29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
"Uzasny" prototyp zarlivce je popsan ve filmu Noci s nepritelem. Konci smrti...
Mam ho rada (ten film)
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
No právě, táhne mi na 30 a čekat na něco, jestli se to změní se mi moc nechce. Na druhou stranu je jinak úplně v pohodě a dokáže mě rozesmát, utěšit, pomoct mi
Pájinko, "rozesmát, pomoct a utěšit" to bys měla čekat asi od každýho svýho potenciálního přítele, ne? V tomhle se mi tvůj současný nezdá nijak vyjímečný...
Však se s ním nemusíš hned rozcházet.
Pokud pro tebe šmírování za výlohou nebylo dost odstrašující, tak mu tu šanci dej a pak uvidíš sama. Hlavně se chovej pořád stejně - choď ven s kámoškama, cvičit, oblíkej se pořád stejně, maluj, česej. Nesnaž se to sama "zachránit" tím, že teď budeš sedět do konce roku doma a do práce budeš chodit zásadně v neforemném oblečení.
Není tady
Ještě jsem chtěla dodat, že moc nevěřím tomu, že se ON změní. Jen to bude chvíli držet na uzdě.
Není tady
Tak já se budu chovat pořád stejně, nenechám se od žádného chlapa omezovat
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Tak já se budu chovat pořád stejně, nenechám se od žádného chlapa omezovat
no, já se svou náturou bych ho asi krapet provokovala a hned by se vidělo, jak se změníl..
Není tady
Frigo: to mám v úmyslu, půjdu příští týden zase s kámoškou na narozeniny. uvidíme jak to dopadne. S těma smskama, jak mi tady někdo radil, to zkusím taky. Jestli mi poleze do mobilu, tak je konec hned.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Frigo: to mám v úmyslu, půjdu příští týden zase s kámoškou na narozeniny. uvidíme jak to dopadne. S těma smskama, jak mi tady někdo radil, to zkusím taky. Jestli mi poleze do mobilu, tak je konec hned.
Pájo,vyber si to s čím se ztotožňuješ,co ti přijde jako dobrý nápad a zařiď si to ke své spokojenosti. Přeju ti,ať to brzy vyřešíš ...
Není tady
rejka: díky moc, si hodná. nevím, zda dokážu vrátit zpět svoje city k němu
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Proč bys to měla dělat?
majkafa napsal(a):
Pájinka 111 napsal(a):
Proč bys to měla dělat?
Asi chce.Nemyslím si,že by měla jasno v tom co udělá.Stále váhá,nejspíš potřebuje tu pověstnou poslední kapku ... tak jen aby nepřišla v podobě facky..
Není tady
Bohužel. Ale pokud to bude brzy, díkybohu za to. Pokud v tom ještě nebudou děti.
Tak bojím se, že bych toho třeba pak litovala, kdybych mu tu šanci nedala. Jen prostě bude muset zkousnout to, že se k němu nějaku chvíli nebo třeba už nikdy nebudu chovat jako dřív.
Není tady
Pajko, z mého pohledu bych ten vztah považovala za neperspektivní už jenom z toho důvodu, že jde o třiadvacetiletého klučíka, který se vyvíjí a tříbí a ještě nějakou dobu bude. A ty jsi ženská, která se na prahu třicítky právem zamýšlí nad svojí budoucností. Ty jeho žárlivecké sklony jsou už jenom dalším, i když významným, mínusem v pořadí.
I když neříkám, že to nemůže vyjít, ale tyto případy jsou myslím spíš jen ojedinělé.
Není tady
Pájo, já taky většinou litovala toho, co jsem neudělala, než toho, co jsem udělala. To,že bych v tvé situaci jednala asi jinak je dané zkušeností a jinou povahou. Konec konců,poslat do háje ho můžeš vždycky,jenom aby to nebylo příliš pozdě. A to si nejspíš ohlídáš .
Není tady
Ale on to jinak má v hlavě vše srovnané, možná líp než jiní muži o mnoho let starší. Jen mě to prostě děsí, že tu žárlivost v sobě bude tutlat a vztah bude ještě horší. Kolikrát vyjíždí prostě jak malej kluk, je často podrážděnej. Nevím, co dělat, kéž by to bylo vše jednodušší
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Ale on to jinak má v hlavě vše srovnané, možná líp než jiní muži o mnoho let starší. Jen mě to prostě děsí, že tu žárlivost v sobě bude tutlat a vztah bude ještě horší. Kolikrát vyjíždí prostě jak malej kluk, je často podrážděnej. Nevím, co dělat, kéž by to bylo vše jednodušší
Velice pochybuji.Pokud by měl,nechoval by se k Tobě tak,jak se chová.Neléčil by si svůj komplex žárlivými výpady a zlostí.Muž,který má v sobě vše srovnané,nepotřebuje deptat psychiku partnerky a ponižovat ji byť jen myšlenkou na nevěru.To svědčí především o jeho nízkém sebevědomí.Ale o tom všem už tady bylo psáno.Jsi jediná,kdo jeho chování omlouvá a obávám se,že se Ti to velmi brzy vymstí.
Právě, má nízké sebevědomí a říkal, že už od začátku si moc nevěří jakože bych s ním zrovna já mohla být. Snažím se na to zapomenout, dát mu druhou šanci, ale nějak mi to nejde. Jeho dotyky už mi nejsou příjemné, nějak mi ta scéna nejde vymazat z hlavy. Nic strašného se nestalo, ale nějak mě to otupilo
Není tady
říkal, že už od začátku si moc nevěří jakože bych s ním zrovna já mohla být...
... tudíž se chová tak, abys s ním jó bejt chtěla
"Léčit si" nízké sebevědomí tím, že ho budu srážet partnerce je dost k ničemu.
Jeho dotyky už mi nejsou příjemné
Tak tohle je teprve ten pravej malér. Jakmile ti začne být fyzicky nepříjemný, velice těžko to jde zvrátit nazpátek.
Není tady
No právě, cítím se jak vyschlá studánka. Mám problémy v práci, do toho tyhle problémy....prostě jsem ze všeho tak podrážděná a unavená. Je na něm vidět, že hodně trpí, že je z toho neštastnej, ale já se prostě neumím přetvařovat
Není tady
helena napsal(a):
je jinak úplně v pohodě a dokáže mě rozesmát, utěšit, pomoct mi
No, mě by takovejhle hoch taky rozesmál šmírováním za kavárenským oknem... jen by to bylo poprvé a naposledy.
Ani s tou útěchou a pomocí bych nebyla tak hrr... čím víc budeš "jeho", tím spíš tý empatie bude ubejvat. Takže útěcha možná nastoupí, až po jeho invektivách, nedejbože fackách, budeš brečet... a pomoc může spočívat například v tom, že ti iniciativně najde práci na doma, nanejvejš místo v ryze dámským kolektivu pět minut od baráku.
A ještě jedna věc - i když se říká, že a jak na tom až tak moc nezáleží, váš věkový rozdíl tu bude pořád. No a představ si, že by mohlo dojít i k tomu, že si chlapec najde mladší model a "vina padne na tvou hlavu", protože ses "nechovala jako slušná ženská", tedy podle jeho představ. něco podobnýho už tu bylo...
Sorry, hHeli, mladší model si môže nájsť aj muž starší od nej - a je to cca rovnako pravdepodobné, respektíve to fakt s vekom nesúvisí. Pletieš dohromady hrušky a jablká, podľa mňa. Proste žiarlivec je riziko, mladší, starší alebo na deň rovnako starý.
Není tady
Moc bych si přála, aby to bylo jako dřív. Nevím, zda je to chvilkové nebo zda to je ještě čerstvé ta scéna, ale nějak se to ve mě prostě zablokovalo. Myslíte, že to bude lepší, že se to zase vrátí do normálu z mé strany. Ted se snaží, ale mě ta snaha spíš leze krkem. Je to normální?
Není tady
mladší model si môže nájsť aj muž starší od nej
Seli, psala jsem "mohlo by dojít"... a o "mladším modelu" jsem uvažovala proto, že kluk málo přes dvacet (možná! asi!) ještě nemá touhu zahnízdit, což starší partnerka pravděpodobně ano. Ale mně šlo spíš o to, že kdyby si našel nový vztah, pravděpodobně by to elegantně vysvětlil podobně, jako teď "vysvětluje" svoji žárlivost že to má z minulého vztahu, že ho partnerka podváděla, dřív prej takovej nebbyl.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Právě, má nízké sebevědomí a říkal, že už od začátku si moc nevěří jakože bych s ním zrovna já mohla být. Snažím se na to zapomenout, dát mu druhou šanci, ale nějak mi to nejde. Jeho dotyky už mi nejsou příjemné, nějak mi ta scéna nejde vymazat z hlavy. Nic strašného se nestalo, ale nějak mě to otupilo
vždyť jsem to psala,že ta jeho žárlivost je nedůvěra v sebe samotnýho....jací jsou jeho rodiče? Je některý z nich silně dominantní,třeba až despotický? Jeho ztráta sebedůvěry může pocházet už z dětsvtí,častou kritikou,zesměšňováním,podceňováním. Můj expřítel měl právě přísného otce,neznal co to je respektovat názor dítěte,svoboda rozhodování,znal jenom příkazy a zákazy.Jeho matka (bezmezně oddaná manželovi) se nikdy za něj nepostavila,nebyla mu oporou.Přinesl si do dospělého života pocity křivdy, nespravedlnosti a ublíženosti,byl vztahovačný,na všem viděl jenom negativa,neuměl se radovat z maličkostí,neuměl se radovat ani z "darů z nebes",hned to komentoval jaké chyby to má,co by bylo lepší.....no můžu ti říct,že mě,ač povahu veselou a optimistickou,pohodovou a vyrovnanou,dokázal tak rozhodit svým neustálým pesimizmem,že rozchod byl zcela nevyhnutelný. A strašně se mi pak ulevilo,protože jsem měla pocit,že mě stahuje s sebou.
Musím podotknout,že první měsíce byly úplně jiné.Poznala jsem ho jako veselého a vtipného chlapa,který se uměl radovat ze života. Dnes si myslím,že to byla euforie ze zamilovanosti.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Moc bych si přála, aby to bylo jako dřív. Nevím, zda je to chvilkové nebo zda to je ještě čerstvé ta scéna, ale nějak se to ve mě prostě zablokovalo. Myslíte, že to bude lepší, že se to zase vrátí do normálu z mé strany. Ted se snaží, ale mě ta snaha spíš leze krkem. Je to normální?
...nic není jako dřív,nic není jak bejvávalo...ne,myslím,že to lepší nebude a do normálu se to nevrátí.Je to v tobě a zůstane to tam,i když se to budeš třeba snažit potlačit.
Není tady
Pájinka 111 napsal(a):
Nie, myslím, že nie, aspoň nie v dohľadnom čase...
Není tady