Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 6. 11. 2011 16:30

debora911
♥------

Rozchod kvuli jinemu

Dobry den,
obracim se na vas s radou. Mel jsem 2 lety vztah, ale zacal me nudit. Nudit asi neni to spravne slovo. Zasel jsem na chat a koukal se na profily...Napsal jsem par lidem a nekteri se mi ozvali, ale vic jsem si zacal psat s jednim klukem. Je z Anglie, ale zrovna mel prijet na par dnu do Ceska. Tak jsme si spolu psali, volali na skypu. Domluvili jsme se, ze se sejdeme v Praze, ale pak mi rekl, ze jede na Slovensko navstivit rodinu a jestli nechci jet s nim. Tak jsme se domluvili a pristoupil jsem k nemu do vlaku. Bydleli jsme na hotelu, seznamil me s jeho rodinou, s kamaradkami, ale pak prislo louceni a on odjel zpet do Anglie. Sex byl uzasny, zamiloval se do me a ja asi do nej. Priteli jsem rekl, ze jedu s kamaradkou na par dnu do Prahy, takze nemel podezreni. Ale jak jsem se vratil, nedalo mi to a rekl jsem mu, ze jsem ho podvedl. Vzal to docela v poradku, rikal, ze to nevadi, ze me miluje a ze spolu to muzeme prekonat. Ale v te chvili jsem se uz tak nejak prislibil anglicanovi a tak jsem to chtel s pritelem cechem ukoncit. Meli jsme uzasny otevreny vztah. Nasmali jsme se spolu jako s nikym, vsechno jsme prozivali spolu, sex byl uchvatny! Meli jsme tolik spolecnych veci, ale nekdy mi pripadalo, ze me vychovava, poucuje...Je mu 19, ale je na svuj vek velmi rozumove vyspely. Chytry, zkuseny...Ale vadilo mi asi, ze je na me moc chytry. Uzasne si rozumnel s mou maminkou. A vlastne s celou rodinou. Opustil jsem ho, ale nijak moc z toho zklamany nebyl. Rikal, ze jsem mu zlomil srdce a ze ani nemuze plakat...Rozesli jsme se v dobrem, jsme asi kamaradi, ale urcite ho to trapi. 2 dny pote jsem mu napsal a on rikal ze se ma dobre a ze uz i randi, ale ze sex bude tezky, ze s nikym to nebude jako se mnou. Byli jsme skvely par. S anglicanem teda spolu chodime, kazdy den si volame, ale ta dalka je hrozna. Je mu 16 let, ale taky je docela chytry. Ale mam strach ze mi ve vsem nerika pravdu. Mozna jsem jen trochu paranoidni.... Byvaly pritel ode mne bydlel 100km, to se dalo zvladnout a navic pristi rok jsme spolu meli bydlet. Ale s timto nevim, co bude. Chce pristi rok studovat do Ceska, ale nevime, jestli ho vezmou, nevime, jestli budeme mit dost penez na spolecny byt...Ja vim, to se da nejak vyresit. Vzdycky, kdyz s nim telefonuju, tak jsem spokojeny a nic mi nechybi. Ale kdyz si vzpomenu na byvaleho, je mi hrozne, mam chut se k nemu vratit a vykaslat se na anglicana o kterem toho ani moc nevim. :-(

Nevim co dal, ale cim dele budu cekat, tim mensi sanci mam vratit se k byvalemu.
Udelal jsem asi chybu, kdyz jsem sel na ten chat. Uvedomuju si to az ted, ale myslim, ze jeste neni pozde.

Prosim o radu.

Upravil(a) debora911 (9. 11. 2011 10:17)

Není tady

#2 6. 11. 2011 18:45

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Rozchod kvuli jinemu

debora911 napsal(a):

Dobry den,
obracim se na vas s radou. Mel jsem 2 lety vztah, ale zacal me nudit. Nudit asi neni to spravne slovo. Zasel jsem na chat a koukal se na profily...Napsal jsem par lidem a nekteri se mi ozvali, ale vic jsem si zacal psat s jednim klukem. Je z Anglie, ale zrovna mel prijet na par dnu do Ceska. Tak jsme si spolu psali, volali na skypu. Domluvili jsme se, ze se sejdeme v Praze, ale pak mi rekl, ze jede na Slovensko navstivit rodinu a jestli nechci jet s nim. Tak jsme se domluvili a pristoupil jsem k nemu do vlaku. Bydleli jsme na hotelu, seznamil me s jeho rodinou, s kamaradkami, ale pak prislo louceni a on odjel zpet do Anglie. Sex byl uzasny, zamiloval se do me a ja asi do nej. Priteli jsem rekl, ze jedu s kamaradkou na par dnu do Prahy, takze nemel podezreni. Ale jak jsem se vratil, nedalo mi to a rekl jsem mu, ze jsem ho podvedl. Vzal to docela v poradku, rikal, ze to nevadi, ze me miluje a ze spolu to muzeme prekonat. Ale v te chvili jsem se uz tak nejak prislibil anglicanovi a tak jsem to chtel s pritelem cechem ukoncit. Meli jsme uzasny otevreny vztah. Nasmali jsme se spolu jako s nikym, vsechno jsme prozivali spolu, sex byl uchvatny! Meli jsme tolik spolecnych veci, ale nekdy mi pripadalo, ze me vychovava, poucuje...Je mu 19, ale je na svuj vek velmi rozumove vyspely. Chytry, zkuseny...Ale vadilo mi asi, ze je na me moc chytry. Uzasne si rozumnel s mou maminkou. A vlastne s celou rodinou. Opustil jsem ho, ale nijak moc z toho zklamany nebyl. Rikal, ze jsem mu zlomil srdce a ze ani nemuze plakat...Rozesli jsme se v dobrem, jsme asi kamaradi, ale urcite ho to trapi. 2 dny pote jsem mu napsal a on rikal ze se ma dobre a ze uz i randi, ale ze sex bude tezky, ze s nikym to nebude jako se mnou. Byli jsme skvely par. S anglicanem teda spolu chodime, kazdy den si volame, ale ta dalka je hrozna. Je mu 16 let, ale taky je docela chytry. Ale mam strach ze mi ve vsem nerika pravdu. Mozna jsem jen trochu paranoidni.... Byvaly pritel ode mne bydlel 100km, to se dalo zvladnout a navic pristi rok jsme spolu meli bydlet. Ale s timto nevim, co bude. Chce pristi rok studovat do Ceska, ale nevime, jestli ho vezmou, nevime, jestli budeme mit dost penez na spolecny byt...Ja vim, to se da nejak vyresit. Vzdycky, kdyz s nim telefonuju, tak jsem spokojeny a nic mi nechybi. Ale kdyz si vzpomenu na byvaleho, je mi hrozne, mam chut se k nemu vratit a vykaslat se na anglicana o kterem toho ani moc nevim. :-(

Nevim co dal, ale cim dele budu cekat, tim mensi sanci mam vratit se k byvalemu.
Udelal jsem asi chybu, kdyz jsem sel na ten chat. Uvedomuju si to az ted, ale myslim, ze jeste neni pozde.

Prosim o radu.

Deboro, ty jsi kluk? Jsem nějak zmatená žím, že píšeš v mužském rodě, ale nick mᚠženský...
Nicméně k tvému dotazu, jsi ještě dost mladý a původní vztah asi moc v pořádku nebyl, když ses jen tak přes chat zbláznil do někoho jiného a spal s ním. Nad tím bych se zamyslela, než bych začala dělat vlny s rozchodem s Angličanem a návratem k ex. Letenky do Anglie se dají sehnat i pod 1000Kč, jde jen o to, si lety včas naplánovat.

Není tady

#3 6. 11. 2011 18:56

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

MAnkote, TOHLE DO BABI, prosim ne-e!!! dumbom

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#4 6. 11. 2011 19:04

debora911
♥------

sandra napsal(a):

Deboro, ty jsi kluk? Jsem nějak zmatená žím, že píšeš v mužském rodě, ale nick mᚠženský...
Nicméně k tvému dotazu, jsi ještě dost mladý a původní vztah asi moc v pořádku nebyl, když ses jen tak přes chat zbláznil do někoho jiného a spal s ním. Nad tím bych se zamyslela, než bych začala dělat vlny s rozchodem s Angličanem a návratem k ex. Letenky do Anglie se dají sehnat i pod 1000Kč, jde jen o to, si lety včas naplánovat.

Ano kluk, gay.
Vim, ze existuji nizkonakladove spolecnosti a letenky se daji sehnat levne. Pardon, chtel jsem jeste dodat, ze mi je 19. Mu je 16 a byvalemu take 19. Nicmene napsal jsem byvalemu a uz si nekoho nasel. Moc dlouho cernou nenosil, i kdyz jsem se s nim rozesel ja. Je to dukaz toho, ze me asi moc nemiloval, kdyz si nasel nekoho do 2 dnu, ze ano? Nejvetsi hruzu mi nahani to, jak si ho predstavuju s jinym :-( Travili jsme spolu hodne chvili, tolik jsem pro nej obetoval...Nejkrasnejsi roky mladi. Vycitam si vsechno a nevim co mam delat dal. Anglicana miluju, chci s nim byt, ale mam pochybnosti o tom, jesti mi zustane verny. Jelikoz je v Anglii a pracuje jako model, je hezky a muze mit na kazdem prste 10 kluku. Je mi lito tech 2 let. Muzu si za to sam, je to moje hloupost a kdybych tak snadno nepodlehl, mohl jsem travit chvile s ex pritelem. Jsem asi jeste nedospely, hodne labilni... To o me byvaly pritel rikal, ze jsem labilni. Jakoze nestaly.... Snad vite co myslim. Nicmene kdyz na byvaleho nemyslim, tak je mi dobre. Bohuzel porad se mi zjevuji predstavy jak je s jinym a to me trapi nejvice. Potrebuju ho nejak dostat z hlavy a nevim jak :-( Premyslel jsem nad psychologem, ale zadny dobry tady neni. Byla tady jedna pani, ale ta odesla do Francie a jelikoz jsem z maleho mestecka, nikdo podobny tady neni. Jsem na tom spatne hlavne s psychikou. Jeste me napadly prasky na uklidneni, protoze porad myslim na byvaleho a rozrusuje to a jelikoz mam pred maturitou a pred prijimackami na vysku, je tezke se soustredit na skolu sad

Není tady

#5 6. 11. 2011 19:05

debora911
♥------

ViktorkaM napsal(a):

Mate nejaky problem? Myslim, ze se tady resi daleko horsi a trapnejsi veci....

Není tady

#6 6. 11. 2011 19:57

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

debora911 napsal(a):

sandra napsal(a):

Ano kluk, gay.
Vim, ze existuji nizkonakladove spolecnosti a letenky se daji sehnat levne. Pardon, chtel jsem jeste dodat, ze mi je 19. Mu je 16 a byvalemu take 19. Nicmene napsal jsem byvalemu a uz si nekoho nasel. Moc dlouho cernou nenosil, i kdyz jsem se s nim rozesel ja. Je to dukaz toho, ze me asi moc nemiloval, kdyz si nasel nekoho do 2 dnu, ze ano? Nejvetsi hruzu mi nahani to, jak si ho predstavuju s jinym :-( Travili jsme spolu hodne chvili, tolik jsem pro nej obetoval...Nejkrasnejsi roky mladi. Vycitam si vsechno a nevim co mam delat dal. Anglicana miluju, chci s nim byt, ale mam pochybnosti o tom, jesti mi zustane verny. Jelikoz je v Anglii a pracuje jako model, je hezky a muze mit na kazdem prste 10 kluku. Je mi lito tech 2 let. Muzu si za to sam, je to moje hloupost a kdybych tak snadno nepodlehl, mohl jsem travit chvile s ex pritelem. Jsem asi jeste nedospely, hodne labilni... To o me byvaly pritel rikal, ze jsem labilni. Jakoze nestaly.... Snad vite co myslim. Nicmene kdyz na byvaleho nemyslim, tak je mi dobre. Bohuzel porad se mi zjevuji predstavy jak je s jinym a to me trapi nejvice. Potrebuju ho nejak dostat z hlavy a nevim jak :-( Premyslel jsem nad psychologem, ale zadny dobry tady neni. Byla tady jedna pani, ale ta odesla do Francie a jelikoz jsem z maleho mestecka, nikdo podobny tady neni. Jsem na tom spatne hlavne s psychikou. Jeste me napadly prasky na uklidneni, protoze porad myslim na byvaleho a rozrusuje to a jelikoz mam pred maturitou a pred prijimackami na vysku, je tezke se soustredit na skolu sad

do toho, co dělá bývalý ti už nic není, byls to ty, kdo to skončil. on má právo si žít dál po svým.
co se týká toho tvého angličana, píšeš, že je mu 16. je mladej na to, aby se vázal, aby měl vážnej vztah. ale to i ty smile život mᚠještě před sebou.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#7 6. 11. 2011 19:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

debora911 napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Mate nejaky problem? Myslim, ze se tady resi daleko horsi a trapnejsi veci....

viktorka je jehovistka, navíc tohle téma je pro ni osobní. nevšímej si toho.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#8 7. 11. 2011 10:39

legitim
♥♥-----

Ahoj Deboro911,

myslim, ze k tomu pristupujes trochu nedobre. Nejde to jen z extremu do extremu. Bud a nebo...
Asi by bylo lepsi si dat nejaky cas na oddych, ne?
S byvalym jste spolu meli jit bydlet...hm, asi by to takovy odvaz nebyl, kdyz uz je po 2dnech jinde, ze?
Brala bych to jako moznost udelat si ve skorapce poradek smile
Nech si "kamarada" na dalku, proc ne...se vztahy na dalku nemam zkusenost a asi ti moc neporadim, ale k byvalemu bych se nevracela...

jinak kdo neni v 19ti labilni??? wink

Není tady

#9 7. 11. 2011 11:35

sandra
♥♥♥♥♥♥-

debora911 napsal(a):

sandra napsal(a):

Ano kluk, gay.

Deboro, a ty si toho svého ex miloval, když ses hned při první přítežitosti vyspal s jiným? On si našel někoho až poté, co jsi mu dal košem. Takže bych vůbec neřešila, jak dlouho smutnil nebo ne.
Maturita je až v květnu a přijímačky v červnu 2012. Takže mᚠdost času na to, se dát do kupy.

Není tady

#10 7. 11. 2011 11:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja se vubec nedivim,ze se mezi homosexuali siri AIDS,kdyz to tady ctu.Jinak nic proti lasce stejneho pohlavi nemam.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#11 7. 11. 2011 12:58

debora911
♥------

eremuruss napsal(a):

Ja se vubec nedivim,ze se mezi homosexuali siri AIDS,kdyz to tady ctu.Jinak nic proti lasce stejneho pohlavi nemam.

No ono zalezi na tom, jestli spite s nekym, koho potkate na ulici nebo v baru, anebo s nekym, o kom toho trochu vite. A HIV se siri nejen mezi homosexualy :-)

Není tady

#12 7. 11. 2011 14:49

Anda
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Ja se vubec nedivim,ze se mezi homosexuali siri AIDS,kdyz to tady ctu.Jinak nic proti lasce stejneho pohlavi nemám.

První a zároveň poslední varování, eremuruss! I když proti lásce stejného pohlaví nic nemáš, jak tvrdíš, první část Tvého příspěvku je dost nechutná.

MAnkote, TOHLE DO BABI, prosim ne-e!!!

A Viktorku varuji také. Jestli se dobře pamatuji (a to tedy pamatuji) trvalý ban se Ti odstraňoval podmínečně, takže jestli Ti tohle téma nedělá dobře, raději se mu vyhni.

Není tady

#13 7. 11. 2011 15:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

debora911 napsal(a):

sandra napsal(a):

Ano kluk, gay.

Hm, ČO VLASTNE CHCEŠ? Alebo - KOHO? Chceš istotu vo vahu? Tá neexistuje. Chceš záruku, že si nájdeš niekoho, s kým budeš bez problémov až do smrti? To ti môžem sžúbi, že nenájdeš... To je proste život, tá neistota... a tá nutnos nies dopady svojich rozhodnutí. Podža papierov si dospelý, tak holt ber, že aj toto patrí k dospelosti... lebo to tak je.

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#14 13. 11. 2011 9:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

legitim napsal(a):

Ahoj Deboro911,

myslim, ze k tomu pristupujes trochu nedobre. Nejde to jen z extremu do extremu. Bud a nebo...
Asi by bylo lepsi si dat nejaky cas na oddych, ne?
S byvalym jste spolu meli jit bydlet...hm, asi by to takovy odvaz nebyl, kdyz uz je po 2dnech jinde, ze?
Brala bych to jako moznost udelat si ve skorapce poradek smile
Nech si "kamarada" na dalku, proc ne...se vztahy na dalku nemam zkusenost a asi ti moc neporadim, ale k byvalemu bych se nevracela...

jinak kdo neni v 19ti labilni??? wink

prd víme, jak to je. třeba si chce jen něco dokázat, třeba bývalýmu ukázat, že se z toho, že ho nechal nepotento a v dušičce je mu ouvej. do druhýho nevidíš.

Není tady

#15 13. 11. 2011 9:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

er, hlavně, že ti hetero jsou pořád tak věrní, neví, co je nevěra, sex na jednu noc a vždycky se chrání, že jo lol

Není tady

#16 13. 11. 2011 9:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Erem, co to plácáš. Víš, že promiskuitních heterosexuálů je procentuelně daleko víc, než je homosexuálních? Asi ne, jinak bys tohle nenapsala.
Sakra, proč je pořád mezi lidma cítit tolik despektu k homosexuálům.
Už moje babička říkávala - Bůh je stvořil, protože je takový mít chtěl.
A to už by jí dnes bylo 85 let, kdyby žila.
A Deb tady řeší problém, kterej zrovna tak může řešit jakejkoliv heterosexuální pár. V lásce a vztazích jsou na tom stejně všichni.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#17 13. 11. 2011 9:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

očko, snad nedᚠna nějáký procenta nebo nedej bože statistiky big_smile

Není tady

#18 13. 11. 2011 9:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

očko, snad nedᚠna nějáký procenta nebo nedej bože statistiky big_smile

Ale Pavli, to je reakce na Erem. A asi jsi nepochopila smysl toho, co jsem chtěla říct.

Není tady

#19 13. 11. 2011 9:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

očko, přijde mi, že když nevíš, jak reagovat, napíšeš, že ten druhý nepochopil smile
nepodceňuj lidi kolem sebe wink

Není tady

#20 13. 11. 2011 10:05

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

očko, přijde mi, že když nevíš, jak reagovat, napíšeš, že ten druhý nepochopil smile
nepodceňuj lidi kolem sebe wink

Jasně, mᚠrecht, Pavlí, jako dycky lollollol
Když mám pocit, že někdo nechápe, co říkám, tak to prostě tak řeknu, že se ho to dotkne, za to já nemůžu.
Ono totiž nejde o statistiky, ale to, že to tak skutečně, je a to nemám ze statistik. Mimochodem, mᚠněco proti statistikám?

Není tady

#21 13. 11. 2011 10:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

proč jsi kousavá ? jestli se ti něco v životě nedaří, nebo tě sere, když se vším co napíšeš, ne každej souhlasí, já za to nemůžu. nedotklo se mě to, jen se tím oháníš docela často.
a já si prostě myslím, že je jedno, jestli je někdo homo nebo hetero, oni ti homo se zamilovávají, milují, nenávidí, podvádí nebo jsou si věrní, podle mně, stejně jako ti hetero. tím netvrdím, že to nemůže být jinak.
na statistiky nevěřím smile

Není tady

#22 13. 11. 2011 11:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

debora911 napsal(a):

Travili jsme spolu hodne chvili, tolik jsem pro nej obetoval...Nejkrasnejsi roky mladi. Vycitam si vsechno a nevim co mam delat dal. Anglicana miluju, chci s nim byt, ale mam pochybnosti o tom, jesti mi zustane verny.

lol
Vodpus pussa
Nejkrásnější roky mládí.....ty trubko, mladej budeš až nejmíň do 40ky.
Hele, pochybnosti, jestli nám ten kterej/tak která budou věrni, ty máme všichni. Co se lásky týče, napřed je potřeba mít rád sám sebe, nedá se spoléhat na ostatní, že tě v tomhle budou saturovat.
Když mᚠrád sám sebe, vždycky ti někdo zůstane i kdyby tě opustili všichni wink
A navíc - všichni máme rádi lidi, kteří mají sami se sebou hezký vztah, ne?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#23 13. 11. 2011 19:56

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

er, hlavně, že ti hetero jsou pořád tak věrní, neví, co je nevěra, sex na jednu noc a vždycky se chrání, že jo lol

Ano, erem. A dřív, než budeš někoho odsuzovat, sáhni si do svědomí a vzpomeň si, jak sis tenkrát cíleně přes internet sjednala známost na jednu noc a s člověkem, kterého jsi nikdy předtím neviděla jsi měla na hotelu sex roll Sama ses chovala aspoň jednou za život promiskuitně, tak nevím, proč se tady zmiňuješ o šíření AIDSu zrovna Ty mad

Já bych Ti to nikdy nevpálila, ale když mᚠsama máslo na hlavě, nepohoršuj se nad jinými stolt A pokud nedokážeš reagovat na příspěvky chlapce s odlišnou sexuální orientací jinak než neomaleně, raději se nevyjadřuj vůbec usch

Upravil(a) Kiara (13. 11. 2011 20:01)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí