. Pořád si srovnávám jeho klady a zápory. Teď mě pozval na víkend do Krumlova bylo to hezký, ale jakmile jsme přijeli domů,tak se zase začal chovat divne. nebavil se, když jsem se ho zeptala co se děje,tak prej nic. Po třech dnech mi řekl, že mi jen ukazuje jaké to je když je někdo k druhému chladný. Nejsem k  němu chladná,ale nechápe, že se mi tím odcizuje  a já pak nedokážu jen tak přijít a dělat jakoby nic. Ted se snaží pořád vymýšlí nějaké spestření, někam jezdit,ale já tak nějak v hlouby duše cítím, že to prostě není ono. nevím jestli ta láska tam vůbec ještě je a jsem už s nervama v háji.

Není tady

#145 8. 12. 2011 8:16

Pájinka 111
♥♥♥----

Vyčítá mi mojí práci, že pořád jen dělám, ale jak to mám sakra dělat, když druhou práci potřebuju,abych vycházela s penězma. Vyčítá mi,že už se k němu nechovám jako ze začátku,ale to je asi u každého vztahu normální, teda aspon mě to tak přijde. Že se vztah vyvíjí a nikde to není takové to bušení u srdce jako ,když se dva lidi znaj 14 dní.

Není tady

#146 8. 12. 2011 8:25

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Pájinko, děvče zlatý, prober se pussa A to myslím vážně. Na co je ti vztah s chlapem, který ti pořád něco vyčítá, manipuluje s tebou, až nevíš, čí jsi (ukazuje ti, jaké to je usch ) a ze kterého jsi s nervama v koncích?

Jsi dospělá šikovná ženská, tvrdě pracuješ, na partnerovi ti záleží - ty jsi výhra pro dlouhou řadu chlapů čekajících na normální holku, která jim nebude viset na krku a přitom je bude mít
V normálním, dospělém vztahu nikdo nimu nic nevyčítá ani neukazuje, nestřídá nevypočitatelně nálady - v normálním vztahu spolu lidi normálně mluví, když mají nějaký problém - ale hlavně mají daleko víc normálních a hezkejch věcí a ty problémy se nějak doladí po cestě. Pokud jsi z toho takhle špatná (a já se ti stakovým chlapem nedivím), tak ten vztah prostě neplní svůj účel. Zdrhej hodně daleko a uvidíš, že potkáš chlapa, který ti nebude neustále něco vyčítat a složitě s tebou řešit, jaká jsi nemožná - chlapa, kterej tě prostě bude mít normálně obyčejně rád takovou, jaká jsi.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#147 8. 12. 2011 8:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Vyčítá mi mojí práci... Vyčítá mi,že už se k němu nechovám jako ze začátku
Hmm... to není "jen" žárlivost - teda žárlivost na (případnýho) jinýho chlapa. Tohle je snaha mít tě jen a jen pro sebe - a hlavně pod kontrolou. Ještě jsi od něj neslyšela, že kdyby TY ses chovala jinak (= tak, jak on chce), bylo by všechno v pořádku? Tak to brzo uslyšíš... možná i s připomínkou, že je to tvoje vina http://fora.babinet.cz/img/smilies/butter.gif

Není tady

#148 8. 12. 2011 8:46

Pájinka 111
♥♥♥----

Snažím se mu říct, že musí mít taky svoje záliby a svůj volný čas. On ho prej nepotřebuje, ale to je nesmysl. Že si prej nevážím času,který mi dává. Ale já se raději spokojím se stabilním vztahem, než jednou v eufórii nahoře a za týden úplně na nic. Tichá domácnost, nafouklá pusa.

Není tady

#149 8. 12. 2011 9:21

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Manipulátor, chce tě mít jen a jen pro sebe ALE zároveň se musíš chovat, tak jak chce on - pro tvoje vlastní dobro. Takhle asi nějak to začínalo u Monyové, řekla bych stolt

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#150 8. 12. 2011 9:48

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tak ještě pár týdnů nebo měsíců s tímhle pánem a nebudeš vědět, čí jsi. Začíná s tebou manipulovat a citově tě vydírat. Pak už se budeš bát cokoliv "udělat", že to zase spustí výčitky a jeho skuhrání. Odchod od něj je to nejlepší, co pro sebe můžeš udělat. Chlap, který ti vyčítá čas strávený v práci, je fakt na nic. Kdyby bylo dítě a ty do toho chodila ještě normálně do práce, tak se z toho asi po.se.re., protože bys na něj a váš vztah měla ještě méně času. Je to nevyzrálý a nemocný jedinec (viz špízlování za výlohou restaurace).

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí