27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobry den,
obracim se na vas s radou. Mel jsem 2 lety vztah, ale zacal me nudit. Nudit asi neni to spravne slovo. Zasel jsem na chat a koukal se na profily...Napsal jsem par lidem a nekteri se mi ozvali, ale vic jsem si zacal psat s jednim klukem. Je z Anglie, ale zrovna mel prijet na par dnu do Ceska. Tak jsme si spolu psali, volali na skypu. Domluvili jsme se, ze se sejdeme v Praze, ale pak mi rekl, ze jede na Slovensko navstivit rodinu a jestli nechci jet s nim. Tak jsme se domluvili a pristoupil jsem k nemu do vlaku. Bydleli jsme na hotelu, seznamil me s jeho rodinou, s kamaradkami, ale pak prislo louceni a on odjel zpet do Anglie. Sex byl uzasny, zamiloval se do me a ja asi do nej. Priteli jsem rekl, ze jedu s kamaradkou na par dnu do Prahy, takze nemel podezreni. Ale jak jsem se vratil, nedalo mi to a rekl jsem mu, ze jsem ho podvedl. Vzal to docela v poradku, rikal, ze to nevadi, ze me miluje a ze spolu to muzeme prekonat. Ale v te chvili jsem se uz tak nejak prislibil anglicanovi a tak jsem to chtel s pritelem cechem ukoncit. Meli jsme uzasny otevreny vztah. Nasmali jsme se spolu jako s nikym, vsechno jsme prozivali spolu, sex byl uchvatny! Meli jsme tolik spolecnych veci, ale nekdy mi pripadalo, ze me vychovava, poucuje...Je mu 19, ale je na svuj vek velmi rozumove vyspely. Chytry, zkuseny...Ale vadilo mi asi, ze je na me moc chytry. Uzasne si rozumnel s mou maminkou. A vlastne s celou rodinou. Opustil jsem ho, ale nijak moc z toho zklamany nebyl. Rikal, ze jsem mu zlomil srdce a ze ani nemuze plakat...Rozesli jsme se v dobrem, jsme asi kamaradi, ale urcite ho to trapi. 2 dny pote jsem mu napsal a on rikal ze se ma dobre a ze uz i randi, ale ze sex bude tezky, ze s nikym to nebude jako se mnou. Byli jsme skvely par. S anglicanem teda spolu chodime, kazdy den si volame, ale ta dalka je hrozna. Je mu 16 let, ale taky je docela chytry. Ale mam strach ze mi ve vsem nerika pravdu. Mozna jsem jen trochu paranoidni.... Byvaly pritel ode mne bydlel 100km, to se dalo zvladnout a navic pristi rok jsme spolu meli bydlet. Ale s timto nevim, co bude. Chce pristi rok studovat do Ceska, ale nevime, jestli ho vezmou, nevime, jestli budeme mit dost penez na spolecny byt...Ja vim, to se da nejak vyresit. Vzdycky, kdyz s nim telefonuju, tak jsem spokojeny a nic mi nechybi. Ale kdyz si vzpomenu na byvaleho, je mi hrozne, mam chut se k nemu vratit a vykaslat se na anglicana o kterem toho ani moc nevim. :-(
Nevim co dal, ale cim dele budu cekat, tim mensi sanci mam vratit se k byvalemu.
Udelal jsem asi chybu, kdyz jsem sel na ten chat. Uvedomuju si to az ted, ale myslim, ze jeste neni pozde.
Prosim o radu.
Upravil(a) debora911 (9. 11. 2011 10:17)
Není tady
debora911 napsal(a):
Dobry den,
obracim se na vas s radou. Mel jsem 2 lety vztah, ale zacal me nudit. Nudit asi neni to spravne slovo. Zasel jsem na chat a koukal se na profily...Napsal jsem par lidem a nekteri se mi ozvali, ale vic jsem si zacal psat s jednim klukem. Je z Anglie, ale zrovna mel prijet na par dnu do Ceska. Tak jsme si spolu psali, volali na skypu. Domluvili jsme se, ze se sejdeme v Praze, ale pak mi rekl, ze jede na Slovensko navstivit rodinu a jestli nechci jet s nim. Tak jsme se domluvili a pristoupil jsem k nemu do vlaku. Bydleli jsme na hotelu, seznamil me s jeho rodinou, s kamaradkami, ale pak prislo louceni a on odjel zpet do Anglie. Sex byl uzasny, zamiloval se do me a ja asi do nej. Priteli jsem rekl, ze jedu s kamaradkou na par dnu do Prahy, takze nemel podezreni. Ale jak jsem se vratil, nedalo mi to a rekl jsem mu, ze jsem ho podvedl. Vzal to docela v poradku, rikal, ze to nevadi, ze me miluje a ze spolu to muzeme prekonat. Ale v te chvili jsem se uz tak nejak prislibil anglicanovi a tak jsem to chtel s pritelem cechem ukoncit. Meli jsme uzasny otevreny vztah. Nasmali jsme se spolu jako s nikym, vsechno jsme prozivali spolu, sex byl uchvatny! Meli jsme tolik spolecnych veci, ale nekdy mi pripadalo, ze me vychovava, poucuje...Je mu 19, ale je na svuj vek velmi rozumove vyspely. Chytry, zkuseny...Ale vadilo mi asi, ze je na me moc chytry. Uzasne si rozumnel s mou maminkou. A vlastne s celou rodinou. Opustil jsem ho, ale nijak moc z toho zklamany nebyl. Rikal, ze jsem mu zlomil srdce a ze ani nemuze plakat...Rozesli jsme se v dobrem, jsme asi kamaradi, ale urcite ho to trapi. 2 dny pote jsem mu napsal a on rikal ze se ma dobre a ze uz i randi, ale ze sex bude tezky, ze s nikym to nebude jako se mnou. Byli jsme skvely par. S anglicanem teda spolu chodime, kazdy den si volame, ale ta dalka je hrozna. Je mu 16 let, ale taky je docela chytry. Ale mam strach ze mi ve vsem nerika pravdu. Mozna jsem jen trochu paranoidni.... Byvaly pritel ode mne bydlel 100km, to se dalo zvladnout a navic pristi rok jsme spolu meli bydlet. Ale s timto nevim, co bude. Chce pristi rok studovat do Ceska, ale nevime, jestli ho vezmou, nevime, jestli budeme mit dost penez na spolecny byt...Ja vim, to se da nejak vyresit. Vzdycky, kdyz s nim telefonuju, tak jsem spokojeny a nic mi nechybi. Ale kdyz si vzpomenu na byvaleho, je mi hrozne, mam chut se k nemu vratit a vykaslat se na anglicana o kterem toho ani moc nevim. :-(
Nevim co dal, ale cim dele budu cekat, tim mensi sanci mam vratit se k byvalemu.
Udelal jsem asi chybu, kdyz jsem sel na ten chat. Uvedomuju si to az ted, ale myslim, ze jeste neni pozde.
Prosim o radu.
Deboro, ty jsi kluk? Jsem nějak zmatená ím, e píe v muském rodě, ale nick má enský...
Nicméně k tvému dotazu, jsi jetě dost mladý a původní vztah asi moc v pořádku nebyl, kdy ses jen tak přes chat zbláznil do někoho jiného a spal s ním. Nad tím bych se zamyslela, ne bych začala dělat vlny s rozchodem s Angličanem a návratem k ex. Letenky do Anglie se dají sehnat i pod 1000Kč, jde jen o to, si lety včas naplánovat.
Není tady
MAnkote, TOHLE DO BABI, prosim ne-e!!!
Není tady
sandra napsal(a):
Deboro, ty jsi kluk? Jsem nějak zmatená ím, e píe v muském rodě, ale nick má enský...
Nicméně k tvému dotazu, jsi jetě dost mladý a původní vztah asi moc v pořádku nebyl, kdy ses jen tak přes chat zbláznil do někoho jiného a spal s ním. Nad tím bych se zamyslela, ne bych začala dělat vlny s rozchodem s Angličanem a návratem k ex. Letenky do Anglie se dají sehnat i pod 1000Kč, jde jen o to, si lety včas naplánovat.
Ano kluk, gay.
Vim, ze existuji nizkonakladove spolecnosti a letenky se daji sehnat levne. Pardon, chtel jsem jeste dodat, ze mi je 19. Mu je 16 a byvalemu take 19. Nicmene napsal jsem byvalemu a uz si nekoho nasel. Moc dlouho cernou nenosil, i kdyz jsem se s nim rozesel ja. Je to dukaz toho, ze me asi moc nemiloval, kdyz si nasel nekoho do 2 dnu, ze ano? Nejvetsi hruzu mi nahani to, jak si ho predstavuju s jinym :-( Travili jsme spolu hodne chvili, tolik jsem pro nej obetoval...Nejkrasnejsi roky mladi. Vycitam si vsechno a nevim co mam delat dal. Anglicana miluju, chci s nim byt, ale mam pochybnosti o tom, jesti mi zustane verny. Jelikoz je v Anglii a pracuje jako model, je hezky a muze mit na kazdem prste 10 kluku. Je mi lito tech 2 let. Muzu si za to sam, je to moje hloupost a kdybych tak snadno nepodlehl, mohl jsem travit chvile s ex pritelem. Jsem asi jeste nedospely, hodne labilni... To o me byvaly pritel rikal, ze jsem labilni. Jakoze nestaly.... Snad vite co myslim. Nicmene kdyz na byvaleho nemyslim, tak je mi dobre. Bohuzel porad se mi zjevuji predstavy jak je s jinym a to me trapi nejvice. Potrebuju ho nejak dostat z hlavy a nevim jak :-( Premyslel jsem nad psychologem, ale zadny dobry tady neni. Byla tady jedna pani, ale ta odesla do Francie a jelikoz jsem z maleho mestecka, nikdo podobny tady neni. Jsem na tom spatne hlavne s psychikou. Jeste me napadly prasky na uklidneni, protoze porad myslim na byvaleho a rozrusuje to a jelikoz mam pred maturitou a pred prijimackami na vysku, je tezke se soustredit na skolu
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Mate nejaky problem? Myslim, ze se tady resi daleko horsi a trapnejsi veci....
Není tady
debora911 napsal(a):
sandra napsal(a):
Nicméně k tvému dotazu, jsi jetě dost mladý a původní vztah asi moc v pořádku nebyl, kdy ses jen tak přes chat zbláznil do někoho jiného a spal s ním. Nad tím bych se zamyslela, ne bych začala dělat vlny s rozchodem s Angličanem a návratem k ex. Letenky do Anglie se dají sehnat i pod 1000Kč, jde jen o to, si lety včas naplánovat.Ano kluk, gay.
Vim, ze existuji nizkonakladove spolecnosti a letenky se daji sehnat levne. Pardon, chtel jsem jeste dodat, ze mi je 19. Mu je 16 a byvalemu take 19. Nicmene napsal jsem byvalemu a uz si nekoho nasel. Moc dlouho cernou nenosil, i kdyz jsem se s nim rozesel ja. Je to dukaz toho, ze me asi moc nemiloval, kdyz si nasel nekoho do 2 dnu, ze ano? Nejvetsi hruzu mi nahani to, jak si ho predstavuju s jinym :-( Travili jsme spolu hodne chvili, tolik jsem pro nej obetoval...Nejkrasnejsi roky mladi. Vycitam si vsechno a nevim co mam delat dal. Anglicana miluju, chci s nim byt, ale mam pochybnosti o tom, jesti mi zustane verny. Jelikoz je v Anglii a pracuje jako model, je hezky a muze mit na kazdem prste 10 kluku. Je mi lito tech 2 let. Muzu si za to sam, je to moje hloupost a kdybych tak snadno nepodlehl, mohl jsem travit chvile s ex pritelem. Jsem asi jeste nedospely, hodne labilni... To o me byvaly pritel rikal, ze jsem labilni. Jakoze nestaly.... Snad vite co myslim. Nicmene kdyz na byvaleho nemyslim, tak je mi dobre. Bohuzel porad se mi zjevuji predstavy jak je s jinym a to me trapi nejvice. Potrebuju ho nejak dostat z hlavy a nevim jak :-( Premyslel jsem nad psychologem, ale zadny dobry tady neni. Byla tady jedna pani, ale ta odesla do Francie a jelikoz jsem z maleho mestecka, nikdo podobny tady neni. Jsem na tom spatne hlavne s psychikou. Jeste me napadly prasky na uklidneni, protoze porad myslim na byvaleho a rozrusuje to a jelikoz mam pred maturitou a pred prijimackami na vysku, je tezke se soustredit na skolu
do toho, co dělá bývalý ti u nic není, byls to ty, kdo to skončil. on má právo si ít dál po svým.
co se týká toho tvého angličana, píe, e je mu 16. je mladej na to, aby se vázal, aby měl vánej vztah. ale to i ty ivot má jetě před sebou.
Není tady
debora911 napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Mate nejaky problem? Myslim, ze se tady resi daleko horsi a trapnejsi veci....
viktorka je jehovistka, navíc tohle téma je pro ni osobní. nevímej si toho.
Není tady
Ahoj Deboro911,
myslim, ze k tomu pristupujes trochu nedobre. Nejde to jen z extremu do extremu. Bud a nebo...
Asi by bylo lepsi si dat nejaky cas na oddych, ne?
S byvalym jste spolu meli jit bydlet...hm, asi by to takovy odvaz nebyl, kdyz uz je po 2dnech jinde, ze?
Brala bych to jako moznost udelat si ve skorapce poradek
Nech si "kamarada" na dalku, proc ne...se vztahy na dalku nemam zkusenost a asi ti moc neporadim, ale k byvalemu bych se nevracela...
jinak kdo neni v 19ti labilni???
Není tady
debora911 napsal(a):
sandra napsal(a):
Nicméně k tvému dotazu, jsi jetě dost mladý a původní vztah asi moc v pořádku nebyl, kdy ses jen tak přes chat zbláznil do někoho jiného a spal s ním. Nad tím bych se zamyslela, ne bych začala dělat vlny s rozchodem s Angličanem a návratem k ex. Letenky do Anglie se dají sehnat i pod 1000Kč, jde jen o to, si lety včas naplánovat.Ano kluk, gay.
Deboro, a ty si toho svého ex miloval, kdy ses hned při první příteitosti vyspal s jiným? On si nael někoho a poté, co jsi mu dal koem. Take bych vůbec neřeila, jak dlouho smutnil nebo ne.
Maturita je a v květnu a přijímačky v červnu 2012. Take má dost času na to, se dát do kupy.
Není tady
Ja se vubec nedivim,ze se mezi homosexuali siri AIDS,kdyz to tady ctu.Jinak nic proti lasce stejneho pohlavi nemam.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja se vubec nedivim,ze se mezi homosexuali siri AIDS,kdyz to tady ctu.Jinak nic proti lasce stejneho pohlavi nemam.
No ono zalezi na tom, jestli spite s nekym, koho potkate na ulici nebo v baru, anebo s nekym, o kom toho trochu vite. A HIV se siri nejen mezi homosexualy :-)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja se vubec nedivim,ze se mezi homosexuali siri AIDS,kdyz to tady ctu.Jinak nic proti lasce stejneho pohlavi nemám.
První a zároveň poslední varování, eremuruss! I kdy proti lásce stejného pohlaví nic nemá, jak tvrdí, první část Tvého příspěvku je dost nechutná.
A Viktorku varuji také. Jestli se dobře pamatuji (a to tedy pamatuji) trvalý ban se Ti odstraňoval podmínečně, take jestli Ti tohle téma nedělá dobře, raději se mu vyhni.
Není tady
debora911 napsal(a):
sandra napsal(a):
Hm, ČO VLASTNE CHCE? Alebo - KOHO? Chce istotu vo vahu? Tá neexistuje. Chce záruku, e si nájde niekoho, s kým bude bez problémov a do smrti? To ti môem sžúbi, e nenájde... To je proste ivot, tá neistota... a tá nutnos nies dopady svojich rozhodnutí. Podža papierov si dospelý, tak holt ber, e aj toto patrí k dospelosti... lebo to tak je.
Není tady
legitim napsal(a):
Ahoj Deboro911,
myslim, ze k tomu pristupujes trochu nedobre. Nejde to jen z extremu do extremu. Bud a nebo...
Asi by bylo lepsi si dat nejaky cas na oddych, ne?
S byvalym jste spolu meli jit bydlet...hm, asi by to takovy odvaz nebyl, kdyz uz je po 2dnech jinde, ze?
Brala bych to jako moznost udelat si ve skorapce poradek
Nech si "kamarada" na dalku, proc ne...se vztahy na dalku nemam zkusenost a asi ti moc neporadim, ale k byvalemu bych se nevracela...
jinak kdo neni v 19ti labilni???
prd víme, jak to je. třeba si chce jen něco dokázat, třeba bývalýmu ukázat, e se z toho, e ho nechal nepotento a v duičce je mu ouvej. do druhýho nevidí.
Není tady
eremuruss napsal(a):
er, hlavně, e ti hetero jsou pořád tak věrní, neví, co je nevěra, sex na jednu noc a vdycky se chrání, e jo
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, co to plácá. Ví, e promiskuitních heterosexuálů je procentuelně daleko víc, ne je homosexuálních? Asi ne, jinak bys tohle nenapsala.
Sakra, proč je pořád mezi lidma cítit tolik despektu k homosexuálům.
U moje babička říkávala - Bůh je stvořil, protoe je takový mít chtěl.
A to u by jí dnes bylo 85 let, kdyby ila.
A Deb tady řeí problém, kterej zrovna tak můe řeit jakejkoliv heterosexuální pár. V lásce a vztazích jsou na tom stejně vichni.
Není tady
očko, snad nedá na nějáký procenta nebo nedej boe statistiky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
očko, snad nedá na nějáký procenta nebo nedej boe statistiky
Ale Pavli, to je reakce na Erem. A asi jsi nepochopila smysl toho, co jsem chtěla říct.
Není tady
očko, přijde mi, e kdy neví, jak reagovat, napíe, e ten druhý nepochopil
nepodceňuj lidi kolem sebe
Není tady
PPavlaa napsal(a):
očko, přijde mi, e kdy neví, jak reagovat, napíe, e ten druhý nepochopil
nepodceňuj lidi kolem sebe
Jasně, má recht, Pavlí, jako dycky
Kdy mám pocit, e někdo nechápe, co říkám, tak to prostě tak řeknu, e se ho to dotkne, za to já nemůu.
Ono toti nejde o statistiky, ale to, e to tak skutečně, je a to nemám ze statistik. Mimochodem, má něco proti statistikám?
Není tady
proč jsi kousavá ? jestli se ti něco v ivotě nedaří, nebo tě sere, kdy se vím co napíe, ne kadej souhlasí, já za to nemůu. nedotklo se mě to, jen se tím ohání docela často.
a já si prostě myslím, e je jedno, jestli je někdo homo nebo hetero, oni ti homo se zamilovávají, milují, nenávidí, podvádí nebo jsou si věrní, podle mně, stejně jako ti hetero. tím netvrdím, e to nemůe být jinak.
na statistiky nevěřím
Není tady
debora911 napsal(a):
Travili jsme spolu hodne chvili, tolik jsem pro nej obetoval...Nejkrasnejsi roky mladi. Vycitam si vsechno a nevim co mam delat dal. Anglicana miluju, chci s nim byt, ale mam pochybnosti o tom, jesti mi zustane verny.
Vodpus
Nejkrásnějí roky mládí.....ty trubko, mladej bude a nejmíň do 40ky.
Hele, pochybnosti, jestli nám ten kterej/tak která budou věrni, ty máme vichni. Co se lásky týče, napřed je potřeba mít rád sám sebe, nedá se spoléhat na ostatní, e tě v tomhle budou saturovat.
Kdy má rád sám sebe, vdycky ti někdo zůstane i kdyby tě opustili vichni
A navíc - vichni máme rádi lidi, kteří mají sami se sebou hezký vztah, ne?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
er, hlavně, e ti hetero jsou pořád tak věrní, neví, co je nevěra, sex na jednu noc a vdycky se chrání, e jo
Ano, erem. A dřív, ne bude někoho odsuzovat, sáhni si do svědomí a vzpomeň si, jak sis tenkrát cíleně přes internet sjednala známost na jednu noc a s člověkem, kterého jsi nikdy předtím neviděla jsi měla na hotelu sex Sama ses chovala aspoň jednou za ivot promiskuitně, tak nevím, proč se tady zmiňuje o íření AIDSu zrovna Ty
Já bych Ti to nikdy nevpálila, ale kdy má sama máslo na hlavě, nepohoruj se nad jinými A pokud nedokáe reagovat na příspěvky chlapce s odlinou sexuální orientací jinak ne neomaleně, raději se nevyjadřuj vůbec
Upravil(a) Kiara (13. 11. 2011 20:01)
Není tady