Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 11. 2011 14:34

Danýsek
♥♥-----

Re: Žárlivost

Pájinka 111 napsal(a):

Žárlivé signály už vysílá déle, upozornila jsem ho na to,že se mi to nelíbí a on řekl, že na tom bude pracovat je to tak měsíc. Po měsící mi předvedl právě tuhle scénu, jak jsem šla s kámoškou.Takže to není poprvé, pořád mě podezírá ,že si píšu s klukama atd.

Potom bych teda řekla, že je to ztracený případ stolt

Není tady

#27 7. 11. 2011 14:36

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Pájinka 111 napsal(a):

Ahoj, mám takový problém s partnerem...jsme spolu krátce přibližně půl roku a začíná mi vadit jeho přehnaná žárlivost. Kolikrát se mi již stalo, že jsem ho přistihla jak mě pozoruje...kam jdu.Do jaké míry si myslíte, že je žárlivost ještě v mezích?

Do míry TVÉ únosnosti. Jakmile ti jeho chování začne vadit,nebo tě obtěžovat,je to za limitem....
Měla jsem kdysi žárlivého přítele a byla to fakt cenná zkušenost.I když mi nedělal vyloženě scény,ale vyčítal,chtěl,abych ho chápala,že mi tím dává najevo jak moc mě miluje a záleží mu na našem vztahu,ukončila jsem to hned jak mi to začalo otravovat život.....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#28 7. 11. 2011 14:39

Pájinka 111
♥♥♥----

No takovou scénu jako právě ,když jsem si šla sednou s kámoškou ještě neudělal. ALe předtím tam již nějaké náznaky byly,mě to strašně vzalo za srdce, že se takhle vůbec mohl zachovat a šmírovat mě, kam jdu.

Není tady

#29 7. 11. 2011 14:39

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

pro upřesnění, partner je o 6 let mladší

Takže mu je kolik??? Nenašla jsem tvůj věk,možná jsem ho přehlédla....

Seneca

Není tady

#30 7. 11. 2011 14:41

Pájinka 111
♥♥♥----

Je o 6 let mladší než já

Není tady

#31 7. 11. 2011 14:41

Pájinka 111
♥♥♥----

Je mu 23

Není tady

#32 7. 11. 2011 14:43

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

No takovou scénu jako právě ,když jsem si šla sednou s kámoškou ještě neudělal. ALe předtím tam již nějaké náznaky byly,mě to strašně vzalo za srdce, že se takhle vůbec mohl zachovat a šmírovat mě, kam jdu.

Jste spolu půl roku a už taková scéna? Dovedeš si představit,kam to může časem vést? A máš tohle zapotřebí? Chování mého tehdejšího přítele mě uráželo. Byla to nedůvěra ke mně....i když si spíš myslím,že to byla jeho nedůvěra v něj samotného....wink

Seneca

Není tady

#33 7. 11. 2011 14:44

Pájinka 111
♥♥♥----

No právě, půl roku a už takové problémy. Ted mi slibuje, že už se to nebude opakovat. že uznává ,že to přehnal a at mu dám ještě tu jednu šanci. Ale nedokážu to jen tak vymazat  z hlavy a podle mého už ten vztah je podle mě narušený

Není tady

#34 7. 11. 2011 14:47

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Je mu 23

Takže ti táhne na 30-tku....no neměla bys to být spíš ty,kdo z vás dvou by žárlil???? Ne,nemyslím to vážně,jenom,kdyby to bylo právě naopak,rozumněla bych tomu o trošku víc....přítel je nejspíš ještě "nedozrálý". Na druhou stranu,tomu mému bylo tehdy 36....takže věkem to být nemusí butter

Seneca

Není tady

#35 7. 11. 2011 14:49

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

No právě, půl roku a už takové problémy. Ted mi slibuje, že už se to nebude opakovat. že uznává ,že to přehnal a at mu dám ještě tu jednu šanci. Ale nedokážu to jen tak vymazat  z hlavy a podle mého už ten vztah je podle mě narušený

Po kolikáté už chce ještě jednu šanci?? Záleží na tobě,jestli ti přítel stojí za to...

Seneca

Není tady

#36 7. 11. 2011 14:51

Pájinka 111
♥♥♥----

Tak ted vážně nevím, co s tím

Není tady

#37 7. 11. 2011 14:51

Pájinka 111
♥♥♥----

No předtím to bylo o tom,že mi říkal, že se zklidní, že to někdy fakt přehání. Teprve nedávno udělal tu žárlivou scénu, která mě totálně vykolejila

Není tady

#38 7. 11. 2011 14:55

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Tak ted vážně nevím, co s tím

Jestli tě nic netlačí big_smile , tak tomu nech volný průběh...

Seneca

Není tady

#39 7. 11. 2011 15:01

Pájinka 111
♥♥♥----

Jak jestli mě něco netlačí? Prostě mi to leze krkem, to věčné podezírání

Není tady

#40 7. 11. 2011 15:08

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Jak jestli mě něco netlačí? Prostě mi to leze krkem, to věčné podezírání

Já myslela společné bydlení, práce,nějaké "závazky"-jakékoliv,nemluvím o dítěti...
No a když ti to už leze krkem,tak je to jasné,ne ???? Udělej pá,pá a konec wink

Seneca

Není tady

#41 7. 11. 2011 15:10

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Já bych se pájo obávala, že mu dáš šanci a on bude šlapat jak hodinky. A až si spolu pořídíte závazky, spadne do toho znovu a plnou parou. Tihle týpci to tak mívají.

Hele, kdyby fakt dělal "jen" nějaké žárlivé scény. Ale tohle šmírování přepískl na plné čáře.

Není tady

#42 7. 11. 2011 15:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

A moja skúsenosť zasa je, že najväčší žialrivci sú tí, čo majú sami maslo na hlave ... v duchu "Podľa seba súdim Teba"... stolt Takže si skús zažiarliť ty a možno objavíš niečo, čo ti pomôže rozhodnúť sa - hoci ja by som asi žiadne ďalšie veci nepotrebovala. Mne žiarlenie bývalého vadilo viac ako jeho nevery stolt a dnes by som to mala asi rovnako. Teda, aby som dodala úplné informácie: žiarlenie aj nevery časom obmedzil, preto som s ním ešte pár rokov vydržala. Až do poslednej nevery. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 7. 11. 2011 15:52

Pájinka 111
♥♥♥----

No právě toho se obávám, že dostane šanci a bude se dost hlídat, aby se to již neopakovalo a já budu mít stejně pořád toho broučka v hlavě, že se něco dřív či později stane. řekl mi,že to má z minulého vztahu, že ho partnerka podváděla, dřív prej takovej nebbyl

Není tady

#44 7. 11. 2011 16:00

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Hm, někdo by ti tady možná napsal, že je to tvůj problém, protože on je takový a je na tobě, jestli to sneseš, nebo ne. Já si myslím, že problém má hlavně on a potáhne se to s ním do všech vztahů, pokud s tím něco neudělá. Ať jde za odborníkem, žárlivost je sviňucha a je těžký s ní bojovat, ale myslím, že to jde, když se chce. Nemá žádné sebevědomí, nevěří sobě, tudíž ani tobě. Možná kdybys byla přivázaná u topení 24/7 a bez mobilu, spal by lépe. Ale asi by ho žralo, že stejně neovlivní, na koho myslíš. Je to choroba, musí se léčit. Ta choroba. smile
Otázka je, má-li to cenu, pokud on s tím nechce nic dělat.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#45 7. 11. 2011 16:41

Pájinka 111
♥♥♥----

On prej na sobě začne pracovat, že chce šanci

Není tady

#46 7. 11. 2011 17:23

rejka
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

No právě toho se obávám, že dostane šanci a bude se dost hlídat, aby se to již neopakovalo a já budu mít stejně pořád toho broučka v hlavě, že se něco dřív či později stane. řekl mi,že to má z minulého vztahu, že ho partnerka podváděla, dřív prej takovej nebbyl

To může být pravda,ale i nemusí...trochu se tu usmívám,protože přesně tohle jsem od býv.přítele slyšela také. I s tou "jednou" šancí. Věř,že dostal víc než tu jednu,protože měl krom žárlivosti dost hezkých vlastností,za které jsem ho měla ráda. Já jsem měla možnost mluvit(asi rok po našem rozchodu) nejenom s jeho předešlou partnerkou,ale i s dívkou,se kterou chodil,když mu bylo cca 24 let. Obě se shodovaly,nezávisle na sobě,že se s ním rozešly právě kvůli žárlivosti.Ta poslední jeho přítelkyně mu opravdu nevěrná byla,prý ji tak často z nevěry obviňoval,že to pak udělala,aby měl teda důvod. Já mu nevěrná nebyla,já jsem ho zkrátka opustila big_smile
Co se týče toho jeho případného sebeovládání...nevím,musel by mít své emoce opravdu dost pod kontrolou,aby se mu to povedlo,alespoň do doby,než by měl pocit jistoty,že ho neopustíš. A tomu moc nevěřím...

Seneca

Není tady

#47 7. 11. 2011 17:31

Pájinka 111
♥♥♥----

Rejka: no právě, je to o tom sebeovládání a já mu to i řekla,když mě prosil ještě o jednu šanci. Řekla jsem mu, že se bude přetvařovat a dusit to v sobě a že nebude štastnej ani on ani já. Budu vyčkávat,kdy zas něco přijde. Mám ho ráda, je pozornej, milej, hodnej, se vším mi pomáhá, ale prostě ta žárlivost a to rejpání ve mě tu lásku zabíjí.

Není tady

#48 7. 11. 2011 17:51

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Mým životem v dávnověku prošel taky takový žárlivec a přesně to samé jsem od něho slyšela také. smile  Jinak bezdůvodné scény, které se  stupňovaly, mám několik veselých historek z té doby. Tři věty se sousedem na téma počasí - scéna, pozdravila jsem se na ulici s bývalým spolužákem - scéna atd. Sliby, že to už neudělá, ale protože jsem se tak nějak zvláštně usmála na číšníka v restauraci nebo na řidiče v autobuse, tak to nemohl vydržet. Neustálé podezírání atd,, atd. Mezi scénkami horoucí láska zase do až do dalšího výstupu. Nikdy více!
Nemyslím, že bys mu měla dávat šanci, ale rozhodnutí je na tobě.

Není tady

#49 7. 11. 2011 18:01

Pájinka 111
♥♥♥----

No právě, pořád jen podezírání a výčitky. Že žárlí, proto, že se bojí ,že mě ztratí. Tak mě asi už ztratil, tou přehnanou žárlivostí

Není tady

#50 7. 11. 2011 18:07

Horacio
Host

Pájinka 111 napsal(a):

Rejka: no právě, je to o tom sebeovládání a já mu to i řekla,když mě prosil ještě o jednu šanci. Řekla jsem mu, že se bude přetvařovat a dusit to v sobě a že nebude štastnej ani on ani já. Budu vyčkávat,kdy zas něco přijde. Mám ho ráda, je pozornej, milej, hodnej, se vším mi pomáhá, ale prostě ta žárlivost a to rejpání ve mě tu lásku zabíjí.

A nejen zabíjí.Pokud nepřestane,zcela spolehlivě ji i zabije.I silné pouto mezi partnery nemá šanci před žárlivcem a časem je i z krásného vztahu vrak na hladině moře.Dej mu ještě šanci a potom další a další.Bude slibovat,prosit,hrát na Tvé city a trpělivost.Je to podobné jako s alkoholikem.Bohužel,je-li žárlivým partnerem muž,obával bych se časem i fyzického násilí.Od žárlivých scén,výslechů s rozsvícenou lampičkou je k tomu opravdu jen krůček.Promysli to a především zvaž,jestli svou lásku a něhu investuješ tím správným směrem.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí