29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pájinka 111 napsal(a):
Moc bych si přála, aby to bylo jako dřív. Nevím, zda je to chvilkové nebo zda to je ještě čerstvé ta scéna, ale nějak se to ve mě prostě zablokovalo. Myslíte, že to bude lepší, že se to zase vrátí do normálu z mé strany. Ted se snaží, ale mě ta snaha spíš leze krkem. Je to normální?
Pájinko, není ten "normál z tvé strany" vlastně nenormální?
Ten mládenec "je divnej". Nemyslím si, že pomůže dávat šance. Takovéto dávání šancí je spíš hra jakože se vlastně nic neděje, jenom ty se trošku změň. Potřebuješ takovouhle hru?
Není tady
Pájinko, k čemu ty vlastně vedle sebe potřebuješ žárlivýho kluka?
Aby mu mohla dát druhou šanci přece... a možná i tuším proč. Ale na rozdíl ode mě Pájinka ví - jen možná ještě neví, že ví
Není tady
helena napsal(a):
Pájinko, k čemu ty vlastně vedle sebe potřebuješ žárlivýho kluka?
Aby mu mohla dát druhou šanci přece...
To je hodně blbá motivace....
Není tady
To je hodně blbá motivace....
Motivace? Takhle omluva... nebo spíš výmluva...
Není tady
Právě, že vedle sebe nechci a ani nepotřebuju žárlivého kluka. Je s ním jinak vše fajn, jen prostě tohle mě zarazilo. Jak je strašně upnutej na mě, pořád slyším jak je mu po mě smutno a že už chce být se mnou. do ted mi to nevadilo, ale od toho incidentu mi to prostě nějak vadí
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Právě, že vedle sebe nechci a ani nepotřebuju žárlivého kluka. Je s ním jinak vše fajn, jen prostě tohle mě zarazilo. Jak je strašně upnutej na mě, pořád slyším jak je mu po mě smutno a že už chce být se mnou. do ted mi to nevadilo, ale od toho incidentu mi to prostě nějak vadí
Pájinko,
jde o tom, zda jeho žárlivost "přebije" jeho ostatní klady. A věř, že žárlivost přebije nakonec naprosto všechno Takže ještě jednou: k čemu takového KLUKA potřebuješ? Protože tohle JE kluk bez sebevědomí a ještě k tomu žárlivý. Žárlivost nemizí, ta během vztahu roste...těšíš se do pekla?
Není tady
Jsme spolu teprve krátce a předtím prej tolik nežárlil. Uvědomil si to, že to byly hlouposti a nechce o mě přijít. Bojím se toho, že když mu tu šanci nedám, že toho pak budu litovat. každý máme nějaké chyby a po předchozích zkušenostech je tenhle fakt hodnej.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Pájo,tak takové zjištění by mě teda vyděsilo. Jestli je na tobě závislej,jednoho dne se můžeš dočkat citového vydírání a demonstračních sebevražd . Ale jak jsem už psala...udělej si to podle svého,získávej zkušenosti,je to tvůj život. Hledala jsi tu odpovědi na své otázky,myslím,žes jich dostala víc než dost,navíc podložené skutečnými zážitky. Pak dej třeba vědět,jak to dopadlo...
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Jsme spolu teprve krátce a předtím prej tolik nežárlil. Uvědomil si to, že to byly hlouposti a nechce o mě přijít. Bojím se toho, že když mu tu šanci nedám, že toho pak budu litovat. každý máme nějaké chyby a po předchozích zkušenostech je tenhle fakt hodnej.
Chceš mu dát šanci? Hmmm...a ta šance spočívá v čem? Že se jako změní? A to zvládne jak? A jak se změníš ty? Budeš mu pořád dávat další šance a nebo to zabalíš, když on sám se sebou nic neudělá, protože i ty se sebou musíš něco udělat...
Ještě mne napadlo: po předchozích zkušenostech je tenhle fakt hodnej....
Hmmm. Moje zkušensot je taková, že pokud ty jsi po těch svých přeedchozích zkušenostech sama se sebou nic neudělala, tenhle je úplně stejnej, jako byli ti předchozí, jen "balení" je jiné.
Podstata problému zůstává, mění se jen její projevy.
Za čas to sama poznáš.
Upravil(a) Pandorraa (11. 11. 2011 13:19)
Není tady
Nebudu mu dávat pořád šance, pokud bude další výstup jdu od toho pryč.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Tak to ti držím palce
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pájinka 111 napsal(a):
Tak to ti držím palce
Tak to já taky
Není tady
On siuž uvědomil, že to přehnal a že mě tou jeho žárlivostí akorát tak otráví a já se na něj vyprdnu. To vše ví, mluvili jsme o tom a řekl mi, že mě nechce ztratit, že už si to uvědomil. Dokonce dospěl k názor, že když ho budu chtít podvést, tak to udělám stejně a jeho žárlivost na tom nic nezmůže. ted ještě jestli si to opravdu uvědomil jako od srdce nebo si to jen nalhává tohle všechno
Není tady
Pandorra: myslela jsem to tak, že předchozí partneři mi s ničím moc nepomáhali, zajímali je víc kamarádi atd. Ale přehnaně žárlivého partnera jsem ještě dosud neměla, až ted.Nebo jak si to myslela? Já si myslím, že od posledních vztahů jsem udělala dost pokroků
Není tady
Tenhle partner je pozornej, dokáže se mnou mluvit o všem, pomáhá mi, když mám starosti atd. Předchozí partneři tohle nedělali - teda měla jsem pouze dva vážné vztahy, ze kterých to můžu posuzovat
Není tady
Jak je strašně upnutej na mě, pořád slyším jak je mu po mě smutno a že už chce být se mnou.
Hmm... tak to je dobrá perspektiva, kdybyste náhodou spolu měli mimino.
Tenhle partner je pozornej, dokáže se mnou mluvit o všem, pomáhá mi, když mám starosti atd...
... jen tak trochu žárlí. Nakonec "každý máme nějaké chyby a po předchozích zkušenostech je tenhle fakt hodnej".
Hlavně, že si všechno umíš okecat. Nebo se doopravdy tak strašně bojíš, že bys mohla bejt chvíli sama?
Není tady
Helena: vůbec se nebojím být sama. Byla jsem bez partnera skoro rok a nevadilo mi to. Soustředila jsem se na sebe, na svoje koníčky a docela si to užívala. Spíš mi jde o to ,že mi táhne skoro na 30 a v tomto věku se opravdu normální chlapi hledají těžko
Není tady
Pájinko, ty mluvíš jako samoživitelka se třemi nezletilými závazky.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Helena: vůbec se nebojím být sama. Byla jsem bez partnera skoro rok a nevadilo mi to. Soustředila jsem se na sebe, na svoje koníčky a docela si to užívala. Spíš mi jde o to ,že mi táhne skoro na 30 a v tomto věku se opravdu normální chlapi hledají těžko
Takže budeš raději s někým, komu je 23 a dělá ti po půl roce scény za výlohou restaurace?
Tohle není jediný chlap na světě. Tys mu tu druhou šanci očividně už dala. Tak teď jen uvidíš, jak dlouho mu to vydrží.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Pandorra: myslela jsem to tak, že předchozí partneři mi s ničím moc nepomáhali, zajímali je víc kamarádi atd. Ale přehnaně žárlivého partnera jsem ještě dosud neměla, až ted.Nebo jak si to myslela? Já si myslím, že od posledních vztahů jsem udělala dost pokroků
Myslela jsem to tak, že je to stále a jen o tvém vnitřním nastaveni: o tvé sebeúctě, sebevědomí a o tvém strachu. Jedině tyto hodnoty determinují to, co se ti děje, jak máš nastavené hranice, co ještě ano a co už ne.
Tréninková lekce partnerské žárlivosti je dost tvrdá lekce, takže buď prostě opatrná.
Kecy v kleci jsou kecy v kleci, skutek je skutek.
Tak aby nezůstaly jen ty kecy a skutek neutek. To se musíš naučit rozlišovat
Není tady
Šmarja vono je to tady všechno nalezlý i po těch 5 letech!!! No to mě picne! Pan, taťko Axi, majkafo - lidi moji, já vás šíleně zdravím! Nebyla jsem tu roky :-**********
Není tady
avalonko, taky tě zdravím. Ráda tě zase čtu.
avalonka napsal(a):
Šmarja vono je to tady všechno nalezlý i po těch 5 letech!!! No to mě picne!
Pan, taťko Axi, majkafo - lidi moji, já vás šíleně zdravím! Nebyla jsem tu roky :-**********
Čau, baba! aj so svištíkom, vitajte...
Není tady
Ahoj holky, krásné ráno! No, ten svištík už je velkej,musím si tu lištu dát pryč, zakládala jsem si jí, když jsem byla těhotná a chodila si sem pro rady
Není tady