Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 29. 2. 2012 12:56

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Žárlivost

Pájinka 111 napsal(a):

že každý potřebuje ve vztahu volně dýchat a né se dusit. Já se bohužel dusila, možná jsem to měla řešit jinak...snažit se víc mu pomoct v tom nízkém sebevědomí atak.

doufám, že tím nechceš říct, že se k němu vrátíš , abys mu  "pomohla".
Záměrně píšu v uvozovkách, protože by to dopadlo tak, že by ještě víc žárlil ( bůhví , cos prováděla, když jste se rozešli) a ty bys ustupovala a ustupovala a snažila se masírovat jeho Ego ( aby měl vyšší sebevědomí).

Není tady

#252 29. 2. 2012 13:06

Pájinka 111
♥♥♥----

Vracet se nechci, jen doufám, že toho jednou nebudu litovat. Sice na sobě třeba začně pracovat, má schůzku už u psychologa, ale je to běh na dlouhou trať a není to otázkou měsíců,ale podle mě let..co myslíte vy? Lidé se mění, ale s přibývajícími zkušenostmi a léty, co si prožili a tak

Není tady

#253 29. 2. 2012 13:46

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Vracet se nechci, jen doufám, že toho jednou nebudu litovat. Sice na sobě třeba začně pracovat, má schůzku už u psychologa, ale je to běh na dlouhou trať a není to otázkou měsíců,ale podle mě let..co myslíte vy? Lidé se mění, ale s přibývajícími zkušenostmi a léty, co si prožili a tak

proč bys měla litovat?
jistě že se lidi mění. Ale tak jako se může změnit on ( když bude chtít), tak se přeci můžeš změnit i ty.a tím pádem zase budete každý jinde.
a jestli bude pracovat na sobě - přej mu to. Ale nedoufej v to.

Není tady

#254 29. 2. 2012 14:20

Pájinka 111
♥♥♥----

Jojo, máš pravdu....on prostě ví jakej je, ale spíš to prezentuje jako tak, že bych to o něm měla vědět, že si řeší nálady svým způsobem a asi mu to tolerovat. to já neumím a ani nechci

Není tady

#255 29. 2. 2012 14:21

Pájinka 111
♥♥♥----

Sice přizná v čem chybuje, chce s tím něco dělat..ale na druhou stranu chce po ostatních ,aby to asi chápali a tak k němu přistupovali

Není tady

#256 29. 2. 2012 14:38

majkafa
Host

Pavlo, proč ho furt rozebíráš? Už je ti dost na to, abys dospěla (i ten nickíneček Pájinka ve 29. letech o mnohém vypovídá) a řešila sama sebe.
Bůh tě ochrańuj se k němu zase vrátit. On si pak akorát řekne - ha, zase jsem ji ukecal, umanipuloval, je zase zpět. A to bude tak všechno a za chvilku to bude stejný a pak ještě horší a tak furt dokola.

No ale mám pocit, že tobě to nedochází. Tak si to ještě párkrát užij, než tě svou žárlivostí a manipulací zničí. A nedejbože v tom už budou i děti.

#257 29. 2. 2012 14:45

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Pavlo, proč ho furt rozebíráš? Už je ti dost na to, abys dospěla (i ten nickíneček Pájinka ve 29. letech o mnohém vypovídá) a řešila sama sebe.
Bůh tě ochrańuj se k němu zase vrátit. On si pak akorát řekne - ha, zase jsem ji ukecal, umanipuloval, je zase zpět. A to bude tak všechno a za chvilku to bude stejný a pak ještě horší a tak furt dokola.

No ale mám pocit, že tobě to nedochází. Tak si to ještě párkrát užij, než tě svou žárlivostí a manipulací zničí. A nedejbože v tom už budou i děti.

Uklidni se Majkafo...každý kdo se rozchází to pitvá nahoru dolu,to je jasný...ty sis tim neprošla?

Není tady

#258 29. 2. 2012 15:57

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Revliba napsal(a):

majkafa napsal(a):

Uklidni se Majkafo...každý kdo se rozchází to pitvá nahoru dolu,to je jasný...ty sis tim neprošla?

to ano, ale i mě připadá, že Pája hledá pro něj už ted omluvy, už ted přemýšlí , jestli nedělala chybu, když odešla, co když se změní.......

Není tady

#259 29. 2. 2012 16:08

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

I já se příkláním k názoru, že to moc Pája řeší.
A hlavně - jak psala, že má strach,aby toho nelitovala - v tom mi to nehraje. Já bych řekla, že se k němu vrátí,protože o něm a jen a jen o něm stále píše .

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#260 29. 2. 2012 16:33

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

dusička napsal(a):

I já se příkláním k názoru, že to moc Pája řeší.
A hlavně - jak psala, že má strach,aby toho nelitovala - v tom mi to nehraje. Já bych řekla, že se k němu vrátí,protože o něm a jen a jen o něm stále píše .

Možná si jen nevěří,tak je nejistá. Možná málo dostala přes čumák a ještě potřebuje párkrát přidat,aby si to ujasnila.A jestli se ke svému žárlivci vrátí,tak si následky ponese sama. Chtěla se tu poradit,názory četla a jestli si z toho něco vezme nebo ne - to je její volba.

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#261 29. 2. 2012 17:11

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pájinka 111 napsal(a):

že každý potřebuje ve vztahu volně dýchat a né se dusit. Já se bohužel dusila, možná jsem to měla řešit jinak...snažit se víc mu pomoct v tom nízkém sebevědomí atak.

Pájinko, bohužel Tvůj nepodařený vztah zkrachoval kvůli tomu, že sis našla závadového partnera-žárlivce a o tom to je. Nevím, jak bys takovému člověku chtěla pomáhat v jeho nízkém sebevědomí, když takoví lidé žijí v tom, že oni jsou jediní dokonalí, ve všem mají stoprocentní pravdu a vadnej je akorát tak jejich partner.

To bys musela beze zbytku přistoupit na jeho žárlivecký diktát, nikam nechodit, s nikým se nestýkat, předkládat ke kontrole každý den mobil, kabelku, kapsy a spodní prádlo a trpně snášet několikahodinové výslechy a šmírování, aby byl páníček spokojenej. A stejně by Ti nedal pokoj, protože by si každou chvíli na Tebe vymyslel něco jiného.

Smiř se s tím, že Tvůj expřítel má prostě poruchu osobnosti, díky které je schopen partnerce dělat ze života permanentně peklo a nesnaž se sama sobě namluvit, že kdybys udělala spoustu věcí jinak, váš vztah by nezkrachoval. Jsou věci, ve kterých si musí holt pomoci každý sám, třeba za pomoci odborníků.

A nevěř tomu, že partner "už udělal první krok" a "začal na sobě pracovat", když psychologa zatím navštívil akorát jednou. Až bude psychologa navštěvovat pravidelně déle, nežli rok a až budou na něm patrné viditelné pokroky, bude se moci mluvit o tom, že jeho léčba je nějakým způsobem úspěšná.

Zatím to vidím pouze na maskovací manévr, jak Tě přilákat nazpět ... vissla

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#262 1. 3. 2012 6:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

To bys musela beze zbytku přistoupit na jeho žárlivecký diktát, nikam nechodit, s nikým se nestýkat, předkládat ke kontrole každý den mobil, kabelku, kapsy a spodní prádlo a trpně snášet několikahodinové výslechy a šmírování, aby byl páníček spokojenej.
A kdybys tohle všechno absolvovala a plnila, stejně by "páníček spokojenej" nebyl... a zcela určitě by ses dozvěděla, že na "to" nebo na "milence" určitě alespoň myslíš, protože se "pořád tak pitomě usmíváš"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/sad.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#263 9. 3. 2012 21:25

Pájinka 111
♥♥♥----

Tak jsem se dneska dozvěděla, že jsem bezcharakterní člověk....viz můj tatík - on prostě pořád nemůže přenést před srdce, že jsem se rozešla s tak hodným klukem, mě už snad hrábne v hlavě. Včera jsem si vyrazila ven s jedním klukem a tím jsem podle něj bezcharakterní, že chudák můj bývalej...no to je terno teda. Nevím teda, nic s ním nemám a nevidím na tom nic špatného vyjít si ven po třech týdnech od rozchodu. Vám to přijde divné, v sobě to mám vyřešené a uzavřené ten rozchod, týden jsem to obulila a ted žiju dál. Bavím se, chodím s holkama ven, cvičit atd...prostě ŽIJU a tatínkovi se to nelíbí, že chudáček můj bejvalej, že jsem nevděčná...to je co????

Není tady

#264 9. 3. 2012 21:32

majkafa
Host

Mně přijde divné, že furt řešíš, co říká tvůj tatík.

#265 9. 3. 2012 21:33

Pájinka 111
♥♥♥----

majkafa: když s ním žiju, tak mě to dost omezuje víš....přijdu si pak jak ta největší nána, pak si říkám...holka vždyt si nic špatného neudělala, jsi svobodná a můžeš si dělat, co chceš

Není tady

#266 9. 3. 2012 21:42

majkafa
Host

Omezuje tě to jenom tolik, kolik dovolíš.

#267 9. 3. 2012 21:43

Pájinka 111
♥♥♥----

Hm, asi mu dovoluju až moc, ale snažím se s ním vycházet....a neodsekávat mu, i když bych ho kolikrát nejraději poslala do zadní části těla....ale to si nedovolím, je to můj otec. Jinak bych tady s ním pak nevydržela

Není tady

#268 9. 3. 2012 21:45

majkafa
Host

nepsala jsem nic o odsekávání nebo posílání... smile Tos napsala ty.

#269 9. 3. 2012 22:18

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Pájinka 111 napsal(a):

Tak jsem se dneska dozvěděla, že jsem bezcharakterní člověk....viz můj tatík - on prostě pořád nemůže přenést před srdce, že jsem se rozešla s tak hodným klukem, mě už snad hrábne v hlavě. Včera jsem si vyrazila ven s jedním klukem a tím jsem podle něj bezcharakterní, že chudák můj bývalej...no to je terno teda. Nevím teda, nic s ním nemám a nevidím na tom nic špatného vyjít si ven po třech týdnech od rozchodu. Vám to přijde divné, v sobě to mám vyřešené a uzavřené ten rozchod, týden jsem to obulila a ted žiju dál. Bavím se, chodím s holkama ven, cvičit atd...prostě ŽIJU a tatínkovi se to nelíbí, že chudáček můj bejvalej, že jsem nevděčná...to je co????

Pájinko, otec žije v Tvém domě jako věcné břemeno, Ty jsi dospělá žena. Měla bys svému otci energicky naznačit, že do Tvého života mu - při vší úctě - nic není a zarazit mu jednou provždy nemístné komentáře ohledně Tvého chování a charakteru.

MMCH proč se mu svěřuješ, kam jdeš a s kým jdeš, je Ti snad čtrnáct nebo jsi ve vojenském, střeženém prostoru, abys velícímu důstojníkovi denně podávala raport big_smile ?!? Proč si necháváš líbit, aby s Tebou - zralou ženou - zacházel otec jako s malým usmrkancem a neustále se Ti vměšoval do života va ?!?

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#270 10. 3. 2012 8:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pájinka 111 napsal(a):

ty se chováš jako 14 letá holčička.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#271 10. 3. 2012 9:05

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

asi to až tak vyřešené nemáš, kdyxž tě rozhodí hloupá poznámka otce.

Není tady

#272 10. 3. 2012 14:16

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

Pájinka 111 napsal(a):

To,že ti tvůj otec pořád mluví do života je i tvoje chyba. Protože mu to dovoluješ. Podle mě se v tom zbytečně nimráš a rozebíráš to. Už to hoď za hlavu a nech to být. Začni se chovat jako dospělá stolt .

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#273 13. 3. 2012 9:41

Pájinka 111
♥♥♥----

Otcovi jsem to několikrát vysvětlila, ať mi nemluví do vztahu. že jedině já můžu vědět, jaké to mezi námi bylo a né on, který o našich problémech nic nevěděl. S bývalým jsem ukončila veškerou komunikaci, myslela jsem si,že se budeme bavit třeba jako přátelé, ale on mi posílal pořád vyčítací smsky, že jsem udělala chybu a jeho stihománie pokračovala i po rozchodu, tudíž jsem na to už neměla nervy ani žaludek. Abych se mu zpovídala, co budu dělat nebo nebudu večer, tak to už byl vrchol.Takže jsem se utvrdila jen v tom, že lidé se nemění a dělal by mi to celý život

Není tady

#274 13. 3. 2012 17:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

přátelé ? si děláš srandu, ne ? vůbec takhle brzo po rozchodu. emoce a všechno ještě nevyšumělo, nic nepřebolelo a prej přátelé ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#275 13. 3. 2012 21:07

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Pájinka 111 napsal(a):

Stačí jen v klidu říct "tatínku, už jsem ti vysvětlila svoje důvody, proč můj vztah s xy skončil. Nebyla jsem v tom vztahu šťastná. A tebe prosím, abys toto mé rozhodnutí akceptoval a už ho nijak nekomentoval. Děkuji ti." A tento okamžik bych opravdu brala jako poslední, kdy bych s otcem řešila toho žárlivce. Na jakékoliv další případné otázky a komentáře z jeho strany bych vůbec nereagovala.
taky nechápu, proč ho necháš se vyjadřovat k tomu, s kým jdeš ven...?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí